JustMe Δημοσιεύτηκε December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2008 Η πρότασή μου είναι απλή. Να φύγει η Motorola από τα βασικά fora και να μπει στη θέση της η LG. Τον τελευταίο χρόνο η LG (και το φορουμ της) παρουσιάζει μεγάλη κινητικότητα. Δείτε το ku990 (viewty), το kf900, το kc910 (renoir), το kc550, το ks20 και πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες. Η Motorola τι έχει παρουσιάζει? V8/V9 και Aura? Αυτό αν παρατηρήσετε, αποτυπώνεται και στα δύο fora, αφού αυτό της LG έχει πολύ μεγαλύτερη κίνηση. Προτείνω, λοιπόν, να αποκτήσει δικό της, αυτόνομο forum η LG και να μεταφερθεί η Motorola στα "Άλλα". Τι λέτε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Εγώ πάντως συμφωνώ.Η LG θα πρέπει να έχει το δικός της forum.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Εγώ πάντως συμφωνώ.Η LG θα πρέπει να έχει το δικός της forum.:) Και γω συμφωνω!Καθημερινά συζητάμε πόσο καλή δουλειά κάνει η lg και πως το ένα της κινητό είναι ποιο καλό απ'το άλλο.Η άμεση εξυπηρέτηση στο service,οι υψηλές δυνατότητες στις συσκευές τις,οι καλες τιμές καθώς και το ότι συνεχώς βγάζει καινούργια μοντέλα ''επιβάλλουν'' την ύπαρξη ενως ξεχωριστού foroum για αυτήν... Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Και εγώ συμφωνώ... Της αξίζει της LG. Είναι κάτι που εδώ και καιρό το λένε πολλοί στην κατηγορία LG. Αλλά δεν βλέπω κάνα Mod εδώ να λέει κάτι ... Εκεί που χρειάζονται δεν υπάρχουν ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Τι σχέση έχει το ένα υποφόρουμ με το άλλο δεν καταλαβαίνω. Αν κρίνει ο Αντμίν,ας φτιάξει ένα υποφόρουμ για τα LG,αφήνοντας το Motorola subforum εκεί που είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Παίρνουμε πάντα ως δεδομένο το ότι υπάρχει ένας προκαθορισμένος αριθμός θέσεων για subfora ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεραστεί και πως όσες εταιρίες είναι μικρότερου βεληνεκούς και δεν "αξίζουν" δικό τους αυτόνομο υποφόρουμ μπαίνουν στα "Άλλα", όπως η LG. Η LG λοιπόν αξίζει δικό της υποφόρουμ περισσότερο από τη μοτορολα, αυτό είναι το σκεπτικό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ενα θεμα που εχει συζητηθει αρκετες φορες μεταξυ των κατοχων κινητων lg. Θα ειναι μεγαλη διευκολυνση γενικοτερα να υπαρξει ξεχωριστο section για την εταιρια.Το αξιζει. 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Δεν νομίζω να γίνει τίποτα. Εδώ κανένας Mod δεν υπάρχει να δει τι γίνεται. Εκεί που χρειάζονται δεν υπάρχουν. Υπήρχε ένα θέμα με το Ι900 στο οποίο έγραφαν πολύ λίγοι και ανάφερα 3-4 φορές ότι πρέπει να διαγραφεί ή να μεταφερθούν τα μηνύματα στο κανονικό αλλά δεν έγινε. Πάντως ΚΑΙ εγώ θέλω την LG σε ένα υποφόρουμ και όχι στα "Άλλα" κινητά. ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 σωστα παιδια .....LG forum πρεπει να ανοιξει και η motorola να μεταφερθει σε υποφορουμ (οπου να ναι αλλωστε δεν θα υπαρχει πια) ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Και εκτος αυτοι,αν το πανε και σαν ποσοστα κατοχων,οι περισσοτεροι εχουν Lg συσκευες παρα motorola. 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αν και δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα, θα συμφωνησω.Η LG εχει βγάλει πολλές αξιόλογες συσκευες σε αντίθεση με τη Μοτορολα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 To ότι Μοτορόλα δεν θα υπάρχει σε λίγο καιρό,δεν ισχύει.Πάμε παρακάτω. Η Μοτορόλα είναι μακράν ιστορικότερη και πρωτοπόρα εταιρεία από την LG,έχει θέση σε όλα τα μεγάλα διεθνή φόρουμ,δεν είναι δυνατόν να μην έχει θέση στο MyPhone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Συμφωνώ και εγώ ότι η LG πρέπει να μπει σε δικό της υποφόρουμ ανεξάρτητα όμως από το τι θα γίνει ή πρέπει να γίνει με το αντίστοιχο της Motorola. Αυτό ας το κρίνουν οι Moderators. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 To ότι Μοτορόλα δεν θα υπάρχει σε λίγο καιρό,δεν ισχύει.Πάμε παρακάτω. Η Μοτορόλα είναι μακράν ιστορικότερη και πρωτοπόρα εταιρεία από την LG,έχει θέση σε όλα τα μεγάλα διεθνή φόρουμ,δεν είναι δυνατόν να μην έχει θέση στο MyPhone. Και η Siemens ήταν ιστορική εταιρία. Από τη στιγμή που κλείνει όμως (θεωρητικά μιλάμε) μια εταιρία, παύουν να κυκλοφορούν καινούρια μοντέλα, επομένως παύει να υπάρχει και κινητικότητα στο forum της, άρα δεν είναι λογικό να υπάρχει ολόκληρο υποφόρουμ για χάρη της. Εκτός εάν τα μοντέλα της ήταν τόσο εξελιγμένα και τόσο πολλά πριν κλείσει (κάτι απίθανο γιατί αλλιώς δε θα έκλεινε :p) ώστε να διατηρηθεί συζήτηση και κινητικότητα μεγαλύτερη από άλλες -υπαρκτές- εταιρίες. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 H Siemens έκλεισε,η Motorola δεν πρόκειται να κλείσει.Αναμένονται νέα μοντέλα. Τέλος πάντων,ότι και να λέμε εμείς,δεν έχει σημασία.Ο admin θα πάρει την απόφαση,αν και δε νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Μα θα την πάρει...??? Έχει εδώ και τόσες μέρες που συζυτάμε και δεν πήραμε ούτε μια απάντηση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 παιδιά μη μπλέκουμε τη motorola.τελευταία έβγαλε το aura και θα βγάλει και άλλα.Πάμε παρακατω.Κανείς δεν είπε φίλε πως δε θα έχει θέση στο myphone απλά να μην έχει δικό της υποforum αλλά να αλλάξει θέση με την lg!;)κάτι που μου φένεται λογικό καθώς η lg τελευταία τρέχει με τρελούς ρυθμούς!;) Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Μα θα την πάρει...??? Έχει εδώ και τόσες μέρες που συζυτάμε και δεν πήραμε ούτε μια απάντηση Μήπως υπερβάλλεις; 26 Δεκεμβρίου δημιουργήθηκε το θέμα... :rolleyes: This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 :lol: ... Πάντως ένας Mod έπρεπε να απατνήσει ... ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 δεν είναι μόνο η lg την htc που την βάζεται? και αυτής της αξίζει χώρος..!! αλλά οι mod...μόνο banned ξέρουν...(χωρίς παρεξίγηση) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 εγω λεω να δημιουργηθει ξεχωριστη περιοχη για lg αλλα οχι και να αντικαταστησει την motorola! ειπαμε οχι και να μας αντικαταστησουν τα κινητα της lg που θελουν καθε μερα φορτιση! :X My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Δεν θέλουν κάθε μέρα φόρτηση... Πάντως ναι καλύτερα είναι να έρθει η LG και να μην φύγει η Motorola. Και της αξίζει της LG. Μην ξεχνάμε ήταν η πρώτη που έβγαλε κινητό 5mp :p :p ... Άσχετα αν ήταν χάλια :lol: ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 :lol: ... Πάντως ένας Mod έπρεπε να απατνήσει ... Μα θα την πάρει...??? Έχει εδώ και τόσες μέρες που συζυτάμε και δεν πήραμε ούτε μια απάντηση Και εγώ συμφωνώ... Της αξίζει της LG. Είναι κάτι που εδώ και καιρό το λένε πολλοί στην κατηγορία LG. Αλλά δεν βλέπω κάνα Mod εδώ να λέει κάτι ... Εκεί που χρειάζονται δεν υπάρχουν Δεν νομίζω να γίνει τίποτα. Εδώ κανένας Mod δεν υπάρχει να δει τι γίνεται. Εκεί που χρειάζονται δεν υπάρχουν. Υπήρχε ένα θέμα με το Ι900 στο οποίο έγραφαν πολύ λίγοι και ανάφερα 3-4 φορές ότι πρέπει να διαγραφεί ή να μεταφερθούν τα μηνύματα στο κανονικό αλλά δεν έγινε. Πάντως ΚΑΙ εγώ θέλω την LG σε ένα υποφόρουμ και όχι στα "Άλλα" κινητά. Απάντησα εγώ,σου κάνει; :worry: Μέχρι να υπάρξει επίσημη απάντηση από τον admin σταμάτα να σπαμάρεις σε παρακαλώ,δεν προσφέρεις τίποτα στη συζήτηση και κουράζεις και τους υπολοίπους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Τώρα που απάντησες είμαστε οκ. ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 To ότι Μοτορόλα δεν θα υπάρχει σε λίγο καιρό,δεν ισχύει.Πάμε παρακάτω. Η Μοτορόλα είναι μακράν ιστορικότερη και πρωτοπόρα εταιρεία από την LG,έχει θέση σε όλα τα μεγάλα διεθνή φόρουμ,δεν είναι δυνατόν να μην έχει θέση στο MyPhone. η εξελιξη της motorola φιλε μου ειναι δεδομενη (προς το χειροτερο) και αν επιβιωνει ειναι λογω της αμερικανικης αγορας αλλιως... αλλωστε η σπουδαιοτερη-παλιαοτερη-ιστορικοτερη κλπ.εταιρια τι εχει προσφερει τα τελευταια χρονια στον τομεα της κινητης? χωρις εξελιξη-νεα προϊοντα-νεες ιδεες-δυνατα χτυπηματα στην αγορα....δεν εχεις τυχη πια στην σημερινη αγορα... ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts