mysterios Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Sorry φίλε μου, διάβασα 10άδες σελίδες και δεν βρήκα κάτι που να μοιάζει με το πρόβλημα μου. Εσύ που το βρήκες μπορείς να μου πεις τον αριθμό του ποστ? Εγώ στις τελευταίες σελίδες μόνο αναφορές για το "κενό" βλέπω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 απο wind μου ειπαν οτι μαλλον μεσα φλεβαρη θα παραλλαβουν.... μαλλον με κοροιδεψανε απο τη wind.:mad::mad: μου εκαναν καλη προσφορα για να μεινω γιατι ειχα κανει αιτηση για φορητοτητα σε vodafone και μου ειπαν οτι υπαρχει στη wind. οταν πηγα στο καταστημα μου λενε πως δε τους το βγαζει σαν επιλογη για να το παραγγειλουν και αρα δεν ειναι διαθεσιμο απο wind. grrrrrr θα τα παρω μου φενεται!!!:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
large Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Να κανω μια ερωτηση παιδια γιατι αν και εχω διαβασει ολο το θεμα και τις 100+ σελιδες , εγω που εχω το κινητο και ειναι μια χαρα απο αποψη software πχ ουτε κολιματα μια χαρα τα λεντ της καμερας και το κουμπι της ,να κανω αναβαθμηση σε version 11? υπαρχει περιπτωση να μην αρχισει μετα να μου δουλευει κατι σωστα? το εχει παθει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Βασικά αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και να θες. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Να κανω μια ερωτηση παιδια γιατι αν και εχω διαβασει ολο το θεμα και τις 100+ σελιδες , εγω που εχω το κινητο και ειναι μια χαρα απο αποψη software πχ ουτε κολιματα μια χαρα τα λεντ της καμερας και το κουμπι της ,να κανω αναβαθμηση σε version 11? υπαρχει περιπτωση να μην αρχισει μετα να μου δουλευει κατι σωστα? το εχει παθει κανεις? Φιλε μου δεν εχει αναφερει κανεις καποιο προβλημα με την αναβαθμιση απο ν10 σε ν11, αλλα το θεμα ειναι αν θα την βρεις την ν11. Ακουγεται πως δεν ειναι πλεον διαθεσιμη και αναμενεται καποια καινουρια αναβαθμιση που λογικα θα αντιμετωπισει και αλλα προβληματα. Αν μπορεις να κανεις αναβαθμιση καλως, αλλιως θα περιμενεις την νεοτερη εκδοση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
large Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 οκ θα ψαξω να δω αν την βρισκει το nsu h fota διαφορετικα υπομονη thanks .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Βασικά αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και να θες. μπορεις αλλα μονο μεσω phoenix:blink: [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 γιατι δεν μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Γιατι την επεσυραν. Δεν χανεις τιποτα τωρα που δεν προλαβες να κανεις αναβαθμιση καλυτερα περιμενε την επομενη λογικα δεν θα αργησουν.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Και το δικο μου ετσι ειναι! Το κουμπι δεν ειναι χαλασμενο περιμενω την επομενη αναβαθμηση που λογικα θα το διορθωσουν. Φίλε μου ένα ακόμη Hard Reset θα διορθώσει το bug και να είσαι σίγουρος πως κάποια εφαρμογή που έχεις εγκατεστίσει δημιουργεί αυτό το bug. Σε εμένα παράδειγμα ήταν το Office Suite αφού το απεγκατέστησα όλα μια χαρούλα. Περιμένω και εγώ την νέα αναβάθμιση (έχω ήδη την v.11), να διορθώσει την συμπεριφορά της συσκευής μας.Φαντάζομαι πως δεν θα αργήσει και πολύ μιας και απο όσα λένε οι φίλοι εδώ έχει αποσυρθεί η v.11 και απο NSU και απο FOTA. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Eχω περασει αρκετες εφαρμογες στην συσκευη μου και μαλλον ειναι αυτο που λες γιατι πριν λειτουργουσε. Δεν θυμαμαι πια εφαρμογη ειχα κανει εγκαταστασση εκεινες τις ημερες :O Μαλλον θα το αφησω ετσι σε λιγες ημερες με βλεπω να κανω hard format :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibiboss Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Η Νοκια λεει οτι το 5800 comes with music.... Does it? Υπαρχουν πουθενα στα κουτια σας οι κωδικοι που χρειαζονται για να μπεις και να κατεβασεις μουσικη με την υπηρεσια "καταστημα μουσικης" ? Μου λεει οτι υπαρχουν καπου τυπωμενοι σε φυλαδιο μεσα στο κουτι. Τιποτα τετοιο ομως.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Από το καινούργιο χρόνο νομιζω θα λειτουργήσει αυτή η υπήρεσία.. http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibiboss Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 μαλλον με κοροιδεψανε απο τη wind.:mad::mad: μου εκαναν καλη προσφορα για να μεινω γιατι ειχα κανει αιτηση για φορητοτητα σε vodafone και μου ειπαν οτι υπαρχει στη wind. οταν πηγα στο καταστημα μου λενε πως δε τους το βγαζει σαν επιλογη για να το παραγγειλουν και αρα δεν ειναι διαθεσιμο απο wind. grrrrrr θα τα παρω μου φενεται!!!:mad: Και βεβαια να τα "παρεις"! :mad: Στην προκειμενη περιπτωση κοιταξαν πως να κρατησουν τον πελατη, χωρις να το πολυψαξουν για το κατα ποσο ειναι σε θεση να ικανοποιησουν πληρως τα απαιτουμενα. Πρεπει να βγαλουν ακρη τωρα ωστε να σε ικανοποιησουν με καποιο τροπο, μιας κ το οτι εχουν τη συσκευη που θελεις διαθεσιμη, ωστε να ανανεωσεις το συμβολαιο σου στη Wind, ηταν ψευδης πληροφορηση. Φτανει να είχες ξεκαθαρισει οτι ήθελες αυτη τη συσκευή για την ανανεωση (που θεωρω φυσικο οτι το ξεκαθαρισες) και οχι να ρωτησες απλα αν θα τη φερουν και αυτοι καποια στιγμη. Από το καινούργιο χρόνο νομιζω θα λειτουργήσει αυτή η υπήρεσία.. Λειτουργει απο οτι ειδα ηδη, απλα πρεπει να μπεις σε αλλο κρατος (πχ μεγαλη Βρετανεια, Ελλαδα δεν εχει ακομη) για να κατεβασεις, αλλα δεν ειναι αυτη η ερωτηση μου. Τους κωδικους δεν βρισκω καπου. Χωρις αυτους λειτουργει δε λειτουργει η υπηρεσια, απο οτι βλεπω δεν ψωνιζεις δωρεαν...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 για το θεμα της σκονης παντως εαν αναλαμβανουν στα καταστηματα της νοκια να το καθαριζουν οταν τους ζητηθει( η να το ανοιγουμε εμεις και να το καθαριζουμε αν και δεν το συνιστω),ισως να χρυσωσει λιγο το χαπι της επιπολαιοτητας της νοκια στο θεμα κατασκευη.οσο αφορα την υγρασια,δεν χρειαζετε να ανησυχουμε,αφου η νοκια εχει δεν εχει υγρασια η συσκευη που θα της στειλουμε αυτη με ΥΓΡΑΣΙΑ θα μας την επιστρεψει!!!! κατα την γνωμη μου,ουτε το ενα ουτε το αλλο σιγα μην καθεσαι να ψαχνεις αμα θελει 4ρι ή 6ρι torx και παει λεγοντας .Τα κανα καποτε κι αυτα με το sx1 και μπουχτησα ουτε φυσικα θα κανεις τον "παραξενο" (διοτι δυστυχως ετσι σε αντιμετωπιζουν) που πηγαινει καθε μηνα για καθαρισμο.Κι αυτα τα εκανα διοτι ειμαι πολυ ιδιοτροπος με το ζητημα σκονη,μεχρι που αναγκαζομουν να τ'ανοιγω μονος μου και να τα καθαριζω με αντιστατικα πανακια,φοροντας γαντια κτλ. αφου η νοκια εχει δεν εχει υγρασια η συσκευη που θα της στειλουμε αυτη με ΥΓΡΑΣΙΑ θα μας την επιστρεψει!!!! :lol::lol::lol: Σωστος! και μετα θα θελει να ακυρωσει και την εγγυηση κι επειδη εχω ιδια πειρα απο τους "τεχνικους" που εργαζονται σε nokia shops η υγρασια μπορει να ειναι και προιον αλκοολικης ζυμωσης :rolleyes: "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 μολις το παρελαβα. Μια ερωτηση μονο.Για να τραβηξω φωτογραφια πρεπει να επιλεξω καμερα απο το μενου?Με το πλαινο κουμπι δεν μου εμφανιζει καμερα οπως λεει το εγχειριδιο. ΥΓ.Απο την μανα του ειχε μεσα την 11 εκδοση firmware. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Η Νοκια λεει οτι το 5800 comes with music.... Does it? Υπαρχουν πουθενα στα κουτια σας οι κωδικοι που χρειαζονται για να μπεις και να κατεβασεις μουσικη με την υπηρεσια "καταστημα μουσικης" ? Μου λεει οτι υπαρχουν καπου τυπωμενοι σε φυλαδιο μεσα στο κουτι. Τιποτα τετοιο ομως.... Στις χώρες που λειτουργεί η υπηρεσία, η συσκευή επιβαρύνεται με 100 ευρώ τα οποία χρησιμοποιείς για την αγορά μουσικής. Από την στιγμή που δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία στην Ελλάδα, δεν υπάρχει χρέωση. Γι'αυτό είδαμε και λογικές τιμές πώλησης σε σχέση με παρά πολλές χώρες όπου κοστίζει 450 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Στις χώρες που λειτουργεί η υπηρεσία, η συσκευή επιβαρύνεται με 100 ευρώ τα οποία χρησιμοποιείς για την αγορά μουσικής. Από την στιγμή που δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία στην Ελλάδα, δεν υπάρχει χρέωση. Γι'αυτό είδαμε και λογικές τιμές πώλησης σε σχέση με παρά πολλές χώρες όπου κοστίζει 450 ευρώ. ναι αλλα αλλο ρωταει ο φιλος.που ειναι οι κωδικοι που λενε μεσα στο κουτι?:worry: [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ναι αλλα αλλο ρωταει ο φιλος.που ειναι οι κωδικοι που λενε μεσα στο κουτι?:worry: Το ελληνικό κομμάτι δεν έχει; Αν ναι, τότε γιατί να έχει κωδικούς; Αυτό λέω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 μολις το παρελαβα. Μια ερωτηση μονο.Για να τραβηξω φωτογραφια πρεπει να επιλεξω καμερα απο το μενου?Με το πλαινο κουμπι δεν μου εμφανιζει καμερα οπως λεει το εγχειριδιο. ΥΓ.Απο την μανα του ειχε μεσα την 11 εκδοση firmware. Απαντηθηκε φιλε μου λιγο πιο πανω! Πρεπει να ειναι καποιο bug που θα διορθωθει με καποια μελλοντικη αναβαθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 η ελληνικη εκδοση εχει μεσα καρτα μνημης και θηκη? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Προς τους φίλους που "ψάχνονται" για αντικατάσταση συσκευής αφόσον παρουσιάζει προβλήματα (σχισμή, ακουστικό κλπ). Θεωρώ χρήσιμο, μιας και ήδη έχει γίνει ευρέως γνωστό το ζήτημα, να ψάξετε πολύ καλά τη συσκευή σας αμέσως μόλις την αγοράσετε και μάλιστα επί τόπου στο κατάστημα. Φαίνεται πως η αποδοχή προς αντικατάσταση έγκειται στην ευχέρεια του υπεύθυνου του καταστήματος. Εγώ προσωπικά είχα και τη σχισμή και το προβληματικό ακουστικό και δέχτηκαν να πάρουν πίσω τη συσκευή (Nokia Shop Βέροιας). Ακόμη κι αν ψάξετε τη συσκευή αφότου φύγετε από το κατάστημα, σημαντικό είναι να συνεχίσετε να ελέγχετε τη συσκευή σας, ιδίως μέχρι το Life Timer να φτάσει στα 30 λεπτά. Σε κάθε περίπτωση ενημερώστε άμεσα το κατάστημα και αν αποφασίσετε να ζητήσετε αντικατάσταση, δείξτε τους ότι αυτά τα προβλήματα έχουν παρουσιαστεί σε πολλά κομμάτι 5800 και οι επιστροφές ήταν πολλές. Στη θέση σας, κι εφόσον θέλετε αντικατάσταση, εγώ δεν θα δεχόμουν επισκευή γιατί ακόμη κι αν φτιάξουν το ακουστικό, το πρόβλημα με τη σχισμή θα παραμείνει (προφανώς φταίει το καλούπι του πλαστικού) και μη μασήσετε για την αντικατάσταση. Άλλο να πάρεις ένα σωστό τηλέφωνο που μπορεί να παρουσιάσει κάτι μετά από ικανή χρήση κι άλλο να το αγοράσεις ελλατωματικό από το εργοστάσιο... Εμένα μάλιστα, επειδή δεν είχαν 5800 διαθέσιμο κι επειδή η επόμενη παραλαβή θα αργούσε αρκετά, μου έκανα πιστωτικό και πήρα το Ν79 (και τώρα ησύχασα πλέον :lol:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 η ελληνικη εκδοση εχει μεσα καρτα μνημης και θηκη? Ναι φυσικά :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 η ελληνικη εκδοση εχει μεσα καρτα μνημης και θηκη? Και βεβαία έχει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Αν και τη θήκη εγώ δεν τη χρησιμοποιώ γιατί μου φαίνεται ότι αντί να προστατεύει κάνει το αντίθετο. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts