domal Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 μπα εγω απο την vodafone με μπλε ριγα το πηρα και δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα ισως ειναι θεμα τυχης http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/7199981/Nokia-5800-Xpress-Music-Sim-Free-Unlocked-Mobile-Phone/Product.html 240 pounds - 255 euro! Δεν στελνει Ελλαδα δυστηχως. My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Αρχικά δοκίμασε να κατεβάσεις το .NET Framework 3.5 SP1 από το site της microsoft ( http://download.microsoft.com/download/2/0/e/20e90413-712f-438c-988e-fdaa79a8ac3d/dotnetfx35.exe απ ευθείας το exe για windows vista/xp/server 2003/server 2008). Αν δεν παίξει κοίτα να βγάλεις το SP2 μετά κοίτα να βγάλεις τα vista κλπ. Απλά αυτό απ όσο έχω καταλάβει έχει μέσα κάπιες βιβλιοθήκες τις οποίες χρειάζετε το πρόγραμα για να τρέξει. Άσε, δύσκολα τα πράγματα. Από τότε που έγραψα το μήνυμα, έκανα αναβάθμιση σε windows 7 beta1, έπαιξε κανονικά το ovi suite, μέσω αυτού εγκατέστησα το nsu το οποίο όταν το εκτέλεσα μου έβγαλε ότι υπάρχει καινούρια έκδοση, την κατέβασε και όταν πήγε να την εγκαταστήσει μου έβγαλε ένα ωραιότατο μηνυματάκι ότι το λειτουργικό δεν υποστηρίζεται!!! :lol: Άρα είναι το τελευταίο μου μήνυμα από τα 7 και πάω για επανεγκατάσταση των vista. Άρα, όποιος σκέφτεται να βάλει το sp2 beta ή τα windows 7 beta1, τότε να ξεχάσει το nsu (προς το παρόν). ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Καλησπερα παιδια,ειμαι νεο μελος στο φορουμ. Χθες πηρα απο vodafone πειραια το 5800 σε μπλε,εχω το εξης μιρκοπροβληματακι?απο τοτε που εβαλα την σιμ και το ενεργοποιησα αναβοσβηνει πανω δεξια διπλα στο ρολοι ενα φακελακι μικρο και μολισ παταω πανω του μου γραφει μνημη σιμ πληρης!εχω μονο 100 τηλεφωνα στην καρτα σιμ!εχει κανας αλλος αυτο το προβλημα? Και κατι τελευταιο,θελω να του περασω καμια ταινια απο το pc μου που κατεβαζω μεσω torrent(700mb),με πιο τροπο μπορω να της περασω και να της δω στο κντ και πιο convert χρειαζεται? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Καλησπερα παιδια,ειμαι νεο μελος στο φορουμ. Χθες πηρα απο vodafone πειραια το 5800 σε μπλε,εχω το εξης μιρκοπροβληματακι?απο τοτε που εβαλα την σιμ και το ενεργοποιησα αναβοσβηνει πανω δεξια διπλα στο ρολοι ενα φακελακι μικρο και μολισ παταω πανω του μου γραφει μνημη σιμ πληρης!εχω μονο 100 τηλεφωνα στην καρτα σιμ!εχει κανας αλλος αυτο το προβλημα? Και κατι τελευταιο,θελω να του περασω καμια ταινια απο το pc μου που κατεβαζω μεσω torrent(700mb),με πιο τροπο μπορω να της περασω και να της δω στο κντ και πιο convert χρειαζεται? Ευχαριστω αα τελικά σε αυτό το κινητό τα χω πάθει όλα... τοσο γκαντέμης ειμαι πια... και αυτό μου συνέβει λοιπόν. Δεν εννοεί τις επαφές εννοεί τα sms γι' αυτό και το φακελάκι. Οπότε πας στα μηνύματα-επιλογές-μηνύματα sim τσεκάρεις πια θες ή όλα και κάνεις αντιγραφή στην μνήμη του τηλεφώνου και στη συνέχεια σβήσε έστω και ένα απο αυτά ώστε να μην ειναι πλέον γεμάτη η μνήμη, άλλωστε τα sms πλέον αποθηκευονται απευθειας στη μνημη της συσκευής Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Άρα λοιπόν είναι πιο καινούργια παρτίδα από την Vodafone. Αν δεν σου κάνει κόπο δες λίγο στα πλάγια πάνω στην γωνία από το + όταν ανάβει η οθόνη φαίνεται ο φωτισμός η δεν υπάρχει καθόλου κενό ; Τέταρτη μέρα που έχω τη συσκευή και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε στην κατασκευή και στο κενό που λέτε ούτε στα φωτάκια στο βίντεο ούτε στο ακουστικό ..πέρασα την 11 και μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να κάνω κανένα format..Η ερώτησή μου αφορά στον Ιστό..πρόσεξα ότι τις σελίδες του Facebook και του MySpace τις δείχνει κανονικά ενώ όταν παω να επιστεφτώ άλλη ιστοσελίδα δεν βλέπω όλα τα μέρη της, πρέπει να κάνω κινήσεις με το δάχτυλο ή την γραφίδα..γιατι γίνεται αυτό ..υπάρχει τρόπος να φορτώνονται κανονικά οι σελίδες σε όλη την διάταξη της οθόνης; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Άσε, δύσκολα τα πράγματα. Από τότε που έγραψα το μήνυμα, έκανα αναβάθμιση σε windows 7 beta1, έπαιξε κανονικά το ovi suite, μέσω αυτού εγκατέστησα το nsu το οποίο όταν το εκτέλεσα μου έβγαλε ότι υπάρχει καινούρια έκδοση, την κατέβασε και όταν πήγε να την εγκαταστήσει μου έβγαλε ένα ωραιότατο μηνυματάκι ότι το λειτουργικό δεν υποστηρίζεται!!! :lol: Άρα είναι το τελευταίο μου μήνυμα από τα 7 και πάω για επανεγκατάσταση των vista. Άρα, όποιος σκέφτεται να βάλει το sp2 beta ή τα windows 7 beta1, τότε να ξεχάσει το nsu (προς το παρόν). Ανθρωπέ μου τι κάθεσαι και κάνεις ? ? ? Κατέβασε το αρχειακι που σ λέει το παιδί και πέρνα το στο pc σου σε vista ή xp να τελειώνεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Τέταρτη μέρα που έχω τη συσκευή και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε στην κατασκευή και στο κενό που λέτε ούτε στα φωτάκια στο βίντεο ούτε στο ακουστικό ..πέρασα την 11 και μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να κάνω κανένα format..Η ερώτησή μου αφορά στον Ιστό..πρόσεξα ότι τις σελίδες του Facebook και του MySpace τις δείχνει κανονικά ενώ όταν παω να επιστεφτώ άλλη ιστοσελίδα δεν βλέπω όλα τα μέρη της, πρέπει να κάνω κινήσεις με το δάχτυλο ή την γραφίδα..γιατι γίνεται αυτό ..υπάρχει τρόπος να φορτώνονται κανονικά οι σελίδες σε όλη την διάταξη της οθόνης; Το fb και το Μyspace τα βλεπεις στις mobile εκδοσεις τους που ειναι φτιαγμενες για να φαινονται καλυτερα σε κινητα τηλεφωνα.Στις αλλες σελιδες που μπαινεις ενεργοποιησε το full screen.Ειδικα οταν κανεις και rotate την οθονη ειναι πολυ μεγαλο το μερος της σελιδας που βλεπεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/7199981/Nokia-5800-Xpress-Music-Sim-Free-Unlocked-Mobile-Phone/Product.html 240 pounds - 255 euro! Δεν στελνει Ελλαδα δυστηχως. οπως και να χει ειμαι 100% σιγουρος οτι μέσα Φεβρουαριου θα το εχουμε το τηλεφωνο και εμεις εδω με τιμη 290 ευρω max δεν υπαρχει περιπτωση... στην χειροτερη το παραγγελνουμε απο ebay με συνολικο κόστος κοντα στα 290... http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 ...Και κατι τελευταιο,θελω να του περασω καμια ταινια απο το pc μου που κατεβαζω μεσω torrent(700mb),με πιο τροπο μπορω να της περασω και να της δω στο κντ και πιο convert χρειαζεται? Ευχαριστω χρησιμοποιησε το total video converter. η 3.12.... που ειναι και η τελευταια εχει επιλογες για τα παντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Καλησπερα παιδια,ειμαι νεο μελος στο φορουμ. Χθες πηρα απο vodafone πειραια το 5800 σε μπλε,εχω το εξης μιρκοπροβληματακι?απο τοτε που εβαλα την σιμ και το ενεργοποιησα αναβοσβηνει πανω δεξια διπλα στο ρολοι ενα φακελακι μικρο και μολισ παταω πανω του μου γραφει μνημη σιμ πληρης!εχω μονο 100 τηλεφωνα στην καρτα σιμ!εχει κανας αλλος αυτο το προβλημα? Και κατι τελευταιο,θελω να του περασω καμια ταινια απο το pc μου που κατεβαζω μεσω torrent(700mb),με πιο τροπο μπορω να της περασω και να της δω στο κντ και πιο convert χρειαζεται? Ευχαριστω Λοιπόν σήμερα πέρασα και ολόκληρη ταινία, αρχικά χρησιμοποιησα το ultra video converter και μέσα σε μισή ώρα ενσωμάτωσα τους υπότιτλους στο divX αρχείο, στη συνέχεια με το πρόγραμμα που αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες για μετατροπή βίντεο σε mp4 για ιpod/iphone την έκανα σε ανάλυση για το κινητό σε άλλη μισή ώρα και τη πέρασα μέσα. Τέλεια ποιότητα, οι υπότιτλοι διαβάζονται άνετα και ούτε σπασίματα στην εικόνα και ο ήχος σπάει τύμπανα στο τέρμα. Βέβαια μια ταινία 1,30 ώρα σε καλή ανάλυση βγαίνει σχεδόν 950MB αλλά αξίζει το κόπο! Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Καλησπερα παιδια,ειμαι νεο μελος στο φορουμ. Χθες πηρα απο vodafone πειραια το 5800 σε μπλε,εχω το εξης μιρκοπροβληματακι?απο τοτε που εβαλα την σιμ και το ενεργοποιησα αναβοσβηνει πανω δεξια διπλα στο ρολοι ενα φακελακι μικρο και μολισ παταω πανω του μου γραφει μνημη σιμ πληρης!εχω μονο 100 τηλεφωνα στην καρτα σιμ!εχει κανας αλλος αυτο το προβλημα? Και κατι τελευταιο,θελω να του περασω καμια ταινια απο το pc μου που κατεβαζω μεσω torrent(700mb),με πιο τροπο μπορω να της περασω και να της δω στο κντ και πιο convert χρειαζεται? Ευχαριστω Καλησπέρα. Για το φακελάκι σου εξήγησαν οι προηγούμενοι τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνεις. Για τη μετατροπή ταινιών μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και δεν μπλέκεις με εξεζητημένες ρυθμίσεις. Επίσης διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ. Που ακριβώς είναι η μπλε ρίγα παιδιά ?? Φαίνεται όταν είναι κλειστή η συσκευή ?? Sorry αλλά δεν το έχω πιάσει ακόμη στα χέρια και όταν πάω (ίσως αύριο να ξέρω να κοιτάξω πού και πώς... καταλαβαίνετε... :worry: Δες αυτή την εικόνα. Απλά αντί για κόκκινο, είναι μπλε. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Άρα λοιπόν είναι πιο καινούργια η παρτίδα του Πλαισίου από την Vodafone. Αν δεν σου κάνει κόπο δες λίγο στα πλάγια πάνω στην γωνία από το + όταν ανάβει η οθόνη φαίνεται ο φωτισμός η δεν υπάρχει καθόλου κενό ; στη γωνία λες?ναι η πάνω δεξιά γωνία του πετάει λίγο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ρε παιδιά σε διάφορες φωτογραφίες του κινητού θορώ και στο λουράκι έχει μια πένα σαν της κιθάρας. Αυτή την έχει όντως και λειτουργεί όπως η γραφίδα; Ακόμα στη Nokia είδα ότι έχει καλώδιο εξώδου video, αλλήθεια το λέει; Κάπιος πιο πάνω είπε ότι τα ακουστικά του iPod αποδήδουν πιό καλά απο αυτά που χει μέσα. Απο πιο iPod? Γιατί αν είναι απο Touch τότε μάλλων υπάρχει και καλύτερη επιλογή. Δυστηχώς στα ακουστικά βάζουν μια αντιστασούλα μάλλων για να περιορίζουν τον ήχο και καλά και να μην ακούμε πολύ δυνατά και κουφενόμαστε, εκτώς και αν τα φτιάχνουν με διαφορετική σύνθετη αντίσταση (που μπορεί να ανεβάσει σε κάπιες περιπτόσεις την ποιότητα) αλλά σε βάρως της ισχύως που πέρνουμε στην έξωδο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 στη γωνία λες?ναι η πάνω δεξιά γωνία του πετάει λίγο. Οκ φιλέ σε ευχαριστώ ! Από περίεργα ρώτησα επειδή το πλαίσιο τα φέρνει με την 11 περασμένη (λογικά άλλη παρτίδα) έλεγα μήπως ήταν μόνο η παρτίδα τις Vodafone έτσι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ρε παιδιά σε διάφορες φωτογραφίες του κινητού θορώ και στο λουράκι έχει μια πένα σαν της κιθάρας. Αυτή την έχει όντως και λειτουργεί όπως η γραφίδα; Ναι φυσικά και έρχεται στη συσκευασία μαζί με το κινητό. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όπως ακριβώς και το stylus, απλά είναι πιο trendy. Είναι και το κινητό στη σειρά XpressMusic...;) Ακόμα στη Nokia είδα ότι έχει καλώδιο εξώδου video, αλλήθεια το λέει; Το κινητό έχει tv-out καθώς και το απαραίτητο καλώδιο στη συσκευασία. Κάπιος πιο πάνω είπε ότι τα ακουστικά του iPod αποδήδουν πιό καλά απο αυτά που χει μέσα. Απο πιο iPod? Ναι αποδίδουν καλύτερα γιατί απλά αυτά που έρχονται με το κινητό δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ίσως να είναι καλά απλώς κάτι να παίζει επείτηδες με την προσαρμογή αντιστάσεων ή με την προσθήκη πρόσθετης αντίστασης σε σειρά με το κάθε ακουστικό, γιατί ΕΕ είναι αυτή, και δεν αφήνει να κυκλωφορούν προϊόντα που δεν υποστηρίζουν τις προυποθέσεις της. Ενώ στην αμερική μπορείς σαν υπεύθυνο άτομο που είσαι να ακούσεις στην ένταση που θέλεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Συμπέρασμα έπειτα απο μία εβδομάδα: Το νέο λογισμικο όπως κάθε φορά οτιδήποτε νέο έχει κάποια bugs.Στην παρούσα φάση που είμαστε η καλύτερη πρώτη κίνηση για κάποιον νέο κάτοχο του 5800xpress music είναι να το κάνει hard reset και format την κάρτα μνήμης.Άν έχει τη δηνατότητα να αντικαταστίσει την κάρτα μνήμης με μια aftermarket. Οι συνεχεις εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις εφαρμογών δημιουργούν διάφορα bugs(πχ δεν λειτουργεί το πλήκτρο της κάμερας σε κατάσταση αναμονής) στη συσκευή τα οποία έπειτα απο ένα hard reset όλα δουλεύουν κανονικά. Σημαντικό είναι να έχει back up απο τις επαφες,μηνύματα κτλ κτλ σίγουρα θα το χρειαστεί κάποια στιγμή. Ελπίζουμε να βγεί η καινούρια αναβάθμιση γρήγορα και να λυθούν διάφορα, όπως επίσης και σύντομα να βγεί η εκδοση του garmin για touch συσκευές και να μην έχουμε ανάγκη το nokia maps! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ναι, έχει. Έχουν γραφτεί σελίδες γι αυτό το γεγονός. ΥΓ: Πάντως το δικό μου δεν είχε.:whistle: Συμπέρασμα έπειτα απο μία εβδομάδα: Το νέο λογισμικο όπως κάθε φορά οτιδήποτε νέο έχει κάποια bugs.Στην παρούσα φάση που είμαστε η καλύτερη πρώτη κίνηση για κάποιον νέο κάτοχο του 5800xpress music είναι να το κάνει hard reset και format την κάρτα μνήμης.Άν έχει τη δηνατότητα να αντικαταστίσει την κάρτα μνήμης με μια aftermarket. Οι συνεχεις εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις εφαρμογών δημιουργούν διάφορα bugs(πχ δεν λειτουργεί το πλήκτρο της κάμερας σε κατάσταση αναμονής) στη συσκευή τα οποία έπειτα απο ένα hard reset όλα δουλεύουν κανονικά. Σημαντικό είναι να έχει back up απο τις επαφες,μηνύματα κτλ κτλ σίγουρα θα το χρειαστεί κάποια στιγμή. Ελπίζουμε να βγεί η καινούρια αναβάθμιση γρήγορα και να λυθούν διάφορα, όπως επίσης και σύντομα να βγεί η εκδοση του garmin για touch συσκευές και να μην έχουμε ανάγκη το nokia maps! :lol: Επειδή μόλις το πήρα και εγώ από τη vodafone λόγω επιδότησης τι θέλετε να προσέξω και να σας απαντήσω?:p Δεν έχω παίξει πολύ μαζί του. Ίσα που το δοκίμασα γιατί μετά έπρεπε να φύγω και έβαλα τη sim στο παλιό μου τηλέφωνο πάλι. Από αύριο..:ninja: Ποιά είναι τα πιο γνωστά hardware προβλήματα και software bug? Και επειδή είναι το πρώτο μου κινητό με symbian μάλλον πρέπει να μου πείτε τους πιο βασικούς συνδιασμούς / κωδικούς..:lol: Από ότι έχω διαβάσει πάντως καταλαβαίνω ότι ή παρτίδα της Vodafone σαν τηλέφωνο δουλεύει καλά εκτός και αν αρχίσεις τα πειράματα με τις εφαρμογες.:p http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Καλορίζικο. Για αρχή διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Καλορίζικο. Για αρχή διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ. Thanks! Έχω ήδη ξεκινήσει να διαβάζω το FAQ από χθες που αποφάσισα ότι θα το πάρω;) http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Ναι αποδίδουν καλύτερα γιατί απλά αυτά που έρχονται με το κινητό δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. nuforce ne-7m:D εντωμεταξύ τώρα είδα αυτό στο play!!!! "κολολεει" να το πάρο για 250 euro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Ανθρωπέ μου τι κάθεσαι και κάνεις ? ? ? Κατέβασε το αρχειακι που σ λέει το παιδί και πέρνα το στο pc σου σε vista ή xp να τελειώνεις!!! Ώπα, με το μαλακό. Το αρχειάκι αυτό που λες το κατέβασα και με το που πήγα να το εγκαταστήσω (όταν είχα ακόμα βίστα, γιατί τώρα γράφω από 7) μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι εγκατεστημένο ως μέρος του λειτουργικού. Τελικά το nsu με compatibility με windows vista το εγκατέστησε και στα 7. Όμως πάλι δε μου έβγαλε καινούρια έκδοση διαθέσιμη. Τελικά, έξω που ήμουν έκανα την αναβάθμιση μέσω fota και όλα μια χαρά. Τα windows 7 δεν τα έβαλα εξαιτίας του nsu, αλλά γιατί είχα σκοπό να τα βάλω. ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Το αγόρασα και εγώ χθές από vodafone στην Κηφησίας. Πολύ καλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι αυτή την στιγμή. Το κινητό μου φοράει την έκδοση 10 αλλά επειδή δεν έχω πρόβλημα λέω να τη αφήσω. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι το καπάκι που κουμπώνει την μπαταρία. Δεν υπάρχει περίπτωση να πετσικάρει ή να σταραβώσει και να μην κλείνει ή να σπάσει; Και ένα δεύτερο που έχει σχέση και με το πρώτο είναι ότι βάσεις εύκολα την sim αλλά για να την βγάλεις πρέπει να βγάλεις το καπάκι της μπαταρίας να βγάλεις την μπαταρία να βγάλεις την γραφίδα για να σπρώξεις την συμ να βγεί. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Συγγνώμη για το off topic αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω. Μήπως ξέρει κάνεις να μου πει σίγουρα αν μπορώ από το κατάστημα vodafone να ζητήσω αντί για αντικατάσταση να πάρω τα χρήματα μου πίσω (αυτοί μου λένε όχι); Από το κατάστημα που το πείρα ήταν μικρό και δεν είχε εξυπηρέτηση καλή να φανταστείτε ποτέ μα ποτέ δεν σηκώνουν το τηλέφωνο και έφτασα σε σημείο να πηγαίνω 2-3 φόρες την ημέρα μονό και μονό για να μάθω αν βγήκε η έγκριση για αντικατάσταση τις πρώτης συσκευής . Ακόμα για να το στείλουν για service πέρασαν μέρες και όχι την ιδία μέρα όπως πρέπει . Έκανα καταγγελία στην Vodafone και μετά άλλαξε η στάση τους. Επειδή και το δεύτερο που πείρα θέλει αντικατάσταση πήγα σε άλλο καταστήματα (δεν θέλω να ξαναπατήσω από εκεί που το πείρα) μπας και το έστελναν αυτοί αλλά αρνήθηκαν και μου είπαν δεν γίνετε επειδή είναι για αντικατάσταση πρέπει να πάει στο κατάστημα που κόπηκε η απόδειξη. Μπορώ να ζητήσω χρήματα αντί για αντικατάσταση ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts