drdedus Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Τωρα απο την elephone μου προτείνουν να το παρω απο aliexpress. Είναι μαλ@κε2 να το πάρω από ali να το πληρώσω 30$ ακριβότερο για να μου κάνουν 20$ έκπτωση. Εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Οτι μαγαζί μου εχουν προτείνει εχει σαν γλώσσα τα ισπανικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδιά γεια σας Θέλω να πάρω ένα κινητό από το banggood, έχει κανείς εμπειρία από το χρόνο αποστολής, αλλά το ποιο σημαντικό από το after-sales support, το έχει χρησιμοποίηση κανείς ? Απο το Banggood φεύγει γρήγορα, μετά καθυστερεί. Συνεργάζονται με 2-3 ταχ. εταιρίες, αν μπορέσουν να το στείλουν σε Singapore Post θα είσαι τυχερός (15-20 μέρες). Τρεις αγορές μου στο πανηγύρι της 11.11 έφυγαν με China Post και δεν έχω ενημέρωση εδώ και 10 μέρες τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδιά γεια σας Θέλω να πάρω ένα κινητό από το banggood, έχει κανείς εμπειρία από το χρόνο αποστολής, αλλά το ποιο σημαντικό από το after-sales support, το έχει χρησιμοποίηση κανείς ? Κινητά στελνουν με NL παρ'όλο που ζητησα με SG.To 1o ήρθε σε 20 μέρες,το 2ο το περιμενω είμαι στις 22 μέρες.Aftersales σε κινητό δεν εχω χρειαστεί πάντως σε αγορά των 5,5$ με ένα video που έστειλα μου επέστρεψαν αμέσως τα χρήματα στην κάρτα.Φαίνεται αξιόπιστο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Κινητά στελνουν με NL παρ'όλο που ζητησα με SG.To 1o ήρθε σε 20 μέρες,το 2ο το περιμενω είμαι στις 22 μέρες.Aftersales σε κινητό δεν εχω χρειαστεί πάντως σε αγορά των 5,5$ με ένα video που έστειλα μου επέστρεψαν αμέσως τα χρήματα στην κάρτα.Φαίνεται αξιόπιστο κατάστημα Και εγώ είχα ζητήσει να μου στείλουν το κινητό με SG Post και το έστειλαν :) Δεν το περίμενα επειδή σε email μου είπαν οτι πρέπει να πληρώσω έξτρα (δεν χρειάστηκε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_kontos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ok Σας ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες . Θα προχωρήσω και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Γεια σε όλους... Θέλω να παραγγείλω το Leagoo Elite 1. Το είχα παραγγείλει από Gearbest αλλά το ακύρωσα και πήρα τα λεφτά πίσω επειδή αργούσαν πάρα πολύ να το στείλουν. Το έχω βρει στο Everbuying αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από Everbuying??? Αλλιώς από που είναι καλύτερα να το παραγγείλω? Έχω ακούσει διάφορα και δεν βγάζω άκρη. Παρακαλώ βοηθήστε με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Γεια σε όλους... Θέλω να παραγγείλω το Leagoo Elite 1. Το είχα παραγγείλει από Gearbest αλλά το ακύρωσα και πήρα τα λεφτά πίσω επειδή αργούσαν πάρα πολύ να το στείλουν. Το έχω βρει στο Everbuying αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από Everbuying??? Αλλιώς από που είναι καλύτερα να το παραγγείλω? Έχω ακούσει διάφορα και δεν βγάζω άκρη. Παρακαλώ βοηθήστε με... Και τα δυο καταστηματα δεν τα λες αξιοπιστα παρε απο δω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο http://www.vickmall.com/leagoo-elite-1-android-5-1-mtk6753-64bit-octa-core-3gb-ram-32gb-rom-13mp-16mp-cameras-fingerprint-id-5-0-inch-corning-gorilla-glass-3-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleurety4 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ειναι out of stock στο Vickmall το συγκεκριμενο. Το εχω κι εγω στα υπ'οψην γιατι εχω δοκιμασει αρκετα Leagoo και μου εχουν φανει πολυ αξιοπιστα αλλα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του. To ειχε βαλει πριν λιγες μερες στα 130ευρω καποιο καταστημα, δε θυμαμαι ποιο, αλλα δεν ηταν πολυ αξιοπιστο και δεν το τολμησα. Πριν παραγγειλεις απο οπουδηποτε ομως καλο θα ηταν να τους ρωτησεις πρωτα αν το εχουν σε στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Κινητά στελνουν με NL παρ'όλο που ζητησα με SG.To 1o ήρθε σε 20 μέρες,το 2ο το περιμενω είμαι στις 22 μέρες.Aftersales σε κινητό δεν εχω χρειαστεί πάντως σε αγορά των 5,5$ με ένα video που έστειλα μου επέστρεψαν αμέσως τα χρήματα στην κάρτα.Φαίνεται αξιόπιστο κατάστημα 2 που χω πάρει με SG τα έστειλαν, πρέπει να είναι λίγο τυχαία η επιλογή τους. Όσο για το after-sale, απ'τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μπηκα να γρψω παραπονα και βλεπω πως αντιμετοπιζουν κι αλλοι το ιδιο θεμα. ειναι η δευτερη αγορα απο banggood , ενω στην πρωτη εστειλαν την παραγγελια με sg post και ηρθε σε 20 μερες την δευτερη την εστειλαν με nl post , αγορα που εγινε στις 12/11/2015 (δυστυχως με την καρτα και οχι με Paypal) και το ξεκινησε σημερα 2/12/2015 και φανταζομαι θα κανει 15 μερες να ερθει. αυτο ειναι απαραδεκτο και απο οτι ειδα δεν εχει τοπικ για το banggood ωστε να το αναφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Έχω κάνει γύρω στις 10 παραγγελίες απο το Banggood το τελευταίο δίμηνο και όλες πήγαν ρολόι απο τη μεριά τους (η China Post μου χαλάει τη συνταγή :lol: ). Απο αυτές, μόνο μία ήταν για κινητό και έφυγε σύμφωνα με την διαθεσιμότητα που έγραφε στη σελίδα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 σε εμενα δυστυχως δεν ηταν ετσι , το κινητο ενω εδειχνε διαθεσιμο 12/11 (το πηρα με κουπονι -44$) το εστειλαν μετα απο 8 μερες 20/11 και στο tracking number φανηκε στις 24/11 "The item is ready for shipment" , η οποια κατασταση αλλαξε σημερα 2015-12-02 17:02 NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING 2015-12-02 17:02 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Έχω κάνει γύρω στις 10 παραγγελίες απο το Banggood το τελευταίο δίμηνο και όλες πήγαν ρολόι απο τη μεριά τους (η China Post μου χαλάει τη συνταγή :lol: ). Απο αυτές, μόνο μία ήταν για κινητό και έφυγε σύμφωνα με την διαθεσιμότητα που έγραφε στη σελίδα του. Απο μεσα Σεπτεβρη,8 εγώ απο Banggood,όλες με tn,και οι αποστολές ειναι 4 NL,3 CN,1 SG. Τώρα περιμένω δύο με NL,το ενα κινητό,το αλλο μπαταριες και power banks.Πάντως η CN μου χει κανει και 12 και 38 μερες. Γενικά είμαι ικανοποιημενος προς το παρόν με το καταστημα Edited December 2, 2015 by akalefk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ποια είναι η γνώμη σας για το Geekbuying & το Dealsmachine??? Το Geekbuying είναι πιο αξιόπιστο??? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Ποια είναι η γνώμη σας για το Geekbuying & το Dealsmachine??? Το Geekbuying είναι πιο αξιόπιστο??? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία??? Από greekbuing πριν 2 μήνες μια παραγγελία μου έβαλαν αυτοί από μόνοι τους tn και έφτασε σε 26 μέρες με china post. Όλα άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλα βρε παιδιά όσοι μπαίνετε και ρωτάτε για τα ίδια καταστήματαακριβώς τα ίδια πράγματα, είναιτόσο δύσκολο να κάνετε μόνοι σας μια αναζήτηση με το όνομα του μαγαζιού και να δείτε τι σχόλια υπάρχουν; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) Καλα βρε παιδιά όσοι μπαίνετε και ρωτάτε για τα ίδια καταστήματαακριβώς τα ίδια πράγματα, είναιτόσο δύσκολο να κάνετε μόνοι σας μια αναζήτηση με το όνομα του μαγαζιού και να δείτε τι σχόλια υπάρχουν; Δυστυχώς όμως τα όποια σχόλια υπάρχουν ανταποκρίνονται κυρίως στη περίοδο κατά την οποία γράφτηκαν, και η ποιότητα του aftersales δεν είναι σταθερή... ...από την άλλη, κυρίως κάποιος μπορεί να γράψει εδώ ΕΙΤΕ όταν ψάχνει να αγοράσει πρώτη φορά από κάποιο κατάστσημα ΕΙΤΕ όταν είχε κάποια κακή εμπειρία... ...αυτά τα διαβάζεις, αλλά δεν ξέρεις αν έχει αλλάξει κάτι, ούτε κατά πόσο είναι "τυχαίο" γιατί για όλα τα καταστήματα μπορείς να βρεις κακές αναφορές, σε επιμέρους περιόδους, ενώ δεν ξέρεις και τί γίνεται με τη "σιωπηρή πλειοψηφία" των ευχαριστημένων (ή δυσαρεστημένων εν γένει), που δεν έχουν λόγο όμως να γράψουν κάτι πολύ συγκεκριμένο στο νήμα ... ...οπότε το ζήτημα της αξιοπιστίας είναι ένα μονίμως επίκαιρο και τρέχον διακύβευμα, που παρελθόντα σχόλια δεν το καλύπτουν πλήρως. Edited December 3, 2015 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Ποια είναι η γνώμη σας για το Geekbuying & το Dealsmachine??? Το Geekbuying είναι πιο αξιόπιστο??? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία??? Καποτε το Geek εκανε την απαιχτη συσκευασια, που κανενα αλλο καταστημα δεν το εφτανε. Τωρα της στελνει με σακουλες σουπερ μαρκετ. Αν κατι καλο ειχε αυτο το καταστημα το χαλασε και αυτο. Για το αλλο καταστημα μην το σκεφτεις Για ακομη μια φορα ειπωθηκαν 2134124354235 φορες τα ιδια πραγματα περι καταστηματων. Μηπως να κανουμε ενα καταλογο γιατο τι πρεπει και τι οχι σε καθε καταστημα;;; Θα μου πεις βαλαμε την ψηφοφορια για αυτον το λογο, να δειχνει την εικονα του καταστηματος αλλα ποιος την κοιταει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) Καποτε το Geek εκανε την απαιχτη συσκευασια, που κανενα αλλο καταστημα δεν το εφτανε. Τωρα της στελνει με σακουλες σουπερ μαρκετ. Αν κατι καλο ειχε αυτο το καταστημα το χαλασε και αυτο. Για το αλλο καταστημα μην το σκεφτεις Για ακομη μια φορα ειπωθηκαν 2134124354235 φορες τα ιδια πραγματα περι καταστηματων. Προσωπικά πλέον δεν κρίνω αν είναι ένα κατάστημα καλό ή όχι από τη συσκευασία, αλλά κυρίως από το περιεχόμενο της συσκευασίας, την ταχύτητα αποστολής, την εξυπηρέτηση/επικοινωνια και το after sales support. Τι να το κάνω αν έχει αλεξίσφαιρη συσκευασία και κάνει 1 μήνα να στείλει τα προϊόντα ή αν δεν μπορώ να λύσω τα όποια προβλήματα δημιουργούνται ή αν στέλνει ελαττωματικά προϊόντα? Πάνω κάτω ο τρόπος συσκευασίας πλέον είναι ο ίδιος στα πιο πολλά κινεζομάγαζα τα οποια προσπαθούν να μειώσουν το κοστος αποστολής επιλέγοντας πολλές φορές αναξιόπιστες ταχυδρομικές εταιρίες που καθυστερούν, στην καλύτερη περίπτωση, την αποστολή προιοντων(βλέπε Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest ή Μαλαισία ποστ από Banggood και τώρα τελευταία την nl post). Θα μου πεις βαλαμε την ψηφοφορια για αυτον το λογο, να δειχνει την εικονα του καταστηματος αλλα ποιος την κοιταει;;; Μπορείς να δωσεις το λινκ? Edited December 3, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Γενικά πάντως το Geekbuying απ' ότι έχω καταλάβει είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με Gearbest, Everbuying, Dealsmachine κ.ά. Έχω δίκιο ή ιδέα μου είναι??? Σίγουρα το Vickmall είναι ακόμα καλύτερο αλλά δεν έχει το κινητό που θέλω. Οπότε καταλήγω στο Geekbuying και ελπίζω όλα να πάνε καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Γενικά πάντως το Geekbuying απ' ότι έχω καταλάβει είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με Gearbest, Everbuying, Dealsmachine κ.ά. Έχω δίκιο ή ιδέα μου είναι??? Σίγουρα το Vickmall είναι ακόμα καλύτερο αλλά δεν έχει το κινητό που θέλω. Οπότε καταλήγω στο Geekbuying και ελπίζω όλα να πάνε καλά... Έχω ψωνισει άπειρες φορές ούτε μια δεν ειχα πρόβλημα και ακόμα σε συσκευή που στείλαμε για φτιαξιμο την έφτιαξαν και την επέστρεψαν. Εγώ μετα το vickmall είναι β επόμενη επιλογή μου. Πρώτη φορά τώρα ψωνισα και από banggood έστειλαν με nl κανονικά απλά μου είπε το tracking θα εμφανιστεί μόλις φτάσει nl Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Προσωπικά πλέον δεν κρίνω αν είναι ένα κατάστημα καλό ή όχι από τη συσκευασία, αλλά κυρίως από το περιεχόμενο της συσκευασίας, την ταχύτητα αποστολής, την εξυπηρέτηση/επικοινωνια και το after sales support. Τι να το κάνω αν έχει αλεξίσφαιρη συσκευασία και κάνει 1 μήνα να στείλει τα προϊόντα ή αν δεν μπορώ να λύσω τα όποια προβλήματα δημιουργούνται ή αν στέλνει ελαττωματικά προϊόντα? Πάνω κάτω ο τρόπος συσκευασίας πλέον είναι ο ίδιος στα πιο πολλά κινεζομάγαζα τα οποια προσπαθούν να μειώσουν το κοστος αποστολής επιλέγοντας πολλές φορές αναξιόπιστες ταχυδρομικές εταιρίες που καθυστερούν, στην καλύτερη περίπτωση, την αποστολή προιοντων(βλέπε Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest ή Μαλαισία ποστ από Banggood και τώρα τελευταία την nl post). Μπορείς να δωσεις το λινκ? Σε καθε νημα του καταστηματος η ψηφοφορια ειναι εμφανης στο επανω μερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Θελω να παρω το LG G2 F320 απο εδω https://www.fastcardtech.com/LG-G2-F320.html λεει οτι ειναι sample απο καταστημα και οχι refurbished οπως γραφει στα χαρακτηριστικα.Στα σχολια στο youtube λεει οτι ειναι 99% καινουριο αλλα γραφει refurbished για το paypal. Τι λετε ειναι ετσι οπως τα λενε η ειναι ανακατασκευασμενο?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Θελω να παρω το LG G2 F320 απο εδω https://www.fastcardtech.com/LG-G2-F320.html λεει οτι ειναι sample απο καταστημα και οχι refurbished οπως γραφει στα χαρακτηριστικα.Στα σχολια στο youtube λεει οτι ειναι 99% καινουριο αλλα γραφει refurbished για το paypal. Τι λετε ειναι ετσι οπως τα λενε η ειναι ανακατασκευασμενο?:confused: πιστεύω ότι είναι ανακατασκευή και για αυτό το αναφέρουν στο paypal για να έχουν καλυμένο τον μώλο τους σε περίπτωση διαμάχης με τον αγοραστή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καθως με ρωτατε συνεχεια.....:) Μετα απο 750 αγορες κινητων και ταμπλετ(τα παμπολα παρελκομενα αυτων,θηκες κτλ,δεν τα βαζω σαν αγορες),εχω κατασταλαξει στα.... 1)Vickmall 2)Geekbuying Βαζω αυτα τα 2 μονο καθως ειναι αψογα στην οποια συνεργασια ειχα μαζι τους,και ιδιαιτερα στο after sale οταν επρεπε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts