pan82 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Το γράφω κι εδώ που είναι πιο γενικό θέμα για τα κινέζικα καταστήματα. Εχει στείλει κανένας συσκευή πισω Κινα για επισκευή; θέλει κάνα τρίμηνο η όλη διαδικασία όπως καταλαβαίνω; Αλλά το mind deal μου απάντησε ότι επειδή δεν έχει ξανά τυχει με τη συσκευή κατι τέτοιο δε γνωρίζει κόστος επισκευής να το στείλω να το στείλουν στο εργοστασιο και θα με ενημερώσουν. Και η απορία μου αν μου πουν 100+ ευρω που δε με συμφέρει θα μου το επιστρέψουν πίσω ανεπισκευαστο η θα με βάλουν να πληρωσω πάλι κατι συν τα μεταφορικά επιστροφής; . Αν είναι έτσι να μη το στείλω καθόλου. Αν και τα ρώτησα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα αλλά ρωτώ μήπως έχει κάποιος εμπειρία. Για το χρονο διαβασα σε ξένο forum απο speemall βεβαια οτι ειπαν σε κάποιο για 4 μηνες επειδη θα παει κινα απο κει εργοστάσιο πισω μαγαζι και αποστολη παλι και θέλει τοσο πολύ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 android με 1 gb ram ποσο κοστιζει το φθηνοτερο και με καλη ποιοτητα κατασκευης αυτην την εποχη ?ευχαριστω Lenovo A760 http://www.to2c.com/lenovo-a760-quad-core-msm8225q-android-4-1-os-android-phone-4-5-ips-screen-smartphone.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Και ναι τελικά η παραγγελία έγινε σήμερα από εδώ http://www.hotinbuy.com/mini-s4-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-43-inch-3g-gps-white-p-1567.html Ξέρω ,ξέρω τι θα μου πείτε τώρα άγνωστο site πολλή χαμηλή τιμή για να είναι αληθινό κ.τ.λ. Πήρα το ρίσκο μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά.Ε και σε περίπτωση που δεν πάνε είναι ευκαιρία να μάθω πως γίνετε η καταγγελία στο PayPal. Πάντως σε mail που τους έστειλα για να διευκρινίσω ότι θέλω να μου το στείλουν με Singapore post με χαμηλή τιμή και σαν δώρο μου απάντησαν σε λιγότερο από 3 λεπτά :) Να και η απάντηση Dear Sir, Thanks for your order on us! We will arrange to send your package by Singapore post as soon as we can,and send it as the gift with low price! Regards! Hotinbuy.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Και ναι τελικά η παραγγελία έγινε σήμερα από εδώ http://www.hotinbuy.com/mini-s4-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-43-inch-3g-gps-white-p-1567.html Ξέρω ,ξέρω τι θα μου πείτε τώρα άγνωστο site πολλή χαμηλή τιμή για να είναι αληθινό κ.τ.λ. Πήρα το ρίσκο μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά.Ε και σε περίπτωση που δεν πάνε είναι ευκαιρία να μάθω πως γίνετε η καταγγελία στο PayPal. Πάντως σε mail που τους έστειλα για να διευκρινίσω ότι θέλω να μου το στείλουν με Singapore post με χαμηλή τιμή και σαν δώρο μου απάντησαν σε λιγότερο από 3 λεπτά :) Να και η απάντηση Dear Sir, Thanks for your order on us! We will arrange to send your package by Singapore post as soon as we can,and send it as the gift with low price! Regards! Hotinbuy.com Kαλα ε,ευχαριστω, Ηθελα να το παραγγειλω για ενα φιλο απο αλλο σαιτ,περιμενα απαντηση σε κατι που τους ρωτησα μερες,τιποτα,μιλησα με το τσατ εδω και απαντησαν αμεσα,το παραγγειλα και μου εστειλαν αριθμο παραγγελιας και οτι αλλο τους ζητησα στο μεηλ οτι θα το κανουν,ασε που εκανε 96 δολαρια στο αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Kαλα ε,ευχαριστω, Ηθελα να το παραγγειλω για ενα φιλο απο αλλο σαιτ,περιμενα απαντηση σε κατι που τους ρωτησα μερες,τιποτα,μιλησα με το τσατ εδω και απαντησαν αμεσα,το παραγγειλα και μου εστειλαν αριθμο παραγγελιας και οτι αλλο τους ζητησα στο μεηλ οτι θα το κανουν,ασε που εκανε 96 δολαρια στο αλλο. Παιδιά το site έχει απίστευτες τιμές . Αν πάνε όλα καλά έχω σταμπάρει και αλλά πραγματάκια από εκεί σε τιμές που δεν παίζονται :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 http://www.hotinbuy.com/vsun-i1s-smartphone-47-inch-super-amoled-screen-android-42-mtk6589-3g-gps-130mp-camera-p-1543.html μου αρεσει πολυ!! Model vsun i1S CPU Quad Core CPU: MTK6589 ARM Cortex-A9 1.2GHz Quad core GPU: PowerVR SGX531 Ultra OS Android V 4.2 Mulit-Language:English Russian….. Memory 1.0G CPU 1GB RAM 4GB ROM support Micro sd card to 32GB max. Size 134 x 68 x 7.8mm Weight 135g Screen 4.7" Super AMOLED 1280*780 , Capacitive Touch Screen Network Dual Sim, supports W+G, G+G 2G:GSM/GPRS/EDGE: 900/1800MHz(Dual Band) 3G:WCDMA/HSPA/HSPA+: 2100MHz SAR: 0.44 W/kg Color Black and White GPS Built In GPS & A.GPS Connection Bluetooth with EDR & A2DP Wi-Fi : IEEE 802.11 b/g /n support Wi-Fi hotspot micro USB 2.0 Camera single Cameras Back 13 mega pixel / Auto Focus Sensor Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor Radio FM Video Wireless HDMI output Audio MP3 , AAC , WAV , etc. / 3.5 mm Audio Jack Special function G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, Multi-touch, Dual SIM, Schedule Power on/off Package Includes - Li-ion Batteries 2200mAh x 1 - Earphone / 3.5 mm Audio Jack - USB Cable - Charger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 http://www.hotinbuy.com/vsun-i1s-smartphone-47-inch-super-amoled-screen-android-42-mtk6589-3g-gps-130mp-camera-p-1543.html μου αρεσει πολυ!! Model vsun i1S CPU Quad Core CPU: MTK6589 ARM Cortex-A9 1.2GHz Quad core GPU: PowerVR SGX531 Ultra OS Android V 4.2 Mulit-Language:English Russian….. Memory 1.0G CPU 1GB RAM 4GB ROM support Micro sd card to 32GB max. Size 134 x 68 x 7.8mm Weight 135g Screen 4.7" Super AMOLED 1280*780 , Capacitive Touch Screen Network Dual Sim, supports W+G, G+G 2G:GSM/GPRS/EDGE: 900/1800MHz(Dual Band) 3G:WCDMA/HSPA/HSPA+: 2100MHz SAR: 0.44 W/kg Color Black and White GPS Built In GPS & A.GPS Connection Bluetooth with EDR & A2DP Wi-Fi : IEEE 802.11 b/g /n support Wi-Fi hotspot micro USB 2.0 Camera single Cameras Back 13 mega pixel / Auto Focus Sensor Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor Radio FM Video Wireless HDMI output Audio MP3 , AAC , WAV , etc. / 3.5 mm Audio Jack Special function G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, Multi-touch, Dual SIM, Schedule Power on/off Package Includes - Li-ion Batteries 2200mAh x 1 - Earphone / 3.5 mm Audio Jack - USB Cable - Charger πολυ φθηνοτερο απο το pandawill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Και ναι τελικά η παραγγελία έγινε σήμερα από εδώ http://www.hotinbuy.com/mini-s4-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-43-inch-3g-gps-white-p-1567.html Ξέρω ,ξέρω τι θα μου πείτε τώρα άγνωστο site πολλή χαμηλή τιμή για να είναι αληθινό κ.τ.λ. Πήρα το ρίσκο μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά.Ε και σε περίπτωση που δεν πάνε είναι ευκαιρία να μάθω πως γίνετε η καταγγελία στο PayPal. Πάντως σε mail που τους έστειλα για να διευκρινίσω ότι θέλω να μου το στείλουν με Singapore post με χαμηλή τιμή και σαν δώρο μου απάντησαν σε λιγότερο από 3 λεπτά :) Να και η απάντηση Dear Sir, Thanks for your order on us! We will arrange to send your package by Singapore post as soon as we can,and send it as the gift with low price! Regards! Hotinbuy.com Φωτιές άναψες!! Το παράγγειλα και εγώ 54€ άντε να δούμε τι θα μας έρθει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Φωτιές άναψες!! Το παράγγειλα και εγώ 54€ άντε να δούμε τι θα μας έρθει;; Αυτές και λιγο πιο φτηνές είναι οι τιμές στην Κίνα. Επομένως από από απόψεως τιμής δεν έχει πρόβλημα. Μόνο μήπως δεν είναι ακριβώς αυτές οι προδιαγραφές που λένε. Αυτό το 500 επαφές δεν μου αρέσει.....θυμίζει παλιά τηλέφωνα. πάντως θα ήθελα να δω τη γνώμη σου. Τέτοια τιμή είναι καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Φωτιές άναψες!! Το παράγγειλα και εγώ 54€ άντε να δούμε τι θα μας έρθει;; Κι αν μας κάτσειιιιιι!!!!!:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Αυτές και λιγο πιο φτηνές είναι οι τιμές στην Κίνα. Επομένως από από απόψεως τιμής δεν έχει πρόβλημα. Μόνο μήπως δεν είναι ακριβώς αυτές οι προδιαγραφές που λένε. Αυτό το 500 επαφές δεν μου αρέσει.....θυμίζει παλιά τηλέφωνα. πάντως θα ήθελα να δω τη γνώμη σου. Τέτοια τιμή είναι καλή. το εχει και το pandawill με 96 δολλαρια ακριβως το ιδιο,τους ρωτησα για τα σπεκς λενε ειναι οπως τα γραφει,το ιδιο ειπαν και εδω,οταν το παραλαβουμε θα ξερουμε 50 ευρω ουτε καφε δεν πινεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Κι αν μας κάτσειιιιιι!!!!!:dance: το εχει και το pandawill με 96 δολλαρια ακριβως το ιδιο,τους ρωτησα για τα σπεκς λενε ειναι οπως τα γραφει,το ιδιο ειπαν και εδω,οταν το παραλαβουμε θα ξερουμε 50 ευρω ουτε καφε δεν πινεις Πάντα υπάρχουν οι πρώτοι δοκιμαστές. Χρειάζονται υποστήριξη για να τα δουν κι άλλοι που τραβάνε τις τιμές στο όριο. Στην αναμονή. Αν φύγει και γρήγορα ισως να παραγγείλω κι εγώ πριν έλθει. Να κλαίμε παρέα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 http://www.hotinbuy.com/vsun-i1s-smartphone-47-inch-super-amoled-screen-android-42-mtk6589-3g-gps-130mp-camera-p-1543.html μου αρεσει πολυ!! Model vsun i1S CPU Quad Core CPU: MTK6589 ARM Cortex-A9 1.2GHz Quad core GPU: PowerVR SGX531 Ultra OS Android V 4.2 Mulit-Language:English Russian….. Memory 1.0G CPU 1GB RAM 4GB ROM support Micro sd card to 32GB max. Size 134 x 68 x 7.8mm Weight 135g Screen 4.7" Super AMOLED 1280*780 , Capacitive Touch Screen Network Dual Sim, supports W+G, G+G 2G:GSM/GPRS/EDGE: 900/1800MHz(Dual Band) 3G:WCDMA/HSPA/HSPA+: 2100MHz SAR: 0.44 W/kg Color Black and White GPS Built In GPS & A.GPS Connection Bluetooth with EDR & A2DP Wi-Fi : IEEE 802.11 b/g /n support Wi-Fi hotspot micro USB 2.0 Camera single Cameras Back 13 mega pixel / Auto Focus Sensor Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor Radio FM Video Wireless HDMI output Audio MP3 , AAC , WAV , etc. / 3.5 mm Audio Jack Special function G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, Multi-touch, Dual SIM, Schedule Power on/off Package Includes - Li-ion Batteries 2200mAh x 1 - Earphone / 3.5 mm Audio Jack - USB Cable - Charger υπερβολικά δελεαστική τιμή.......:blink::blink::blink::blink: Σταύρο πάρε θέση :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Παίδες να ρωτήσω το εξής. Τελευταία φορά που είχα παραγγείλει, το status παρακολουθώντας τη 4px είχε ως εξής. dispatched to overseas, arrived at overseas και τέλος. Τα υπόλοιπα τα είδα μετά στα ελτά. Τώρα, αντί για arrived overseas, έχει arrived local transit center. Οι γνώστες, λέτε αύριο που ειναι εργάσιμη να δω κ τελωνείο ή δε λέει κάτι ότι τα μηνύματα δεν είναι ίδια με την τελευταία φορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Εγω παντως με το παρομοιο F9192 (τουλαχιστον στα θεωρητικα specs) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος! Βεβαια ειναι και πιο ακριβο δλδ κανα 30αρι. Αλλα απο ποιοτητα κατασκευης σκιζει και γενικα αψογο, για τα λεφτα του απλα δεν υπαρχει. Αντε να δουμε κι αυτο που πηρατε τι λεει, μην ξεχασετε να ενημερωσετε. Νομιζω παντως πως ειναι καποιο απο τα Y9192- Κ9192 οπως το βλεπω. http://www.aliexpress.com/item/Y9192-Mini-S4-MTK6572-Dual-Core-Android-4-2-3G-Smart-Phone-512MB-RAM-4GB-ROM/1339514659.html http://www.aliexpress.com/item/1-1-PK-ORIGINAL-MINI-S4-free-shipping-HIGH-QUALITY-MTK652-K9190-DUALCORE-DUAL-SIM-mini/1311159462.html Οι κινεζοι μας εχουνε τρελανει με τους κλωνους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) το εχει και το pandawill με 96 δολλαρια ακριβως το ιδιο,τους ρωτησα για τα σπεκς λενε ειναι οπως τα γραφει,το ιδιο ειπαν και εδω,οταν το παραλαβουμε θα ξερουμε 50 ευρω ουτε καφε δεν πινεις Κοίτα ότι και να'ναι με 50 € δεν παίρνεις τίποτα. Και ένα απλό δικαρτο τηλέφωνο να είναι όλο και κάπου θα το κάνουμε δώρο. Εγώ πάντως μίλησα στο live chat και μου επιβεβαίωσαν τα χαρακτηριστικά και ότι το στέλνουν σε τρεις μέρες μετά την πληρωμή με Singapore αλλά με τους Κινέζους δεν έχεις εμπιστοσύνη. Ειδωμεν!!! Edited September 22, 2013 by SV9ANJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Κοίτα ότι και να'ναι με 50 € δεν παίρνεις τίποτα. Και ένα απλό δικαρτο τηλέφωνο να είναι όλο και κάπου θα το κάνουμε δώρο. Εγώ πάντως μίλησα στο life chat και μου επιβεβαίωσαν τα χαρακτηριστικά και ότι το στέλνουν σε τρεις μέρες μετά την πληρωμή με Singapore αλλά με τους Κινέζους δεν έχεις εμπιστοσύνη. Ειδωμεν!!! μα κι εγω γισ δωρο το θελω,ρωτησα στο λαιβ τσατ και με βεβαιωσε οτι τα χαρακτηριστικα του ειναι οπως στην περιγραφη,περιμενουμε και βλεπουμε,παντως οτι τους ζητησα το στελνουν.,ακομα και θηκη δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Και ναι τελικά η παραγγελία έγινε σήμερα από εδώ http://www.hotinbuy.com/mini-s4-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-43-inch-3g-gps-white-p-1567.html Ξέρω ,ξέρω τι θα μου πείτε τώρα άγνωστο site πολλή χαμηλή τιμή για να είναι αληθινό κ.τ.λ. Πήρα το ρίσκο μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά.Ε και σε περίπτωση που δεν πάνε είναι ευκαιρία να μάθω πως γίνετε η καταγγελία στο PayPal. Πάντως σε mail που τους έστειλα για να διευκρινίσω ότι θέλω να μου το στείλουν με Singapore post με χαμηλή τιμή και σαν δώρο μου απάντησαν σε λιγότερο από 3 λεπτά :) Να και η απάντηση Dear Sir, Thanks for your order on us! We will arrange to send your package by Singapore post as soon as we can,and send it as the gift with low price! Regards! Hotinbuy.com Φωτιές άναψες!! Το παράγγειλα και εγώ 54€ άντε να δούμε τι θα μας έρθει;; Mπηκα κι εγω στη σειρα :) :) :).Με το καλο να μας ερθουν.Θα τρελαθει ο Κινεζος με απανωτες παραγγελιες για το ιδιο τηλεφωνο. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 ποσο ειναι τα μεταφορικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 ρε παιδιά κάτι πρέπει να παίζει με το site αυτό...... τώρα είδα το cubot one ότι το έχει καμιά 30αρια δολάρια τουλάχιστον πιο κάτω από το αμέσως επόμενο μαγαζί :confused::confused: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) ρε παιδιά κάτι πρέπει να παίζει με το site αυτό...... τώρα είδα το cubot one ότι το έχει καμιά 30αρια δολάρια τουλάχιστον πιο κάτω από το αμέσως επόμενο μαγαζί :confused::confused: εχει και αλλα σε χαμηλοτερη τιμη jiayu thl κλπ oχι ολα ομως σε πολλα ειναι ακριβο ποσο ειναι τα μεταφορικα? δωρεαν με singpost Edited September 22, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 εχει και αλλα σε χαμηλοτερη τιμη jiayu thl κλπ oχι ολα ομως σε πολλα ειναι ακριβο Na αρχίζω να ψήνομαι για το CUBOT ONE από εδώ σε σχέση με το AMOI N828 ???? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Na αρχίζω να ψήνομαι για το CUBOT ONE από εδώ σε σχέση με το AMOI N828 ???? κοιτα,εχει πεηπαλ,δεν θα χασουμε αν κανει καμια αναποδια,αν θες περιμενεις να παραλαβουμε και μετα αγοραζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Οντως κατι παιζει. Ειναι το φτηνοτερο απ'ολα και με διαφορά. Αλλος εχει παραγγειλει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Εφοσον εχει paypal, θα αγοραζα απο εκει χωρις δευτερη σκεψη. Αν ειχα λεφτα ηδη θα χτυπαγα ενα ταμπλετακι που εχει σε καλη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts