andreas_ku990 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 :lol: :lol: :pΠλάκα πλάκα ίσως να το δούμε ... Κάποτε :p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Μα για μπροστά μιλάς τώρα ??? Εγώ είπα led έτσι ώστε όταν παίρνει ο άλλος να σε βλέπει πιο καθαρά , το xenon δεν μπορεί να κρατήσει. Και να κρατήσει θα πάει μπαταρία σου. Μάλλον ποιο καθαρά θα βλέπει τις γκριμάτσες που θα κάνεις με το led να χτυπά τα μάτια σου. Και λόγο αντίθεσης δεν θα μπορείς να βλέπεις και την οθόνη πολύ καλά. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 1-2 φορές για να δω οτι λειτουργεί...ακριβές είναι ακόμα...ας ρίξουν τις τιμές (και στα συμβόλαια) και τότε θα το σκεφτώ. Ακόμα και οι κωφοί που κάνω παρέα μαζί τους, δεν τις χρησιμοποιούν για τον ίδιο λόγο...και αυτοί θα ωφελούνταν πολύ απο αυτές (τις βιντεοκλήσεις). Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 1-2 φορές για να δω οτι λειτουργεί...ακριβές είναι ακόμα...ας ρίξουν τις τιμές (και στα συμβόλαια) και τότε θα το σκεφτώ. Ακόμα και οι κωφοί που κάνω παρέα μαζί τους, δεν τις χρησιμοποιούν για τον ίδιο λόγο...και αυτοί θα ωφελούνταν πολύ απο αυτές (τις βιντεοκλήσεις). απο οτι ξερω και η voda, και η wind εχουν εξισωσει την τιμη της κλησης και της βιντεοκλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Δεν έχουμε καλο σήμα στην περιοχή μου, αλλά όταν έκανα με ένα φίλο μου απο το δίκτυο της Κοτέ η ποιότητα ήταν πολύ κακή με σπασμένα καρέ και υποτίθεται ότι έχει HSDPA στην περιοχή μας, τώρα τι να φταιει δεν γνωρίζω.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αν δεν κάνω λάθος η βιντεοκλήση υποστηρίζεται μόνο από δίκτυο 3G. Οπότε και HSDPA να έχεις είναι περιττό. Μπορείς να το χρησιμοποιείς μόνο αν θες πχ να μπεις στο ίντερνετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Δεν έχουμε καλο σήμα στην περιοχή μου, αλλά όταν έκανα με ένα φίλο μου απο το δίκτυο της Κοτέ η ποιότητα ήταν πολύ κακή με σπασμένα καρέ και υποτίθεται ότι έχει HSDPA στην περιοχή μας, τώρα τι να φταιει δεν γνωρίζω.. To HSDPA αφορα το packet domain και οχι το crcuit που ειναι η βιντεο κληση. Σε απλα ελληνικά, η video κληση χρησιμοποιει 64 kbps μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_patra Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 mia fora mono gia na dokimasw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Κι εγώ μια φορά για να δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Εγώ καμια μέχρι τώρα, δεν με συγκινεί η ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Μια φορά μόνο όταν πήρε και ο αδερφός μου 3g κινητό απλά για να το δοκιμάσουμε και να δούμε πως περίπου λειτουργεί...:) Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δεν χρειάζεται να έχεις 3G sim (USIM) για να κάνεις βίντεο-κλήσεις.Μόνο η 3G συσκευή είναι αρκετή.:) Μαλλον οχι. Για να απαντήσεις σε μια 3G κλήση δεν χρειάζεται 3G sim,όμως για να κάνεις εσυ μια 3G κλήση πρέπει να έχεις και 3G συσκευή και sim που υποστιρίζει 3G:) Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά στην διάρκεια βιντεοκλίσης ( εικόνα, ευκρινια , ταχύτητα κλπ) απλής 3G συσκευής απο μιά άλλη HSDPA? Όχι γιατι σε ολες τις σημερινές συσκευές η ανάλυση του video που τραβάει μια 3G συσκευή είναι η ίδια:) Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Μαλλον οχι. Για να απαντήσεις σε μια 3G κλήση δεν χρειάζεται 3G sim,όμως για να κάνεις εσυ μια 3G κλήση πρέπει να έχεις και 3G συσκευή και sim που υποστιρίζει 3G:) Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Μπορείς να κάνεις κανονικά βίντεο-κλήσεις και με απλή κάρτα sim.Δεν πρέπει οπωσδήποτε να έχεις USIM για να κάνεις βίντο-κλήσεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Το λέω απλα επειδή ενας φίλος είχε μια 3G συσκευή και συγκεκριμένα το W900 και χωρις 3G sim δεν γίνονταν 3G κλήση απο αυτόν, το οποίο άλλαξε μόλις έβαλε 3G sim Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Αρκετα συχνά, μπόρεί και 3-4 φορές μέσα στην εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Έκανα κάπιες δοκιμές αλλά βασικά με ενοχλεί ότι πρέπει να έχω ανοικτή ακρόαση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Δεν το εχω δοκιμασει ποτε,ουτε ειχα ποτε 3G κινητο αλλα ουτε μου προσελκισε το ενδιαφερον,ουτος η αλλως εχω τον υπολογιστη γι αυτη τη δουλεια.Το να παρω καποιον με βιντεο κλιση κα να μιλησω 2-3 λεπτα το βρισκω εντελως χαζο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Δεν το εχω δοκιμασει ποτε,ουτε ειχα ποτε 3G κινητο αλλα ουτε μου προσελκισε το ενδιαφερον,ουτος η αλλως εχω τον υπολογιστη γι αυτη τη δουλεια.Το να παρω καποιον με βιντεο κλιση κα να μιλησω 2-3 λεπτα το βρισκω εντελως χαζο. Συμφωνω μαζι σου.. Εκανε 2-3 φορες αλλα ειναι πολυ σπαστικο το οτι αν μενεις εσυ η ο αλλος σε περιοχε με αδυναμο 3G δεν μπορεις να κανεις με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά την βιντεοκλήση λόγο δουλειάς, αλλά κυρίως με την πίσω κάμερα για να δείξω στον συνομιλητή μου κάτι βλέπω. Δεν με συγκινεί η ιδεά της μπροστινής κάμερας να βλέπει ο άλλος την φάτσα μου. Γενικά πάντως την θεωρώ χρήσιμη και απαραίτητη υπηρεσία. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone_Home Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Δεν έχω χρειαστεί και δεν το έχω ψάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Αν υποστηριζε το iPhone μπορει και να εκανα για πλακα αλλα ΔΕΝ. Μονο μια φορα και εγω παλια για δοκιμη με αλλη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 εκανα βιντεο-κληση,λιγες φορες,οταν ημουν φανταρος Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 οταν εχω την δυνατοτητα, χωρις δευτερη σκεψη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 USIM δίνουν οι εταιρίες στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts