Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγα να το δώ από κοντά σήμερα. Στο fnac είχε ένα μπλε το οποίο του είχαν σπασει την οθόνη :cry:, το κενό υπήρχε. Πάω στα multirama και είχε ένα κόκκινο, ευτυχώς δούλευε. Και σε αυτό υπήρχε υπήρχε το κενό.

Να πω την αλήθεια ξενέρωσα, αν βάλεις το νύχι ανοίγει σαν γαρύφαλλο. :angry:

Δεν υπάρχει δικαιολογία πιστεύω για τη νοκια. Είμαι 50-50 αν θα το πάρω.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήγα να το δώ από κοντά σήμερα. Στο fnac είχε ένα μπλε το οποίο του είχαν σπασει την οθόνη :cry:, το κενό υπήρχε. Πάω στα multirama και είχε ένα κόκκινο, ευτυχώς δούλευε. Και σε αυτό υπήρχε υπήρχε το κενό.

Να πω την αλήθεια ξενέρωσα, αν βάλεις το νύχι ανοίγει σαν γαρύφαλλο. :angry:

Δεν υπάρχει δικαιολογία πιστεύω για τη νοκια. Είμαι 50-50 αν θα το πάρω.

Όσο βάζετε το νύχι,τόσο χειρότερο το κάνετε....ο επόμενος που θα το δει θα ξενερώσει ποιο πολύ γιατί βάλε-βγάλε θα το έχετε κάνει αυτό το ανοιχματακι 10 χιλιόμετρα...Αφυστετο,μην το πειράζετε...αν δείτε ότι το πράγμα χειροτερεύει απο καθημερινή φυσιολογική χρήση και ΜΟΝΟ!(χωρίς να βάζουμε νύχια κτλπ) τότε πηγαιντε να σας το φτιάξουν.

P.S Γίνεται να βάλουμε με κάποιο τρόπο περισσότερες συντομεύσεις στην αρχική οθόνη εκτός από αυτό τα 4 που έχει (ποιο μικρά εικονίδια φυσικά)

θέλω να κάνω την εξής ερώτηση

Υπαρχει κάποιο range που εμφανίζεται το φαινόμενο με το κενό το πλαστικό ανάλογα με το χρώμα της συσκευής?δηλαδη αν τα πιο πολλά προβληματικά είναι στο κόκκινο ή στο μαύρο με μπλε ή μαύρο με κόκκινο?

θέλω να κάνω την εξής ερώτηση

Υπαρχει κάποιο range που εμφανίζεται το φαινόμενο με το κενό το πλαστικό ανάλογα με το χρώμα της συσκευής?δηλαδη αν τα πιο πολλά προβληματικά είναι στο κόκκινο ή στο μαύρο με μπλε ή μαύρο με κόκκινο?

Μιας και ως επι το πληστον η συσκευη κυκλοφορει στην μπλε εκδοση στην Ελλαδα, λογικο επακολουθω ειναι να ακουγεται πιο πολυ για τα μπλε. Παντως εχει αναφερθει και στα κοκκινα. Τα μαυρα ακομα δεν εχουν κυκλοφορησει (νομιζω πουθενα).

παιδια καλησπερα. πως μπορω να σβησω μια εφαρμογη απο το nokia 5800 [virualkey]

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ :: Διαγραφή εγκαταστημένων εφαρμογών, θεμάτων και παιχνιδιών:!:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μονο μεσω Wifi ΔΕΝ χρεωνεσαι.Με ολα τ'αλλα ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ.Προσεχε πως μπαίνεις γιατί θα τραβας τα μαλλιά σου :)

Kαλημέρα και από μένα. Πόσες μέρες σας κρατάει η μπαταρία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

2 μερες το πολύ με μετρια προς αρκετή χρηση

To δικό μου, είχε περασμένους τους χάρτες, εσάς δεν τους είχε περασμένους;

Mόλις άνοιξα την εφαρμογή, βρήκε άμεσα τους δορυφόρους, το γρηγορότερο GPS σε Nokia συσκευή που πέρασε από τα χέρια μου!

Και κάτι ακόμη, μέσα στην συσκευή είχε ένα χαρτονάκι με πληροφορίες, φυσικά το έβγαλα, υπάρχει όμως σε όλες τις συσκευές;

Συμφωνω ειναι οντως το γρηγορότερο που εχω δει γενικότεα σε GPS συσκευες.Μενω στο Παγκράτι που ειναι τιγκα στο τσιμεντο και συγχρονιζει με δορυφορο σε δευτερολεπτα.Απιστευτο πραγματικά.

Καλορίζικο!

α) Ναι έτσι είναι η θήκη. Προφανώς υπάρχει για να περνάει το σχοινάκι με την πένα πριν καταλήξει στην αντίστοιχη τρύπα που ύπαρχει στο πίσω καπάκι του κινητού. Το ίδιο ισχύει και για το σχοινάκι που είναι με την βάση του κινητού.

β) Ναι μπαίνει ανάποδα.

γ) Ναι έχει 2 γραφίδες κ 1 πένα.

Ξέχασες και τον Batman!!! :lol::D

Eμενα γιατι εχει μονο μια γραφιδα???;) Πενα εννοεις το μικρο μπλε διαφανο τριγωνικο πλαστικο που ειναι με το κορδονακι? Απο αυτο εχει:) Αλλα γραφιδα μονο μια αυτην του τηλεφωνου, extra γιοκ.

Παιδιά 8 ώρες κράτησε το δικό μου και πήγε για αλλαγή με πρόβλημα που νομίζω δεν έχει ξανααναφερθεί .

Το bluetooth δεν δουλεύει. Ούτε το βλέπουν άλλες συσκευές ούτε αυτό στο ψάξιμο του βλέπει καμία. Βασικά ξεκινάει να ψάχνει και δεν σταματά ποτέ .

Eμενα γιατι εχει μονο μια γραφιδα???;) Πενα εννοεις το μικρο μπλε διαφανο τριγωνικο πλαστικο που ειναι με το κορδονακι? Απο αυτο εχει:) Αλλα γραφιδα μονο μια αυτην του τηλεφωνου, extra γιοκ.

Ναι αυτή τη μπλε πένα λέω. Μέσα στο κουτί έχει και 2η γραφίδα, μάλλον δεν το έψαξες καλά, σίγουρα έχει μέσα. Ειδικά αν το πήρες καινούργιο από κατάστημα πρέπει να έχει και 2η γραφίδα όπωσδηποτε.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Mηπως ειταν ανοικτο το κουτι οταν το αγορασες? Πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο ολοι εχουν 2 :confused:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Mηπως ειταν ανοικτο το κουτι οταν το αγορασες? Πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο ολοι εχουν 2 :confused:

Χμ... Αμα σου πω οτι δεν προσεξα θα ειμαι πολυ αφελης? ;) Ε, μαλλον ειμαι. Αλλα ευτυχως δεν εχει προβληματα.

Δεν ειναι κατι σημαντικο αλλα καλυτερα να ειχε 2 καποτε μπορει να σου χρειαστει..

Αφου σε ολα τα αλλα ειναι ok! Kαλοριζικο :)

Παιδιά τί έιδους σχισμή στην οθόνη είναι αυτή; Πρόκειται να το αγοράσω την άλλη βδομάδα.

Επίσης, σε μαύρο πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα;

Ευχαριστώ

"There's a story still unread"

Το παραλαμβάνω αύριο με κούριερ από VF, καθώς έκανα ανανέωση συμβολαίου και παραγγελία της συσκευής από το site τους το Σάββατο.

Έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτά που διαβάζω, αλλά έχω συνηθίσει να κάνω beta-testing τα κινητά της Nokia... (από την εποχή του 6110 - Φεβ98)

Για να δούμε τι λέει η touch τεχνολογία της Nokia.

N95 hacked edition

5800 XM

Όσο βάζετε το νύχι,τόσο χειρότερο το κάνετε....ο επόμενος που θα το δει θα ξενερώσει ποιο πολύ γιατί βάλε-βγάλε θα το έχετε κάνει αυτό το ανοιχματακι 10 χιλιόμετρα...Αφυστετο,μην το πειράζετε...αν δείτε ότι το πράγμα χειροτερεύει απο καθημερινή φυσιολογική χρήση και ΜΟΝΟ!(χωρίς να βάζουμε νύχια κτλπ) τότε πηγαιντε να σας το φτιάξουν.

:lol::lol::lol:

λες να να νομισουν απο το μαγαζι οτι οποιος το ψαχουλευει ειναι δολιοφθορεας του ανταγωνισμου?

με το γαντι την επομενη φορα:p:lol:

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Παιδιά τί έιδους σχισμή στην οθόνη είναι αυτή; Πρόκειται να το αγοράσω την άλλη βδομάδα.

Επίσης, σε μαύρο πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα;

Ευχαριστώ

Eδω ειναι η σχισμη:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2664994#post2664994

Καποιοι χρηστες του 5800 αναφερουν πως δεν ειναι ορατο με το ματι και μονο σε πληρες σκοταδι φαινεται αμα εχει φως η οθονη.

Μπα τζιφος... Δεν εχει 2η γραφιδα;). Περιεργο. Απο το Πλαισιο το πηρα. Δεν βαριεσαι....

Μαλον τους ειχανε λυψει εκεινη την στιγμη ...:lol:

Eδω ειναι η σχισμη:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2664994#post2664994

Καποιοι χρηστες του 5800 αναφερουν πως δεν ειναι ορατο με το ματι και μονο σε πληρες σκοταδι φαινεται αμα εχει φως η οθονη.

Καλα οτι φαινεται στο σκοταδι. Με τη σκονη τι θα γινει που οσο περναει ο καιρος θα μεγαλωσει και λιγο περισσοτερο η σχισμη.

Η σχισμη δεν διακρινεται καν με το ματι οποτε αν δεν πειραχτει το συγκεκριμενο σημειο με το νυχι για να "ξεχυλωσει" δεν υπαρχει και θεμα σκονης. Ολα αυτα θα τα δουμε με το καιρο ομως. Οτι ξερεις ξερω που λενε! :D

:lol::lol::lol:

λες να να νομισουν απο το μαγαζι οτι οποιος το ψαχουλευει ειναι δολιοφθορεας του ανταγωνισμου?

με το γαντι την επομενη φορα:p:lol:

χαχα στην Ελλαδα ζούμε,όλα να τα περιμένεις!

@nobody4 μπες σε ενα δωματιο χωρις φως και πατησε ενα πληκρο για να αναψει η οθονη της συσκευης σου ,μετα παρατηρησε προσεκτικα εαν φαινεται η σχισμη!

@nobody4 μπες σε ενα δωματιο χωρις φως και πατησε ενα πληκρο για να αναψει η οθονη της συσκευης σου ,μετα παρατηρησε προσεκτικα εαν φαινεται η σχισμη!

Φιλε μου gianpithio δεν ειμαι (ακομα) κατοχος του 5800 ΧΜ. Απλως εκανα μια παραθεση στον φιλο που ρωτησε για την περιβοητη σχισμη με βαση τα οσα εχω διαβασει εδω μεσα και τα οσα εχω δει απο εικονες. :)

Μολις το πηρα,και ναι εχει την σχισμη,αν και δεν μου φαινεται τοσο προβλημα να πω την αληθεια (αν θελει να μπει η σκονη μπορει και απο αλλου,δεν θα μπει απο την σχισμη),ειναι ουτως η αλλος εξαιρετικα μικρη η σχισμη,μοιαζει σαν να μην κουμπωνει το κλιπ (λετε να δοκιμασουμε να βαλουμε λιγη κολα....? [Σοβαρα ρωταω....?]),ακομα δεν το ανοιξα (θελει 10 ωρες φορτισει το $##!@@$!@) οποτε περισοτερες εντυπωσεις αυριο.....

Παντος πιστευω οτι ειναι γελιο να σε πειραζει αυτη η σχισμη (ειχα ενα σωρο κινητα στ οποια δημιουργησα εγω τετοια σχισμη και ζουν ακομα μετα απο 2-3 χρονια...... :P ),τωρα δεν ξερω ομως ποσο ευαισθητη ειναι η οθονη αφης...

Υ.Γ. Η θηκη πως μπαινει,με την μερια με τις τρυπουλες πανω απο την οθονη η πανω απο την μπαταρια...? (δεν λεει πουθενα στις οδηγιες.... :P )

Υ.Γ. εχετε να μου προτεινετε καμια αλλη θηκουλα...? πιστευω πως το προβλημα της σκονης απο την σχισμη πολυ ευκολα θα το λυσουμε αν το βαλουμε σε θηκη....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...