zananiro Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) Μονόδρομος δεν είναι κανένα κινεζομάγαζο, μονόδρομος ειδικα για αγορά τάμπλετ και κινητών είναι το PayPal. Απο εκεί και πέρα κοιτάμε να αγοράζουμε από μαγαζιά που είναι διαχρονικά αξιόπιστα. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Edited June 19, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Vickmall banggood tomtop dealextreme τα θεωρώ καταστήματα της προκοπής και όχι μαγαζάκια. Φυσικά εδώ λέμε τη γνώμη μας αλλα αν αρχίσει ο καθένας να αναλύει τις εμπειρίες του θα βγούμε εκτός θέματος. Το paypal ειναι σημαντική δικλείδα ασφαλείας για να μην χάσεις τα χρήματα σου αλλα όχι η πανακεια για να μην ταλαιπωρηθείς με μερικές δεκάδες μηνύματα στο εκαστοτε support σε περίπτωση που κατι πάει στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) Για μένα μακρυά από το tragic-best ειναι ότι χειρότερο έχω συναντήσει. Ξεχωρίζω το vickmall αλλά πουλάει ακριβά. Προτιμάω eBay που δεν με απογοήτευσε σχεδόν ποτέ και τώρα τελευταία έχω στραφεί στο αλί που βρίσκεις αρκετά φθηνότερα σε αρκετά πράγματα. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited June 19, 2016 by moutsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) pantoflakias said: Μην επιλέγετε το gearbest οταν εχετε πιο αξιοπιστες επιλογες εστω με 5-10 $ ακομα. Τις αξιοπιστες επιλογες τις ξέρετε. Η γνώμη μου πάντα. Απο εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Για πες μερικές αξιόπιστες πηγές. Από τις εμπειρίες σας λέτε tomtop? Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 19, 2016 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το gearbest είναι υπερλουξ εξυπηρέτηση μπροστά στο tomtop Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 nasmits said: Δηλαδή εννοείς οτι θα μπουν στην κάρτα που έχω συνδέσει με το paypal? Εφ'όσον το πλήρωσες με την κάρτα, ναι, θα επιστραφούν εκεί. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 maximos said: Για πες μερικές αξιόπιστες πηγές. Από τις εμπειρίες σας λέτε tomtop? Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει μαγαζί που λέγεται TomTop;; Εγώ ήξερα ότι ήταν απλά ένα απατεωνίστικο σάιτ, που μαζεύει λεφτά και δε στέλνει ποτέ τίποτα ή στέλνει χαλασμένα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 MitsosDaBest13 said: Υπάρχει μαγαζί που λέγεται TomTop;; Εγώ ήξερα ότι ήταν απλά ένα απατεωνίστικο σάιτ, που μαζεύει λεφτά και δε στέλνει ποτέ τίποτα ή στέλνει χαλασμένα... :lol: TOMTOP TECHNOLOGY LIMITED Εχω κανει πολλες αγορες απο εκει,ασχετα βεβαια με κντ,αλλα το κοστος ειναι σεβαστο(269 ευρο το τελευταιο),δεν ειχα θεμα απο αυτους.:) Αλλα η αγορες που κανω απο αυτους ειναι μεσω ebuy παντα(αν και δεν παιζει καποιο ρολο,αλλα το αναφερω). Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Και εγώ το ίδιο, πολλές αγορές χωρίς πρόβλημα μέσω ΕΒΑΥ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 kostast1 said: TOMTOP TECHNOLOGY LIMITED Εχω κανει πολλες αγορες απο εκει,ασχετα βεβαια με κντ,αλλα το κοστος ειναι σεβαστο(269 ευρο το τελευταιο),δεν ειχα θεμα απο αυτους.:) Αλλα η αγορες που κανω απο αυτους ειναι μεσω ebuy παντα(αν και δεν παιζει καποιο ρολο,αλλα το αναφερω). Εχω παρει λαμπες led απο αυτους στο ebay οι περισσοτερες καηκαν μεσα σε 100 ημερες και το ebay μου γραψε οτι περασαν 60 μερες για να το δεχτουν σαν ελαττωματικες αλλα ουτε το ιδιο το μαγαζι εκανε τιποτε ειπε θα στειλει αλλεςκαι τιποτε δεν εκανε Το paypal τοτε ειχε 45 μερες dispute Απο τοτε βεβαια ουτε ξυστα απο αυτους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 καλησπερα. παρηγγειλα απο coolicool χθες ενα κινητο. οταν ολοκληρωθηκε η παραγγελια το paypal μου εστειλε μηνυμα πληρωμης. αυτοι τιποτα.ουτε ο,τι παρελαβαν τα χρηματα. σημερα μπηκα στο σαιτ τους στην παραγγελια μου και ειδα το tracking number.χωρις να μου στειλουν mail,οπως γραφουν στην πολιτικη του site τους. ετσι ενεργουν αυτοι? εχουν σελιδα στο forum? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έχω κάνει παρα πολλές αγορές απο εκεί και πάντα μου έστελναν μαιλ και στην αγορά αλλά και μετα με το tracking number κ.τ.λ. Για δες μήπως το μαιλ σου που έχεις δηλωμένο στην σελίδα τούς είναι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 (edited) Εχω μαζεψει πολλους ποντους απο Gearbest , γυρω στα 22 δολλαρια . http://i.imgur.com/EnB38zH.png Παω να κανω μια παραγγελια και δεν βρισκω πουθενα επιλογη να τους χρησιμοποιησω. http://i.imgur.com/J8IJKcf.png Σκοπευω να πληρωσω με paypal. Καποιος που να ξερει ? Ευχαριστω Edited June 22, 2016 by snapy13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Το προχωράς κιαλλο.. Στο τελευταίο σταδιο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Roid_rage said: Το προχωράς κιαλλο.. Στο τελευταίο σταδιο Ναι , ετσι ειναι , μολις μου το ειπαν κι απο το τσατ . Σ ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Επέλεξε αποστολή με NL POST από το Gearbest. Σε 14 μέρες θα παραλάβεις....;) Σε μία παραγγελία που ξέχασα να επιλεξω NL POST, το στειλαν με cz post και δεν ξέρω πού (κ εάν) θα προσγειωθεί...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 snapy13 said: Ναι , ετσι ειναι , μολις μου το ειπαν κι απο το τσατ . Σ ευχαριστω φιλε μου Γιωργο εχω παραγγειλει και εγω τον Δεινοσαυρο και τον περιμενω! Το τηλεφωνο κενταει. Αντε να μπεις και συ στην παρεα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 για το minideal.net τι άποψη υπάρχει? έχει καλές τιμές αποτι βλέπω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 kerlon10 said: για το minideal.net τι άποψη υπάρχει? έχει καλές τιμές αποτι βλέπω!! απο minideal πριν 3 μηνες πηρα το κινητο μου απο την ευρωπαικη αποθηκη του και τωρα περιμενω απο τις 9/6/16 αλλο ενα.μεχρι τωρα ολα οκ καλη συσκευασια καλα ολα,τωρα για νεα θα σου πω οταν μου ερθει και το αλλο. για geekbuying.com τι λετε?βρηκα ενα onda tablet σε κλαη τιμη.τι γνωμη εχουμε για το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 από geek buying έχω παραγγείλει ένα xiaomi router πριν κάνα χρόνο και διάφορα άλλα μικροπραγματα αργότερα. πολύ γρήγορο shipping(σε 12 μέρες ήρθε το router, με 2 ΣΚ μέσα) και καλές συσκευασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 γνωρίζετε κάτι για το vickmall; Έχω παραγγείλει από τις 17 του μηνός και πρώτη φορά τώρα δεν μου έχουν στείλει μήνυμα πως το δέμα έφυγε. Πάντα μου έστελναν μέσα σε 2 ημέρες.. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 joss54 said: γνωρίζετε κάτι για το vickmall; Έχω παραγγείλει από τις 17 του μηνός και πρώτη φορά τώρα δεν μου έχουν στείλει μήνυμα πως το δέμα έφυγε. Πάντα μου έστελναν μέσα σε 2 ημέρες.. Μην ανησυχείς, απλώς "Κινεζοποιήθηκε" και αυτό, μπορεί να μην το είχε σε στόκ, το κάνει τώρα τελευταία ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 joss54 said: γνωρίζετε κάτι για το vickmall; Έχω παραγγείλει από τις 17 του μηνός και πρώτη φορά τώρα δεν μου έχουν στείλει μήνυμα πως το δέμα έφυγε. Πάντα μου έστελναν μέσα σε 2 ημέρες.. Και εγώ 16 κ έφυγε τελικά σήμερα. Ρϊξε κανά μήνυμα στο thread τους :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 joss54 said: γνωρίζετε κάτι για το vickmall; Έχω παραγγείλει από τις 17 του μηνός και πρώτη φορά τώρα δεν μου έχουν στείλει μήνυμα πως το δέμα έφυγε. Πάντα μου έστελναν μέσα σε 2 ημέρες.. εγω παραγγειλα στις 20 και το εστειλαν χθες,οποτε λογικα ισως να μην εχουν στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts