blade_ Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 2 κρούσματα δεν είναι και λίγα.....ανησυχητικό θα έλεγα........ μαλιστα το θεμα ειναι πως σταλθηκαν Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 μαλιστα το θεμα ειναι πως σταλθηκαν αυτα τα δυο που εγινε ελεγχος πληρωσαν φορο εισαγωγης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 αυτα τα δυο που εγινε ελεγχος πληρωσαν φορο εισαγωγης? Και αν ναι ποσα τελικα ειναι αυτος ο φορος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Βρήκα σε ενα κροατικό forum σχολιο για το hotinbuy ισως σας ενδιεφερε: Lying if I put Croatian because they can not. Eventually if you would put a custom rom but I doubt it. And here's a little about hotinbuy-in: Strangely their working hours supporta. Work from 17h in our time when in China around 23h and see him now at 19 the same line when, in their time one morning. And they put a non-existent address as the destination for the return of the goods while they were in the WHOIS situation when I register this domain: Ivan Horvat, OpatijaPrimorskoGoranska, Opatija, Primorje-Gorski Kotar, Croatia. All domains and IP addresses do not review, are relatively new, fejs pages link to facebook.com / blank. Hours Online Support coincides with the time in the U.S., ie local time U.S. began around 9 AM. This Chinese interface is generated using the Zen-Cart and cijeloukupni range is actually a copy pandawilla. The unusual choice of hosting, small businesses in the United States. I do not smell to good, until someone gets the phone I think pozivitvno. I tried to get a response that did not provide the e-mail of 2 days ago, their real addresses. That through chat may not know that I have also asked via e-mail, look at the question and answer: http://prntscr.com/1t7vhp Everything smells that hotinbuy.com made using an American of Chinese programs and pretending to speak bad English. The Chinese do not use hotmail as official mail or to select a small business from the USA to host. One of the first moves would be to make Facebook and expand the social network, but it does not work. If the price of XYZ x1 costs 780 yuan from the factory, or about $ 130, he can not sell at the same price and offer a coupon for a discount of 5% on the ridiculous price. My review CUBOTA GT99 on anton008.com If anyone wants $ 10 or 10% coupons for Banggood let report to PP. My PC permanent link nadporuka http://i.imgur.com/ImlEXjd.png (Google translate) Edited September 25, 2013 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 ωχ ωχ :O:O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Βρήκα σε ενα κροατικό forum σχολιο για το hotinbuy ισως σας ενδιεφερε: Lying if I put Croatian because they can not. Eventually if you would put a custom rom but I doubt it. And here's a little about hotinbuy-in: Strangely their working hours supporta. Work from 17h in our time when in China around 23h and see him now at 19 the same line when, in their time one morning. And they put a non-existent address as the destination for the return of the goods while they were in the WHOIS situation when I register this domain: Ivan Horvat, OpatijaPrimorskoGoranska, Opatija, Primorje-Gorski Kotar, Croatia. All domains and IP addresses do not review, are relatively new, fejs pages link to facebook.com / blank. Hours Online Support coincides with the time in the U.S., ie local time U.S. began around 9 AM. This Chinese interface is generated using the Zen-Cart and cijeloukupni range is actually a copy pandawilla. The unusual choice of hosting, small businesses in the United States. I do not smell to good, until someone gets the phone I think pozivitvno. I tried to get a response that did not provide the e-mail of 2 days ago, their real addresses. That through chat may not know that I have also asked via e-mail, look at the question and answer: http://prntscr.com/1t7vhp Everything smells that hotinbuy.com made using an American of Chinese programs and pretending to speak bad English. The Chinese do not use hotmail as official mail or to select a small business from the USA to host. One of the first moves would be to make Facebook and expand the social network, but it does not work. If the price of XYZ x1 costs 780 yuan from the factory, or about $ 130, he can not sell at the same price and offer a coupon for a discount of 5% on the ridiculous price. My review CUBOTA GT99 on anton008.com If anyone wants $ 10 or 10% coupons for Banggood let report to PP. My PC permanent link nadporuka http://i.imgur.com/ImlEXjd.png (Google translate) Απο την στιγμη που πληρωθηκε μεσω πεηπαλ δε υπαρχει θεμα,αν δεν κανει κατι συμφωνα με τους ορους του αυτος θα χασει,εδψ ενας συνφορμιτης πληρωσε πρε-σαλε to Neo 003 στο lightake περιμενε.περασαν οι μερες που του εδινε το πεηπαλ προθεσμια για claim δεν το εστειλαν και τωρα 2 μηνες πολεμαει να παρει τα χρηματα πισω που δεν τα δινουν με δικαιολογια οτι πρεπει να του τα δωσει το πεηπαλ,εκεινο λεει οτι πρεπει να του τα δωσουν αυτοι. Edited September 25, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Το δοκίμασα και εγώ αλλά με είπε: http://s15.postimg.org/9y05sakwr/return_adress.png :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Βρήκα σε ενα κροατικό forum σχολιο για το hotinbuy ισως σας ενδιεφερε: Lying if I put Croatian because they can not. Eventually if you would put a custom rom but I doubt it. And here's a little about hotinbuy-in: Strangely their working hours supporta. Work from 17h in our time when in China around 23h and see him now at 19 the same line when, in their time one morning. And they put a non-existent address as the destination for the return of the goods while they were in the WHOIS situation when I register this domain: Ivan Horvat, OpatijaPrimorskoGoranska, Opatija, Primorje-Gorski Kotar, Croatia. All domains and IP addresses do not review, are relatively new, fejs pages link to facebook.com / blank. Hours Online Support coincides with the time in the U.S., ie local time U.S. began around 9 AM. This Chinese interface is generated using the Zen-Cart and cijeloukupni range is actually a copy pandawilla. The unusual choice of hosting, small businesses in the United States. I do not smell to good, until someone gets the phone I think pozivitvno. I tried to get a response that did not provide the e-mail of 2 days ago, their real addresses. That through chat may not know that I have also asked via e-mail, look at the question and answer: http://prntscr.com/1t7vhp Everything smells that hotinbuy.com made using an American of Chinese programs and pretending to speak bad English. The Chinese do not use hotmail as official mail or to select a small business from the USA to host. One of the first moves would be to make Facebook and expand the social network, but it does not work. If the price of XYZ x1 costs 780 yuan from the factory, or about $ 130, he can not sell at the same price and offer a coupon for a discount of 5% on the ridiculous price. My review CUBOTA GT99 on anton008.com If anyone wants $ 10 or 10% coupons for Banggood let report to PP. My PC permanent link nadporuka http://i.imgur.com/ImlEXjd.png (Google translate) Για δεστε και αυτο πριν απο λιγο η συνομιλια με εμενα!!! hotinbuy said: Hello,What can i do for you please? You said: (14:19:37) Could you tell me to which address will I return item if its arrive broken? hotinbuy said: (14:20:05) 1A203 GaoKeDe Building,HuaQiang North Str. FuTian Disctrict,ShenZhen,China. You said: (14:20:26) Thanks hotinbuy said: (14:20:26) please not worry,if the package is broken in the shipping,we will send new package again You said: (14:20:52) O.K Thanks hotinbuy said: (14:21:09) you are welcome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sasho Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Και αλλο ενα στο νημα του ΖΤΕ 967s Βλέπω στο σαιτ του χοτινμπαυ οτι υποστηρίζουν και αποστολή μέσω swiss post. Τι γίνετε μ'αυτήν; υπάρχει εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ηρθε και το minideal στο φορουμ,ποιος ο λογος κυριοι administrators να ερθει αν ειναι κλειδωμενο το νημα του? Να το κανουμε τι,απλα για διαφημηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Για εξηγηστε μου κατι ρε παιδια,το paypal πως ακριβος λειτουργει,ας πουμε οτι αυτο το hotinbuy ειναι μαιμου σαιτ και εμεις και αλλοι ποσσοι τοσσει του εχουμε στειλει χιλιαδες ευρω μεσο paypal,το aypal ον πληρωνει τον κινεζο και βγαζει και αυτο κατι ψιλα απο την συναλλαγη, και ο Κινεζος μιας και ειναι απατη δεν προκειτε ποτε να μας στειλει ουτε τηλεφωνο ουτε ταμπλετ το paypal τι ακριβος κανει σε αυτη την περιπτωση,τους στελνουμε διαμαρτυρια και μας επιστρεφει τα λεφτα αυτο πισω δηλ. τα βαζει απο την τσεπη του αν του τα εφαγε ο κινεζος? Εδω και 6 μηνες που δουλευει το hotinbuy(τοσο λεει οτι ειναι η υπαρξη του domain name του hotinbuy)δεν θα τον ειχε ξεκοψει το paypal αν ειχαν γινει απατη συναλαγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Για εξηγηστε μου κατι ρε παιδια,το paypal πως ακριβος λειτουργει,ας πουμε οτι αυτο το hotinbuy ειναι μαιμου σαιτ και εμεις και αλλοι ποσσοι τοσσει του εχουμε στειλει χιλιαδες ευρω μεσο paypal,το aypal ον πληρωνει τον κινεζο και βγαζει και αυτο κατι ψιλα απο την συναλλαγη, και ο Κινεζος μιας και ειναι απατη δεν προκειτε ποτε να μας στειλει ουτε τηλεφωνο ουτε ταμπλετ το paypal τι ακριβος κανει σε αυτη την περιπτωση,τους στελνουμε διαμαρτυρια και μας επιστρεφει τα λεφτα αυτο πισω δηλ. τα βαζει απο την τσεπη του αν του τα εφαγε ο κινεζος? Εδω και 6 μηνες που δουλευει το hotinbuy(τοσο λεει οτι ειναι η υπαρξη του domain name του hotinbuy)δεν θα τον ειχε ξεκοψει το paypal αν ειχαν γινει απατη συναλαγες? ΝΑΙ.αν δεν μας στειλει τιποτα.η αυτο που στειλει δεν ειναι αυτο που εχει στην σελιδα του τοτε κανουμε αναφορα και μας δινει το πεηπαλ΄πισω τα χρηματα,δεν υπαρχει λογος ανησυχιας αν οι αγορες γινονται με πεηπαλ απο οποιοδηποτε καταστημα,εχω παρει τα χρηματα μου πισω 2 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 ΝΑΙ.αν δεν μας στειλει τιποτα.η αυτο που στειλει δεν ειναι αυτο που εχει στην σελιδα του τοτε κανουμε αναφορα και μας δινει το πεηπαλ΄πισω τα χρηματα,δεν υπαρχει λογος ανησυχιας αν οι αγορες γινονται με πεηπαλ απο οποιοδηποτε καταστημα,εχω παρει τα χρηματα μου πισω 2 φορες Αφου λοιπον δεν κινδινευουμε εμεις οι οποιοι αγορασαμε μεσο paypal ο hotinbuy αν ειναι απατη τελικα στοχευει πελατες που θα αγορασουν με εμβασμα η απευθειας πληρωμη με καρτα (λιγοι πιστευω ειναι τετοιου τυπου πελατες ) για να τους φαει τα λεφτα ετσι,το paypal δεν θα το επαιρνε χαμπαρι αν επαιζε τετοιο σεναριο ρωταω εγω και δεν θα την εκανε με ελαφρα πηδηματακια απο τον συγκεκριμενο πωλητη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Αφου λοιπον δεν κινδινευουμε εμεις οι οποιοι αγορασαμε μεσο paypal ο hotinbuy αν ειναι απατη τελικα στοχευει πελατες που θα αγορασουν με εμβασμα η απευθειας πληρωμη με καρτα (λιγοι πιστευω ειναι τετοιου τυπου πελατες ) για να τους φαει τα λεφτα ετσι,το paypal δεν θα το επαιρνε χαμπαρι αν επαιζε τετοιο σεναριο ρωταω εγω και δεν θα την εκανε με ελαφρα πηδηματακια απο τον συγκεκριμενο πωλητη? Ολοι ξερουμς οτι αγορες με καρτα ειναι επικινδυνες,οποιος δεν το ξερει ρωταει,εδω το lightake γνωστο κατ/μα εχεο φαει τα λεφτα φιλου που προπαραγγειλε κατι,περασαν οι μερες.δεν το ελαβε.δεν του εστειλαν ουτε κινητο ουτε χρηματα.ψαχνει να βρει την ακρη,ειχαν και το θρασσος ν ανοιξουν νημα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 απο hotinbuy.com μου ειπαν οτι θελει να κανει μελος εγγραφη myphone και μπηκε φορουμ αλλα διαγραφει καποιο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 απο hotinbuy.com μου ειπαν οτι θελει να κανει μελος εγγραφη myphone και μπηκε φορουμ αλλα διαγραφει καποιο :( Δεν βγαίνει κάποιο νόημα νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Δεν βγαίνει κάποιο νόημα νομίζω. Προσπαθει να κανει εγγραφη στην myphone.gr και δεν γινεται! Edited September 25, 2013 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 ΝΑΙ.αν δεν μας στειλει τιποτα.η αυτο που στειλει δεν ειναι αυτο που εχει στην σελιδα του τοτε κανουμε αναφορα και μας δινει το πεηπαλ΄πισω τα χρηματα,δεν υπαρχει λογος ανησυχιας αν οι αγορες γινονται με πεηπαλ απο οποιοδηποτε καταστημα,εχω παρει τα χρηματα μου πισω 2 φορες Λύσε μου μια απορία γιατί δεν μου έχει τύχη ποτέ να μου έρθει κάτι με πρόβλημα .Αν μας έρθει π.χ ένα tablet ή ένα τηλέφωνο και έχει κάποιο θέμα ( δεν είναι όπως περιγράφετε ή δεν δουλεύει ή είναι σπασμένο κ.τ.λ.) για να πάρεις τα λεφτά σου πρέπει να το στείλεις πίσω και αφού το πάρουν σου επιστρέφουν τα χρήματα; Για μεταφορικά ποσά πληρώνεις για Κινά περίπου;Σου τα δίνουν πίσω (τα χρήματα για τα μεταφορικά) όταν το παραλάβουν και διαπιστώσουν ότι πραγματικά υπάρχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 συνθημα επεσε και μεσα σε ενα μηνα ηρθαν ολα τα μαγαζια στο φορουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Καλησπέρα στους γνώστες εδώ μέσα..... ενδιαφέρομαι για αγορά πρώτη φορά Κινέζικου Android και έχω ζαλιστεί από την 50ή σελίδα......δεν μπορώ άλλο να διαβάσω....:lol: Εν συντομία, θέλω ένα κινητό για την κόρη μου (11 ετών), για απλή χρήση, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Android 4 και νεώτερο Οθόνη 3,5 έως 4" Tιμή έως 60€ Χρώμα Κόκκινο ή Ρόζ Οπωσδήποτε Ελληνικό Μενού Κάμερα από 3,2MP και άνω Επεξεργαστή που να μην κολλάει συχνά....όχι τρελά πράγματα όμως, είπαμε, αρχάρια είναι.... Dual Sim προαιρετικά..... Βασικά με ενδιαφέρει να είναι από αξιόπιστο site και να μην έχω θέματα με τελωνείο....... Προτάσεις με Link? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Να ρωτήσω κάτι σε όποιους γνωρίζουν γιατί οι γνώσεις μου είναι λίγες πάνω στα κινητά .Θέλω να πάρω ένα για να μιλώ στο τηλέφωνο ,απλή χρήση .Τώρα επειδή βλέπω ότι τα περισσότερα πλέον έχουν και wifi και λίγο ιντερνετ η κανένα παιχνίδι από google play δεν θα με χαλούσε .Η αγορά κάτι τέτοιου http://www.geekbuying.com/item/Mini-920-3-5Inch-Capacitive-Screen-SC6820-1-0GHz-Smartphone-2-0MP-Camera-Android-2-3-OS-with-WiFi-BT---Yellow-316724.html ενδείκνυται ?Το ότι έχει ΡΑΜ 256 θα επηρεάσει την κανονική χρήση του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Να ρωτήσω κάτι σε όποιους γνωρίζουν γιατί οι γνώσεις μου είναι λίγες πάνω στα κινητά .Θέλω να πάρω ένα για να μιλώ στο τηλέφωνο ,απλή χρήση .Τώρα επειδή βλέπω ότι τα περισσότερα πλέον έχουν και wifi και λίγο ιντερνετ η κανένα παιχνίδι από google play δεν θα με χαλούσε .Η αγορά κάτι τέτοιου http://www.geekbuying.com/item/Mini-920-3-5Inch-Capacitive-Screen-SC6820-1-0GHz-Smartphone-2-0MP-Camera-Android-2-3-OS-with-WiFi-BT---Yellow-316724.html ενδείκνυται ?Το ότι έχει ΡΑΜ 256 θα επηρεάσει την κανονική χρήση του τηλεφώνου? Ένα τέτοιο αλλά πιο αξιόπιστο από πλευράς κατασκευής και πιο ακριβό, με τα ίδια χαρακτηριστικά όμως (αν και έχει μεγαλύτερη πραγματική ραμ, 250 αντι 217), έχει ο αδελφός μου, κ συγκεκριμενα το Cubot C7. Το χρησιμοποιεί για facebook, whatsapp, sms, κλησεις και μουσική, χωρίς πρόβλημα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 συνθημα επεσε και μεσα σε ενα μηνα ηρθαν ολα τα μαγαζια στο φορουμ? Δεν είδες τι έγινε με το To2c; Ποιός το ήξερε το μαγαζί πριν γραφτεί στο φόρουμ. Άντε το πολύ 10 άτομα και τώρα πρέπει να έχει καθημερινά απ'ότι κατάλαβα τουλάχιστον 10 παραγγελίες μελών μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ένα τέτοιο αλλά πιο αξιόπιστο από πλευράς κατασκευής και πιο ακριβό, με τα ίδια χαρακτηριστικά όμως (αν και έχει μεγαλύτερη πραγματική ραμ, 250 αντι 217), έχει ο αδελφός μου, κ συγκεκριμενα το Cubot C7. Το χρησιμοποιεί για facebook, whatsapp, sms, κλησεις και μουσική, χωρίς πρόβλημα Καλημέρα φίλε, αυτό είναι που έχει ο αδερφός σου? Ελληνικά έχει? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ολοι ξερουμς οτι αγορες με καρτα ειναι επικινδυνες,οποιος δεν το ξερει ρωταει,εδω το lightake γνωστο κατ/μα εχεο φαει τα λεφτα φιλου που προπαραγγειλε κατι,περασαν οι μερες.δεν το ελαβε.δεν του εστειλαν ουτε κινητο ουτε χρηματα.ψαχνει να βρει την ακρη,ειχαν και το θρασσος ν ανοιξουν νημα εδω Δεν ειναι η μοναδική περίπτωση μαγαζιού που ήρθε εδώ και μετά έφαγε λεφτά από τον ( αφελή) κοσμάκη. συνθημα επεσε και μεσα σε ενα μηνα ηρθαν ολα τα μαγαζια στο φορουμ? Αντε ντε; Πώς έρχονται;Σπάω το κεφάλι μου, αλλά δεν..... :lol::lol: Και για όσους περιμένουν πως και πως να φτάσουν οι πρώτες παραγγελίες από hotinbuy, να βγει κάποιος να πει οκ το πηρα και να ορμηξουν να αγοράσουν, θα πρότεινα υπομονή. Δηλαδή τι περιμένετε να βρείτε μέσα, πέτρες; Δεν θα κάνουν κάτι τέτοιο γιατί υπάρχει και ο μπάρμπα - πειπαλ που θα τα καρπαζωσει. Υπάρχει τρόπος να σε εξαπατησει κάποιο μαγαζί (δεν μιλάω για το συγκεκριμένο γιατί πρέπει να δείξει πρώτα δείγμα γραφης), χωρίς να σε γλιτώσει το paypal. Μπορεί λοιπόν κάποιος να έχει b-grade κομμάτια, τα οποία δεν πέρασαν κάποιο εργοστασιακό τεστ και να τα προμηθεύει στην αγορά επισκευασμενα σε πιο χαμηλές τιμές. Σου λέει 2-3 εβδομάδες να φτασει το προιον στον αγοραστή, να αντέξει και άλλες 2-3 εβδομάδες..... Καληνύχτα paypal. Δεν λέω ότι το hotinbuy είναι αναξιόπιστο. Απλά λίγο προσοχή και υπομονή και όχι βιασυνες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts