Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους λένε για ενσωμάτωση υποτίτλων με το TVC (Total Video Converter), να τους πω ότι δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα περισσότερο από το να έχουν τους υποτίτλους με το ίδιο όνομα στον ίδιο φάκελο.

Το πρόγραμμα ενσωματώνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ τους υπότιτλους στο video και παίζει άψογα!!!

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγόρασα πριν μερικές μέρες το 5800 και είδα ότι δεν έχει κάποιον επεξεργαστή κειμένου, pdf ή zip αρχείων. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει free το QuickOffice ή κάποιο άλλο πρόγραμμα και που μπορώ να τα βρώ;

Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό; Καίγομαι γιατί έχω εξετάσεις και... :)για ευνόητους λόγους τα χρειάζομαι.

Φιλε μου,αν ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις πως ακριβως περασες τους υποτιτλους με το tvc(η αληθεια βεβαια ειναι οτι δεν τους χρειαζομαι,αλλα για καλο και για κακο...)!?!

Υ.Γ Περασα τον πιλοτο του pushing daisies και το αποτελεσμα ειναι απλα υπεροχο!!Το αστειο της υποθεσης ειναι,πως αν μου ελεγε καποιος πριν απο καμια 5-8ετια πως θα μπορουσα να σερφαρω στο ιντερνετ,να δω τις αγαπημενες μου σειρες και να χρησιμοποιω το κινητο μου με την ακρη των δακτυλων μου,θα ελιωνα στο γελιο...:lol:

Αφου περασεις το αρχειο πατας advance και βλεπεις subtitle ενα κουμπακι με τελειες και διπλα το settings.Πατας τις τελειες βρισκεις το .srt μετα convert και thats it!!!
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό; Καίγομαι γιατί έχω εξετάσεις και... :)για ευνόητους λόγους τα χρειάζομαι.

Ευνόητους λόγους εννοείς το σκονάκι ρε κάθαρμα; Αχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::D

Αφου περασεις το αρχειο πατας advance και βλεπεις subtitle ενα κουμπακι με τελειες και διπλα το settings.Πατας τις τελειες βρισκεις το .srt μετα convert και thats it!!!
Eυχαριστω φιλε μου!!Πραγματικα με βοηθησες πολυ:)...

Το μόνο πράγμα που μου σπάει τα νεύρα στο tvc είναι ότι βάζει και μια στάμπα "υπογραφή" πάνω αριστερά γωνία....

Έχω παρατηρήσει πως κάθε φορά που με καλεί κάποιος, αφού τελειώσω με την συνομιλία και κλείσει η γραμμή, όταν πάω στο μενού του κινητού μου εμφανίζει ότι Μητρώο είναι ανοιχτό και τρέχει! (χωρίς να το είχα αφήσει εγώ ανοιχτό πριν την κλήση)

Γιατί το κάνει αυτό?

Κανείς?

Σας το κάνει εσάς αυτό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανείς?

Σας το κάνει εσάς αυτό?

Το κανει και σε εμενα φιλος...!Απλως επειδη δεν με πολυ ενοχλει δεν ασχολουμαι...ελπιζω με την επομενη αναβαθμιση να φτιαξει...!:):):):)

Η αλήθεια είναι πως εμένα να ενοχλεί...γιατί αν έχω ξεχάσει να το κοιτάξω και το δω μετά από κάποιες ώρες... ψαρώνω και νομίζω πως έχω καμιά αναπάντητη και ψάχνω.

οκ ίσως είναι Bug δηλαδή.

Τουλάχιστον ξέρω πως δεν είναι μόνο στην δικιά μου περίπτωση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά!

Αρχικά με είχε τρελάνει το συγκεκριμένο κινητό...αργότερα ίσως να με ψιλοαπογοητευεσε όταν άκουσα για τα πολλά προβλήματα που έχει...όμως πλέον βλέπω ότι ένα-ένα λύνονται σιγά σιγά..και γι'αυτό αρχίζω να το ξαναβλέπω το θέμα...χρήστης χρόνια σονυ έρικσσον θέλω πλέον να αλλάξω...αλλά έχω κάποια ερωτήματα..

1) θα είναι εύκολη η μετάβαση;

2) είστε πλεόν άκρως ευχαριστημένοι; (εννοώ μετά τα τελευταία απτνειτ)

3) που θα πρέπει να κοιτάξω για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι παραεισαγωγής;

4) θα έχω περιορισμένες δυνατοτητες έχοντας το καρτοκινητό και όχι με πρόγραμμα;

5) αργεί να ανταποκριθεί όταν πατάμε με τα δάκτυλα;

5) επειδή ψηνόμουν και για το Στορμ αλλά βλεποντας ότι και για το ιντερνετ θέλει 40ευρό/μήνα και ως ανήλικος δεν μπορώ να ανταπεξέλθω μπορεί να μου κάνετε μια σύγκριση μεταξύ των δύο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μην σας κούρασα!

Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i

Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i

Η αλήθεια είναι πως εμένα να ενοχλεί...γιατί αν έχω ξεχάσει να το κοιτάξω και το δω μετά από κάποιες ώρες... ψαρώνω και νομίζω πως έχω καμιά αναπάντητη και ψάχνω.

οκ ίσως είναι Bug δηλαδή.

Τουλάχιστον ξέρω πως δεν είναι μόνο στην δικιά μου περίπτωση!

Βασικα το κανει και στη δικια μου συσκευη και απο οτι νομιζω σε ολες!!Αν δεν κανω λαθος,αυτο γινεται για να τσεκαρεις τις νεες πληροφοριες στο μητρωο και δεν πρεπει να ειναι Bug...

Το μόνο πράγμα που μου σπάει τα νεύρα στο tvc είναι ότι βάζει και μια στάμπα "υπογραφή" πάνω αριστερά γωνία....

Emένα δεν βάζει τίποτα... μήπως δεν το έχεις "αγοράσει";

(Screenshot με ποιό πρόγραμμα βγάζουμε;)

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

Ναι, τώρα που το έκανα register είναι "OK!":happy:

θα παρακαλούσα να βοηθήσετε και εμένα σε κάτι που δεν κατάφερα ... Pc Suite, κανονικά Back up απο Ν76 και Restore στο 5800 τα πάντα ... εκτος από τα Εισερχομενα μηνύματα που πήγαν στα Πρόχειρα !! τι δεν έκανα καλά?? ευχαριστώ εκ των προτέρων

σημερα το πηρα απο τον Γερμανο[349 ευρω],μολις τελειωσα την φορτιση και εχω αρχισει να το επεξεργαζομαι.

πρωτες εντυπωσεις,θετικοτατες,πολυ καλος ηχος απο τα 2 κρυφα ηχεια με την προσθηκη της διευρυνσης στερεο και ρυθμισης του ισοσταθμιστη,πολυ καλο toutch screen,δεν χρειαζεται καν η γραφιδα,ευκολο μενου εκ πρωτης οψεως,απευθειας με το πρωτο ανοιγμα ρυθμιζονται τα παντα.

το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι ειναι σαν UI μακροστενο περισσοτερο απο οσο θαπρεπε,[σε συγκριση με iphone,htc]αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο σε αλλους μπορει να αρεσει.

στα θετικα του ειναι και το μεγεθος που ειναι μικρο και κομψο σε συγκριση με τα ανωτερω κινητα που προανεφερα,παρα την 3,2" οθονη του.

συνεχεια επι της οθονης...

Γεια σας παιδια! Θα γινω και γω κατοχος του Νοκια 5800 XpressMusic τις προσεχεις ημερες, θα παω να το παρω απο τον Γερμανο γιατι εχω επιδοτηση 125euro απο Cosmote!! Τι να προσεξω?? Να ζητησω να μου ανοιξουν το κουτι να δω το κινητο αν εχει αυτη την σχισμή που ακουω? (υπαρχει καποια φωτογραφια της για να ξερω να την διακρινω?) Επισης τι αλλο να προσεξω?

Ευχαριστω πολυ!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

Γεια σας παιδια! Θα γινω και γω κατοχος του Νοκια 5800 XpressMusic τις προσεχεις ημερες, θα παω να το παρω απο τον Γερμανο γιατι εχω επιδοτηση 125euro απο Cosmote!! Τι να προσεξω?? Να ζητησω να μου ανοιξουν το κουτι να δω το κινητο αν εχει αυτη την σχισμή που ακουω? (υπαρχει καποια φωτογραφια της για να ξερω να την διακρινω?) Επισης τι αλλο να προσεξω?

Το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις πρώτου το πάρεις είναι το Product Code που αναγράφεται στην συσκευή κάτω από την μπαταρία ή πρώτου το πάρεις να κάνεις ένα τηλεφωνακι στην Alpha Copy να τους πεις το emei και να σου πουν αν ειναι ελληνικό γιατί έχουν ακουστή πολλά τον τελευταίο καιρό. Όσο για την σχισμή όλα την έχουν.. άλλα λίγο, άλλα πολύ αν και δεν είναι κάτι το τόσο σημαντικό που θα δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Εκ πρώτης όψεως μόνο αυτά πρέπει να προσέξεις.

Καλησπέρα παιδιά!

Αρχικά με είχε τρελάνει το συγκεκριμένο κινητό...αργότερα ίσως να με ψιλοαπογοητευεσε όταν άκουσα για τα πολλά προβλήματα που έχει...όμως πλέον βλέπω ότι ένα-ένα λύνονται σιγά σιγά..και γι'αυτό αρχίζω να το ξαναβλέπω το θέμα...χρήστης χρόνια σονυ έρικσσον θέλω πλέον να αλλάξω...αλλά έχω κάποια ερωτήματα..

1) θα είναι εύκολη η μετάβαση;

2) είστε πλεόν άκρως ευχαριστημένοι; (εννοώ μετά τα τελευταία απτνειτ)

3) που θα πρέπει να κοιτάξω για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι παραεισαγωγής;

4) θα έχω περιορισμένες δυνατοτητες έχοντας το καρτοκινητό και όχι με πρόγραμμα;

5) αργεί να ανταποκριθεί όταν πατάμε με τα δάκτυλα;

5) επειδή ψηνόμουν και για το Στορμ αλλά βλεποντας ότι και για το ιντερνετ θέλει 40ευρό/μήνα και ως ανήλικος δεν μπορώ να ανταπεξέλθω μπορεί να μου κάνετε μια σύγκριση μεταξύ των δύο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μην σας κούρασα!

1) Αν και το UΙ είναι πολύ φιλικό και προσαρμόζεται κανείς σχετικά γρήγορα, κάθε αρχή και δύσκολη...

2) Vodafone ή Nokia Shop για να είσαι 100% σίγουρος. Από κεί και πέρα θα πρέπει να ζητήσεις να ανοίξουν μπροστά σου τη συσκευασία ώστε να δεις το product code της συσκευής. Που αναφέρεται, τι σημαίνει και ποιο είναι το ελληνικό pd, έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές. Διάβασε λίγο το θέμα καθώς και το S60 5th Edition Platform FAQ.

3) Φυσικά και όχι.

4) Όχι.

5) Συγκρίσεις μόνο στην ενότητα των Διαξιφισμών!

-------------------------------------

Έχει απαντηθεί ..00.. φορές στο επίσημο θέμα των εφαρμογών.

Τσέκαρέ το.

το κινητο εχει χρονομετρο??

Μπορείς να βάλεις πρόσθετη εφαρμογή.

Δες στο θέμα των εφαρμογών.

θα παρακαλούσα να βοηθήσετε και εμένα σε κάτι που δεν κατάφερα ... Pc Suite, κανονικά Back up απο Ν76 και Restore στο 5800 τα πάντα ... εκτος από τα Εισερχομενα μηνύματα που πήγαν στα Πρόχειρα !! τι δεν έκανα καλά?? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κλασσικό πρόβλημα όταν επαναφέρεις back up από συσκευή σε άλλη συσκευή.

Λοιπόν επειδή είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τα μηνύματα, δεν τα περνούσε από το παλιό κινητό στο 5800 όταν τα είχα αρχειοθετημένα στους φακέλους μου και αναγκάστηκα να τα μεταφέρω χύμα όλα στα εισερχόμενα, να πάρω εκ νέου back up και μετά να το επαναφέρω στο 5800.

Δε δοκιμάζεις να το κάνεις και εσύ έτσι...;

Αλλά πριν από αυτό, νομίζω πως υπάρχει δυνατότητα στο 5800 τα μηνύματα από τα Πρόχειρα να τα μεταφέρεις στα Εισερχόμενα. Για δοκίμασέ το. Δυστυχώς δεν έχω τη συσκευή διαθέσιμη για να το διασταυρώσω.

Όλες οι συσκευές έχουν αυτή την ελάχιστη σχισμή.

Δεν μπορείς να την αποφύγεις. Αν ξεφυλλίσεις παλιότερες σελίδες θα βρεις φωτογραφίες της.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να είναι ελληνικό και όχι παράλληλης εισαγωγής (παρα-εισαγωγή). Για να το διαπιστώσεις αυτό θα πρέπει να ζητήσεις να ανοίξουν μπροστά σου τη συσκευασία ώστε να δεις το product code της συσκευής. Που αναφέρεται, τι σημαίνει και ποιο είναι το ελληνικό pd, έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές. Διάβασε λίγο το θέμα καθώς και το S60 5th Edition Platform FAQ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ευχαριστώ πολύ Πάνο και ItChrist86!! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το Product code πρέπει να είναι μόνο 0559395: Balkans BLUE ή 0559299: Balkans RED ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

Γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις μεταφορα απο τηλεφωνο σε τηλεφωνο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

1) Αν και το UΙ είναι πολύ φιλικό και προσαρμόζεται κανείς σχετικά γρήγορα, κάθε αρχή και δύσκολη...

2) Vodafone ή Nokia Shop για να είσαι 100% σίγουρος. Από κεί και πέρα θα πρέπει να ζητήσεις να ανοίξουν μπροστά σου τη συσκευασία ώστε να δεις το product code της συσκευής. Που αναφέρεται, τι σημαίνει και ποιο είναι το ελληνικό pd, έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές. Διάβασε λίγο το θέμα καθώς και το S60 5th Edition Platform FAQ.

3) Φυσικά και όχι.

4) Όχι.

5) Συγκρίσεις μόνο στην ενότητα των Διαξιφισμών!

ευχαριστώ πολύ φίλε!! και συγγνώμη που ρώτησα για σύγκριση εδώ! :O

Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i

Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i

Βασικα το κανει και στη δικια μου συσκευη και απο οτι νομιζω σε ολες!!Αν δεν κανω λαθος,αυτο γινεται για να τσεκαρεις τις νεες πληροφοριες στο μητρωο και δεν πρεπει να ειναι Bug...

Χμμμ... και ποιο το νόημα? Δεν είναι αναπάντητη κλήση για να σε ενημερώσει!!

Είναι κλήση που έχει απαντηθεί κανονικά.. (άρα ξέρεις τις πληροφορίες που θα γραφτούν στο μητρώο)

**Δε λέω να μην ενημερώνεται το μητρώο. Καλά κάνει και έτσι πρέπει. Απλά αυτό που με ενοχλεί είναι που μου την αφήνει ανοιχτή (επειδή προφανώς έγιναν αλλαγές μέσα εκεί) λες και εγώ δε ξέρω ότι έγιναν, αφού εκ των πραγμάτων πρόκειται για κλήση που έχει απαντηθεί.

Δε ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα πιναμε καφε μεσα σε καφετερια διπλα στο παραθυρομ'εναν φιλο που εχει και αυτος το 5800 και δοκιμασαμε τα GPS και αυτουνου κλειδωνε σε 15 δευτερολεπτα και το δικο μου καθολου τωρα στο σπιτη βγηκα στο μπαλκονι περιμενα 15 λεπτα και δεν κλειδωνει τους δορυφορους με τιποτα δηλ. π.χ στο garmin στις πληρωφοριες δορυφορον δειχνει τις μπαρες ας πουμε 5 δορυφορον αλλα δεν πρασινιζουν και στην εφαρμογη της nokia "τοποθεσια" αφου στην μεθοδο εντοπ. θεσης εχω τσεκαρισμενα τα υποβοηθουμενο gps και ενσωματωμενο gps οταν ψαχνω την θεση μου αφου ψαχνει μου λεει μετα "Το gps δεν δουλευει σωστα σε κλειστους χωρους"!

Επισης στο garmin εχω το εσωτερικο gps και οχι το απομακρυσμενο!

Τι να φταει ρε παιδια μια φορα μου δουλεψε το gps και αυτο πριν 3 μερες αφου το ειχα ανοικτο με νταλα ηλιο και επιασε μετα απο μιση ωρα αναζητησης!

Μηπως επιδη την πρωτη φωρα που πηγα να συνδεθω με το nokia maps δεν πατησα την βοηθεια διαδυκτιου που ρωταει?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...