Jump to content

spyrreto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    196
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spyrreto

  • Ημ. Γέννησης 14/04/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

spyrreto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ενταξει,η Χαρουλα δεν ξερω αν θα εμπαινε.Μαλλον θα την απορριπτανε οπως εκεινη την ξανθια που τραγουδαγε λυρικο τραγουδι παρολο που ηταν ομορφη οπως η Αλεξιου με καλη φωνη.Αλλα δεν ειναι για πιστα και μπουζουκια.Η Amy παντως δεν θα περναγε με τπτ ουτε τα προκριματικα..:lol:
  2. Η τριχοπτωση επιδεινονεται απο το αγχος.Οσο αγχωνονται γενικα η για το θεμα τοσο χειροτερα θα ειναι..
  3. Πολυ χαμηλα στανταρ εχεις φερναρντο γενικα..
  4. Τι ξεκαθαρη απαντηση να παρουμε ;Στη πορεια της σφαιρας;Η βαλλιστικη δειχνει οτι παιζει και ειναι και πιο λογικο να σημαδεψε..Οι αυτοπτες λενε σημαδεψε..Ο αστυνομικος λεει οτι γυρισε πλατη και το οπλο εκπυσοκροτησε στον αερα αλλα χτυπησε ανθρωπο..και ο κουγιας λεει οτι ηταν θελημα θεου:mad::ninja:..Βγαλε ακρη τωρα..
  5. Σοβάς ή τσιμέντο ανιχνεύτηκαν στη σφαίρα του όπλου του ειδικού φρουρού, η οποία έκοψε το νήμα της ζωής του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλο το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου. Το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης η οποίας παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα στον ανακριτή επιβεβαιώνει τα όσα είχε αποκαλύψει εδώ και ημέρες η zougla.gr. Ότι δηλαδή η μία πλευρά της βολίδας είναι χτυπημένη, πράγμα που σημαίνει ότι προσέκρουσε σε σκληρό αντικείμενο, πριν χτυπήσει το θύμα. Τα στοιχεία αυτά συμπίπτουν μάλιστα με το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Λευκίδη, ο οποίος ανέφερε ότι η πορεία της βολίδας ήταν από πάνω προς τα κάτω, άρα υπήρξε γωνία πρόσκρουσης. Κατά την εξέταση ήταν παρόντες τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά του θύματος, αλλά και από την πλευρά των κατηγορουμένων ειδικών φρουρών. Στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών «Δημόκριτος», η βολίδα υπεβλήθη και σε χημική εξέταση, κατά την οποία εντοπίστηκαν «επίκτητα» υλικά, πιθανότατα από σοβά ή τσιμέντο. Οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογενείας του Αλέξη Γρηγορόπουλου πιστεύουν πως η βολίδα εισήλθε στο σώμα του 15χρονου μάλλον από τα πλάγια και όχι από πάνω προς τα κάτω και ότι τα «επίκτητα» υλικά που βρέθηκαν πάνω της δεν είναι άσφαλτος, μάρμαρο ή μέταλλο. Ακόμη όμως και αν η σφαίρα εξοστρακίστηκε, το γεγονός αυτό ενδεχομένως να μην αποκλείει δόλο και πρόθεση εκ μέρους του δράστη, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο ο σκοπευτής να αστοχήσει. Το επόμενο βήμα είναι η βλητική εξέταση και αυτοψία στην οδό Τζαβέλλα, για να αποδειχθεί πού ακριβώς χτύπησε η σφαίρα, από ποια απόσταση βλήθηκε και πού στόχευε ο δράστης. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί συλλογή υλικών από το σημείο του περιστατικού, ώστε να καταστεί δυνατή η σύγκριση με τα υλικά που βρέθηκαν πάνω στη βολίδα. πηγη ζουγκλα..
  6. Ρε παιδια για σκεφτειτε λιγο τι λετε..Το γεγονος οτι δεν τον πετυχε η σφαιρα απευθειας σημαινει οτι ο τυπος δεν σημαδεψε;Πιο πιθανο μου φαινεται να σημαδεψε η σφαιρα να χτυπησε καπου κοντα και να χτυπησε καποιο απο το πληθος .Παρα να πυροβολησε στον αερα και η σφαιρα να χτυπησε ανθρωπο..Πως πυροβολησε πανω και η σφαιρα βρεθηκε προς το πληθος και κατω;Σε ουφο χτυπησε;
  7. Για το πως μπορειτε να βλεπετε gif που ρωτηθηκε εγω χρησιμοποιω ενα ελαφρυ προγραμματακι που λεγεται irfanview ..Ειναι ελαφρυ και εχει και αλλες λειτουργιες.Πχ αλλαζει μεγεθος στις εικονες.
  8. Ωραια ,αυτο ακριβως λεω και εγω αυτο που λες στην τελευταια πρπταση.καθε μηνα σχεδον εχει φτασει να εχουμε μια δολοφονια για ξεκαθαρισμα λογαριασμων και φαντασου τι γινεται με αυτα που δεν ξερουμε..Ας το μαζεψουν λιγο..Ο Παπαδακης ελεγε οτι σε μια περιπτωση ειχαν γινει 13 δολοφονιες σε 6 μηνες απο μια συμμορια ξενων αν θυμαμαι καλα..
  9. Μα βεβαια και διαφωνεις..Πρεπει να προσεξουμε τι γινεται στα νυχτερινα μαγαζια ;Αστους να εχουν 10 παληκαρια ο καθενας και να σκοτωνονται καθε βδομαδα..Τι δουλεια εχει η αστυνομια να ασχοληθει αλλωστε..Εγινε και τιποτε;Απλα μαφιοζικα θεματα ειναι..θα βγαινουμε εξω στο δρομο και θα λεμε ε και τι εγινε..Μαφιοζοι σκοτωνονται..
  10. Tι που ειναι το παραξενο;Διαβαστε τι γραφετε..Δεχεστεοτι εφοσον ηταν μπλεγμενος και αυτος και αλλοι θα γινονται δολοφονιες και δεν θα πιανεται κανεις,,Εφοσον ηξεραν οτι αυτος εκεινη την περιοδο κινδυνευε αν βρισκαν,ακουλουθουσαν τους δραστες θα προσπαθουσαν ναεξιχνιαζαν το ολο θεμα..Αμαν με τις μαφιοζικες δολοφονιες καθε μηνα..
  11. Aκομη και να μην μπορουσαν να τον προστατευσουν .Επρεπε να ειχαν την προσοχη τους να ξεραν ποιος τον απειλει η τον εκβιαζει..Εκτος αν ξερουν που πολυ πιθανον..Αλλα δεν τους αφορα.Σικαγο γιναμε..Ειχε γινει αποπειρα ανθρωποκτονιας εναντιον του ξανα στο παρελθον παιδια..Αρα μια χαρα το ξερανε οτι κινδυνευε..
  12. Diplomat με κουφανες :lol::lol::lol:..Για να καταλαβω .Φταιει αυτος που ενω ηξερε οτι υπηρχε κινδυνος δεν εμεινε σπιτι το βραδυ με την γυναικα και το παιδι;
  13. Δεν ειπαμε να τον προστατευσουν.Την στιγμη που το ηξερε οτι θα πεθανει και το ειχε πει επρεπε να υπαρχει μια παρακουλουθηση να πιασουν τους ενοχους τουλαχιστον.Και καλα αυτος το παιδι και η γυναικα που ηταν μαζι του;
  14. Το έλεγε ο ίδιος πριν από έναν μήνα. "Θα με φάνε". Το είπε και η σύντροφος του Αγγελική Ηλιάδη και μάλιστα δημόσια. Είναι γνωστή και έπαιξε η δήλωση της. Χθες λοιπόν με 20 σφαίρες καθάρισαν τον Μπάμπη Λαζαρίδη(σύζυγο της Πόπης Μαλιωτάκη) μέσα στο αυτοκίνητο του(όπου ήταν η Ηλιάδη και το μικρό παιδί τους) ενώ τραυματίστηκε και η ίδια. Καλά δεν έπρεπε ένα τμήμα της ΕΛ.ΑΣ που ασχολείται με τις εκβιάσεις και την νύχτα να τον έχει υπό διακριτική παρακολούθηση για να τους αρπάξει; Δεν λέμε προστασία. Αλλά παρακολούθηση. Εδώ υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό της χώρας και δεν μπορούσαν να βρούνε τρόπο να ... διαπιστώσουν ποιοι είναι οι νονοί της νύχτας που τον καθάρισαν; Όταν λέμε ότι : "Ήταν προσωπικοί λογαριασμοί ανθρώπων της νύχτας" τι σημαίνει για την αστυνομία; Ότι παιδιά εμείς δεν ανακατευόμαστε; Είναι προσωπικά τους και δεν μπαίνουμε στην μέση; Πριν 15 ημέρες βγήκε η Νένα Χρονοπούλου και μίλησε και τα είπε. Πριν λίγους μήνες έπεφτε και άλλος νεκρός. Μην πείτε ότι δεν ξέρουν. Μέσα στην Ποσειδώνος μετά τις 12 το βράδυ δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς ότι σε ευνομούμενο κράτος βγαίνει δύο από θάμνους και με είκοσι σφαίρες εκτελούν τον Λαχαρίδη. Και αυτός μπλεγμένος ήταν. Αλλά το παιδί τι φταίει να παρακολουθεί την σκηνή του τρόμου; Δεν υπάρχει η Ελληνική αστυνομία. Ο καρδιολόγος ακόμα αναζητείται και η Ελλάδα καίγεται. Ενα ωραιο αρθρο που εκλεψα απο το τροκτικο για το θεμα πανω..Δινει και απαντηση στην συζητηση σας.
  15. Aσε μας βρε escape που ζητατε τα ατομα με τα διπλωματα τις συμβουλες του επιπλοποιου..Δεν εχει τις θεωρητικες,κτλ γννσεις ουτε την υποδομη ..Σιγα..
×
×
  • Create New...