Romanos Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Minideal, coolicool, merimobiles κ.α Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Σχεδον τα περισσοτερα εχουν πλεον, δες και deal extreme, banggood, geekbuying, gearbest και αυτα που λεει ο romanos. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) ευχαριστω.. ψαχνω για tabletaki αλλα δεν θελω το ρισκο του τελωνειου.. οποτε λεω να δοκιμασω για EU WAREHOUSE για να εχω το κεφαλι μ ησυχο κ να ερθει κ πιο γρηγορα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί και είναι μη αποδεκτή, να θυμίσω ότι εδώ είναι forum και όχι chat room. Edited December 28, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 To efox στελνει απο Ισπανια η απο Κινα? Στο νημα τους εδω στο forum βλεπω αρκετους δυσαρεστημενους απο καθυστερησεις και για tracking number αλλα και για προιοντα που τα δειχνουν in stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 To efox στελνει απο Ισπανια η απο Κινα? Στο νημα τους εδω στο forum βλεπω αρκετους δυσαρεστημενους απο καθυστερησεις και για tracking number αλλα και για προιοντα που τα δειχνουν in stock. Αν διαβάσεις στο τέλος της σελίδας λέει είναι κινέζικο eshop http://www.en.efox-shop.com/?_xc_ls=en Η ευρωπαϊκή του αποθήκη δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Αν διαβάσεις στο τέλος της σελίδας λέει είναι κινέζικο eshop http://www.en.efox-shop.com/?_xc_ls=en Η ευρωπαϊκή του αποθήκη δεν ξέρω. Δεν ειπα οτι δεν ειναι κινεζικο το μαγαζι, αλλα εχουν στησει ενα site στην Ισπανια και πολλοι που παραγγηλαν ειναι ολο παραπονα για καθυστερησεις. Μηπως το "EU Warehouse" ειναι φουμαρα και τα στελνουν απο Κινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Δεν ειπα οτι δεν ειναι κινεζικο το μαγαζι, αλλα εχουν στησει ενα site στην Ισπανια και πολλοι που παραγγηλαν ειναι ολο παραπονα για καθυστερησεις. Μηπως το "EU Warehouse" ειναι φουμαρα και τα στελνουν απο Κινα? Λογικά αν η παραγγελία έγινε από το eu warehouse πρέπει να φθάνει άμεσα εφόσον είναι σε stock. Αν είναι από το site ,όχι δηλαδή από το eu, θα έρχεται από κίνα. Δεν βρίσκω όμως efox-shop.es. Κανά link παίζει!? Edited December 28, 2014 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 καλησπερα. αυτο το site γνωριζει κανεις αν ειναι αξιοπιστο? http://www.chinabuye.com/ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Λογικά αν η παραγγελία έγινε από το eu warehouse πρέπει να φθάνει άμεσα εφόσον είναι σε stock. Αν είναι από το site ,όχι δηλαδή από το eu, θα έρχεται από κίνα. Δεν βρίσκω όμως efox-shop.es. Κανά link παίζει!? http://www.myefox.es/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 καλησπερα. αυτο το site γνωριζει κανεις αν ειναι αξιοπιστο? http://www.chinabuye.com/ ευχαριστω Ναι εχω πολλες παραγγελιες σε αυτους ,ειναι σοβαρο μαγαζι οχι απατεωνες αλλα 1)κανουν πολυ κακη συσκευασια 2)δεν εχουν μεγαλη "ειδικευση" σε κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ναι εχω πολλες παραγγελιες σε αυτους ,ειναι σοβαρο μαγαζι οχι απατεωνες αλλα 1)κανουν πολυ κακη συσκευασια 2)δεν εχουν μεγαλη "ειδικευση" σε κινητα ευχαριστω evmenis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Έχει παραλάβει κάνειςαπό Ευρωπαϊκή αποθήκη Κινέζικου μαγαζιού σε κάτω από 2 βδομάδες; Γιατί τα θεωρώ λίγο μούφα τελικά από αγορές που έχω κάνει και από παράπονα που διαβάζω. Και πανάκριβα μεταφορικά χρεώνουν για αυτές τις αποθήκες και δεν έρχονται και νωρίτερα. Με απλό δωρεάν ταχυδρομείο κάνουν 3 βδομάδες συνήθως από Κίνα. Αυτά έχω διαπιστώσει από δικές μου αγορές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosxalkida Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 http://www.myefox.es/ χρονια πολλα παιδια κι εγω απο ισπανια θελω να παραγγειλω: http://www.myefox.es/umi-zero-mt6592t-20ghz-octa-core-5-pulgadas-fhd-ips-ogs-corning-gorilla-glass-pantalla-android-44-g-1242026 βγαινει ακρη με τους ισπανους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 χρονια πολλα παιδια κι εγω απο ισπανια θελω να παραγγειλω: http://www.myefox.es/umi-zero-mt6592t-20ghz-octa-core-5-pulgadas-fhd-ips-ogs-corning-gorilla-glass-pantalla-android-44-g-1242026 βγαινει ακρη με τους ισπανους; Πες μας όμως, γιατί θες να παραγγείλεις από τους Ισπανούς, ειδικά από την στιγμή που δεν ξέρεις καν αν βγαίνει άκρη μαζί τους; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλησπέρα το merimobiles είναι αξιόπιστο, ενδιαφέρονται για το eu warehouse του. Όσο αφορα το efox.es και εμένα με ενδιέφερε για να ήμουν σίγουρος οτι δεν θα πληρωνα τελωνείο αλλά απο οτι καταλαβα είναι μετάφραση του κινεζικού. Αν δεις γράφει στα ισπανικά eu warehouse και έχει τις ίδιες συσκευές με το κινεζικό site. Ρώτησα και στο efox στο φόρουμ αλλά αγνόησαν την ερώτηση μου και το παιζουν "κινέζοι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Έχει παραλάβει κάνειςαπό Ευρωπαϊκή αποθήκη Κινέζικου μαγαζιού σε κάτω από 2 βδομάδες; Γιατί τα θεωρώ λίγο μούφα τελικά από αγορές που έχω κάνει και από παράπονα που διαβάζω. Και πανάκριβα μεταφορικά χρεώνουν για αυτές τις αποθήκες και δεν έρχονται και νωρίτερα. Με απλό δωρεάν ταχυδρομείο κάνουν 3 βδομάδες συνήθως από Κίνα. Αυτά έχω διαπιστώσει από δικές μου αγορές. Παρέλαβα στην πόρτα μου σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες ένα Xaomi Note 3G με DHL βέβαια , από http://www.xiaomishop.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Δεν το διατύπωση καλά πριν ήθελα να ρωτήσω αν το merimobiles είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Δεν το διατύπωση καλά πριν ήθελα να ρωτήσω αν το merimobiles είναι αξιόπιστο? Εάν μπορείς πάρε το από άλλο κατάστημα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Εάν μπορείς πάρε το από άλλο κατάστημα ... Ευχαριστω γιατην ενημερωση. Το banggood? sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα παω για την πρωτη αγορα απο κινα (εννοω εκτος απο ebay) Edited December 30, 2014 by wowthodoris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ευχαριστω γιατην ενημερωση. Το banggood? sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα παω για την πρωτη αγορα απο κινα (εννοω εκτος απο ebay) Από θέμα παράδοσης και συσκευασίας είμαι ικανοποιημένος από το banggood , μάξιμουμ αποστολή εντός 24ωρου και μέχρι 14 μέρες παράδοση (βέβαια για την παράδοση δεν έχει καμία ευθύνη το κατάστημα) . Για aftersale δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν μου έχει χρειαστεί (χτύπα ξύλο ) Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Από θέμα παράδοσης και συσκευασίας είμαι ικανοποιημένος από το banggood , μάξιμουμ αποστολή εντός 24ωρου και μέχρι 14 μέρες παράδοση (βέβαια για την παράδοση δεν έχει καμία ευθύνη το κατάστημα) . Για aftersale δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν μου έχει χρειαστεί (χτύπα ξύλο ) Εμένα με είχε αργήσει στην αποστολή όπως κάνουν όλοι οι κινέζοι. Δηλαδή έδωσε tracking number την άλλη μέρα και το πακέτο ξεκίνησε από Κίνα μετά 4 μέρες. Μήπως και εσύ εννοείς αποστολή tracking εντός 24ωρου; Γενικά πάντως και εγώ ευχαριστημένος με Banggood. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 ευχαριστω παιδες, και χρονια πολλα. Να υποθεσω οτι απο μεταφορικα επιλεγω το €0.24ToGreece via Air Parcel Register Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Να υποθεσω οτι απο μεταφορικα επιλεγω το €0.24ToGreece via Air Parcel Register The cheaper... the better. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ευχαριστω γιατην ενημερωση. Το banggood? sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα παω για την πρωτη αγορα απο κινα (εννοω εκτος απο ebay) αρκετες αγορες απο banggood και ολα καλα μεχρι τωρα. μια φορα refund και τα χρηματα μπηκαν σε μια μερα. το θεωρω πολυ αξιοπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 ρε παιδια παρακολουθω το to2c και βλεπω μεγαλη διαφορα στις τιμες απο τα αλλα γνωστα μαγαζια, τι παιζει με αυτους; εχει κανα λακο η φαβα και πουλανε φθηνα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts