arisg90 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ειναι απατεωνες.Εχει αναφερθει στο φορουμ απειρες φορες.Αγοραστε απο αξιοπιστα μαγαζια που αναφερονται και (ακομα καλυτερα αν) εκπροσωπουνται εδω. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaimaster Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 μιλάς από προσωπική εμπειρία ή έχεις δει κάτι στο ίντερνετ και το λές? αν έχεις δει κάτι, ανέβασε το εδώ για να μπορέσουμε να το δούμε όλοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εμένα πάντως στο δέμα από το mionbuy με κωδικό RF298205315SG μου το βγάζει ακόμα in trasit στο 17 track θα πάρω αύριο τηλ στα ΕΛΤΑ να δω τι παίζει. Πολύ αργεί πάντως κάτι πρέπει να έχει πάει στραβά. Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εμένα πάντως στο δέμα από το mionbuy με κωδικό RF298205315SG μου το βγάζει ακόμα in trasit στο 17 track θα πάρω αύριο τηλ στα ΕΛΤΑ να δω τι παίζει. Πολύ αργεί πάντως κάτι πρέπει να έχει πάει στραβά. Υπομονή δεν έχει ανοιχτεί ο σακος ακόμα, στα ΕΛΤΑ δεν θα σου πουν τίποτα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) Εμένα πάντως στο δέμα από το mionbuy με κωδικό RF298205315SG μου το βγάζει ακόμα in trasit στο 17 track θα πάρω αύριο τηλ στα ΕΛΤΑ να δω τι παίζει. Πολύ αργεί πάντως κάτι πρέπει να έχει πάει στραβά. RF298205315SG 25-11-2014 27-11-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) Δεν ήλθε ακόμη στην Ελλάδα ... Υπομονή δεν έχει ανοιχτεί ο σακος ακόμα, στα ΕΛΤΑ δεν θα σου πουν τίποτα. Να δούμε πόσες φορές ακόμη θα πούμε ότι δεν χρειάζεται να ανοίξουν σάκκοι ... με το που θα βγεί από το αεροσκάφος καταγράφεται η άφιξη. Edited December 16, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Το δικό μου από mionbuy έφτασε Ελλάδα. Πιστεύω Δευτέρα το πολύ θα γνωρίζω. Αν γίνει το ίδιο με τον Karthan7 είτε σε εμένα είτε σε κάποιον άλλο που έχει έρθει το δέμα του νωρίτερα τυχαίο δε θα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Το δικό μου από mionbuy έφτασε Ελλάδα. Πιστεύω Δευτέρα το πολύ θα γνωρίζω. Αν γίνει το ίδιο με τον Karthan7 είτε σε εμένα είτε σε κάποιον άλλο που έχει έρθει το δέμα του νωρίτερα τυχαίο δε θα είναι... και εμενα εφτασε Αθηνα οποτε γρηγορα θα ξερουμε προσοχη σε περιπτωση επιστροφης στην κινα να ζητατε full refund Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδες εχω κανει μια παραγγελια απο coolicool μεσω της PostNL. Το tracking number μου δειχνει απο αυτη την σελιδα http://www.17track.net/en/ οτι το αντικειμενο εφτασε ελλαδα πριν καμια βδομαδα. Απο το επισημο site της PostNL ομως οχι. Επισης πηρα στο ταχυδρομειο πηρα και μου ειπαν οτι δεν φαινεται να εχει μπει Ελλαδα. Ξερετε τι περιπου παιζει? Και μενα στο site της NL δεν τα ελεγε καλα, αλλα στο 17track ειναι πιο αντιπροσωπευτικο. Παντως και μενα οσο εκανε να ερθει απο εξωτερικο, τοσο εκανε μες στην Ελλαδα. Θα σου ερθει εντος ολιγου Και εγώ όταν είχα παραγγείλει το miband από coolicool, ενώ το είχα στα χέρια μου, το 17track.net έδειχνε ότι ήταν ακόμα Ολλανδία! Σίγουρα κάτι παίζει με το σκανάρισμα των κωδικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) μιλάς από προσωπική εμπειρία ή έχεις δει κάτι στο ίντερνετ και το λές? αν έχεις δει κάτι, ανέβασε το εδώ για να μπορέσουμε να το δούμε όλοι.. http://www.resellerratings.com/store/Chinaecarts https://gr.trustpilot.com/review/www.chinaecarts.com http://www.sitejabber.com/reviews/www.chinaecarts.com Edited December 16, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) :( sorry :( Edited December 17, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Εμενα βγαζει Number (Registered): RS178844529NL Status: Transit Destination: Unknown Origin: Netherlands 2014-12-16 09:08 The item has arrived in the transit airport 2014-12-16 06:46 The item has left the originating country 2014-12-16 03:20 The item is ready for shipment 2014-12-16 03:19 The item is pre-adviced 2014-12-15 21:59 The item is at the airport of the originating country ====================================== Powered by http://www.17track.net να υποθεσω οτι ηρθε Ελλαδα ή ακομα? Συζητάς σε λάθος μέρος -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=186 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Έχει παραγγείλει κανείς από το vifocal? Είδα το lenovo k3 και το ζαχαρώνω για τη γυναίκα... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Έχει παραγγείλει κανείς από το vifocal? Είδα το lenovo k3 και το ζαχαρώνω για τη γυναίκα... Ότι δεν παίζει 3g και 4g στην Ελλάδα το είδες; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 απο http://www.dealsmachine.com/ εχει ψωνισει κανεις?εμπειριες? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Έμπιστο είναι, αλλά πρόσεξε γιατί έχει και ταχυδρομικά έξοδα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 http://www.lightinthebox.com/ παιδεια τι λετε για αυτο το σαιτ? γιατι θελω να χτυπησω ενα ladvoo l200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 http://www.lightinthebox.com/ παιδεια τι λετε για αυτο το σαιτ? γιατι θελω να χτυπησω ενα ladvoo l200 αφοβα.σε συναδελφο μου ηρθε θυροτηλεφωνο σε 18 μερες Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 http://www.lightinthebox.com/ παιδεια τι λετε για αυτο το σαιτ? γιατι θελω να χτυπησω ενα ladvoo l200 Καλό είναι, αλλά έχει και αρκετά ταχυδρομικά έξοδα .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Ίσως είμαι ο μοναδικός που το δέμα του από το mionbuy ήρθε κανονικά στην πόλη του. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δω τι περιέχει.:ninja: Τα νεώτερα στην παραλαβή. EDIT: Παρέλαβα 2 screen protector για Iphone 4.:cry: Οι απατεώνες συνεχίζουν με διάφορους τρόπους. Edited December 18, 2014 by klgrpls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ίσως είμαι ο μοναδικός που το δέμα του από το mionbuy ήρθε κανονικά στην πόλη του. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δω τι περιέχει.:ninja: Τα νεώτερα στην παραλαβή. EDIT: Παρέλαβα 2 screen protector για Iphone 4.:cry: Οι απατεώνες συνεχίζουν με διάφορους τρόπους. Τι εννοείς φίλε μου;Πες μας τι είχες παραγγείλει και τι σου έστειλαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Τι εννοείς φίλε μου;Πες μας τι είχες παραγγείλει και τι σου έστειλαν; Όπως έγινε με το Hotinbuy και τα άλλα δύο "μαγαζιά", εκτελούν καμιά 10 παραγγελίες σωστά για να τσιμπήσει ο κόσμος και μετά στέλνουν θήκες και προστατευτικά μηδαμινής αξίας. Τώρα dispute στο PayPal και αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Τι εννοείς φίλε μου;Πες μας τι είχες παραγγείλει και τι σου έστειλαν; Έστειλαν 2 screen protector gia Iphone 4. Ήδη έχω προβεί σε dispute στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Έστειλαν 2 screen protector gia Iphone 4. Ήδη έχω προβεί σε dispute στο paypal. Εβγαλες unboxing βιντεο ? Γραψε μας το order σου και το tracking Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ότι δεν παίζει 3g και 4g στην Ελλάδα το είδες; χμ... μπαρδον... δεν το είδα thanx Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Συγνωμη για τη μη τροποποιηση, το εκανα για να μην ''χαθει'' και για να το διαβασουν ολοι οσοι αγορασαν απο αυτο το καταστημα. Εκανα ενα νεο θεμα για οσους αγορασαμε απο το mionbuy http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5832228#post5832228 γραψτε εκει το order number σας και το tracking number σας Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts