Jump to content

elladion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elladion

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

elladion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το χω κι εγω το ιδιο προβλημα αλλά χρησιμοποιώ μονο bluetooth οποτε δε με απασχολει καθολου. βαλε τη νεα αναβάθμιση 20.χχχχχ και θα δεις τεράστια διαφορά σε ταχυτητα.Ειναι σα να πηρες αλλο τηλέφωνο.
  2. Καλησπερα σας. Εχω μια ερώτηση.Οταν παιζω βιντεο απο Youtube τα βλέπω χαλια πιξελαρισμένα εως σημειου να μην μπορεις να τα παρακολουθησεις.Υπαρχει κανένας τροπος να βελτιωσω την ποιότητα;
  3. Eγω αντι hard format κατεβασα το English Greek dictionary και το εγκατεστησα (απο το site της Νοκια) και ολα μια χαρα.
  4. Συμφωνώ.Το τηλέφωνο σκιζει μετά τη αναβάθμιση.
  5. Συμφωνώ απόλυτα.Μιλάμε για ενα διαφορετικό κινητό μετα την 20.χχχχ αναβάθμιση.Μπράβο Νοκια.
  6. Εμενα πάντως ψιλοτριξιματιάκια μου κανει.Οχι να με τρελλαινουν αλλά υπάρχουν.
  7. Μονο μεσω Wifi ΔΕΝ χρεωνεσαι.Με ολα τ'αλλα ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ.Προσεχε πως μπαίνεις γιατί θα τραβας τα μαλλιά σου :) 2 μερες το πολύ με μετρια προς αρκετή χρηση Συμφωνω ειναι οντως το γρηγορότερο που εχω δει γενικότεα σε GPS συσκευες.Μενω στο Παγκράτι που ειναι τιγκα στο τσιμεντο και συγχρονιζει με δορυφορο σε δευτερολεπτα.Απιστευτο πραγματικά.
  8. Το τσεκαρα κι εγώ.Τα κομμάτια ειναι συμπαγή και κολλημένα μεταξύ τους,δεν κινείται τιποτε.:)
  9. Αυτονομία;Τι λέτε ρε παιδιά.Το φορτίζω καθε 2 μερες με καθολου ιντερνετ και λιγα τηλεφωνήματα μεσω bluetooth.Καλο χρυσο το 5800 αλλα απο αυτονομία πάσχει.
  10. Επειδή δουλευω σε τμήμα ελεγχου λογ/μων κιν.τηλεφωνίας σου λεω πως οταν συνδδεται σε δορυφόρο δεν χρεώνεσαι αλλά αν συνδεθει στο Agps την πάτησες. Μπαινει μεσω ιντερνετ και σου τρωει megabytes τα οποία ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ εκτος αν εχεις πακετο με δωρεάν ογκο.Μην κανεις πειραματισμους γιατι θα τραβας τα μαλλιά σου.:!:
  11. Eυγε για την αψογη πληροφορηση !!! Δεν εκανα τιποτε το ιδιαιτερο.Απλά κατεβασα το flasaki απο το youtub και με drag and drop το'ριξα στη συσκευή μου μεσω του OVI.Ποιοτητα αψογη και μπορεις να παρεμβεις και στα format για να το δεις οπως σε βολευει.
  12. Περίεργο bug.Το δοκίμασα με το δικό μου (v11) και δεν το κάνει.Τι εκδοση εχεις;
  13. Το πηρα την Πεμπτη απο Βονταφον στον Κολωνό.Ειναι το μπλεδακι με 11.0,8 περασμένο απο τη μάνα του και φυσικά φουλ ελληνικό μενου.Συνδέθηκα στο ιντερνετ αμέσως και με ρουτερ και μεσω gprs.Παει σφαίρα κυριως απο WiFi.Εχει εξαιρετικό ήχο και ποιότητα κατασκευής και για 349 ευρώ που εδωσα τζάμπα ειναι σε σχέση με το iphone που τελικά απ'οτι διάβασα ειναι ψιλοαπάτη για τα λεφτα που δινεις.Πάντως θελει καμποση ωρα να το συνηθισεις κυριως την touch screen του που θελει λιγη πιεση.Η οθονη τελεια αλλά προσοχή μην κανετε πολλά πράγματα ταυτοχρονα γιατι τρώει κολλημα.Εμένα μου κρασαρε μια φορά και περασε λιγη ωρα με ρεσετ για να επανέλθει.Ειναι σαν τη γυναίκα,αν την πιεσεις δεν σου κάνει τα χατηρια :))) Καλοριζικο σε ολους μας πάντως,πιστευω πως ειναι αξιολογη αγορα.Τωρα του περασα και flash videos απο You tube και τα παιζει μια χαρα.Και φυσικά αν το βιντεο ειναι χαι ντεφινισιον ακομη καλυτερα.
×
×
  • Create New...