Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλες αγορες λοιπον και πες μας μολις παραλαβεις ποσο γνησιο samsung ειναι.....:)

Γνήσιο θα είναι κατα πάσα πιθανότητα αλλά σακατεμένο refurbished.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γνήσιο θα είναι κατα πάσα πιθανότητα αλλά σακατεμένο refurbished.

Kαμμενος ειμαι δυστηχως.......οποτε πρεπει να εχει τρελες αξιολογησεις για να το ξανακανω,ειδικα απο ali.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Η μήπως του στείλουν πιο παλιό μοντέλο κι όχι το 2016. Παιζει κι αυτό

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαμμενος ειμαι δυστηχως.......οποτε πρεπει να εχει τρελες αξιολογησεις για να το ξανακανω,ειδικα απο ali.

Μια απ'τα ίδια αν και όχι απ'το ali :D μου αρέσει που τότε κι εγώ επέμενα ότι δεν παίζει να μην είναι τέλειο :rolleyes:

Τι γίνεται ρε παιδιά με το vickmall,απο 20 Γενάρη παραγγελία και ακόμα ούτε tracking number στείλανε,ξέμειναν εντελώς από κινητά?

Παραγγελία για την οποία πήρα refund από Banggood έσκασε μύτη αεροδρόμιο μετα απο 70 μέρες! Για να επιστρέψω τα χρήματα στο κατάστημα είναι προτιμότερο να επικοινωνήσω αφού παραλάβω ή πριν?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Παραγγελία για την οποία πήρα refund από Banggood έσκασε μύτη αεροδρόμιο μετα απο 70 μέρες! Για να επιστρέψω τα χρήματα στο κατάστημα είναι προτιμότερο να επικοινωνήσω αφού παραλάβω ή πριν?

Οταν παραλαβεις

Αν τα επιστρέψεις...

Όταν παραλάβεις θα ενημερώσεις το κατάστημα. Το Banggood ήταν σωστό και σου έδωσε τα λεφτά πίσω. Αλλά οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Αν τα επιστρέψεις...

Καλα σοβαρα τωρα................:X

για το θέμα παραλαβής αφού έχεις πάρει πίσω τα χρήματα......

Ειχα αγοράσει μέσω ali εναν φορτιστή μπαταριών , στις 65 μέρες πήρα τα χρήματα πίσω, στις 85 λοιπόν εμφανιστηκε στο ΕΒ, λέω οκ, παραλαμβάνω και έρχομαι σε επαφή με τον πωλητή να τον πληρώσω, έλα ντε που υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο, το πακέτο την επόμενη ημέρα άρχισε να γυρνάει στην κίνα και σε 4 ημέρες! !!!!!ήταν πίσω!!!!!

Οπότε το ali σίγουρα ίσως και άλλοι να έχουν αυτή την επιλογή, δηλαδή να δηλώνουν σε τι δέματα έχουν δώσει πίσω τα χρήματα και αυτά να επιστρέφουν χωρίς να φτάνουν στον τελικό αποδέκτη.

Μήπως λοιπόν είναι ορθό να έρθει ο φίλος σε επαφή με τον πωλητή, να το πληρώσει και αυτός να το ΄΄απελευθερώσει΄΄ προς παράδοση ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

για το θέμα παραλαβής αφού έχεις πάρει πίσω τα χρήματα......

Ειχα αγοράσει μέσω ali εναν φορτιστή μπαταριών , στις 65 μέρες πήρα τα χρήματα πίσω, στις 85 λοιπόν εμφανιστηκε στο ΕΒ, λέω οκ, παραλαμβάνω και έρχομαι σε επαφή με τον πωλητή να τον πληρώσω, έλα ντε που υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο, το πακέτο την επόμενη ημέρα άρχισε να γυρνάει στην κίνα και σε 4 ημέρες! !!!!!ήταν πίσω!!!!!

Οπότε το ali σίγουρα ίσως και άλλοι να έχουν αυτή την επιλογή, δηλαδή να δηλώνουν σε τι δέματα έχουν δώσει πίσω τα χρήματα και αυτά να επιστρέφουν χωρίς να φτάνουν στον τελικό αποδέκτη.

Μήπως λοιπόν είναι ορθό να έρθει ο φίλος σε επαφή με τον πωλητή, να το πληρώσει και αυτός να το ΄΄απελευθερώσει΄΄ προς παράδοση ?

Εννοειται να ερθει σε επαφη ,αλλα να μην την κανει γαργαρα.....:)

Θα το παραλάβεις, θα το ελέγξεις, και μετά θα επικοινωνήσεις με το κατάστημα και θα του ζητήσεις το email του στο Paypal για να του επιστρέψεις τα χρήματα.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Το σωστο ειναι πρωτα να τους ενημερωσεις οτι θα πας να το παραλαβεις και οτι θα το ελεγξεις και αν ολα ειναι οκ μετα θα τους πληρωσεις.Δηλαδη στελνεις το μειλ και μετα καρφι πας και το παραλαβανεις.

Αν δεν τους ενημερωσεις υπαρχει ο κινδυνος (αν και το banggood ειναι επαγγελματιες και θα σου στειλουν μηνυμα πρωτα) το καταστημα με το που το παραλαβεις να ενημερωσει το paypal οτι δεμα που εχει αποζημιωθει παραληφθηκε χωρις να πληρωθει.Αν εχεις το μειλ που τους το λες ΠΡΙΝ παραλαβεις τοτε εισαι οκ ακομα και σε αυτη την περιπτωση.

Καλήμερα εχει παραγγειλει κανεις απο Zapals;

Γιατι εγω εκανα μαλλον τη ******* και παρειγγειλα στις 10-1 κατι ηχεια μπλουτουθ και κατι ψιλολογια ακομη.

Εχουμε και λεμε εποικοινωνω με ονλαιν τσατ στις 18-1 γιαιτ τα πραγματα ηταν αμεσα διαθεσιμα και η παραγγελια μου ηταν ακομη στο σταδιο της επεξεργασιας, μου απανταναι οτι φυγαν στις 13-1 και θα ειχα το τρακιν σε λιγες ημερες.

31-1 ανοιγω τικετ και ξαναρωταω απαντηση "Your order will be processed after 3rd Feb, 2017".

6-2 ξαναρωταω, απαντηση "Sorry for late shipment because of Chinese New Year holiday.".

11-2 ξαναρωταω, απαντηση "After checking, one of your products has been lost by post office. So we have to purchase one and re-send your package. Your order #1χχχχχχχ4 was picked up by courier."

16-2 ξαναρωταω, απαντηση "Your order # 1χχχχχχχ4 was picked up by courier on Jan 13."

Χαμος

Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο και προτασεις για το τι πρεπει να κανω (εκτος απο υπομονη ή την προσευχη μου)

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
Motorola Flare - Ericsson 337 - Ericsson 788 - Ericsson T18 - Ericsson T28 - Nokia 7110 - Siemens ME45 - Panasonic GD87 - Ericsson T630 - Panasonic x60 - Panasonic SA6 - Sony Ericsson K750 - Sony Ericsson K800i

Καλήμερα εχει παραγγειλει κανεις απο Zapals;

Γιατι εγω εκανα μαλλον τη ******* και παρειγγειλα στις 10-1 κατι ηχεια μπλουτουθ και κατι ψιλολογια ακομη.

Εχουμε και λεμε εποικοινωνω με ονλαιν τσατ στις 18-1 γιαιτ τα πραγματα ηταν αμεσα διαθεσιμα και η παραγγελια μου ηταν ακομη στο σταδιο της επεξεργασιας, μου απανταναι οτι φυγαν στις 13-1 και θα ειχα το τρακιν σε λιγες ημερες.

31-1 ανοιγω τικετ και ξαναρωταω απαντηση "Your order will be processed after 3rd Feb, 2017".

6-2 ξαναρωταω, απαντηση "Sorry for late shipment because of Chinese New Year holiday.".

11-2 ξαναρωταω, απαντηση "After checking, one of your products has been lost by post office. So we have to purchase one and re-send your package. Your order #1χχχχχχχ4 was picked up by courier."

16-2 ξαναρωταω, απαντηση "Your order # 1χχχχχχχ4 was picked up by courier on Jan 13."

Χαμος

Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο και προτασεις για το τι πρεπει να κανω (εκτος απο υπομονη ή την προσευχη μου)

που τα βρισκεται αυτα τα καταστηματα θα ηθελα να ηξερα. Μια βολτα στο νημα θα εβλεπες απο που αγοραζουν οι περισσοτεροι να εχεις μια ιδεα. Αν συνεχισουν ετσι τοτε ανοιγεις υποθεση στο Paypal

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν τα επιστρέψεις...

Eλληνικη νοοτροπια .... που μας εφτασε ως εδω

Edited by impreza_sti

Καλησπέρα τι γνώμη έχετε για το coolicool είναι αξιόπιστο;

Έχω κάνει αρκετές αγορές απο εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Υπαρχουν kai καλυτερα

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το SUNSKY έχει κανείς άποψη;

καλες τιμες εχει, το ποσο αξιοπιστο δεν ξερω. Αλλα χρεωνει μεταφορικα!

p

Aπο την ευρωπαϊκή αποθήκη του πήρα ένα κινητό όλα κυλούσαν καλά και το κινητό κανένα πρόβλημα

p

Aπο την ευρωπαϊκή αποθήκη του πήρα ένα κινητό όλα κυλούσαν καλά και το κινητό κανένα πρόβλημα

Ωραία παρήγγειλα και εγώ πριν λίγο μήπως θυμάσαι πόσες μέρες έκανε περίπου για να έρθει;

Ωραία παρήγγειλα και εγώ πριν λίγο μήπως θυμάσαι πόσες μέρες έκανε περίπου για να έρθει;

ναι 6 - 7 μερες ειχε κανει , το εφερε μεταφορικη στο σπιτι δε θυμαμαι ομως ποια ηταν