Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α, άμα σου έχουν επιστρέψει τα λεφτά σου τότε αποκλείεται να στο είχαν στείλει. Αυτοί κοιτάνε να βγάζουν ξίγκι από τη μύγα. Δε θα δέχονταν να ακυρωθεί η παραγγελία εφόσον έχουν στείλει το αντικείμενο.

τα χρηματα τα πηρα μεσο claim!!αλλα σκεψου οτι υποτιθεται το tracking ειναι απο 7/1 και ακομα δεν δουλευει-επισης μαιλ που ειχα στειλει στο hong kong post μου λενε οτι δεν υπαρχει αυτο το πραμα!τρομερο καταστημα το pandawill:lol:

τελος παντων πλεον ολα καλα...παμε για αλλα!χαχα

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο το site το ξερετε? εχει χαμηλες τιμες κ free shipping http://www.tinydeal.com/brand-cell-phones-c-54_678_995.html?keyword=MTK6577&disp_order=3

τα χρηματα τα πηρα μεσο claim!!αλλα σκεψου οτι υποτιθεται το tracking ειναι απο 7/1 και ακομα δεν δουλευει-επισης μαιλ που ειχα στειλει στο hong kong post μου λενε οτι δεν υπαρχει αυτο το πραμα!τρομερο καταστημα το pandawill:lol:

τελος παντων πλεον ολα καλα...παμε για αλλα!χαχα

Πάντως εγώ ήθελα να ακυρώσω μία παραγγελία γιατί αποφάσισα να αγοράσω κάτι άλλο και με εξυπηρέτησαν μία χαρά. Επίσης 2 τρακινκγ ναμπερ μου έχουν δώσει, ένα για singapore post και ένα για china post και τα δύο δουλεύουν. Προσωπικά έχω καλή εμπειρία με το σάιτ και θα ξαναέπαιρνα από αυτό καθώς έχουν κάτι κουπόνια και γίνονται πιο φτηνοί από άλλα κινέζικα σαιτ. Πάντως γενικά όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το θέμα και είναι ίσως και το συμπέρασμα της όλης συζήτησης, τα κινέζικα σάιτ θα κάνουν τι δουλειά τους, θα πάρεις δηλαδή αυτό που παράγγειλες αλλά θέλουν πίεση από email για όλες τις λεπτομέρειες. Διαφορετικά εάν τους αφήνεις στον αέρα μπορεί να σου κάνουν τις "κινεζιές" τους (φράση που εφευρέθηκε χωρίς ρατσιστικό υπόβαθρο, με χιουμοριστικό τόνο σε αυτό το forum από την εμπειρία συνεργασίας με αυτά τα σαιτ). Κανένα τους δεν είναι 100% αξιόπιστο όπως ένα αντίστοιχο ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο σάιτ, αλλά τα περισσότερα είναι αρκετά έμπιστα ώστε να μην αποκαρδιώνεσαι από το να κάνεις την παραγγελία σου όταν θες ένα κινέζικο προϊόν.

να κανω μια ερωτηση? τι ειναι καλυτερο τελικα να πουμε στον πολιτη να γραφει το δεμα απ'εξω ωστε να ελαχιστοποιησουμε τις πιθανοτητες οσο μπορουμε να περασει τελωνειο το δεμα???

εγω εχω σκεφτει το no logo no word box & Send it as a Gift και declare lower price

αυτο κανει 'η πρεπει κατι να λεει το δεμα απ'εξω...για να μην το ανοιξουν και αν πω σκετο gift πρεπει να λεει καποια τιμη..???

σκεφτομαι να παρω απο merimobiles και να το στειλουν με ταχυδρομιο (βεβαια εψαξα το site και δεν ξερω πως τα στενουν αν ειναι με dhl ή με airmail...etc.)

Στο merimobiles, λίγο πρίν ολοκληρώσεις την αγορά, μπορείς να επιλέξεις τρόπο αποστολής. Με απλό ταχυδρομείο (singapore post πλέον) δεν πληρώνεις μεταφορικά.

Την πρώτη φορά που παρήγγειλα από εκεί, μου έγραψαν στο δέμα "Mp4 20$" χωρίς να τους το πω.

Την δεύτερη φορά που τους το είπα, έγραψαν "electronics 10$" !

να κανω μια ερωτηση? τι ειναι καλυτερο τελικα να πουμε στον πολιτη να γραφει το δεμα απ'εξω ωστε να ελαχιστοποιησουμε τις πιθανοτητες οσο μπορουμε να περασει τελωνειο το δεμα???

εγω εχω σκεφτει το no logo no word box & Send it as a Gift και declare lower price

αυτο κανει 'η πρεπει κατι να λεει το δεμα απ'εξω...για να μην το ανοιξουν και αν πω σκετο gift πρεπει να λεει καποια τιμη..???

σκεφτομαι να παρω απο merimobiles και να το στειλουν με ταχυδρομιο (βεβαια εψαξα το site και δεν ξερω πως τα στενουν αν ειναι με dhl ή με airmail...etc.)

Παιδες, ειμαι out of topic αλλα σκεφτηκατε καμμια φορα μηπως μας διαβαζουν τιποτα..τελωνειακοι?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Κι αυτοί άνθρωποι ειναι!!! Καλύτερα να ξέρουν τι να ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ

θα μου απανυησει κάποιος πριν παραγγειλω;;; Περνάνε τα κινητά μιας κι έχουν μπαταρίες;;

Κι αυτοί άνθρωποι ειναι!!! Καλύτερα να ξέρουν τι να ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ

θα μου απανυησει κάποιος πριν παραγγειλω;;; Περνάνε τα κινητά μιας κι έχουν μπαταρίες;;

:lol::lol: καλοοο..!

Απ οτι ξερω ερχονται ολα κανονικα με την μπαταρια τους (που συνηθως ειναι μια, τωρα τελευταια η δευτερη εχει σχεδον καταργηθει..)

Για το singapore post παιζει κατι σε σχεση με τις μπαταριες, αλλα νομιζω στην περιπτωση που παραγγελνεις μια μπαταρια μονο και οχι τιποτε αλλο.

Οσο για το τι να γραφει, μια χαμηλη τιμη νομιζω ειναι αρκετη.

Βεβαια καλο ειναι να μη γραφει οτι εχει κινητο, αυτο οσο και φτηνο να ειναι χτυπαει στο ματι, οποτε "no logo" ειναι μια καλη επιλογη..

Edited by guideman

Παιδια γι αυτο το σιτε ξερουμε τιποτα?

Εχει πολυ χαμηλες τιμες και free shipping.

http://www.trustonbuy.com

Παιδιά, επειδή προτίθεμαι να προβώ στην αγορά για την αδερφή μου ενός smartphone, ένας φίλος μου μίλησε για το κατάστημα ibuygou.com. Έχει ακούσει ή ξέρει κανείς κάτι για αυτό το site?
Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000

Παιδια γι αυτο το site ξερουμε τιποτα?

Εχει πολυ χαμηλες τιμες και free shipping.

http://www.trustonbuy.com

Οι τιμες που εχουν σε ολα φαινονται να ειναι οι πιο χαμηλες που εχω δει (εγω τουλαχιστον), και αυτο με βαζει σε σκεψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ σχετικα με το trustonbuy πρωην hootablet.

http://tabletrepublic.com/...d-2957-24.html

ΜΑΚΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ !!!

Edited by guideman

ήθελα να παραγγείλω το Ν1 από etotalk με root αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι είναι out of stock και όταν ττους ρώτησα μου είπαν ότι θα σταμάτησει η παραγωγή.γνωρίζεται κάποιο άλλο μαγαζί που να το στέλνει root? Ίσως κάποιο άλλο αξιόπιστο κινητό στα ίδια χαρακτηριστικα?

Παιδιά, επειδή προτίθεμαι να προβώ στην αγορά για την αδερφή μου ενός smartphone, ένας φίλος μου μίλησε για το κατάστημα ibuygou.com. Έχει ακούσει ή ξέρει κανείς κάτι για αυτό το site?

Ψωνιζεις κανονικα φιλε μου εχει και καλες τιμες.Εγω παραγγειλα και ολα οκ,εβαλα με ΕΜς αλλα μου αργησε λιγο.Προτιμησε Singapore Post.

Συνεχεια απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493&page=58

ποστ 865.

το κινητο ειναι κολλημενο απο 2/2/13 στην Gouangzhou σημερα εκανα claim μετα απο dispute που ειχα κανει νωριτερα και αναμονη να παραλαβουν. Το paypal μου ειπε οτι θα παρω τα χρηματα αφου στειλω το κινητο σε μια διευθυνση η οποια ειναι διαφορετικη απο αυτη που μου ειχε δωσει το etotalk για να το επιστρεψω. Θα μας τρελανουν αυτοι... εδωσα τα στοιχεια αποστολης και διευκρινησα το θεμα της διευθυνσης... και περιμενω τωρα ποτε θα αποφασισουν τα τελωνεια-ταχυδρομεια της Guangzhou να δουλεψουν... Τι λετε να παιζει με τις διευθυνσεις; Κλεισαμε 2 μηνες απο την παραγγελία...

Συνεχεια απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493&page=58

ποστ 865.

το κινητο ειναι κολλημενο απο 2/2/13 στην Gouangzhou σημερα εκανα claim μετα απο dispute που ειχα κανει νωριτερα και αναμονη να παραλαβουν. Το paypal μου ειπε οτι θα παρω τα χρηματα αφου στειλω το κινητο σε μια διευθυνση η οποια ειναι διαφορετικη απο αυτη που μου ειχε δωσει το etotalk για να το επιστρεψω. Θα μας τρελανουν αυτοι... εδωσα τα στοιχεια αποστολης και διευκρινησα το θεμα της διευθυνσης... και περιμενω τωρα ποτε θα αποφασισουν τα τελωνεια-ταχυδρομεια της Guangzhou να δουλεψουν... Τι λετε να παιζει με τις διευθυνσεις; Κλεισαμε 2 μηνες απο την παραγγελία...

Τα ιδια με τη διευθυνση μου εκανε και σε μενα το etotalk πριν 1 και χρονο.ειναι ανθελληνες και........Απορω πως μερικοι λενε καλα λογια

Παιδια η αγορα μου απο το Geekbuying.com ολοκληρωθηκε με επιτυχια! Εκανα την παραγγελια στις 2/2, στις 6/2 μου το εστειλαν και μετα απο μια μερα μου εμφανιστηκε το tracking number (singapore post). Σημερα 20/2 το παρελαβα απο τα ΕΛΤΑ χωρις εκτελωνισμους κτλπ, μου εστειλαν και δωρο προστατευτικο για το πισω μερος του κινητου, τελος ηταν συσκευασμενο με ασφαλεια. Πολυ ευχαριστημενος!

Τα ιδια με τη διευθυνση μου εκανε και σε μενα το etotalk πριν 1 και χρονο.ειναι ανθελληνες και........Απορω πως μερικοι λενε καλα λογια

Τι εγινε τελικα στην περιπτωση σου; πηγε σωστα; πηρες τα χρηματα σου;

Το αλλο , το κολλημα στη Guangzhou; 18 μερες; και εφτασε εκει πριν την πρωτοχρονια. λετε να χαθηκε; Τι μπορω να κανω σ αυτη τη περιπτωση; Μαλλον δεν περνω χρηματα ε; μπορω να ζητησω απο τα ελτα να μαθουν τι γινεται με το δεμα; Αν ξερει κανεις ελευθερα...

:lol::lol: καλοοο..!

Απ οτι ξερω ερχονται ολα κανονικα με την μπαταρια τους (που συνηθως ειναι μια, τωρα τελευταια η δευτερη εχει σχεδον καταργηθει..)

Για το singapore post παιζει κατι σε σχεση με τις μπαταριες, αλλα νομιζω στην περιπτωση που παραγγελνεις μια μπαταρια μονο και οχι τιποτε αλλο.

Οσο για το τι να γραφει, μια χαμηλη τιμη νομιζω ειναι αρκετη.

Βεβαια καλο ειναι να μη γραφει οτι εχει κινητο, αυτο οσο και φτηνο να ειναι χτυπαει στο ματι, οποτε "no logo" ειναι μια καλη επιλογη..

σκεφτομαι για το meizu mx2... αλλα το μονο site αξιοπιστο που εχω δει ειναι το merimobiles.com

για τα αλλα ολο και κατι ακουω.... ακομη κι για αυτο εχω δει... κανενα αλλο οικονομικο και αξιοπιστο σαν αυτο εχετε δει??????????

Το αλλο , το κολλημα στη Guangzhou; 18 μερες; και εφτασε εκει πριν την πρωτοχρονια. λετε να χαθηκε; Τι μπορω να κανω σ αυτη τη περιπτωση; Μαλλον δεν περνω χρηματα ε; μπορω να ζητησω απο τα ελτα να μαθουν τι γινεται με το δεμα; Αν ξερει κανεις ελευθερα...[/QUΓ

Για Guangzhou δεν προχωρα γιατι ειναι στο τελωνειο[ πληρωνουν ολα τα εισαγωμενα πακετα] επρεπε να γραψεις οτι ειναι κατασκευασμενο στην κινα την πρωτη φορα και οχι σε αλλη χωρα και οτι το στελενεις για αντικατασταση με εγγυηση.Με λιγα λογια δεν θα παει να το παρει και πρεπει να ζητησεις απο τα ΕΛΤΑ επιστροφη,αιτηση στο καταστημα που το εστειλες.Παντος να ξερεις οι επιστοφες επειδη ειναι free αργουν μεχρι και 3 μηνες.Εαν το ειχες στειλει στη διευθυνση του paypal δεν θα ειχες προβλημα απλα θα τους το αναφερες και θα το κανονιζαν αυτοι.εμενα δεν το δεχτκε το paypal λογο λαθους διευθυνσης ετσι ετειλα γνωστο μου και το παρελαβε και του το πηγε ο ιδιος για αντικατασταση,με τα γνωστα ελληνικα μπ.....τΤο etotalk ειναι ενα ζευγαρι κινεζων με ενα kολ....γερμανο επικεφαλης[rom ktlp]

Edited by stargreek

Το αλλο , το κολλημα στη Guangzhou; 18 μερες; και εφτασε εκει πριν την πρωτοχρονια. λετε να χαθηκε; Τι μπορω να κανω σ αυτη τη περιπτωση; Μαλλον δεν περνω χρηματα ε; μπορω να ζητησω απο τα ελτα να μαθουν τι γινεται με το δεμα; Αν ξερει κανεις ελευθερα...[/QUΓ

Για Guangzhou δεν προχωρα γιατι ειναι στο τελωνειο[ πληρωνουν ολα τα εισαγωμενα πακετα] επρεπε να γραψεις οτι ειναι κατασκευασμενο στην κινα την πρωτη φορα και οχι σε αλλη χωρα και οτι το στελενεις για αντικατασταση με εγγυηση.Με λιγα λογια δεν θα παει να το παρει και πρεπει να ζητησεις απο τα ΕΛΤΑ επιστροφη,αιτηση στο καταστημα που το εστειλες.Παντος να ξερεις οι επιστοφες επειδη ειναι free αργουν μεχρι και 3 μηνες.Εαν το ειχες στειλει στη διευθυνση του paypal δεν θα ειχες προβλημα απλα θα τους το αναφερες και θα το κανονιζαν αυτοι.εμενα δεν το δεχτκε το paypal λογο λαθους διευθυνσης ετσι ετειλα γνωστο μου και το παρελαβε και του το πηγε ο ιδιος για αντικατασταση,με τα γνωστα ελληνικα μπ.....τΤο etotalk ειναι ενα ζευγαρι κινεζων με ενα kολ....γερμανο επικεφαλης[rom ktlp]

Τελικα μου εστειλε σημερα το paypal οτι αποφσισαν υπερ μου και μου εχουν πιστωσει τα χρηματα. χωρις να εχει παραλαβει το etotalk, τουλαχιστον ετσι φαινεται στο tracking. Μετα απο 2 μηνες ταλαιπωριας. Το ωραιο με το etotalk ειναι οτι οταν πας να κανεις dispute σου βγαινει ενα μηνυμα που λεει οτι θα σε βαλουν σε black list και θα καθυστερησεις να παρεις τα χρηματα σου κτλ. Τα χρηματα σου βεβαια αργεις να τα παρεις αλλα το ποιος θα βαλει τον αλλο σε black list ειναι αλλο θεμα...

ολα τα κινεζικα μαγαζια ειναι αστα...μ'αρεσει που πολλοι φανατιζονται και τα υποστηριζουν με σθενος!!!χαχα

ειναι μεχρι να την πατησεις....