vagosvts7 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Ας πω και εγώ την δικιά μου γνώμη.. Για κινητά πάντα διαλέγω το vickmall.. Για tablet και διάφορα άλλα gadgets επιλέγω το banggood και για TV box διαλέγω το Geekbuying..Κάπως έτσι έχω ξεχωρίσει την λίστα μου στα μαγαζιά.. Τώρα μια παρένθεση.. Για τα νέα παιδιά που ξανοιγονται στην κινέζικη αγορά και ψάχνουν κινητό ή καλύτερη λύση είναι το Vick..,πρώτον γιατί περνάει η αγορά με την PayPal κατευθείαν και δεύτερον είναι οι πιο συζητησιμοι, δεν σου βγάζουν το λάδι και έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση.. Και ας έχουν παράδειγμα ένα κινητό 10 δολάρια πιο ακριβό από άλλα καταστήματα.. Εγώ για την δικιά μου ψυχική υγεία (άγχος,νεύρα) θα το προτιμήσω..Και κάτι ακόμα σε προσωπικό επίπεδο, έχω σταθεί τυχερός , που δεν έχω χρειαστεί after sale από κάποιο κατάστημα, δεν έχει τύχει να στείλω πίσω συσκευή με κάποιο πρόβλημα.. ΥΓ. Οι αγορές από Κίνα ,πάντα μπορεί να έχουν ένα ρίσκο, μια κακοτυχία κτλ... και πάντα πρέπει να έχουμε υπομονή και να μην φέρνουμε την καταστροφή για το τίποτα.. Edited March 1, 2016 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Παιδια να ενημερωσω οτι εκανα αγορα απο http://www.etotalk.com/ ,usb cable αψογη εξυπηρετηση,οτι κι αν ζητησα-ρωτησα,αμεσες απαντησεις και μαζι με τις γιορτες που ειχαν,28 ημερες και αψογη συσκευασια,μπραβο τους,εχω ξανακουσει και απο φιλους καλα λογια και για εξαρτηματα και αξεσουαρ παντα καλα λογια.Πρεπει να αναφερουμε αποψεις για να ακουνε και οι υπολοιποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ως κλασσικοί Έλληνες θα αρχίσουμε να φαγωνόμαστε. Του στιλ, «Μα εγώ πήρα από το fastcardtech και δεν είχα πρόβλημα, απαράδεκτοι/μέτοχοι άλλων κτλ όσοι το λέτε αναξιόπιστο». Το τι λένε άλλοι 100 και τι έχει γραφεί πάει περίπατο, κι αρκεί ένας... Ο κάθε ένας θα σου δώσει την δική του λίστα. Η δική μου αρχίζει στο Vickmall (καλύτερη εξυπηρέτηση δεν είχα ποτέ κι από κανέναν). Αρκετά πίσω το Banggood (όχι ότι είναι τόσο κακό, οκ είναι) και χαριστικά το Geekbuying (για να κάνω τριάδα). Το minideal έχει κάνει κατά καιρούς απατεωνιές με τις εγγυήσεις και δεν το ρισκάρω, όπως και με presales. Θα ήθελα να μάθω για το Honorbuy, τι εξυπηρέτηση έχει. Συμφωνώ. To Banggood είναι νορμάλ, μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους και είναι αρκετά ευέλικτοι. Βέβαια όλο αυτό το "promo" με τα coupon codes που έχουν ξεκινήσει θα τους γυρίσει boomerang.:rolleyes: Για το geekbuying έχω μια διαφωνία. Έχει χαλάσει τρομερά τελευταία. Σε τρεις περιπτώσεις που τους χρειάστηκα πρόσφατα ήταν απλά τραγικοί. Άθλια επικοινωνία με το support. Απλά μου δείχνουν οτι έχουν γίνει ευρωλιγούρηδες και μετά μηδέν aftersales. Ενώ παλιότερα είχα καλύτερη αντιμετώπιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Έχει κανείς εμπειρία από DealsMachine? Παρήγγειλα ένα φθηνό κινητό από εκεί. Θα είχα ρωτήσει χωρίς να παραγγείλω, αλλά είχα περιορισμένα κομμάτια σε προσφορά και βιάστηκα λίγο... :oops: To everbuying/gearbest ειναι με αλλο ονομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 To everbuying/gearbest ειναι με αλλο ονομα. To Everbuying είναι το ίδιο με το Gearbest, και το ίδιο με το Dealsmachine?? !!!!!! Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ας πω και εγώ την δικιά μου γνώμη.. Για κινητά πάντα διαλέγω το vickmall.. Για tablet και διάφορα άλλα gadgets επιλέγω το banggood και για TV box διαλέγω το Geekbuying..Κάπως έτσι έχω ξεχωρίσει την λίστα μου στα μαγαζιά.. Τώρα μια παρένθεση.. Για τα νέα παιδιά που ξανοιγονται στην κινέζικη αγορά και ψάχνουν κινητό ή καλύτερη λύση είναι το Vick..,πρώτον γιατί περνάει η αγορά με την PayPal κατευθείαν και δεύτερον είναι οι πιο συζητησιμοι, δεν σου βγάζουν το λάδι και έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση.. Και ας έχουν παράδειγμα ένα κινητό 10 δολάρια πιο ακριβό από άλλα καταστήματα.. Εγώ για την δικιά μου ψυχική υγεία (άγχος,νεύρα) θα το προτιμήσω..Και κάτι ακόμα σε προσωπικό επίπεδο, έχω σταθεί τυχερός , που δεν έχω χρειαστεί after sale από κάποιο κατάστημα, δεν έχει τύχει να στείλω πίσω συσκευή με κάποιο πρόβλημα.. ΥΓ. Οι αγορές από Κίνα ,πάντα μπορεί να έχουν ένα ρίσκο, μια κακοτυχία κτλ... και πάντα πρέπει να έχουμε υπομονή και να μην φέρνουμε την καταστροφή για το τίποτα.. Σου έχει έρθει κάποιο προβληματικό τηλέφωνο από banggood η απλά από συνήθεια επιλέγεις vickmall; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εχω παρει πολλά τηλεφωνα απο vickmall και ειναι το πρωτο και καλύτερο, ακολουθει το banggood με το οποίο εχω αρκετές συναλλαγές και κανενα προβλημα ισα ισα, με πλεονεκτημα οτι μπορεις να παραγγείλεις με κάρτα χωρις paypal, επόμενο το to2c απο το οποίο εχω παρει 2 τηλεφωνα χωρις κανενα προβλημα και τελευταιο θα βαλω το geekbuying απο το οποιο πηρα 2 τηλεφωνα παλι χωρις προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 . Για τα νέα παιδιά που ξανοιγονται στην κινέζικη αγορά και ψάχνουν κινητό ή καλύτερη λύση είναι το Vick..,πρώτον γιατί περνάει η αγορά με την PayPal κατευθείαν και δεύτερον είναι οι πιο συζητησιμοι, δεν σου βγάζουν το λάδι και έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση.. Και ας έχουν παράδειγμα ένα κινητό 10 δολάρια πιο ακριβό από άλλα καταστήματα.. Εγώ για την δικιά μου ψυχική υγεία (άγχος,νεύρα) θα το προτιμήσω..Και κάτι ακόμα σε προσωπικό επίπεδο, έχω σταθεί τυχερός , που δεν έχω χρειαστεί after sale από κάποιο κατάστημα, δεν έχει τύχει να στείλω πίσω συσκευή με κάποιο πρόβλημα.. ΥΓ. Οι αγορές από Κίνα ,πάντα μπορεί να έχουν ένα ρίσκο, μια κακοτυχία κτλ... και πάντα πρέπει να έχουμε υπομονή και να μην φέρνουμε την καταστροφή για το τίποτα.. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο μας για το vickmall. Αντίθετα με το etotalk, που αναφέρει ένας φίλος παραπάνω έχω την χειρότερη εμπειρία σε after sale υποστήριξη:wacko: Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ποιο απ όλα δέχεται πιστωτική κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Για tablet και διάφορα άλλα gadgets επιλέγω το banggood και για TV box διαλέγω το Geekbuying. Για πράματα που δεν τα έχει το Vickmall στον κατάλογό του, κάνε τους μια ερώτηση σε π.μ. Μπορεί να σου βρει κάποια από αυτά. Μου το κάνει κυρίως σε ανταλλακτικά, αλλά όχι μόνο. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Σου έχει έρθει κάποιο προβληματικό τηλέφωνο από banggood η απλά από συνήθεια επιλέγεις vickmall; Όχι δεν έχω παραγγείλει ποτέ τηλέφωνο από το banggood.. Αλλά θα σου πω ένα σκηνικό που είχε γίνει με tablet .. Μου το είχαν στείλει με sweden post και στο τέλος πήγε Γερμανία και μετά ξανά πίσω Κίνα .. Οκ μου το ξανά έστειλαν και ήρθε κανονικά στο τέλος ..Με τα πολλά και τα λίγα από το vick.. δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αποστολές , συν ότι τα στέλνουν γρήγορα όταν έχουν κάτι σε stock και δεν σε παραμυθιάζουν ότι το έχουν για να το αγοράσεις ..Ένα συν που έχει το bang.. σε σχέση με το vick.. είναι τα κουπόνια και οι πόντοι που παίρνεις από τις αγορές σου ..Αλλά ένα αρνητικό που έχει το bang.. σε σχέση με το vick , είναι ότι δεν σου στέλνει μια θήκη δώρο για το tablet παράδειγμα ..Τελοσπάντων αυτά με τα δωράκια και τους πόντους δεν κρίνουν μια αγορά , απλά τα ανέφερα .. Για πράματα που δεν τα έχει το Vickmall στον κατάλογό του, κάνε τους μια ερώτηση σε π.μ. Μπορεί να σου βρει κάποια από αυτά. Μου το κάνει κυρίως σε ανταλλακτικά, αλλά όχι μόνο. Τους έχω ρωτήσει για Tablet και Tvbox που ήθελα , αλλά δεν τα παίρνουν σε ανταγωνιστικές τιμές φίλε μου .. Γι αυτό και δεν ασχολούνται με αυτά τα είδη , εκτός από τα xiaomi tablet .. και φέρνουν μόνο κινητά περισσότερο και ασχολούνται με multi language roms , root κτλ , που άλλα μαγαζιά δεν πειράζουν καν τα κινητά από root και custom roms ... Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ποιο απ όλα δέχεται πιστωτική κάρτα? Όλα δέχονται πιστωτική κάρτα αλλά θα σου πω το εξής. Μέχρι στιγμής από ότι έχω δει μόνο το banggood σε χρεώνει κατευθείαν στην κάρτα. Τα άλλα σε πάνε μέσω PayPal το οποίο μάλλον είναι πιο ασφαλές αν πέσεις σε μούφα κατάστημα αλλά με αυτόν τον τρόπο προσωπικά δεν μπορώ να κάνω αγορές. Κατευθείαν από την κάρτα μπορώ να πληρώσω (είμαι από τους τυχερούς που δεν την πιάνουν τα capital controls) αλλά μέσω PayPal δεν με αφήνει ποτέ. Είτε 1€ είτε 200€ είναι αυτό που θες να πάρεις από το banggood δεν θα σε σταματήσει η τράπεζα. Και αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που μόνο από εκεί παραγγέλνω προσωπικά κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και στα after sales. Όχι δεν έχω παραγγείλει ποτέ τηλέφωνο από το banggood.. Αλλά θα σου πω ένα σκηνικό που είχε γίνει με tablet .. Μου το είχαν στείλει με sweden post και στο τέλος πήγε Γερμανία και μετά ξανά πίσω Κίνα .. Οκ μου το ξανά έστειλαν και ήρθε κανονικά στο τέλος ..Με τα πολλά και τα λίγα από το vick.. δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αποστολές , συν ότι τα στέλνουν γρήγορα όταν έχουν κάτι σε stock και δεν σε παραμυθιάζουν ότι το έχουν για να το αγοράσεις ..Ένα συν που έχει το bang.. σε σχέση με το vick.. είναι τα κουπόνια και οι πόντοι που παίρνεις από τις αγορές σου ..Αλλά ένα αρνητικό που έχει το bang.. σε σχέση με το vick , είναι ότι δεν σου στέλνει μια θήκη δώρο για το tablet παράδειγμα ..Τελοσπάντων αυτά με τα δωράκια και τους πόντους δεν κρίνουν μια αγορά , απλά τα ανέφερα .. καλά αυτό με το ταχυδρομείο είναι καθαρά θέμα ατυχίας και πολύ πιθανόν λάθος του κούριερ αλλά ποτέ δεν ξέρεις!! η αλήθεια είναι ότι ακούω πολλά για το vickmall και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να πάρω κάτι από εκεί γιατί πχ τα κινητά το banggood αργεί να τα βγάλει με την επίσημη ρομ με πολλές γλώσσες και playstore για κάποιον λόγο.... by the way ευχαριστώ για τις πληροφορίες :) Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 To BangGood παρατήρησα χρεώνει πλέον 0.43$ μεταφορικά για smartphone/tablet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 To BangGood παρατήρησα χρεώνει πλέον 0.43$ μεταφορικά για smartphone/tablet... Και να χρεώνει τίποτα δεν είναι. Εδώ οι δικοί μας ζητάνε 5 και 6 ευρώ μεταφορικά. Από όταν άρχισα αγορές από κίνα ποτέ ξανά από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 To Everbuying είναι το ίδιο με το Gearbest, και το ίδιο με το Dealsmachine?? !!!!!! Και το igogo :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Και το igogo :lol: Είναι οοολα αυτά το.ίδιο.μαγαζί;;;;;;;;;; !!!!!!!!!! Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Η ως τώρα εμπειρία από την 1η παραγγελία με DealsMachine: 1) Δευτέρα παρήγγειλα κινητό, το Blackview BV2000s σε τρελή τιμή $40(!), 2) Τρίτη τους ρωτάω και μου λένε το δέμα μου είναι έτοιμο για αποστολή, 3) Τετάρτη πήρα tracking number (Βέλγικο Ταχυδρομείο) και μου έδωσαν φωτογραφία του δέματός μου, 4) Πέμπτη το tracking ενημερώθηκε!! Μακάρι όταν έρθει το κινητό, να δουλεύει κιόλας... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Η ως τώρα εμπειρία από την 1η παραγγελία με DealsMachine: 1) Δευτέρα παρήγγειλα κινητό, το Blackview BV2000s σε τρελή τιμή $40(!), 2) Τρίτη τους ρωτάω και μου λένε το δέμα μου είναι έτοιμο για αποστολή, 3) Τετάρτη πήρα tracking number (Βέλγικο Ταχυδρομείο) και μου έδωσαν φωτογραφία του δέματός μου, 4) Πέμπτη το tracking ενημερώθηκε!! Μακάρι όταν έρθει το κινητό, να δουλεύει κιόλας... :lol: Σε μορφή BLVS111111111 είναι το tracking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) Σε μορφή BLVS111111111 είναι το tracking? Ναι, BLVS και 16 αριθμοί. Γιατί, είναι ψεύτικο ή απλά ρωτάς από περιέργεια? EDIT: Μόλις ενημερώθηκε για 2η φορά το tracking number, πως το δέμα μου είναι έτοιμο ν' αποσταλεί, που σημαίνει ότι η μεταφορική το παρέλαβε!! Χρόνο ρεκόρ το DealsMachine! :D Να δούμε και τι θα μου έρθει... Edited March 3, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ναι, BLVS και 16 αριθμοί. Γιατί, είναι ψεύτικο ή απλά ρωτάς από περιέργεια? EDIT: Μόλις ενημερώθηκε για 2η φορά το tracking number, πως το δέμα μου είναι έτοιμο ν' αποσταλεί, που σημαίνει ότι η μεταφορική το παρέλαβε!! Χρόνο ρεκόρ το DealsMachine! :D Να δούμε και τι θα μου έρθει... Γιατί κατά 99% είναι το κλασικό tracking το οποίο σου δίνει πληροφορίες μέχρι να μπει Ελλάδα, έπειτα συνεχίζει ως απλό. Δεν μπορώ να καταλάβω καν την λογική τους μιας και έχουν φάει τόσες παρατηρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Η ως τώρα εμπειρία από την 1η παραγγελία με DealsMachine: 1) Δευτέρα ........ Μακάρι όταν έρθει το κινητό, να δουλεύει κιόλας... :lol: Βρε φιλε, μην τα θες και ολα δικα σου! :p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 για θηκες κινητων τι προτεινεται; τα ιδια κινεζικα site ή ebay? θελω ενα armband. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 για θηκες κινητων τι προτεινεται; τα ιδια κινεζικα site ή ebay? θελω ενα armband. Όπου το βρεις πιο φθηνα. Απλώς από τα κινεζομαγαζα έχεις επιλογή για tracking και στη περιπτωση αυτη θα παραλαβεις λογικα πιο γρήγορα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Εχω ανοιξει μια διαφορα στο πευπολ με το Γκιαρμπεστ. Απο την ημερα εκεινη οποτε μπαινω στο σαιτ τους, οι τιμες που μου δειχνει ειναι αυτες πριν την ταχα μου εκπτωση που βαζει σε ολα. Δηλαδη κινητο των 100 εμενα μου το δειχνει πχ 200, η τιμη που δηθεν ειναι η αρχικη. Η λεπτομερεια ειναι οτι με το που ανοιγει η σελιδα, στιγμιαια διχνει την νορμαλ τιμη αλλα αμμεσως μετα μολις παρει χαμπαρι οτι ειμαι ... εγω, αλλαζει την τιμη στην αρχικη μεγαλη. εχει συμβει σε αλλον? Ετσι απο περιεργεια για να δω μεχρι που φτανει η πους...τια τους. :X Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Φίλε μου δε μου έχει συμβει αλλα ειναι απο τα πιο ενδιαφέρντα post ever! Περιμενω κι εγω απαντησεις ! Ρε τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts