stergiosmaroussi Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Παίδες ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μενού -> Μηνύματα -> Ρυθμίσεις -> SMS -> Αναφορά Παράδοσης = Ενεργό Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μενού -> Μηνύματα -> Ρυθμίσεις -> SMS -> Αναφορά Παράδοσης = Ενεργό Μενού --> Μηνύματα --> Φάκελ. Μην. --> Ρυθμίσεις --> Αναφορ. παράδοσης: Ενεργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosmaroussi Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Μενού --> Μηνύματα --> Φάκελ. Μην. --> Ρυθμίσεις --> Αναφορ. παράδοσης: Ενεργό Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και δεν μου βγάζει το συγκεκριμένο μενού.... Παίζει μόνος μου να εγκαταστήσω πάλι το λογισμικό, μέσω του cd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και δεν μου βγάζει το συγκεκριμένο μενού.... Παίζει μόνος μου να εγκαταστήσω πάλι το λογισμικό, μέσω του cd; Oχι αυτο δεν μπορεις να το κανεις. Αρχικα κανε ξανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν δεν βγει κανε μια αναβαθμιση λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosmaroussi Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Oχι αυτο δεν μπορεις να το κανεις. Αρχικα κανε ξανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν δεν βγει κανε μια αναβαθμιση λογισμικου. Τίποτα! Παραμένει ως έχει. Οπότε πως κάνουμε αναβάθμιση λογισμικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Τίποτα! Παραμένει ως έχει. Οπότε πως κάνουμε αναβάθμιση λογισμικού; Θα βρεις τα παντα εδω. Οδηγειες πωα να κανεις την διαδικασια πως να κανεις back up κτλ. Eπισης γινεται και απο το κινητο σου αν πας στις ρυθμισεις->Υπηρεσια Αναβαθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Θα βρεις τα παντα εδω. Οδηγειες πωα να κανεις την διαδικασια πως να κανεις back up κτλ. Eπισης γινεται και απο το κινητο σου αν πας στις ρυθμισεις->Υπηρεσια Αναβαθμισης. Η δεύτερη επιλογή, " Υπηρεσία Αναβάθμισης", δεν υπάρχει στο W715... Κι αναρωτιέμαι γιατί. Οπότε, μόνο μέσω SEUS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Η δεύτερη επιλογή, " Υπηρεσία Αναβάθμισης", δεν υπάρχει στο W715... Κι αναρωτιέμαι γιατί. Οπότε, μόνο μέσω SEUS. Το οτι δεν υπαρχει η επιλογή, " Υπηρεσία Αναβάθμισης",μου μυριζει πειραγμα της vodafone :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Χθες, η SEUS μου έβγαλε ότι υπάρχει διαθέσιμη η νέα έκδοση R1F035 για το W715. Την εγκατέστησα, και σαν νέες δυνατότητες έχω να επισημάνω το Google Maps 3 with Latitude, και μία προσθήκη που έκαναν στην ενότητα "Ατζέντα & Εργαλεία", που φαίνεται ως "Φλας". Είναι η λειτουργία που έχουν αρκετά μοντέλα της εταιρίας, π.χ. K750i και κάνει το LED Flash της συσκευής να φωτίζει για 1 λεπτό, όσο θέλουμε, ή να αναβοσβήνει σε σήμα S.O.S. Επίσης, κάποια θέματα που υπήρχαν με την αναφόρα παράδοσης, το GPRS και 3G, και είχα αναφέρει σε προηγούμενα posts, έχουν λυθεί... Αν και έψαξα με τον γούγλη για περισσότερες πληροφορίες (πότε κυκλοφόρησε ακριβώς, τι βελτιώσεις προσφέρει κλπ), δεν βρήκα κάτι... Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες και θέλει να τις μοιραστεί.... :D Προσθήκη: Με το καινούριο λογισμικό, μόλις αποσυνδεθεί ο φορτιστής από τη συσκευή, εμφανίζεται: " Αποσυνδέστε το φορτιστή και από την πρίζα, προκειμένου να εξοικονομήσετε ενέργεια." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Njoy Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Μάγκες ψάχνω θέματα για το συγκεκριμένο κινητό και δεν βρίσκω τίποτα μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Once you 'll have me, you will love me. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 έβαλες στο google se w715 themes και δεν σου έβγαλε τίποτα...άπειρα υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Μάγκες ψάχνω θέματα για το συγκεκριμένο κινητό και δεν βρίσκω τίποτα μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ναι, φίλος... http://se-theme.com/sony-ericsson/w715 http://www.mobile88.com/cellphone/Sony-Ericsson/Sony-Ericsson-W715/themes.asp http://www.esato.com/themes/sony-ericsson-w715-themes-12 http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-w715-themes_2016/1/ Αυτά, γι' αρχή...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Μάγκες ψάχνω θέματα για το συγκεκριμένο κινητό και δεν βρίσκω τίποτα μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Σου εχουν προτεινει και τα παιδια καποια site,αλλα για μενα ξεχασαν το καλυτερο!! θα μπεις στο http://www.lasyk.net εχει τα παντα και δωρεαν και οι gallery του θα σε βοηθησουν να αποφασισεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Njoy Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Boulbos kai RAVER 1000 ευχαριστώ. Παράθεση Once you 'll have me, you will love me. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddiefkd Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Εγώ πήρα το συγκεκριμένο τηλ'εφωνο πριν απο 2-3 μέρες με επιδότηση στα 239 ευρώ. Σαν design και σαν ευχρηστία μου φαίνεται πολύ καλό και αποδοτικό. Το θεματάκι μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω με τίποτα τρόπο να του περάσω κάποια εφαρμογή για να μου διαβάζει τα pdf και σαν αρχεία όταν τα περνάω στο κινητό και στις ιστοσελίδες όταν κάνω περιήγηση. Υπάρχει κάποια λύση για το συγκεκριμένο θέμα; Υ.Γ. πήρα τηλ στην ericsson και η απάντηση ήταν ότι μπορεί να υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να κάνει αλλά πρείπει να ψάξω μόνος μου. Δηλαδήυ έλεος!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 καποτε ειχα βρει java εφαρμογη για να διαβζω pdf αρχεια σε κινητο με κλειστο λειτουργικο. αμα την βρω..θα στην ανεβασω.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Χθες, η SEUS μου έβγαλε ότι υπάρχει διαθέσιμη η νέα έκδοση R1F035 για το W715. Την εγκατέστησα, και σαν νέες δυνατότητες έχω να επισημάνω το Google Maps 3 with Latitude, και μία προσθήκη που έκαναν στην ενότητα "Ατζέντα & Εργαλεία", που φαίνεται ως "Φλας". Είναι η λειτουργία που έχουν αρκετά μοντέλα της εταιρίας, π.χ. K750i και κάνει το LED Flash της συσκευής να φωτίζει για 1 λεπτό, όσο θέλουμε, ή να αναβοσβήνει σε σήμα S.O.S. Επίσης, κάποια θέματα που υπήρχαν με την αναφόρα παράδοσης, το GPRS και 3G, και είχα αναφέρει σε προηγούμενα posts, έχουν λυθεί... Αν και έψαξα με τον γούγλη για περισσότερες πληροφορίες (πότε κυκλοφόρησε ακριβώς, τι βελτιώσεις προσφέρει κλπ), δεν βρήκα κάτι... Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες και θέλει να τις μοιραστεί.... :D Προσθήκη: Με το καινούριο λογισμικό, μόλις αποσυνδεθεί ο φορτιστής από τη συσκευή, εμφανίζεται: " Αποσυνδέστε το φορτιστή και από την πρίζα, προκειμένου να εξοικονομήσετε ενέργεια." Η εφαρμογή "YOUTUBE" που υπήρχε στο φάκελο "Εφαρμογές" και στο "Πολυμέσα/Βίντεο" δεν υφίσταται πλέον.....:mad: Κρίμα, βόλευε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainL Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Καλημερα σε ολους!!! Πριν περιπου ενα μηνα αγορασα το εν λογο κινητο και ενω τοσο καιρο δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα προχτες ξαφνικα οταν μου κανει καποιος ανπ αντι να μου δειχνει το νουμερο του η το ονομα με τον οποιο εχει αποθηκευτει πολυ απλα με πεταει στο γρηγορο μενου και συγκεκριμενα στις συντομευσεις.......του εκανα update μεσα απο το επισημο site αλλα σημερα παλι τα ιδια!!:mad: Να αναφερω οτι εχει VL menu!! Υπαρχει τροπος να αλλαξω το μενου και να μην εχει VL? Να το παω στο service? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Δοκίμασε Μενού - Ρυθμίσεις - Γενικές - Νέα συμβάντα -> Αναδυόμ. κείμενο. Sony Ericsson W715 - Δεν χρειαζόταν να ανοίξεις νέο topic! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 παιδια εχω ενα προβλημα. οταν συνδεομαι μεσω wifi τα βιντεο απο youtube παιζουν κανονικα αλλα οταν μπαινω κανονικα τοτε μπαινει στο youtube αλλα δεν παιζει το βιντεο μου λεει ''αποτυχια συνδεσης με διακομιστη πολυμεσων'' τι συμβαινει? πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robotech Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Πάντως έχει πάρει τα πάνω του το κινητό κατά την περιήγηση στο μενου(σε ταχύτητα) ή είναι ιδέα μου?? Το YouTube θα μας λείψει πολύ. Παράθεση Robotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosk89 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Όχι,θα κατεβάσει χάρτες μέσω του Wi-Fi modem.Στα SE τηλέφωνα ισχύουν τα εξής γενικά: -Τα προφίλ σύνδεσης χρησιμοποιούνται μόνο όταν δε συνδεόμαστε με κάποιο hot-spot!Άπαξ και συνδεθούμε με hot-spot τα προφίλ παρακάμπτονται και κάνουμε ό,τι θέλουμε(περιήγηση Ίντερνετ,ανανέωση podcasts,αναβάθμιση λογισμικού,ενημέρωση feeds,αποστολή φωτό/βίντεο σε blogs,Track ID κλπ,κλπ)με το Wi-Fi! -Όταν οι εφαρμογές Java ζητάνε προφίλ ρυθμίσεων το κάνουν ώστε να γνωρίζουν με ποιο προφίλ θα συνδεθουν όταν ειμαστε εκτός εμβέλειας κάποιου hot-spot! -Στην προκειμένη περίπτωση,το Google maps ζητάει προφίλ σύνδεσης για 2 λόγους:Πρώτον,για το λόγο που προαναφέρω και δεύτερον λόγω ενεργοποίησης της λειτουργίας υποβοήθησης GPS,η οποία συνδέεται με το δίκτυό μας και αντλεί πληροφορίες απ'το σταθμό βάσης που συνδεόμαστε εκείνη τη στιγμή ώστε να βοηθήσει τον δέκτη GPS να κλειδώσει γρηγορότερα σε κάποιον δορυφόρο.Αν απενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία,το Google maps δε θα συνδέεται με τον πάροχό μας για γρηγορότερο κλείδωμα.Παρ'όλα αυτά,το προφίλ είναι υποχρεωτικό να το ρυθμίσουμε ώστε όταν βρεθούμε εκτός Wi-Fi hot-spot να γνωρίζει με ποιο προφίλ το εξουσιοδοτούμε να κατεβάσει τους χάρτες ;) δηλαδή αν απενεργοποιήσουμε το a-gps από την ρύθμιση που έχει, το google maps και το WF θα λειτουργούν μόνο με τον δέκτη gps,χωρίς να συνδεθούν στο internet? πχ, απενεργοποιώ το a-gps και ενεργοποιώ τον δεκτη gps. οι δυο αυτες εφαρμογες θα παρουν σημα (με καθυστερηση βεβαια) και θα δουλεψουνε? εγω εχω απενεργοποιήσει την υποβοηθηση,αλλα αν παω να συνδεθω στο google maps & sto WF μου εμφανιζει το εικονιδιο απο πάνω με το "G" και ανα βοσβηνει μια γκρι μια κοκκινο. ετσι συνδεεται στο ιντερνετ και με χρεωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosk89 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 το Youtube υπάρχει σαν εφαρμογή εδώ στο link που λέει "here" παρόλο που λέει για ΝΟΚΙΑ έχουν βάλει σε λάθος θέση τα links Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 το Youtube υπάρχει σαν εφαρμογή εδώ στο link που λέει "here" παρόλο που λέει για ΝΟΚΙΑ μπορεις βεβαια να το κατεβασεις μπαινωντας απο το κινητο σου μεσω wifi και πατωντας m.youtube.com θα σου βγαλει την εφαρμογη και θα την εγκαταστησεις αμεσα..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts