Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κυκλάδες δεν είναι πρόβλημα, αφού ελληνες θα το διαβάσουν. Το ελλάδα όμως είναι στα αγγλικά;

Ναι το Ελλάδα είναι το μόνο που είναι στα Αγγλικά.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι το Ελλάδα είναι το μόνο που είναι στα Αγγλικά.

Τότε δεν έχεις πρόβλημα

ΟΣΕ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ Ε-BAY, TINYDEAL, DX, BANGGOOD Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟ PAYPAL. ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ GEEKBUYING ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Μάλλον εσύ πρέπει να προσέχεις όταν αγοράζεις σε ποιό νόμισμα χρεώνει το κατάστημα. Άλλα χρεώνουν σε ευρώ, και σε άλλα το ευρώ είναι γιά να καταλάβεις εσύ την τιμή στο νόμισμά σου, αλλά η τελική χρέωση είναι σε δολλάρια και έτσι υπάρχει η προμήθεια γιά την μετατροπή του νομίσματος .....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

και εγω μια απο τα ιδια....5/1 ξεκινησε απο σιγκαπουρη κ μου εφτασε την περασμενη παρασκευη αεροδρομιο..που μεχρι χτες ηταν εκει...τα ξ@@νουν κ οι δικοι μας!

Ειναι κεντρο διανομης απο τις 9 το βρααδυ σημερα(πεμπτη)..Ελπιζω να παραλαβω αυριο αλλιως δευτερα!

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Καλησπέρα σας, αυτό είναι έμπιστο http://www.b2cbuying.com/meizu-mx4-2g-16g-smartphone.html ??

Όχι απλώς έμπιστο, κορυφαίας εμπιστοσύνης. Αυτό και το VickMall.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

παιδιά καλησπέρα, συζητάω με την etotalk για την αγορά κάποιων συσκευών σε χονδρική για ένα e-shop. Ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη εταιρία είναι αξιόπιστη ;

Όχι μόνο να μην στέλνει ελαττωματικά προϊόντα αλλά και να χει καλή συμπεριφορά σε τέτοιες περιπτώσεις...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Να κάνεις τις αγορές σου από το site σε δολάρια γιατί ούτως ή άλλως σε δολάρια γίνεται στο τέλος ακόμα και να το έχεις βάλει σε ευρώ (κρατάω μια επιφύλαξη για το geek, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά σε άλλα sites έτσι είναι). Τα περισσότερα sites δεν έχουν τις τιμές σε ευρώ σύμφωνα με την ισχύουσα ισοτιμία. Επίσης στο paypal να ρυθμίσεις την μετατροπή του νομίσματος να την κάνει η τράπεζα σου και όχι το paypal που χρησιμοποιεί πιο ασύμφορη ισοτιμία.

πως κανεις αυτη την ρυθμιση?

εγω εχω μια prepaid απο πειραιως και την φορτιζω στην τραπεζα και κανω της αγορες μου αλλα μεχρι εκει,

πως κανεις αυτην την αλλαγη που λες?

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Καλησπερα παιδια,

θα ηθελα να ρωτησω κατι,εχω κανει μια παραγγελια εδω και 3-4 μερες ενα κινητο απο vickmall , μου ηρθε αμεσως το mail για επιβεβαιωση της παραγγελειας απο τους

κινεζους οπως και η κινηση στο paypal φαινεται οτι εγινε κανονικα.

Το προβλημα ειναι οτι εδω και 3-4 μερες δεν μου εχουν στειλει αν εχει φυγει απο εκει ουτε tracking number.

Εστειλα mail αλλα καμια απαντηση.. Να αρχιζω να ανυσηχω??

Καλησπερα παιδια,

θα ηθελα να ρωτησω κατι,εχω κανει μια παραγγελια εδω και 3-4 μερες ενα κινητο απο vickmall , μου ηρθε αμεσως το mail για επιβεβαιωση της παραγγελειας απο τους

κινεζους οπως και η κινηση στο paypal φαινεται οτι εγινε κανονικα.

Το προβλημα ειναι οτι εδω και 3-4 μερες δεν μου εχουν στειλει αν εχει φυγει απο εκει ουτε tracking number.

Εστειλα mail αλλα καμια απαντηση.. Να αρχιζω να ανυσηχω??

μεγάλε, το τι γράφει στην 1η σελίδα του το vickmall το είδες ? Αν όχι, άντε μπες και διάβασε

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

profile-->My money-->update στο My preapproved payments-->Set Available Funding Sources--> Conversion Options

και τσεκαρεις το "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" αν θελεις να κανει τη μετατροπη η τραπεζα σου.

profile-->My money-->update στο My preapproved payments-->Set Available Funding Sources--> Conversion Options

και τσεκαρεις το "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" αν θελεις να κανει τη μετατροπη η τραπεζα σου.

ευχαριστω φιλε μου

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Με πήραν τηλέφωνο από τα ΕΛΤΑ ότι έφτασε ένα δέμα για μένα στην Ελλάδα (με NL σε 10 μέρες). Δεν έχω όμως tracking number για ΕΛΤΑ (μόνο για NL). Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία μου?

Αν ο αριθμός είναι της μορφής RXxxxxxxxxxNL, χρησιμοποιείς τον ίδιο εδώ

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

ευχαριστω φιλε μου

Επίσης, όταν κάνουμε τις αγορές μας με paypal, αφού έχουμε βάλει τον κωδικό του paypal και μας λέει το ποσό που πρόκειται να μας χρεώσει, έχει και μια επιλογή για τον τρόπο της χρεώσης με link που σε πάει ακριβώς εκεί που αναφέρει ο φίλος fxarios, οπότε διαλέγεις αν θέλεις να κάνει την μετατροπή το paypal ή η τράπεζά σου. Αυτό που λέω είναι ακριβώς πριν το τελευταίο κλικ για να ολοκληρωθεί η αγορά!

ok ..μεγαλε

Βρε συ, έχει βουήξει ο τόπος ότι γιορτάζουν την κινέζικη πρωτοχρονιά! Υπομονή, κι εγώ παράγγειλα ο ανεβάσταγος! :p

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Ευχαριστώ πολύ!

Αν σου γραψει οτι δεν τον βρισκει σημαινει οτι παλι δεν δουλευει,παρε απο Τριτη στο τηλεφωνο που εχει εκει διχως χρεωση να σου πουν που βρισκεται.

Του αλλάξατε τα ... φώτα του νήματος με τα off topic .....
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Τα επισημα eshops των Meizu και Xiaomi (αν εχουν) ποια ειναι;

Xiaomi: ibuygou. Εχει και meizu, ειναι από τα πλεον σοβαρα.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.