Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μακρια και απο αυτο ! Αν ψαξεις στο ιντερνετ,εχει χαλια αξιολογησεις.

που μπορω να το δω αυτο? δωσε link

Γιατι να παραγειλεις απο ευρωπαικη αποθηκη, απο την στιγμη με που ειναι ακριβοτερα και θα κανει -ισως- πεντε μερες λιγοτερες να ερθει αν το παρεγκειλεις απο Κινα.

Γιατι να παραγειλεις απο ευρωπαικη αποθηκη, απο την στιγμη με που ειναι ακριβοτερα και θα κανει -ισως- πεντε μερες λιγοτερες να ερθει αν το παρεγκειλεις απο Κινα.

για τον λογω οτι θα ερθει σιγουρα ποιο γρηγορα (DHL) και διοτι ετσι ειμαι σιγουρος οτι θα γλιτωσω το τελωνειο

για τον λογω οτι θα ερθει σιγουρα ποιο γρηγορα (DHL) και διοτι ετσι ειμαι σιγουρος οτι θα γλιτωσω το τελωνειο

Αν βιαζεσαι τοτε κινησου σε οποιαδηποτε αποθηκη θελεις.

Αν βιαζεσαι τοτε κινησου σε οποιαδηποτε αποθηκη θελεις.

απο την στιγμη που καποιος ειναι αναξιοπιστος οσο και να βιαζομαι φυσικο ειναι οτι δεν θα παω να αγορασω απο αυτον

Το merimobiles στέλνει με τους παρακάτω τρόπους

[ATTACH]49346[/ATTACH]

Μήπως ο free με τον singapore είναι ο ίδιος και πληρώσουμε χωρίς λόγο τα παραπάνω ευρώ?

O free θα ειναι ο κινέζικος και ο sg σιγκαπουρικος, δλδ πιο οργανωμένος και σίγουρος. Για μενα εχουν τις ίδιες πιθανότητες απο αποψη τελωνειου, απλ ο sg εχει λιγοτερες πιθανότητες απροσεξιας και να χαθει οσο ειναι στην απο κει πλευρα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

tracking έχει και με τους 2 τρόπους?

Γιατί αν δεν καίγεσαι να έρθει γρήγορα το να χαθεί φαντάζομαι δεν σε ενδιαφέρει και πολύ?

Edited by drdedus

Θα σε γελασω, παντως ο sg εχει. Ομως μη σε απασχολεί το tracking, δεν εχει μεγαλη αξία για σενα, μονο να το κοιτας και να αγχώνεσαι. Οι καλύτερες αγορες μου ειναι αυτες που τις εκανα και μετα τις ξεχασα μεχρι να φτασουν. Ασε που οσο πιο incognito έρχεται και περναει λιγοτερα σημεια ελεγχου, τοσο καλυτερα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Θα σε γελασω, παντως ο sg εχει. Ομως μη σε απασχολεί το tracking, δεν εχει μεγαλη αξία για σενα, μονο να το κοιτας και να αγχώνεσαι. Οι καλύτερες αγορες μου ειναι αυτες που τις εκανα και μετα τις ξεχασα μεχρι να φτασουν. Ασε που οσο πιο incognito έρχεται και περναει λιγοτερα σημεια ελεγχου, τοσο καλυτερα

Έτσι είναι όπως το λες απλά το tracking με ενδιαφέρει για να μπορώ να ζητήσω τα χρήματα πίσω απο το paypal αν χαθεί..

Αλλα σε κάθε περίπτωση φαντάζομαι είμαι εξασφαλισμένος γιατί έρχεται συστημένο.

Οσο για το 17-35 μέρες με το free (china) μήπως τελικά είναι το ίδιο με το singapore ?

Edited by drdedus

Οσο για το 17-35 μέρες με το free (china) μήπως τελικά είναι το ίδιο με το singapore ?

Με Singapore παρέλαβα πρόσφατα κινητό σε 7 εργάσιμες.

Με China Post παραλαμβάνω συνήθως σε 20 έως 25 εργάσιμες.

Μήπως έχει παραγγείλει κανείς από το pandawill.com ? είναι αξιόπιστοι ?

Έχω παραγγείλει και όλα πήγαν καλά, αλλά το θέμα είναι τι κάνει το κάθε κατάστημα αν προκύψει πρόβλημα μετά την παραγγελία. Λίγα δεν σε αγνοούν.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Από pandawill έχω παραγγείλει και όλα πήγαν καλά.

Από after sale service δεν ξέρω να σου πω.

No root->No problem

καλησπερα σε ολους. ελπιζω αυτο που θα ρωτησω να μην ειναι ασχετο με το νημα.

εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο bluetooth και κανενα καλο mp3 player με οθονη (και τα αναλογα links αν γινεται)?

μεχρι 25-30 δολλαρια το καθενα αν γινεται και για το mp3 το λιγοτερο 4gb.

ευχαριστω εκ των προτερων

Το merimobiles στέλνει με τους παρακάτω τρόπους

[ATTACH]49346[/ATTACH]

Μήπως ο free με τον singapore είναι ο ίδιος και πληρώσουμε χωρίς λόγο τα παραπάνω ευρώ?

Έκανα 2παραγγελιες μεσα στο Αύγουστο και οι 2 με Singapore. Και όμως και οι 2 έφυγαν με ολλανδικο ταχυδρομείο postnl, και ψάχνω τροπο να πάρω πίσω τα 16$ μεταφορικά που έδωσα. Η μια ηρθε σήμερα η άλλη πήγε στο περου και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Ηρθε σε 10 εργάσιμες όπως και σε ένα φίλο μου που επέλεξε δωρεάν, έτσι και αλλιώς με την ίδια υπηρεσία έφυγε. Tracking έχει κανονικα.

Παιδιά το to2c.com είναι αρκετά αξιόπιστο ή να παραγγείλω από το Vickmall.com; Για το Iocean X8 Mini ενδιαφέρομαι...

Παιδιά το to2c.com είναι αρκετά αξιόπιστο ή να παραγγείλω από το Vickmall.com; Για το Iocean X8 Mini ενδιαφέρομαι...

Vickmall.com......τσεκαρισμενο πλεον και στο after sale...:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Έκανα 2παραγγελιες μεσα στο Αύγουστο και οι 2 με Singapore. Και όμως και οι 2 έφυγαν με ολλανδικο ταχυδρομείο postnl, και ψάχνω τροπο να πάρω πίσω τα 16$ μεταφορικά που έδωσα. Η μια ηρθε σήμερα η άλλη πήγε στο περου και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Ηρθε σε 10 εργάσιμες όπως και σε ένα φίλο μου που επέλεξε δωρεάν, έτσι και αλλιώς με την ίδια υπηρεσία έφυγε. Tracking έχει κανονικα.

Τι εννοείς κανένας δεν αναλαμβάνει ευθύνη?

Το paypal τι λέει πόσες μέρες έχουν περάσει??

Μήπως έχει παραγγείλει κανείς από το pandawill.com ? είναι αξιόπιστοι ?

τρεις αγορές κινητά και όλα μια χαρά και στην ώρα τους, καλό είναι να μιλησεις στο live για το απόθεμα και το ποτέ θα φύγει και μετά αγορα