Jump to content

Sony Ericsson C510

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα εχει κολληματα αυτο το κινητο?ενδιαφερονται αρκετοι φιλοι μου και θελω να μην με βριζουν μετα οπως καταλαβαινετε.....;)

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα εχει κολληματα αυτο το κινητο?ενδιαφερονται αρκετοι φιλοι μου και θελω να μην με βριζουν μετα οπως καταλαβαινετε.....;)

μια χαρα ειναι το κινητο.οσοι γνωστοι μου το εχουν ειναι ευχαριστημενοι και με πολυ καλη αποδοση της μπαταριας.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη να το παρουν ανετα λετε?γιατι μ'αυτα που προσφερει και με αυτα τα λεφτα πιστευω οτι αξιζει να το αποκτησει κανεις.Απλα επειδη το ειχε παρει καποιος γνωστος μου ,μου ειπε οτι κολλαει και κανει πολλα restars....λετε να ήταν ατυχος αυτος και να ηταν προβληματικο??

restarts Δεν μου έχει κάνει ποτέ , τρώει μόνο μερικά κολλήματα στους φακέλους, αλλά αν δεν έχεις κάρτα μνήμης μέσα είναι μια χάρα, Δεν ξέρω τι φταίει σε αυτό

τι εννοεις τρωει κολληματα στους φακελους,δηλαδη??αργει να μπει στα μηνυματα?να ανοιξουν?καθυστερει λιγο,επειδη εχει την καρτα μνημης?γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.....:rolleyes:

Μόνο στους φακέλους κολλάει , δηλαδή πατάς πχ στη μουσική μου κολλάει για λίγο και μετά μπαίνει στο φάκελο , το άλλο που έχουν παρατηρήσει και πολλοί απο έδω είναι ότι όταν δεν έχεις μέσα την κάρτα μνήμης δεν κολλάει , μπαίνεις γρήγορα εκεί που μπαίνεις , το κοίταξα και εγώ σε έναν φίλο μου που δεν έχει πάρει ακόμα κάρτα μνήμης και βολευεται με την μνήμη του κινητού

δηλαδη να το παρουν ανετα λετε?γιατι μ'αυτα που προσφερει και με αυτα τα λεφτα πιστευω οτι αξιζει να το αποκτησει κανεις.Απλα επειδη το ειχε παρει καποιος γνωστος μου ,μου ειπε οτι κολλαει και κανει πολλα restars....λετε να ήταν ατυχος αυτος και να ηταν προβληματικο??

Εγώ λέω ότι αξίζει.Δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα εκτός από κάποιες φορές που δεν πατιόταν το κάτω πλήκτρο του κεντρικού πολυπλήκτρου.

Όσον αφορά τα κολλήματα,κολλάει ελάχιστα (πχ 2 δεύτερα) όταν έχεις φορτώσει πολύ την κάρτα μνήμης.

Να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί και από την αντοχή του:Μου έχει πέσει ποτό,το έχω ρίξει στην άμμο,έχει φάει τούμπες και δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα εκτός από ανεπαίσθητες γρατζουνιές.

Φυσικά,αυτό είναι το δικό μου C510.Σε άλλα δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη.

Έχω περίπου δύο μήνες το κινητό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!:)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εμένα κολλάει για παραπάνω απο 2 δευτερολεπτα που λες εσύ , και δεν είναι φορτωμένο, εδώ το 50% της κάρτας είναι άδειο , τι αλλο να κάνω ?

καλά στο θέμα αντοχής δεν υπάρχει.. το έχω αναφέρει και παλιότερα... τη καφέδες και νερά έριξα πανω.. μια χαρα είναι

Έχω παρατηρήσει πως όταν πάω να πραγματοποιήσω μια κλήση μιας επαφής στην οποία έχω ορίσει φωτογραφία (από κάρτα μνήμης), κολλάει για 1-2 δεύτερα. Αργεί με λίγα λόγια να μου δείξει ότι κάνει την κλήση. Ενώ σε επαφές που δεν έχω εικόνες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Έχει παρατηρηθεί αυτό και από κανέναν άλλο;

Υ.Γ. Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω φωτογραφία από την μνήμη του κινητού.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Υπάρχει διαθέσιμη η R1GA026 εδώ και 2 εβδομάδες,που προσθέτει μεταξύ άλλων και την εφαρμογή του facebook.

Την έχει εγκαταστήσει κανείς?

Πέρα από την προσθήκη του Facebook, είδε βελτίωση σε κάποιον τομέα?

Παίδες, μια γενική παρατήρηση: εάν κάτι δουλεύει ... μην το πειράζετε! Τι εννοώ: η γενική αρχή που ακολουθώ είναι να μην αλλάζω το bios στους Η/Υ και το firmware στα κινητά, εκτός και εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, για το οποίο ξέρω ότι το νέο bios ή firmware έχει τη λύση! Εντελώς φιλικά ;)

Έχω παρατηρήσει πως όταν πάω να πραγματοποιήσω μια κλήση μιας επαφής στην οποία έχω ορίσει φωτογραφία (από κάρτα μνήμης), κολλάει για 1-2 δεύτερα. Αργεί με λίγα λόγια να μου δείξει ότι κάνει την κλήση. Ενώ σε επαφές που δεν έχω εικόνες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Έχει παρατηρηθεί αυτό και από κανέναν άλλο;

Υ.Γ. Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω φωτογραφία από την μνήμη του κινητού.

Φίλε μου, αυτό που έχει παρατηρηθεί από πολλούς είναι οτι το κινητό σε ορισμένες περιπτώσεις αργεί να επικοινωνήσει με την κάρτα μνήμης, τις περισσότερες φορές για 2-4 δευτερόλεπτα. Οπότε για οποιαδήποτε λειτουργία απαιτείται πρόσβαση στην κάρτα μνήμης, πιθανόν να κολάει μία στο τόσο. Δεν είναι δα και τόσο τραγικό, αλλά για κάποιον που συνηθίζει να σκαλίζει το τηλέφωνό του, ίσως είναι εκνευριστικό.

Την έχει εγκαταστήσει κανείς?

Πέρα από την προσθήκη του Facebook, είδε βελτίωση σε κάποιον τομέα?

Προχθες που δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση, δεν έβρισκε καινούρια έκδοση. Οπότε λογικά και προς το παρόν, πρεπει να είναι διαθέσιμο μόνο το αγγλικό firmware.

Φίλε μου, αυτό που έχει παρατηρηθεί από πολλούς είναι οτι το κινητό σε ορισμένες περιπτώσεις αργεί να επικοινωνήσει με την κάρτα μνήμης, τις περισσότερες φορές για 2-4 δευτερόλεπτα. Οπότε για οποιαδήποτε λειτουργία απαιτείται πρόσβαση στην κάρτα μνήμης, πιθανόν να κολάει μία στο τόσο. Δεν είναι δα και τόσο τραγικό, αλλά για κάποιον που συνηθίζει να σκαλίζει το τηλέφωνό του, ίσως είναι εκνευριστικό.

Ναι ΟΚ δεν είπα ότι με ενοχλεί. Και φυσικά δεν είναι τραγικό. Ειδικά όταν το προηγούμενο κινητό ήταν ακόμη πιο αργό (G900)!

Απλώς σαν διαπίστωση το ανέφερα και ήθελα να δω αν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα. :)

Γενικά το κινητό αυτό, τείνει να γίνει από τα αγαπημένα μου! Δεν θυμάμαι να με έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ κάποιο κινητό που αγόρασα.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Υπάρχει διαθέσιμη η R1GA026 εδώ και 2 εβδομάδες,που προσθέτει μεταξύ άλλων και την εφαρμογή του facebook.

Μόλις τώρα δοκίμασα να κάνω Update και μου λέει ότι το τηλέφωνό μου είναι ενημερωμένο με την τελευταία έκδοση λογισμικού (R1FA035).

Επίσης, στο site της Sonyericsson, είδα αυτό:

Το λογισμικό που κυκλοφόρησε 02/06/2009 περιλαμβάνει διάφορες βελτιώσεις, όπως:

"""

1. Προσθήκη της εφαρμογής Facebook (Ίσως να μην είναι διαθέσιμη -εξαρτάται από το λειτουργό του δικτύου και τη χώρα σας)

2. Βελτιωμένη σταθερότητα του λογισμικού κατά τη χρήση εφαρμογών streaming σε δίκτυο 3G

3. Βελτιωμένη απόδοση κατά την κύλιση σε ιστοσελίδες

4. Βελτιώσεις στον ήχο

Σημείωση: Η διαθεσιμότητα του νέου λογισμικού εξαρτάται από το λειτουργό του δικτύου σας και τη χώρα.

"""

Επαναλαμβάνω, μιλάμε για παλαιότερη έκδοση λογισμικού.

Οπότε η εφαρμογή του Facebook υπάρχει από τότε? Εγώ πάντως δεν την έχω δει (όχι ότι θα τη χρησιμοποιήσω). Λέτε να φταίει ο πάροχος (Wind)? Το κινητό είναι debrand.

.

Καλημέρα! Να κάνω μια ερώτηση? Όταν φορτίζετε το κινητό, στην πλήρη φόρτιση η μπαταρία είναι στο 99%??? Σήμερα έκανα την δεύτερη φόρτιση...με κλειστό το κινητό. Το ανοίγω, πάω στην κατάσταση του τηλεφώνου και μου δείχνει μπαταρία 99%! και στην πρώτη πλήρη φόρτιση και στην δεύτερη....! είναι πρόβλημα? το έχετε δει εσείς?

Καλημέρα! Να κάνω μια ερώτηση? Όταν φορτίζετε το κινητό, στην πλήρη φόρτιση η μπαταρία είναι στο 99%??? Σήμερα έκανα την δεύτερη φόρτιση...με κλειστό το κινητό. Το ανοίγω, πάω στην κατάσταση του τηλεφώνου και μου δείχνει μπαταρία 99%! και στην πρώτη πλήρη φόρτιση και στην δεύτερη....! είναι πρόβλημα? το έχετε δει εσείς?

Γενικά μιλώντας, μια μπαταρία "στρώνει" μετά από ~5 "κομπλέ" κύκλους φόρτισης+εκφόρτισης. Κι εμένα στην αρχή μου έκαμνε κάποια περίεργα αλλά τώρα ... τζάμι! :)

Από την άλλη, δεν χάνεις τίποτα να το πας από εκεί που το πήρες να το δουν! ;)

Γενικά μιλώντας, μια μπαταρία "στρώνει" μετά από ~5 "κομπλέ" κύκλους φόρτισης+εκφόρτισης. Κι εμένα στην αρχή μου έκαμνε κάποια περίεργα αλλά τώρα ... τζάμι! :)

Από την άλλη, δεν χάνεις τίποτα να το πας από εκεί που το πήρες να το δουν! ;)

βαριέμαι να πηγαίνω καινούριο κινητό και να το αφήνω. Θα δοκιμάσω να το φορτίσω και ανοιχτό κάποια φορά ή να του κάνω κάποια αναβάθμιση στο λογισμικό.

σε εσάς πάει 100%? από τις πρώτες φορτίσεις? τι λογισμικό έχεις εσύ?

Γνωρίζει κανείς πότε θα βγει νεο firmware αυτού του κινητού? υπάρχει καμιά ενημέρωση? γιατί η έκδοση R1L είναι για τα μπάζα..... έχει ΤΑ προβλήματα. Δεν αντέχω άλλο!!!!!!:blink:
:)

Γνωρίζει κανείς πότε θα βγει νεο firmware αυτού του κινητού? υπάρχει καμιά ενημέρωση? γιατί η έκδοση R1L είναι για τα μπάζα..... έχει ΤΑ προβλήματα. Δεν αντέχω άλλο!!!!!!:blink:

Μήπως ήθελες να πείς R1F???

βαριέμαι να πηγαίνω καινούριο κινητό και να το αφήνω. Θα δοκιμάσω να το φορτίσω και ανοιχτό κάποια φορά ή να του κάνω κάποια αναβάθμιση στο λογισμικό.

σε εσάς πάει 100%? από τις πρώτες φορτίσεις? τι λογισμικό έχεις εσύ?

Εγώ έχω αφήσει την έκδοση που είχε όταν το πήρα (R1Dκλπ) μιας και δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα.

Εμένα στην αρχή έκαμνε άλλα "περίεργα" η μπαταρία: έκλεινε ενώ υποτίθεται ήταν σε >10%. Κάποιες φορές μου σταματούσε τη φόρτιση στο 99% αλλά μετά σταμάτησε.

Προτείνω να το αφήνεις να αδειάζει εντελώς (να μην μπορεί καν να ανοίξει!) και να το φορτίζεις κλειστό μέχρι τέλους (να γράψει Πλήρης Φόρτιση) μερικές φορές και ίσως στρώσει η μπαταρία σου μετά. ;)

Μήπως ήθελες να πείς R1F???

Ναι συγνώμη.... προχώρησα πιο μπροστά απο μόνος μου! :lol:

η R1E που το αγόρασα, στην κυριολεξία δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα..... ένα πρόβλημα που είχα με την κάρτα μνήμης, οφείλετε στο κινητό και όχι στο firmware....και το είχα λύσει ο ίδιος (όπως γράφω εδώ) ΠΡΙΝ την αναβάθμιση σε R1F.... απλά έκανα την μ__ακία και πέρασα την αναβαθμισμένη έκδοση απο "περιέργεια" ενώ διάβαζα εδώ πως έχει προβλήματα..... μπράβο μου! :blink::blink::cry:

Υπομονή τώρα........ είναι θέμα ημερών να έρθει η νέα έκδοση..... :D

:)

η R1E που το αγόρασα, στην κυριολεξία δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα..... ένα πρόβλημα που είχα με την κάρτα μνήμης, οφείλετε στο κινητό και όχι στο firmware....και το είχα λύσει ο ίδιος (όπως γράφω εδώ) ΠΡΙΝ την αναβάθμιση σε R1F.... απλά έκανα την μ__ακία και πέρασα την αναβαθμισμένη έκδοση απο "περιέργεια" ενώ διάβαζα εδώ πως έχει προβλήματα..... μπράβο μου! :blink::blink::cry:

Αυτό περιμένουμε όλοι:D Μόνο η ερχόμενη έκδοση να μην είναι χειρότερη:lol:

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?

Αυτό περιμένουμε όλοι:D Μόνο η ερχόμενη έκδοση να μην είναι χειρότερη:lol:

Αν είναι και η καινούρια χειρότερη θα βάλουμε πάνω την r1e και θα τελειώνουμε.

Αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι θα αργήσει η καινούρια.....

• The title was changed to Sony Ericsson C510