thagro Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Είναι τελείως ακανόνιστο το θέμα των παραλαβών, και κυρίως τύχης. Το κατάστημα δε μπορεί να το επιρρεάσει. Ναι το ξερω,αλλα σε οτι εχει να κανει με το μαγαζι μπορω να επιβεβαιωσω το οτι 1)το ειχε σε στοκ 2)η παραγγελια εγινε Σαββατο και τη Δευτερα το πρωι ηταν shipped και ειχα και TR. Nr. Το θεμα του ΤΟΣΟ συντομα,οκ ειναι και κατα 80% τυχη. Η προηγουμενη συσκευη μου ειχει κολλησει μια εβδομαδα στο ΕλΒεν και μου ηρθε και ανοιγμενη (πρεπει να περασε ελεγχο) Να συμπληρωσω οτι ουδεμια σχεση εχω με το εν λογω μαγαζι,και οτι δεν εχω παει ποτε στην Κινα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Kαι περιμενεις και πανω απο 40 μερες να σου ερθει το δεματακι αν στο στειλουν με Σευχελλες ποστ οπως επαθα εγω και αρκετοι αλλοι απο εδω μεσα που δεν εχουν παραλαβει ακομα (εγω παρελαβα μολις χθες με παραγγελια απο 27/9)επειδη το banggood χρησιμοποιει τωρα τελευταια αυτο το ταχυδρομειο Άστα βραστά, και εγώ με Σεϋχέλλες ποστ περιμένω ένα ταμπλετ. Ας ελπίσουμε ότι θα το αλλάξει γιατί είδα ότι τώρα τελευταία στέλνει πάλι και με Μαλαισία ποστ. Κάτι παρελκόμενα που έφυγαν 4 ημέρες μετά με nl post, παρέλαβα σήμερα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetronis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Με Μαλαισία ποστ κι εμένα . Βάζω στο 17track το Τρακ ναμπερ και δε το βρίσκει. Το έπαθε και άλλος πως κινούμαι ; αν είμαι σε λάθος νήμα μεταφέρετε με στο σωστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παιδιά γνωρίζει κανείς τι παίζει με το to2c όπου έχει διαφορετικές τιμές για ορισμένα μοντέλα ενώ είναι τα ίδια; Συγκεκριμένα κοιτάζω για το mi5/32gb και υπάρχει σε 2 τιμές μία στα 252€ με developer rom και μία στα 225€ από HK warehouse με την κλασσική rom που φτιάχνουν τα κινεζομαγαζα και είναι φουλ στο bloatware. Είναι δυνατόν να χρεώνουν την ROM ή παίζει και τίποτε άλλο; Γιατί αν είναι μόνο η rom το πρόβλημα λύνεται Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Σαν να αργει πολυ το NLPOST Συνηθως μετα την διαλογη στην Ολλανδια, μεσα σε 4 μερες μπαινει ελλαδα, τωρα εφτασαν τις 10+ Το παρατηρησε κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Σε αγορά από banggood και σε δεμα που φαινοταν σκισμένο κ κολλημένο με ταινία, έλειπε κατι (μια θηκη των 8$).Εστειλα αμεσα στο το καταστημα το βίντεο και αμέσως και refund και επιστροφη ποντων που χρησιμοποιησα για εκπτωση.Να λεμε και τα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 (edited) Σαν να αργει πολυ το NLPOST Συνηθως μετα την διαλογη στην Ολλανδια, μεσα σε 4 μερες μπαινει ελλαδα, τωρα εφτασαν τις 10+ Το παρατηρησε κανεις; Και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι, και αν δεις και στο "Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα", φαίνεται ότι πολύς κόσμος είναι στο περίμενε για δέματα που έφυγαν (σύμφωνα με το tracking της PostNL) από Ολλανδία για Ελλάδα τέλος Οκτωβρίου - αρχές Νοεμβρίου (ενώ άλλοι των οποίων τα πακέτα έφυγαν λίγο αργότερα, έχουν φτάσει ήδη!) Ελπίζω να τα λάβουμε τελικά και να μην έχουμε καμιά επανάληψη του σκηνικού με τη μαζική απώλεια δεμάτων από την SGPost την περασμένη Άνοιξη.. Σε αγορά από banggood και σε δεμα που φαινοταν σκισμένο κ κολλημένο με ταινία, έλειπε κατι (μια θηκη των 8$).Εστειλα αμεσα στο το καταστημα το βίντεο και αμέσως και refund και επιστροφη ποντων που χρησιμοποιησα για εκπτωση.Να λεμε και τα καλά. Καλά όντως, γιατί προφανώς η "παρέμβαση" έγινε κάπου αργότερα, κατά τη μεταφορά (αλήθεια, υπήρχαν και άλλα αντικείμενα στο δέμα...?). Μπράβο τους που ανέλαβαν την ευθύνη και σε αποζημίωσαν γι' αυτό! Edited November 12, 2016 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ενα ωραιο συγκριτικό Gearbest , Aliexpress , Everbuying http://www.dodalife.com/kinezika-axiopista-eshops/ Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ενα ωραιο συγκριτικό Gearbest , Aliexpress , Everbuying http://www.dodalife.com/kinezika-axiopista-eshops/ Αποσπασματα απο το λινκ Κορυφαίες κινέζικες Μάρκες: Χiaomei , Huawei , Lenovo , ZTE , Meizu , Elephant . Εγω φοβηθηκα........ Μαλλον ηθελε να γραψει Elephone αλλα και παλι δεν την βαζεις με τιποτα στις Κορυφαίες κινέζικες Μάρκες. AliExpress Επίσης καλό θα ήταν να αγοράζετε με Paypal διότι έτσι εαν κάτι δεν πάει καλά με την αγορά παίρνετε τα χρήματα σας πίσω. Paypal και aliexpress δεν πανε μαζι. να μην επιλέγετε εταιριες courier τυπου (Fedex , DHL κλπ) αλλα να επιλέγετε το απλό ταχυδρομείο δηλαδή USPS , EMS Την EMS δεν θα την επελεγα για να μου στειλουν δεμα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ενα ωραιο συγκριτικό Gearbest , Aliexpress , Everbuying http://www.dodalife.com/kinezika-axiopista-eshops/ Ο συντακτης του αρθρου σιγουρα δεν διαβαζει Myphone ! :lol: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 (edited) Ο συντακτης του αρθρου σιγουρα δεν διαβαζει Myphone ! :lol: ... ο "συντάκτης του άρθρου" αμερόληπτος δεν το συζητάμε!...2 στα 3 προτεινόμενα eshops είναι της ίδιας εταιρείας (το 3ο αφορά το "κινέζικο ebay") και μάλιστα το πρώτο αναφέρεται "κορυφαίο eshop" (τουλάχιστον κράτησε τα προσχήματα, του έδωσε 9/10)!...γελάσαμε και σήμερα...:lol: Edited November 12, 2016 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ο συντακτης του αρθρου σιγουρα δεν διαβαζει Myphone ! :lol: Αν διαβασε θα ειχε κανει σειρα επεισοδειον με θεμα "κινεζικα καταστηματα" και ισως θα ειχε δευτερη σεζον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Για να μη μιλήσουμε για τις "πολύ καλές κινέζικες μάρκες" του: iOcean, Star, Amoi, Zoppo... Ίσως κάπου το 2012... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Kαι περιμενεις και πανω απο 40 μερες να σου ερθει το δεματακι αν στο στειλουν με Σευχελλες ποστ οπως επαθα εγω και αρκετοι αλλοι απο εδω μεσα που δεν εχουν παραλαβει ακομα (εγω παρελαβα μολις χθες με παραγγελια απο 27/9)επειδη το banggood χρησιμοποιει τωρα τελευταια αυτο το ταχυδρομειο Μιλάς για το Banggood? Καμία σχέση. Σε 2-3 βδομάδες παρέλαβα το δικό μου ταμπλετ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι, και αν δεις και στο "Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα", φαίνεται ότι πολύς κόσμος είναι στο περίμενε για δέματα που έφυγαν (σύμφωνα με το tracking της PostNL) από Ολλανδία για Ελλάδα τέλος Οκτωβρίου - αρχές Νοεμβρίου (ενώ άλλοι των οποίων τα πακέτα έφυγαν λίγο αργότερα, έχουν φτάσει ήδη!) Ελπίζω να τα λάβουμε τελικά και να μην έχουμε καμιά επανάληψη του σκηνικού με τη μαζική απώλεια δεμάτων από την SGPost την περασμένη Άνοιξη.. Καλά όντως, γιατί προφανώς η "παρέμβαση" έγινε κάπου αργότερα, κατά τη μεταφορά (αλήθεια, υπήρχαν και άλλα αντικείμενα στο δέμα...?). Μπράβο τους που ανέλαβαν την ευθύνη και σε αποζημίωσαν γι' αυτό! 4 αντικείμενα,τα 3 ηρθαν κανονικά.Να σου πω την αληθεια με το που το φερε η υπάλληλος στο ταχυδρομείο φαινόταν.Πάντως ηταν σωστοί,και δεν εμπλεξα το paypal καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 4 αντικείμενα,τα 3 ηρθαν κανονικά.Να σου πω την αληθεια με το που το φερε η υπάλληλος στο ταχυδρομείο φαινόταν.Πάντως ηταν σωστοί,και δεν εμπλεξα το paypal καθολου Και εγώ περιμένω με NL POST από 2/11 υποτίθεται ότι έρχεται Ελλάδα αλλά από ότι φαίνεται έχασε το δρόμο ή χάθηκαν ή είναι σε καμιά γωνία στο αεροδρόμιο παρατημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Και εγώ περιμένω με NL POST από 2/11 υποτίθεται ότι έρχεται Ελλάδα αλλά από ότι φαίνεται έχασε το δρόμο ή χάθηκαν ή είναι σε καμιά γωνία στο αεροδρόμιο παρατημένα δεν υπαρχει περιπτωση να εχει φταασει,το τρακινγκ ειναι παραπλανητικο,αν το δεις στο σαιτ των Ελτα τοτε μονο ειναι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 δεν υπαρχει περιπτωση να εχει φταασει,το τρακινγκ ειναι παραπλανητικο,αν το δεις στο σαιτ των Ελτα τοτε μονο ειναι εδω Όσο αφορά τα ΕΛΤΑ άστο καλύτερα ήμαστε πολύ τυχεροί που παίρνουμε τα πακέτα λόγο πολύχρονης εμπειρίας με τα ΕΛΤΑ μπορώ να πώ ότι είναι τρις λαλούν και τρις χορεύουν και άλλοι τρις παραμονεύουν και μάλιστα τον προηγούμενο μήνα έψαχνα απεγνωσμένα ένα δέμα μεγάλο LN473430259US σχετικά σε όλες τις μεταφορικές αλλά τίποτα και αρχές αυτού του μήνα πήγα ελτα να πάρω ένα άλλο πακέτο και μου λένε ΑΑΑ αυτό εδώ στη γωνία δικό σου δεν είναι δεν χωρούσε στα ράφια και το είχαμε απέξω , και να φανταστείτε ότι τους το είχα ρωτήσει δύο φορές ούτε χαρτάκι και δεν το είχαν σκανάρει πουθενά..... αυτά ετσι για την ιστορία .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Όσο αφορά τα ΕΛΤΑ άστο καλύτερα ήμαστε πολύ τυχεροί που παίρνουμε τα πακέτα λόγο πολύχρονης εμπειρίας με τα ΕΛΤΑ μπορώ να πώ ότι είναι τρις λαλούν και τρις χορεύουν και άλλοι τρις παραμονεύουν και μάλιστα τον προηγούμενο μήνα έψαχνα απεγνωσμένα ένα δέμα μεγάλο LN473430259US σχετικά σε όλες τις μεταφορικές αλλά τίποτα και αρχές αυτού του μήνα πήγα ελτα να πάρω ένα άλλο πακέτο και μου λένε ΑΑΑ αυτό εδώ στη γωνία δικό σου δεν είναι δεν χωρούσε στα ράφια και το είχαμε απέξω , και να φανταστείτε ότι τους το είχα ρωτήσει δύο φορές ούτε χαρτάκι και δεν το είχαν σκανάρει πουθενά..... αυτά ετσι για την ιστορία .... ασχετο με οτι γραφω εγω,αυτο ειναι γνωστο,με ΝL πολλες φορες το τρακινγ λεει οτι εφτασε στον προορισμο,αλλα εννοει Ολλανδια οχι Ελλαδα,συνηθως κανει 15_+ μερες να φτασει,με εξαιρεσεις φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) ασχετο με οτι γραφω εγω,αυτο ειναι γνωστο,με ΝL πολλες φορες το τρακινγ λεει οτι εφτασε στον προορισμο,αλλα εννοει Ολλανδια οχι Ελλαδα,συνηθως κανει 15_+ μερες να φτασει,με εξαιρεσεις φυσικα Δεν αντιλέγω αλλά και εδώ με NL πολλές φορές μου έχει έρθει χαρτάκι και το traking λέει αλλά τώρα δες αυτό 03-11-2016 12:51 The item has been delivered successfully GREECE 03-11-2016 11:51 The item has been delivered successfully 01-11-2016 10:59 Receive item at delivery office (Inb) 01-11-2016 10:58 The delivery of the item was unsuccessful 01-11-2016 09:59 The delivery of the item was unsuccessful 30-10-2016 12:36 The item has been processed in the country of destination 29-10-2016 08:28 The item is on transport to the country of destination 29-10-2016 01:33 The item is at the PostNL sorting center 29-10-2016 01:33 The item is processed at the PostNL sorting center 26-10-2016 21:50 The item is in transit 24-10-2016 06:12 The item is pre-advised και αυτό 02-11-2016 09:27 The item is on transport to the country of destination GREECE 31-10-2016 14:57 The item is processed at the PostNL sorting center 31-10-2016 14:57 The item is at the PostNL sorting center 26-10-2016 03:19 The item is ready for shipment 24-10-2016 05:04 The item is pre-advised Και τα δύο είναι με NL και έφυγαν την ίδια ημέρα Edited November 13, 2016 by manolisg10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Μάλλον το παρόν νήμα δεν είναι για την συζήτηση την οποία ανοίξατε, οπότε συνεχίστε την αλλού ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Παραγγελία κινητού από Banggood, γύρω στις 3 το πρωί (ώρα Ελλάδας). Στις 10:20 πήρα Tracking number!! Το μόνο κακό είναι, πως ενώ τους ζήτησα να στείλουν με καλό ταχυδρομείο, του τύπου Post NL ή SG Post, αυτοί με "έγραψαν" κανονικά και μου έστειλαν με ταχυδρομείο από το Vanuatu! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Παραγγελία κινητού από Banggood, γύρω στις 3 το πρωί (ώρα Ελλάδας). Στις 10:20 πήρα Tracking number!! Το μόνο κακό είναι, πως ενώ τους ζήτησα να στείλουν με καλό ταχυδρομείο, του τύπου Post NL ή SG Post, αυτοί με "έγραψαν" κανονικά και μου έστειλαν με ταχυδρομείο από το Vanuatu! :lol: Τι εχει το Vanuatu μια χαρα ειναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Παραγγελία κινητού από Banggood, γύρω στις 3 το πρωί (ώρα Ελλάδας). Στις 10:20 πήρα Tracking number!! Το μόνο κακό είναι, πως ενώ τους ζήτησα να στείλουν με καλό ταχυδρομείο, του τύπου Post NL ή SG Post, αυτοί με "έγραψαν" κανονικά και μου έστειλαν με ταχυδρομείο από το Vanuatu! :lol: Οποτε κατι βρωμαει με το Nl post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Οποτε κατι βρωμαει με το Nl post Σαν τι να βρωμάει? Εγώ μια χαρά παρέλαβα πρόσφατα μέσα σε 15 ημέρες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts