Jump to content

Ατμοσφαιρα Vs Υπερτροφοδοτηση

johntfsi
 Κοινοποίηση

Ατμοσφαιρα Vs Υπερτροφοδοτηση  

160 members have voted

1. 1. Ατμοσφαιρα Vs Υπερτροφοδοτηση

• Ατμοσφαιρα
      54
    • Turbo
      92
    • Kompressor
      14

Recommended Posts

To OPC εχει μπλοκε διαφορικο??? Γτ αν δεν εχει πως βαζει τη δυναμη κατω??

Μοναδική παραφωνία που γίνεται εμφανής κυρίως σε απότομες επιταχύνσεις σε στροφές είναι η εμφάνιση μιας ασάφειας του τιμονιού, που γίνεται περισσότερο έντονη όσο μικρότερη είναι η πρόσφυση του δρόμου, η οποία κάνει επιτακτική την ύπαρξη μπλοκέ διαφορικού στο μπροστινό άξονα, όπως και κάποια ασάφεια σε γρήγορες αλλαγές που παρατηρείται από το κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων. Πάντως κερασάκι στην τούρτα αποτελούν τα πολύ ισχυρά φρένα με δισκόπλακες διάστασης 17 ιντσών αεριζόμενες εμπρός και συμπαγείς πίσω, στοιχείο βασικό για ένα αυτοκίνητο με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα στα 6,4΄΄ και 244 χλμ./ώρα τελικής.

http://www.automotopress.gr/showdokimes.asp?ID=589&DID=12

• Απαντήσεις 378
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:lol:

Που να μπεις και σε κανένα Golf GTi. Αποκλείεται να έχεις μπει, αν θεωρεις τρομερό το στήσιμο του opc.

Και όταν σε αξιώσει ο θεός να κάνεις και μια βόλτα με bmw 130 ίσως αντιληφθείς τι θα πει τρομερό στήσιμο και καλή οδηγική συμπεριφορά.

σε τωρινο GTI δεν εχω μπει εχω μπει ομως σε 150ρι αν αυτο μετραει ;) μου φτανει η οδηγικη συμπεριφορα του δικου μου αυτοκινητου δε χρειαζομαι αλλες,οταν εισαι ικανοποιημενος απο αυτο που εχεις δε χρειαζεται να ψαχνεσαι,αυτο που ηθελα να παρω το πηρα απο κει και περα αν ειχα περισσοτερα θα επαιρνα και καλυτερο οποτε με το αν δε κανουμε δουλεια.ο θεος με αξιωσε να παρω αυτο που ειχα στο μυαλο μου μεχρι εκει και ειμαι πολυ χαρουμενος γι'αυτο.

:lol:

Που να μπεις και σε κανένα Golf GTi. Αποκλείεται να έχεις μπει, αν θεωρεις τρομερό το στήσιμο του opc.

Και όταν σε αξιώσει ο θεός να κάνεις και μια βόλτα με bmw 130 ίσως αντιληφθείς τι θα πει τρομερό στήσιμο και καλή οδηγική συμπεριφορά.

kai an se axiwsei o theos na kaneis volta me bmw 130?:lol:siga re file les k einai kamia veyron...k dn exei kai sthsimo kiolas!!

opel astra opc-bmw 130=1-0:X

Ο Θεος συγχωρει,η kawasaki oχι:hunter:

kai an se axiwsei o theos na kaneis volta me bmw 130?:lol:siga re file les k einai kamia veyron...k dn exei kai sthsimo kiolas!!

αντι για την 1 που οσα και αλογα να βγαζει δε μου γεμιζει το ματι σα καλουπι θα επαιρνα χαλαρα τη Coupe 320i εκτος απο τα αλογα πρεπει να σου αρεσει και στο ματι το αμαξι ετσι παει,η 1 σα καλουπι με χαλαει πολυ,δε περιμενα ποτε η bmw να βγαλει τετοιο αμαξι για να πω την αληθεια.αλλιως τις ειχα συνηθισει τις μπεμπες.

Και μενα η 130 δε μου αρεσει σα σουλουπι!! Παντως αν ητανε να παρω τοσα κυβικα σε ενα τετοιο αυτοκινητο θα προτιμουσα μια Alfa 147 GTA!! Νομιζω οτι ειναι καλυτερο αμαξι σε πολλα θεματα!! Βεβαια δεν ειναι πισωκινητο και fun to drive οπως η 130!!
Hello !

k dn exei kai sthsimo kiolas!!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

εξαρταται ποιο μοντελο golf συγκρινεις με ποιο μοντελο audi

συγκρινω το S3 με το golf r32 . σου εβαλα τους πινακες του τεστ για τα 2 μοντελα αυτα που ειπες οτι το γκολφ ειναι γρηγοροτερο.

σε τωρινο GTI δεν εχω μπει εχω μπει ομως σε 150ρι αν αυτο μετραει ;) μου φτανει η οδηγικη συμπεριφορα του δικου μου αυτοκινητου δε χρειαζομαι αλλες,οταν εισαι ικανοποιημενος απο αυτο που εχεις δε χρειαζεται να ψαχνεσαι,αυτο που ηθελα να παρω το πηρα απο κει και περα αν ειχα περισσοτερα θα επαιρνα και καλυτερο οποτε με το αν δε κανουμε δουλεια.ο θεος με αξιωσε να παρω αυτο που ειχα στο μυαλο μου μεχρι εκει και ειμαι πολυ χαρουμενος γι'αυτο.

Kαλοριζικο το αμαξι.Πολυ ωραιο και πολυ φινετσατο.Και απ οτι φαινεται εκανες μια καλη αγορα και την χαιρεσαι.Πανω στο αμαξι ποιον κινητηρα εχεις?Τον 2.0ΤFSI?

Kαλοριζικο το αμαξι.Πολυ ωραιο και πολυ φινετσατο.Και απ οτι φαινεται εκανες μια καλη αγορα και την χαιρεσαι.Πανω στο αμαξι ποιον κινητηρα εχεις?Τον 2.0ΤFSI?

να'σαι καλα madloufos ευχαριστω πολυ,κατω απο το καπο ειναι ο 1.8 tfsi και για ενα πραγμα μετανιωσα.....που δε το πηρα quattro

Ναι οντως το παρατηρησα.Δεν υπαρχει το λογοτυπο quattro.Παντως ειναι καταπληκτικο αμαξι.Καλοταξιδο.

Ναι οντως το παρατηρησα.Δεν υπαρχει το λογοτυπο quattro.Παντως ειναι καταπληκτικο αμαξι.Καλοταξιδο.

σ'ευχαριστω και παλι,ναι θα ελεγα πως ειναι πολυ καλο σε ολα και απο τη στιγμη που ειναι ανανεωμενο σχεδον σε ολα εκτος απο το γενικο καλουπι του θα δουμε πως θα παει στο μελλον.

να'σαι καλα madloufos ευχαριστω πολυ,κατω απο το καπο ειναι ο 1.8 tfsi και για ενα πραγμα μετανιωσα.....που δε το πηρα quattro

kalotaksido kostaki , ante kai me tis mpantes :P

τα περισοτερα αυτοκινητα που θαυμαζα απο παιδι sierra cosworth,integrale,impreza,evo,rx7 και οχι normal φορουσαν turbο,απλα παλια το ειχαν μονο θηρια ενω τωρα μπορουμε να εχουμε ολοι απο ενα τουρμπατο,η αγορα ζηταει χαμηλα κυβικα λογο κοστους και υπερτροφοδοτηση για δυναμη οποιος μενει εξω απλα χανει. turbo4ever

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

παιδια ξερει κανεις τι διαφορα υπαρχει μεταξυ τους κινητηρεσ tsi και tfsi που χρησιμοποιουν η vw και η audi αντιστοιχα;;;

η βασικη και μονη διαφορα μεταξυ τους,ειναι το marketing tou VAG..

παιδια ξερει κανεις τι διαφορα υπαρχει μεταξυ τους κινητηρεσ tsi και tfsi που χρησιμοποιουν η vw και η audi αντιστοιχα;;;

και η skoda και η seat....διαφορα δεν εχουν,ειναι ολοι αμεσου ψεκασμου

Εγώ ψηφίζω τούρμπο.

+Ανεξάρτητα από τα κυβικά,μπορείς να έχεις αρκέτα άλογα

+Πολύ ροπή

+Βελτιώση αρκετά φθηνή (βλέπε κάτι 300αρες που βαράνε τα Leon με πρόγραμμα)

-Κατανάλωση

-Θέλει μια Χ προσοχή στην χρήση

-Συντήρηση

Για να προτιμήσω ατμόσφαιρα πρέπει να είναι πολλά κυβικά (που στην Ελλάδα είναι σχεδόν απαγορευτικές οι τιμές για αγορά,μην πώ για κατανάλωση και τα τεκμήρια που θα έρθουν...) για να μου δώσει την "διασκέδαση" ενός τούρμπο και αυτό με δυσκολία (ΠΧ. BMW M3 κλπ κλπ)

Turbo γιατί μπορείς να έχεις 100hp στα 1200cc και 140hp ή 170hp στα 1400cc. Το οποίο είναι κατά την γνώμη μου σημαντικό.

φιλε pakgr θα διαφωνησω, ελαφρως, μαζι σου.

1.6 απο toyota και kia=124hp

1.4 απο VAG=122hp

παρομοια..

ομως...

1.6 απο toyota=15,5kg ροπη

1.4 απο VAG=20+kg ροπη...

εδω ειναι η ουσιαστικη διαφορα!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

παραμενει turbo ομως!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Από 1600 ατμοσφαιρικό προ 10ετίας η Honda έβγαζε 160 άλογα...

Σήμερα κάνει το ίδιο στα δίλιτρα (200 άλογα)...

Καμμία άλλη εταιρία δεν το κάνει αυτό δυστυχώς. Θα ήθελα να μάθω τους λόγους...

Μιλάω πάντα χωρίς τουρμπίνες...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...