talos_2002 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 +1 για τα λεγόμενά σου grinder. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 @grinder Ο κάθε δυσαρεστημένος πελάτης είναι το ίδιο με έναν άλλον, δεν υπάρχει ορισμός του δυσαρεστημένου πελάτη ειδικά για ένα μικρομάγαζο που το λες και μόνος σου ότι αν δεχτεί χτυπήματα ή ζημιά μπορεί να του προκαλέσουν μέχρι και κλείσιμο. Το ότι είχαν αρχίσει από τις 15 ημέρες πάω πάσο, το θέμα είναι ότι στις 40-45 το μόνο που δίνουν είναι ένα dispute που το έκανες και μόνος σου αν ήθελες άρα δεν είναι δική τους βοήθεια. Ναι ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο και για μένα αλλά ασχέτως αν έχει ή όχι δίκιο πρέπει να του βρίσκεις λύσεις όταν είναι ολοφάνερο ότι δεν κάνει κατάχρηση ή δεν αποσκοπεί στο να σε κλέψει. ( και με αυτό εννοώ το παρών μιας και οι περισσότεροι έχουν ξεπεράσει τις 40 ημέρες αναμονής ) Την σύγκριση μικρο μάγαζου με μεγάλα μαγαζιά δεν την έκανα για να πω ότι πρέπει να με/σε ενδιαφέρει αλλά για να δείξω ότι δεν γίνεται να συγκρίνεις τον μπάμπη της γειτονιάς σου με το public και το κάθε public. Σαφώς και τα μεγάλα μαγαζιά είναι πιο δύσκολο να ανταπεξέλθουν στις τρομερά μεγάλη ζήτηση και λίγα το καταφέρνουν ( βλέπε banggood ) Τέλος πάντων γιατί το τραβήξαμε πολύ, το vickmall είναι απ'τις καλύτερες λύσεις που έχουμε διαθέσιμες μέχρι και σήμερα. Ούτε το τέλειο δεν είναι, ούτε το μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Κατα τα δικά σου λεγόμενα, ποιός πρέπει να χρεωθεί την χασούρα από ένα προπληρωμένο δέμα που η ταχυδρομική δεν παραδέχεται ότι χάθηκε; ( Ενημερωτικά ρωτάω για να δω πως το χεις στο μυαλό σου χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας ) Η ταχυδρομικη θα παρει την χασουρα ,ο αγοραστης θα παρει τα λεφτα του πισω απο το paypal και το καταστημα απο την ταχυδρομικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Πριν αγορασετε κατι παιδια θα ελεγα να ριχνετε μια ματια στις αξιολογησεις του εκαστοτε καταστηματος,πριν κανετε την οποια αγορα σας. Ριξτε και μια ματια στο τοπικ του καταστηματος,και θα παρετε μια ιδεα σχετικα.Αποφασιστε και πραξτε. Αυτα για τους πιο νεους,οι παλαιοτεροι εχουν πλεον αποψη για το τι συμβαινει,ρεαλιστικα μιλωντας παντα τα παραπανω γραφομενα. Και εχοντας περασει πλεον στην 2η χιλιαδα αγορων (κινητα-tablet) απο την εξωτικη Κινα. Και φυσικα το τελειο καταστημα,εντος και εκτος συνορων,δεν εχει ξεκινησει την λειτουργια του ακομα........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGakis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 καλημερα παιδες, εχω παραγγειλει απο VickMall το Xiaomi Redmi Note 3. Λογω καποιου θεματος με Paypal, πληρωσα με Western Union. Με τη κοπελα στην εταιρεια που εχουμε ανταλλαξει μυνηματα, μου λεει οτι με την πληρωμη ειναι οκ, δεν υπαρχει κανενα θεμα. Παιζει καποιο θεμα με το ταχυδρομειο γι αυτο δεν το εχω παρει ακομη μαλλον. Ιδου τα results απο το tracking: 2016-03-27 10:21 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-03-22 11:28 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-03-20 11:28 Received from Customer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Γενναίο σε βρίσκω με την western union...Μήπως επέλεξες και dhl? Αν είναι απλό ταχυδρομείο τότε λογικά θα αργήσει λίγο μέχρι να ανοιχτεί ο σάκος στο τελωνείο. Sent from my Elephone P7000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 To Gearbest και Everbuying δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα παρομοιάζουν μερικοί. (Το Everbuying είναι λίγο καλύτερο στην επικοινωνία καθώς απαντάει πιο άμεσα). Απλά θέλουν προσοχή στην αγορά. Ρωτάτε πάντα πριν αγοράσετε αν το προϊόν που θέλετε είναι σε στοκ και αν απαντήσουν ναι αγοράστε αμέσως. Εγώ έτσι ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ακόμα και σε αγορές με περισσότερα είδη από ένα στο ίδιο πακέτο. Έστελναν σε 2 μέρες το πακέτο. Επίσης να τους ζητάτε ό,τι άλλο θέλετε για την παραγγελία. Δεν έχω δοκιμάσει το after sales των Gearbest και Everbuying (του Vickmall το έχω δοκιμάσει και ήταν μια χαρά) αλλά έχουν πολύ καλές τιμές συν το ότι δίνουν καλούς bonus points. Άλλωστε αγοράζουμε από Κίνα για να γλιτώσουμε λεφτά και αυτά τα καταστήματα το προσφέρουν αυτό. Ο καθένας κοιτάει τις ανάγκες του και αγοράζει από όπου νομίζει ότι τον συμφέρει απλά μην απορρίπτετε καταστήματα χωρίς έρευνα πρώτα. Ακριβώς. Το θέμα με τα κινεζομάγαζα είναι η επικοινωνία. Ίσως οφείλεται στην διαφορετική γλώσσα, ίσως υπάρχει δόλος, δεν ξέρω. Πάντα όμως στο τέλος έχω βρεί άκρη, άλλοτε ευκολότερα άλλοτε δυσκολότερα. Μερικές φορές ίσως είμαστε και μείς καχύποπτοι χωρίς ουσιαστικό λόγο. Γι αυτό προτιμώ καταστήματα όπου η επικοινωνία είναι πιο εύκολη και ευθύς. Banggood και vickmall ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οι υπόλοιποι, για να συνεννοηθείς μαζί τους πρέπει να σπαταλήσεις αρκετό χρόνο ώστε να καταλήξετε στην ουσία. Αλλά θα καταλήξετε.:) Επίσης gearbest και geekbuying θα σου πουν ψέματα σχετικά με την διαθεσιμότητα. Και γώ έχω καταλάβει οτι το everbuying έχει λίγο καλύτερη υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Λογω καποιου θεματος με Paypal, πληρωσα με Western Union. Με τη κοπελα στην εταιρεια που εχουμε ανταλλαξει μυνηματα, μου λεει οτι με την πληρωμη ειναι οκ, δεν υπαρχει κανενα θεμα. Παιζει καποιο θεμα με το ταχυδρομειο γι αυτο δεν το εχω παρει ακομη μαλλον. Ιδου τα results απο το tracking: 2016-03-27 10:21 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-03-22 11:28 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-03-20 11:28 Received from Customer Είσαι στις επίμαχες ημερομηνίες κι εσύ μάλλον... Ρώτα το vickmall, εσύ που δεν έχεις την ασφάλεια του paypal πως θα σε καλύψει αν δεν εμφανιστεί το πακέτο σου σύντομα... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 ,Παιδιά από το vickmail τα δέματα έρχονται στο ταχυδρομείο η στη διεύθυνση που δηλώνεις?? Σε πόσες μέρες περίπου έρχονται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 ,Παιδιά από το vickmail τα δέματα έρχονται στο ταχυδρομείο η στη διεύθυνση που δηλώνεις?? Σε πόσες μέρες περίπου έρχονται?? 1ο....Απο ολα τα καταστηματα ερχονται στην διεύθυνση που δηλώνεις. 2ο....Αναλογα της συγκυρίες,ενας μεσος (ρεαλιστικος) ορος ειναι οι 20 μερες,αλλα και παλι στο περιπου αυτο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 1ο....Απο ολα τα καταστηματα ερχονται στην διεύθυνση που δηλώνεις. 2ο....Αναλογα της συγκυρίες,ενας μεσος (ρεαλιστικος) ορος ειναι οι 20 μερες,αλλα και παλι στο περιπου αυτο.:) Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 To dealsmachine.com ειναι αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 1ο....Απο ολα τα καταστηματα ερχονται στην διεύθυνση που δηλώνεις. Εννοείς οτι εσένα σου έρχονται στην πόρτα σου τα δέματα;:p (μιλάμε για συστημένα) Νομίζω οτι ο φίλος το διατύπωσε λάθος αλλά άλλο πράγμα ήθελε να πεί. Στη διεύθυνση που δηλώνεις θα έρθει η ειδοποίηση, και το δέμα θα το παραλάβεις εσύ απο το ταχυδρομείο. Εκτός αν μιλάμε για courier, τότε είναι door to door. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εννοείς οτι εσένα σου έρχονται στην πόρτα σου τα δέματα;:p (μιλάμε για συστημένα) Νομίζω οτι ο φίλος το διατύπωσε λάθος αλλά άλλο πράγμα ήθελε να πεί. Στη διεύθυνση που δηλώνεις θα έρθει η ειδοποίηση, και το δέμα θα το παραλάβεις εσύ απο το ταχυδρομείο. Εκτός αν μιλάμε για courier, τότε είναι door to door. Ναι φιλε μου,αυτο,ολα μα ολα τα δεματα (εννοαειται τα συστημενα) ερχονται πρωτα στο σπιτι μου,και μονο εαν δεν ειναι καποιος να παραλαβει αφηνει το σχετικο χαρτακι ο ταχυδρομος για να παμε την επομενη,και παντα μετα τις 10.00 το πρωι να παραλαβουμε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit13 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα. Βρήκα το redmi note 3 pro στο Everbuying 193€, και μάλλον θα καταλήξω να αγοράσω απο αυτό το σάιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ναι φιλε μου,αυτο,ολα μα ολα τα δεματα (εννοαειται τα συστημενα) ερχονται πρωτα στο σπιτι μου,και μονο εαν δεν ειναι καποιος να παραλαβει αφηνει το σχετικο χαρτακι ο ταχυδρομος για να παμε την επομενη,και παντα μετα τις 10.00 το πρωι να παραλαβουμε. Έτσι ακριβώς γίνεται και με τα δικά μου συστημένα αλλά και απλά. Τα φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι κ επιτόπου υπογράφεις ότι παρέλαβες (για τα συστημένα). Δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο σε μικρές πόλεις της επαρχίας, όπως συμβαίνει σε εμένα, αλλά πρέπει να είναι γενική πολιτική των ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 στην αθηνα λογω πολυκοσμιασ μαλον δε νφερνουν στην πολυκατοικια αφηνουν ειδοποιηση και πασ στο ελτα κα ι παραλαμβανεις με ταυτοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα. Βρήκα το redmi note 3 pro στο Everbuying 193€, και μάλλον θα καταλήξω να αγοράσω απο αυτό το σάιτ. Πρόσεξε: 1. Να το έχουν όντως σε στοκ. 2. Να μην το στείλουν με το Βελγικό ταχυδρομείο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπερα παιδια εκανα μια αγορα απο banggood οπου τελικα η συσκευη ηταν ελλατωματικη την ιδια μερα τους εστειλα βιντεο και ανοιξα dispute με το ποσο που πληρωσα για refund αφου μιλισαμε μου ειπαν να ρωτησω ποσο ειναι το κοστος αποστολης απο ελλαδα στην κινα τι πρεπει να κανω για να ειμαι καλημμενος γιατι στο paypal εχω βαλει μονο το ποσο χωρις το κοστος αποστολης (τα μεταφορικα ειναι 27.50 ) περιμενω απαντηση απο περισοτερο εμπειρους μιας και ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε τετοια θεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπερα παιδια εκανα μια αγορα απο banggood οπου τελικα η συσκευη ηταν ελλατωματικη την ιδια μερα τους εστειλα βιντεο και ανοιξα dispute με το ποσο που πληρωσα για refund αφου μιλισαμε μου ειπαν να ρωτησω ποσο ειναι το κοστος αποστολης απο ελλαδα στην κινα τι πρεπει να κανω για να ειμαι καλημμενος γιατι στο paypal εχω βαλει μονο το ποσο χωρις το κοστος αποστολης (τα μεταφορικα ειναι 27.50 ) περιμενω απαντηση απο περισοτερο εμπειρους μιας και ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε τετοια θεση Τι κινητο πηρες φιλε μου που θελει κοντα 28 ευρω μεταφορικα; :blink: Στρατιωτικο ασυρματο; Πολυ πολλα δεν ειναι; Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Τι κινητο πηρες φιλε μου που θελει κοντα 28 ευρω μεταφορικα; :blink: Στρατιωτικο ασυρματο; Πολυ πολλα δεν ειναι; χαχα λαθος δικο μου που εγραψα εδω μιας και δεν ειναι κινητο περιστερο για το θεμα τον εγγυησεων θελω να μαθω στο τι γινεται με την επιστροφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 χαχα λαθος δικο μου που εγραψα εδω μιας και δεν ειναι κινητο περιστερο για το θεμα τον εγγυησεων θελω να μαθω στο τι γινεται με την επιστροφη Μπορεις να μαθεις περισσοτερα ριχνοντας μια ματια στο σχετικο θεμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Είσαι στις επίμαχες ημερομηνίες κι εσύ μάλλον... Τι συμβαίνει με αυτές τις ημερομηνίες? Edited May 9, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παραγγελία νούμερο 6 από το Gearbest! Διάφορα μικροπραγματα αξίας $26 που χρησιμοποιώντας 370 GB Points, τα πήρα $18.20 + $1.99 για Tracking number... Ζήτησα να ΜΗ μου στείλουν με το Βέλγικο ταχυδρομείο... Οι προηγούμενες 5 παραγγελίες μου πήγαν όλες καλά (!), για να δούμε τώρα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Τι συμβαίνει με αυτές τις ημερομηνίες? Δεν έχουν φανεί στα ελτα κάποια από sg post με ημερομηνίες τέλη Μαρτίου Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts