Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δέχεται το AliExpress PayPal ?

Δεν νομιζω ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν ειπα κατι για alli, απλα ανεφερα τους τροπους που μπορει καποιος να αγορασει απο site :)

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα...

Προσπαθω να ψωνισω απο aliexpress...αλλα δε γινεται με τιποτα..

Ακομα κλειδωμενοι ειμαστε?? Με καρτες ελληνικες εννοω

Μονο με Amex, balance paypal, revolut

Ρωτησε για αγορες από ALIEXPRESS, αρα η "μεσαία" απάντηση σου είναι λανθασμενη

Amex και άλλες κάρτες εξωτερικού λοιπόν (πχ MasterCard μέσω Revolut) απαντάμε στον φίλο.-

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Και κατ'ευθείαν με πιστωτική από vicmall, Banggood και gearbest ...

Καλη κι η πιστωτικη αλλα το paypal πιο σιγουρο

Παιδιά το honorbuy είναι αξιόπιστο γνωρίζεται; επίσης από προσωπική εμπειρία δέχεται καρτες μέσω PayPal ή θέλει balance;

Στο xiaomi-miui.gr έχει πάρει βέλτιστες κριτικές κ είναι πολύ συνεργάσιμος ακόμα δεν ακούστηκε κάτι κακό.

Εγω παρασύρθηκα και την πάτησα! Εχω παραγγείλει μια βδομάδα τωρα μου έστειλαν φωτό και απο το υποτιθέμενο δέμα και μετά τίποτα! Το tr.number δεν δουλεύει καθόλου 6 ημέρες τωρα! :mad:

Και απο το miui.gr τους δίνουν δωρεάν κινητά και δώρα....λογικό μου φαίνεται να λένε τα καλύτερα! Κι εγω εαν έπαιρνα δωρεάν κινητά τα καλύτερα θα έλεγα!!!!:mad::mad:

Ωριστε και το tr.number να μην νομίζετε οτι λέω πίπες: RS519214001NL

Edited by vtag

Άδικα το εριξες το κραξιμο...:blink:

Για να φανεί κίνηση με post nl πρέπει να κάνεις

τάμα στον Άγιο Ολλανδομεταφορεα τον Πιοαργοκαπτηνκαθυστερηση...:rtfm: :lol: :lol: :rtfm:

Μην ανησυχείς, θα ρθει...:cry: :worry:

Άδικα το εριξες το κραξιμο...:blink:

Για να φανεί κίνηση με post nl πρέπει να κάνεις

τάμα στον Άγιο Ολλανδομεταφορεα τον Πιοαργοκαπτηνκαθυστερηση...:rtfm: :lol: :lol: :rtfm:

Μην ανησυχείς, θα ρθει...:cry: :worry:

Τελευταία 3 δέματα με ΝL έχουν κάνει μόλις 2 ημέρες οι 2 και 2 ημέρες η τρίτη για πληροφορίες.

Όχι μόνο ολλανδομεταφορέας Πιοαργοκαιαπτηνκαθυστερηση είναι αλλά έφτασαν πιο γρήγορα από SG στις καλές περιόδους της.

Σταματήστε βρε παιδιά τα εκτός θέματος σχόλια ....
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εγω παρασύρθηκα και την πάτησα! Εχω παραγγείλει μια βδομάδα τωρα μου έστειλαν φωτό και απο το υποτιθέμενο δέμα και μετά τίποτα! Το tr.number δεν δουλεύει καθόλου 6 ημέρες τωρα! :mad:

Και απο το miui.gr τους δίνουν δωρεάν κινητά και δώρα....λογικό μου φαίνεται να λένε τα καλύτερα! Κι εγω εαν έπαιρνα δωρεάν κινητά τα καλύτερα θα έλεγα!!!!:mad::mad:

Ωριστε και το tr.number να μην νομίζετε οτι λέω πίπες: RS519214001NL

Δεν μιλάω για τους admin αλλά για κόσμο που ψώνισε ήδη απο εκεί (και εγώ προσωπικά από αυτόν θα παραγγείλω ένα Redmi 3 Pro που θέλω για την κοπέλα μου). Η NL αργεί λίγο να το δείξει online αλλά στην Κίνα είχανε κ 4-5 μέρες (συν Σ/Κ) μια εθνική αργία οπότε ανέμενε λίγο κ μη βγάζεις απότομα τα μαχαίρια! :lol:

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζει κανείς γιατί το Gearbest πήρε το πουλάκι....τσιου από το myphone?? :blink: :blink: Edited by demakhs

καλησπέρα σε όλους! έχει πάρει κανείς από το to2c.com τελευταία; είχα κάνει αγορά παλαιότερα χωρίς πρόβλημα, τώρα είναι αξιόπιστοι; μπορείς να συνεννοηθείς; Edited by eggsamos

Mobile: Nokia 3310 -> Nokia 3510 -> Nokia 6260 -> Nokia N72 -> Nokia E51 -> ZTE中兴 blade (CyanogenMod 9.0) -> Jiayu G3S (original ROM) -> Motorola Moto G -2014 (CM 14.1) -> Xiaomi Mi4C

Tablet: Ainol Fire (CyanogenMod 10.1)

καλησπέρα σε όλους! έχει πάρει κανείς από το to2c.com τελευταία; είχα κάνει αγορά παλαιότερα χωρίς πρόβλημα, τώρα είναι αξιόπιστοι; μπορείς να συνεννοηθείς;
περισυ τετοιο καιρο αγορασα απο αυτο το μαγαζι και ηταν ενταξει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μιλάω για τους admin αλλά για κόσμο που ψώνισε ήδη απο εκεί (και εγώ προσωπικά από αυτόν θα παραγγείλω ένα Redmi 3 Pro που θέλω για την κοπέλα μου). Η NL αργεί λίγο να το δείξει online αλλά στην Κίνα είχανε κ 4-5 μέρες (συν Σ/Κ) μια εθνική αργία οπότε ανέμενε λίγο κ μη βγάζεις απότομα τα μαχαίρια! :lol:

Παντως σε άλλη μου παραγγελία απο Vickmall πριν ενα μηνα μεσα σε 2 ημέρες απο τη στιγμή που μου δώσανε το the.number εμφανίστηκαν οι πληροφορίες στην NL:blink:

Παιδιά το honorbuy είναι αξιόπιστο γνωρίζεται; επίσης από προσωπική εμπειρία δέχεται καρτες μέσω PayPal ή θέλει balance;

Παραγγελία από honorbuy με PayPal balanced ένα xiaomi mi note pro bamboo back cover και μια silicon case! ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΑ!! (Άσε που καπάκι μπαμπου δεν το βρίσκεις πουθενά αλλού!)

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To Honorbuy ήταν παλιότερα γνωστό ως Xiaomishop - αν και απ' ό,τι φαίνεται δεν είχε άμεση σχέση με την Xiaomi (αν θυμάμαι καλά όμως, ήταν authorized dealer). Σαν Xiaomishop θυμάμαι ότι είχε αφήσει γενικά καλές εντυπώσεις.

Έπειτα, την Άνοιξη του '15, η Xiaomi πίεσε όλα τα ιντερνετικά μαγαζιά που χρησιμοποιούσαν το όνομά της σα μέρος του δικού τους να αλλάξουν, οπότε και το Xiaomishop.com έγινε Honorbuy.com.

Αν και σε ένα χρόνο πολλά μπορεί να συμβούν, ελπίζω να συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην παλιότερη καλή του φήμη.

Καλησπέρα,

εγώ με το vickmall που "συνεργάζομαι" ποτέ δεν είχα προβλήματα. Θέλω όμως να πάρω ένα Teclast X98 Plus που δεν έχει το εν λόγω κατάστημα. Το βρήκα στο geek buying. Έχω πάρει 1-2 φορές από δαύτους, αλλά πάει καιρός. Εξακολουθεί και είναι αξιόπιστο ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Καλησπέρα,

εγώ με το vickmall που "συνεργάζομαι" ποτέ δεν είχα προβλήματα. Θέλω όμως να πάρω ένα Teclast X98 Plus που δεν έχει το εν λόγω κατάστημα. Το βρήκα στο geek buying. Έχω πάρει 1-2 φορές από δαύτους, αλλά πάει καιρός. Εξακολουθεί και είναι αξιόπιστο ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο?

Εγώ πήρα το ONDA AIR CH από εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα και το πλήρωσα και απ'ευθείας με κάρτα ...

Τι εννοείς φίλε evansarmor ; Το geek έχει να αγορασεις κατευθείαν με πιστωτική ή μπορείς κατευθείαν με πιστωτική μέσω pp χωρίς balance κ.α όπως πριν cc ;

Τι εννοείς φίλε evansarmor ; Το geek έχει να αγορασεις κατευθείαν με πιστωτική ή μπορείς κατευθείαν με πιστωτική μέσω pp χωρίς balance κ.α όπως πριν cc ;

Άκυρο φίλε μου, έκανα λάθος γιατί δεν το είδα καλά, από το gearbest το πήρα.... :O

Άκυρο φίλε μου, έκανα λάθος γιατί δεν το είδα καλά, από το gearbest το πήρα.... :O

Είπα κ'εγώ , άλλαξε το geek ;:lol:

Για το gear το ξέρω, οκ ευχαριστώ !

Καλησπέρα,

Και γω το κινητο που πηρα κανενα προβλημα.

Παραγγελία από honorbuy με PayPal balanced ένα xiaomi mi note pro bamboo back cover και μια silicon case! ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΑ!! (Άσε που καπάκι μπαμπου δεν το βρίσκεις πουθενά αλλού!)

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε αντίθεση με τα αλλά μαγαζιά σε αποστολές από EU direct. Μόλις παρήγγειλα 2 συσκευές και λέει παραλαβή σε 2-5 εργάσιμες με dhl. Παραγγελία από κάρτα συνδεδεμένη με PayPal την δέχτηκε κανονικά. Χαλάλι τα 40€ παραπάνω αν είναι να έρθει τόσο σύντομα αφού τραβιεμουν με την ανεκδιηγητη Singapore post απο το κατα τ αλλά αξιόπιστο vickmall απο το Πάσχα να πάρω πίσω τα χρήματα

To Honorbuy ήταν παλιότερα γνωστό ως Xiaomishop - αν και απ' ό,τι φαίνεται δεν είχε άμεση σχέση με την Xiaomi (αν θυμάμαι καλά όμως, ήταν authorized dealer). Σαν Xiaomishop θυμάμαι ότι είχε αφήσει γενικά καλές εντυπώσεις.

Έπειτα, την Άνοιξη του '15, η Xiaomi πίεσε όλα τα ιντερνετικά μαγαζιά που χρησιμοποιούσαν το όνομά της σα μέρος του δικού τους να αλλάξουν, οπότε και το Xiaomishop.com έγινε Honorbuy.com.

Αν και σε ένα χρόνο πολλά μπορεί να συμβούν, ελπίζω να συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην παλιότερη καλή του φήμη.

Τί έγινε με το Vickmall ρε παιδιά?

Βάρεσε κανόνι??

Από τις 9 Ιουνίου δεν απαντάνε σε κανένα μήνυμα!

9-11 είχαν μια κινέζικη γιορτή αλλά Κυριακή 12 Ιουνίου το Banggood ήταν ανοιχτό κανονικά και επικοινώνησα μαζί τους.

Το Vick δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής και θέλω να κάνω μια γερή αγορά από εκεί.

Μήπως μπήκαν μέσα από την Singapore post και τα παράτησαν??

Παιδιά, αγόρασα κάτι από το banggood με πιστωτική, μου έβγαλε το εξής το οποίο δεν μου έτυχε ξανά ...:blink:

Μήπως ξέρει κανένας τι σημαίνει ;;

Thank you for shopping with us online, Your order needs manual processing!

Your credit card will be manually processed in the next 48 hours. Please check your mailbox for any updates.

Τί έγινε με το Vickmall ρε παιδιά?

Βάρεσε κανόνι??

Από τις 9 Ιουνίου δεν απαντάνε σε κανένα μήνυμα!

9-11 είχαν μια κινέζικη γιορτή αλλά Κυριακή 12 Ιουνίου το Banggood ήταν ανοιχτό κανονικά και επικοινώνησα μαζί τους.

Το Vick δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής και θέλω να κάνω μια γερή αγορά από εκεί.

Μήπως μπήκαν μέσα από την Singapore post και τα παράτησαν??

Να μπήκαν μέσα αποκλείεται. Προσωπικά με το dispute μου το PayPal με ενημέρωσε ότι πήρα refund αλλά το μαγαζί δεν επιβαρυνθηκε. Για το refund πάντως με βοήθησε πολύ το vickmall