C_Maidis Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος?Οτι στα @@ με λιγα λογια που δολοφονηθηκε ενα παιδι,αλλα μολις καηκε ενα αυτοκινητο,κινηθηκε η περιεργεια του.. Υ.Γ1.Οποιος εχει να δωσει 50κ για αυτοκινητο,υποθετω οτι εχει και λεφτα να κανει και μια μεικτη ασφαλεια,ετσι? Υ.Γ2.Σκατα σε αυτους που καπηλευονται την μνημη του παιδιου και βρισκουν πεδιο δρασης να κανουν τις ψευτοεπαναστασεις τους.Αλλο πραγμα να διαδηλωνεις και αλλο να καις μαναβικα και φουρνους.(για τις τραπεζες,το gloy κλπ προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι) συμφωνώ αλλά με μία παρατήρηση για τον glou σκασίλα μου για αυτούς που δουλεύουν εκεί με πειράζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Στον αντεννα και στο μεγκα βγηκαν στα δελτια ειδησεων,Στον αντεννα μαλιστα ηταν ορθιος ο αυτο πτης μαρτυρας.Ηταν γυρω στα 30 και οι δυο.και μου φανηκαν σοβαροι.Και σε αυτο ακριβως σου απαντησα πριν .Δεν δεχομαι τα λαθη τις μιας στιγμης ουτε την λογικη οτι εφοσον καταστραφηκε μια οικογενεια δεν πρεπει να καταστραφει και αλλη.Δεν με νοιαζει .Την στιγμη που κατεστρεψε μια οικογενεια ας καταστραφει και η δικη του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Χαμός γίνεται στην Αθήνα για τη δολοφονία -εν ψυχρώ- του μικρού Αλέξη χθές το βράδυ απο αστυνομικό.Πάντως απ'ότι βλέπω στην τηλεόραση οι μάρτυρες περιμένουν στη σειρά για να πουν τι έγινε στον τόπο του εγκλήματος.Σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε την παραίτηση του ο Βασίλης Καρπενάρος που φέρεται να πυροβόλησε τον 15χρόνο για προσωπικούς λόγους.Μέχρι στιγμής οι τραυματίες είναι 12 αναμεσά τους ένας αστυνομικός.Επείσης το Πολυτεχνείο έχει τεθεί υπο κατάληψη και νεαροί βρίσκονται στην ταράτσα του Πολυτεχνείου.Ίδιο σκηνικό και σε ΑΣΟΕ αλλά την τελευταία στιγμή η κατάληψη απετράπη.Επίσης η είδηση του θανάτου κάνει το γύρω της γής μέσω της τηλεόρασης και του τύπου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 δεν ειχα δει και δεν ειχα ακουσει τιποτα για το γεγονος... ειδα ομως πολλα σημερα και διαβασα και τωρα αρκετα... εμενα απο ολο αυτο μου μενουν δυο τρια πραγματα... 1)οτι εχουμε ενα 15χρονο παιδι νεκρο 2)οτι κοντεψα να λιποθυμησω σημερα στις 9 το πρωι που χρειαστηκε να ειμαι στο κεντρο και δεν μπορουσα να παρω αναπνοη απο τα δακρυγονα και ολες τις μ.....κιες που πεταγαν ολοι τους χθες 3)οτι βρισκονται αυτη τη στιγμη φοιτητες κλεισμενοι σε ενα πολυτεχνειο εχοντας παρεξηγησει την εννοια του ασυλου... για να ξεκαθαρισω τη θεση μου. δεν ημουν ουτε ειμαι πολιτικοποιημενη, ουτε ως φοιτητρια, ουτε τωρα... οπως με στεναχωρει το οτι ενα μικρο παιδι εχει πεθανει, αλλο τοσο απορω για το τι ηθελε αυτο το μικρο παιδι με τους αναρχικους... δεν λεω καλα να παθει, οχι, γιατι οταν ενας νεος ανθρωπος χανει τη ζωη του ειναι κριμα, αλλα οταν βλεπω στα βιντεο που κυκλοφορουν αναρχικους με μασκες, αυτο κατι μου λεει... μου λεει οτι αυτοι οι ανθρωποι ηθελαν απλως να κανουν επεισοδια και να ασκησουν βια, τη βια που εισπραττουν ισως, οκ, αλλα αυτο ηθελαν να κανουν... γιατι;; αυτος ειναι ο τροπος να λυσουμε τα προβληματα μας;;; τι να πω... κι επειτα αυτο με το ασυλο... τι ειναι τελικα ο χωρος του πανεπιστημιου;; το ασυλο του καθε πικραμενου που του ξυπνησε να δερνει και να σπαει γιατι εχει αναγκη να τον προσεξουν;;; κι εγω θελω να με προσεξουν, αλλα βρισκω υγιεις τροπους να το κανω, οχι καταστρεφοντας και σπαζοντας πραγματα... πραγματικα κριμα για το παιδι, αλλα θα με φαει αυτο το γιατι;; τι δουλεια ειχε με τους αναρχικους αυτο το παιδι και το καθε ανηλικο παιδι που δεν ξερει που πανε τα τεσσερα, γιατι ειναι μικρο... απορω... και τωρα τι καταλαβαν ολοι τους, κι οι μεν κι οι δεν...χασαμε εναν, τραυματιστηκαν πολλοι, σπασανε πολλα, ωραια... συγχαρητηρια.. ετσι δειχνει η νεολαια μας την αντιδραση της, κι ετσι αντιδρα η αστυνομια μας που μας προστατευει... ;);););)απλως απορω...;);) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Χαμός γίνεται στην Αθήνα για τη δολοφονία -εν ψυχρώ- του μικρού Αλέξη χθές το βράδυ απο αστυνομικό.Πάντως απ'ότι βλέπω στην τηλεόραση οι μάρτυρες περιμένουν στη σειρά για να πουν τι έγινε στον τόπο του εγκλήματος.Σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε την παραίτηση του ο Βασίλης Καρπενάρος που φέρεται να πυροβόλησε τον 15χρόνο για προσωπικούς λόγους.Μέχρι στιγμής οι τραυματίες είναι 12 αναμεσά τους ένας αστυνομικός.Επείσης το Πολυτεχνείο έχει τεθεί υπο κατάληψη και νεαροί βρίσκονται στην ταράτσα του Πολυτεχνείου.Ίδιο σκηνικό και σε ΑΣΟΕ αλλά την τελευταία στιγμή η κατάληψη απετράπη.Επίσης η είδηση του θανάτου κάνει το γύρω της γής μέσω της τηλεόρασης και του τύπου. Απο που ειναι αυτο το κειμενο? Η ΑΣΟΕΕ δεν ειναι υπο καταληψη??? Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Διαβαζω στο site της ΝΕ.Ο.Σ. οτι υπαρχει νεο βιντεο που δειχνει οτι ο αστυνομικος δεν ειναι σε αυτοαμυνα, και οτι ουσιαστικα πυροβολει εν ψυχρω τον 16χρονο. Ξερει κανενας τπτ? A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Στο κείμενο του johnthegreek, ο Βασίλης Καρπενάρος ειναι ο δικηγόρος του ειδικού φρουρού που κατηγορείται. Eπίσης υπάρχει και προγραμματισμένη πορεία για αύριο στο Λονδίνο My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Απο που ειναι αυτο το κειμενο? Η ΑΣΟΕΕ δεν ειναι υπο καταληψη??? Το κείμενο το έγραψα εγώ με πληροφορίες που βρήκα στη Zougla.gr.:) @Dead Angel Σωστά λες.Ο Βασίλης Καρπενάρος είναι ο δικηρός απλώς μπερδεύτικα και νόμιζα ότι ήταν ο αστυνομικός που σκότωσε -εν ψυχρώ- τον μικρό Αλέξη.Συγνώμη για το λάθος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Εισαγγελέας:Γιατί πυροβολήσατε τον νεαρό; Αστυνομικός: Εκείνη τη στιγμή είδα μπροστά μου την εικόνα να είμαι τραυματίας σε ένα κρεββάτι και γύρω μου η γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου. http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_4207.html Tα σχόλια μου συνάδουν με αυτά του άρθρου Επισης, ξαναδιαβάζοντας την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αναφέρει επίθεση με ρίψη αντικειμένων. Δεν γίνειται λόγως ούτε για μολότωφ ούτε τιποτα.! My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 #trela7 #πραγματικα κριμα για το παιδι, αλλα θα με φαει αυτο το γιατι;; τι δουλεια ειχε #με τους αναρχικους αυτο το παιδι και το καθε ανηλικο παιδι που δεν ξερει που #πανε τα τεσσερα, Σε πάρτυ γενεθλίων είχε πάει το παιδί. Οχι για να κάψει και να επιτεθεί σε οπλισμένο αστυνομικό που εξ ορισμού έχει και ατιμωρησία. Οσο για τον αστυνομικό, έκανε λάθος ο άνθρωπος. Πυροβόλησε 2 φορές και πέτυχε μόνον έναν. Αυτό θα του στοιχίσει στην καρριέρα του. Σαφώς και στα παλιά του τα παπούτσια οι αυτόπτες μάρτυρες. Ας είναι καλά η "Υπερεσία" που θα τον καλύψει. Μόνο βρε παιδί μου, αυτή η ατυχία με το σημάδι.... Λάθος κτίρια καίνε πάντως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 #trela7 #πραγματικα κριμα για το παιδι, αλλα θα με φαει αυτο το γιατι;; τι δουλεια ειχε #με τους αναρχικους αυτο το παιδι και το καθε ανηλικο παιδι που δεν ξερει που #πανε τα τεσσερα, Σε πάρτυ γενεθλίων είχε πάει το παιδί. Οχι για να κάψει και να επιτεθεί σε οπλισμένο αστυνομικό που εξ ορισμού έχει και ατιμωρησία. Οσο για τον αστυνομικό, έκανε λάθος ο άνθρωπος. Πυροβόλησε 2 φορές και πέτυχε μόνον έναν. Αυτό θα του στοιχίσει στην καρριέρα του. Σαφώς και στα παλιά του τα παπούτσια οι αυτόπτες μάρτυρες. Ας είναι καλά η "Υπερεσία" που θα τον καλύψει. Μόνο βρε παιδί μου, αυτή η ατυχία με το σημάδι.... Λάθος κτίρια καίνε πάντως... δεν νομίζω αυτή την φορά να καλύψουν κανέναν... αυτή την φορά ακόμα και αν δεν φταίει (λέμε τώρα) θα την πληρώσει άσχημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τα έχει δει κανείς αυτά τα βίντεo (δείτε το παρακάτω μπλογκ); http://giantakos.blogspot.com/2008/12/blog-post_06.html http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Πω πω αφίσα το θέμα στη 10 σελίδα και τώρα είναι στην 20, είστε γρήγοροι εσείς:) ούτε για ένα καφέ δεν μπορούμε να πάμε:D ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τα έχει δει κανείς αυτά τα βίντεo (δείτε το παρακάτω μπλογκ); http://giantakos.blogspot.com/2008/12/blog-post_06.html Δεν καταλαβα πια χρονικη περιοδο καλυπτει το βιντεο? A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Δεν καταλαβα πια χρονικη περιοδο καλυπτει το βιντεο? Το δεύτερο λέει ότι είναι από την στιγμή των 2 πυροβολισμών του αστυνομικού... http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Στο βιντεο το 2 βλεπεις 2 αντρες που φευγουν και χανονται στο δρομο;Ειναι οι 2 αστυνομικοι .Στις ειδησεις φαινοαν καλυτερα.Ηταν μονοι τους μακρια και δες τους τι ηρεμα φευγουν.Δεν υπαρχει σημαδι επιθεσης απο κανεναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Το δεύτερο λέει ότι είναι από την στιγμή των 2 πυροβολισμών του αστυνομικού... Α, ΟΚ, το δευτερο το ειχε δωσει ηδη καποιος πριν απο καμμια 10αρια σελιδες. Νομιζα λεγατε για το πρωτο. A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Σορυ αν έχει γραφτεί πιο πριν, αλλά μόλις τώρα διάβασα για το μπακγκράουντ του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αυτή την στιγμή αδυνατώ να πιστέψω πως πρόκειτε για αναρχικό/αντι-εξουσιαστή. Ήταν μαθητής στο Μωραίτη, ενώ η οικογένειά του είναι μιά τυπική των βορείων προαστείων... Edit: Προς Diplomat- Μάλλον δεν θα ξανακάνω ποστ για αυτά που διαβάζω στο web τώρα, καθώς άργησα να παρακολουθήσω τα γεγονότα (δεν ζω στην Ελλάδα) και μάλλον επαναλαμβάνω όσα έχουν ήδη γραφτεί. Μπαι δε γουέη, για τον θάνατο του Giuliani που ανέφερες πιο πριν, έχω πολλές ενστάσεις Οι carabinieri αποδεδειγμένα εγκλημάτισαν στις διαδηλώσεις κατά την διάρκεια του G8 στη Γένοβα- και δεν εννοώ τον θάνατο -που μπορεί να ισχυριστεί κανείς (ή όχι) ότι ήταν αυτοάμυνα. Τέλος πάντων, ας μην το αναπτύξουμε εδώ αυτό το θέμα (απλά θα σε προέτρεπα να το ψάξεις λίγο στο web). http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Σορυ αν έχει γραφτεί πιο πριν, αλλά μόλις τώρα διάβασα για το μπακγκράουντ του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αυτή την στιγμή αδυνατώ να πιστέψω πως πρόκειτε για αναρχικό/αντι-εξουσιαστή. Ήταν μαθητής στο Μωραίτη, ενώ η οικογένειά του είναι μιά τυπική των βορείων προαστείων... Sorry, αλλά αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Και βεβαια ειναι δολοφονια..ολα οσα καταθεσε ειναι ψεματα και το δειχνει αλλωστε και το βιντεο..καλα ν μου πεις ο καθενας στην θεση του αυτο θα εκανε..αλλα το θεμα ειναι οτι πεθανε ενα 15χρονο παιδι το οποιο δεν ειχε καμια σχεση με ολα αυτα.. Αλλα οσον αφορα τους βανδαλισμους που γινονται αυτους τους κατακρινω και ομολογω να πω πως οταν βλεπω τετοια ειναι η μονη περιπτωση που ειμαι με την πλευρα των ΜΑΤ..τι σας φταινε οι καημενοι οι καταστηματαρχες δεν μπορω να καταλαβω..:confused: iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Edit: Προς Diplomat- . Μπαι δε γουέη, για τον θάνατο του Giuliani που ανέφερες πιο πριν, έχω πολλές ενστάσεις Οι carabinieri αποδεδειγμένα εγκλημάτισαν στις διαδηλώσεις κατά την διάρκεια του G8 στη Γένοβα- και δεν εννοώ τον θάνατο -που μπορεί να ισχυριστεί κανείς (ή όχι) ότι ήταν αυτοάμυνα. Τέλος πάντων, ας μην το αναπτύξουμε εδώ αυτό το θέμα (απλά θα σε προέτρεπα να το ψάξεις λίγο στο web). Μα αυτο ακριβως ειπα και εγω. Οτι σε πολλες περιπτωσεις στη Γενοβα χρησιμοποιηθηκε αδικαιολογητη βια απο τους αστυνομικους. Μαλλον το διαβασες λιγο γρηγορα και δεν το καταλαβες:) A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Sorry, αλλά αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα... Προφανώς δεν ξέρεις αρκετούς αναρχικούς ή μαθητές του Μωραιτη. Με κάθε επιφύλαξη, η πιθανότητα να βρεις άτομα που σπάνε βιτρίνες σε ιδιωτικό σχολείο των βου-που είναι μικρή. Δεν είπα ότι αυτό είναι αποδεικτικό στοιχείο, μόνο για πιθανότητες μιλάω. Μα αυτο ακριβως ειπα και εγω. Οτι σε πολλες περιπτωσεις στη Γενοβα χρησιμοποιηθηκε αδικαιολογητη βια απο τους αστυνομικους. Μαλλον το διαβασες λιγο γρηγορα και δεν το καταλαβες:) Βασικά, ναι, αυτό έγινε... :P Και βεβαια ειναι δολοφονια..ολα οσα καταθεσε ειναι ψεματα και το δειχνει αλλωστε και το βιντεο..καλα ν μου πεις ο καθενας στην θεση του αυτο θα εκανε..αλλα το θεμα ειναι οτι πεθανε ενα 15χρονο παιδι το οποιο δεν ειχε καμια σχεση με ολα αυτα.. Αλλα οσον αφορα τους βανδαλισμους που γινονται αυτους τους κατακρινω και ομολογω να πω πως οταν βλεπω τετοια ειναι η μονη περιπτωση που ειμαι με την πλευρα των ΜΑΤ..τι σας φταινε οι καημενοι οι καταστηματαρχες δεν μπορω να καταλαβω..:confused: Δεν είναι μόνο οι καταστηματάρχες, αλλά και ο κάθε ανθρωπος που παρκάρει στο κέντρο (που στην τελική μπορεί και αυτός να είναι εξαγριωμένος με τον θάνατο... Να ρωτήσω κάτι - Πως ξέρουμε ότι το βίντεο δείχνει αυτό που περιγράφει ο μπλόγκερ (και δεν είναι από άσχετο περιστατικό); (είναι ειλικρινής ερώτηση...) http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Προσωπική άποψη. Το παιδάκι βρέθηκε σε λάθος ωρα και σε λάθος μέρος δυστυχώς. Ούτε ο αστυνομικός είχε δικαίωμα να το σκοτώσει εν ψυχρώ καθώς επίσης ούτε έχουν κανένα δικαίωμα όλοι αυτοί να καταστρέφουν/καίνε/λεηλατούν ότι βρουν μπροστά τους. Απλά πράγματα. Στο δικαστή ο πιστολέρο και η αστυνομία να συλλάβει όσους πρέπει και στο δικαστή και αυτοί. Σε καμμία περίπτωση δε δικαιολογείται ο φόνος του παιδιού για κανένα λόγο με εξαίρεση να οπλοφορούσε το παιδί (που ήταν άοπλο). PS Παρακαλώ να προσέχετε τις τοποθετήσεις σας γιατί το θέμα είναι ευαίσθητο. Σχολιάκια του τύπου "Καλά να πάθει το αλητόπαιδο" ή αντίστοιχες υπέρ των καταστροφών/ζημιών απαγορεύονται δια ροπάλου. Σεβαστείτε τους νεκρούς και τους αθώους. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Πάντως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για προβοκάτσιες. Τι εννοώ; Σπάμε το μαγαζί της κ. Μαρίκας και του κ. Κώστα και μετά καλούμε τα κανάλια και λέμε ότι το έκαναν οι αναρχικοί! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Κυκλοφορήσαν τα ονόματα των αστυνομικών σε site. Κακώς διέρρευσαν τα στοιχεία αυτά… Οι φώτο τους είναι εδώ: http://prezatv.blogspot.com/2008/12/2-16.html και αν έδειξες τη φωτό αυτού που δεν πυροβόλησε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Αλλα οσον αφορα τους βανδαλισμους που γινονται αυτους τους κατακρινω και ομολογω να πω πως οταν βλεπω τετοια ειναι η μονη περιπτωση που ειμαι με την πλευρα των ΜΑΤ..τι σας φταινε οι καημενοι οι καταστηματαρχες δεν μπορω να καταλαβω..:confused: Συγνώμη αλλά θέλω να το σχολιάσω αυτό μιας και έγραψα και προηγουμένως για τις δηλώσεις Παυλόπουλου. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως σαν πολίτης είσαι με την πλευρά αυτών που σε άφησαν απροστάτευτο εκτελώντας μάλιστα οδηγίες από ψηλά? My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts