Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα παιδια πηρα τα λεφτα μου πισω και είπα να δοκιμασω άλλη μια φορα την ιδια παραγγελια. Αυτη την φορα εκανα desktop recording την ολη διαδηκασια για να τους την δειξω αν και αυτη παει στραβα.. Να πω την αληθεια πιστευα οτι και παλι θα συμβει το ιδιο και θα με χρεωσουν παρα πανω, αλλα αυτη την φορα με χρεωσαν κανονικα..

Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση ειναι ότι όταν παω στα στοιχεια της παραγγελια μου, βλεπω στην επιλογη How to deal with temporarily out of stock: I will wait all order ready, ενω παντα τσεκαρω το I will cancel order..

Λεω μηπως ξεχασα να τσεκαρω την σωστη επιλογη?.. Εβαλα το βιντεο να παιξει και όμως ειχα τσεκαρει την επιλογη How to deal with temporarily out of stock: I will cancel order.. Κατι που με κανει να σκεφτω οτι ισως εχει καποιο bug η σελιδα τους..Τι να πω..

Όχι οτι ειναι κατι σημαντικο απλα με παραξενεψε.

Φιλος τωρα μου εφυγε η απορια και εμενα. Το ιδιο ειχα επιλεξει και εγω στην παραγγελεια μου και μετα μου εβγαλε το ιδιο που εβγαλε και εσενα. Δε νομιζω οτι ειναι bug....

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε μηπως να μου πεις ποιο ειναι αυτο το FCT γιατι με ενδιαφερει και μενα ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430010

Μελέτησε καλά πριν προχωρήσεις...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430010

Μελέτησε καλά πριν προχωρήσεις...

ααα...καλα...ευχαριστω αλλα δεν παιζω :rolleyes:

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Προς cirith και zananiro .

Ναι εννοούσα το htc one M8 από fastcardtech ! Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Btw ποιό παρήγγειλες; Γιατί είναι δύο με 2-3 δολλάρια διαφορά.

Χρήματα χάσαμε και θα ξαναχάσουμε αλλά αυτη η τιμή ρε ...

Έχει κανείς εμπειρία αγοράς από το etotalk.com ? Τι παίζει με εξυπηρέτηση,παράδοση και ποιότητα?

Έχει κανείς εμπειρία αγοράς από το etotalk.com ? Τι παίζει με εξυπηρέτηση,παράδοση και ποιότητα?

Στο link βρίσκεται η απάντησή σου. :p Προσωπικά, όχι, δεν έχω εμπειρία...

http://resellerratings.com/store/Etotalk

Φιλος τωρα μου εφυγε η απορια και εμενα. Το ιδιο ειχα επιλεξει και εγω στην παραγγελεια μου και μετα μου εβγαλε το ιδιο που εβγαλε και εσενα. Δε νομιζω οτι ειναι bug....

Οποτε αν δεν ειναι bug για ποιο λογο πιστευεις οτι συμβαινει? Οτι το κανουν επιτηδες?

Οποτε αν δεν ειναι bug για ποιο λογο πιστευεις οτι συμβαινει? Οτι το κανουν επιτηδες?

Γιατι αμα δεν το εχουν στοκ( που μερικα δεν τα εχουν γιατι στις παραγελλειες λεει dispatch 1-3 days, και τα δεματα τα διωχνουν υστερα απο 10 μερες + ) θα ακυρωσεις τη παραγγελεια σου. Ενω ετσι σε αναγκαζουν να περιμενεις εως να σου τη στειλουν ,οταν θελουν αυτοι, και δεν μπορεις να κανεις και τιποτα γιατι εχεις γραψει " i will wait ....".

Προς cirith και zananiro .

Ναι εννοούσα το htc one M8 από fastcardtech ! Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Btw ποιό παρήγγειλες; Γιατί είναι δύο με 2-3 δολλάρια διαφορά.

Χρήματα χάσαμε και θα ξαναχάσουμε αλλά αυτη η τιμή ρε ...

Εγώ παράγγειλα αυτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΧΙ ΑΥΤΟ! Είναι αμερικάνικο και δεν παίζει 4G εδώ (μπορεί ούτε και 3G).

Τώρα η διαφορά αυξήθηκε πολύ...

Υ.Γ.: Μόλις μου έστειλε λυπητερό e-mail το Fastcardtech και μου γράφουν (παρ' όλο που μου είχαν δώσει νωρίτερα tracking number) ότι λόγω κινέζικης πρωτοχρονιάς η παραγγελία θα φύγει μετά τις 15-18 Φεβρουαρίου και για... παρηγοριά θα μου στείλουν και κάτι καθρεφτάκια για αγρίους :) (ακουστικά, screen protector και βάση).

Edited by cirith

Καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω το cubot x17 αλλιως lenovo k3 η leagoo elite 1 ,εχετε καποιες εντυπωσεις απο τα ακολουθα κινεζικα σαιτς? e-fox,gearbest,tomtop.Θα το αγορασω με Paypal της μαμας μου φοβος να μη μου ερθει ποτε το κινητο και να χασω τα λεφτα μου υπαρχει?

Καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω το cubot x17 αλλιως lenovo k3 η leagoo elite 1 ,εχετε καποιες εντυπωσεις απο τα ακολουθα κινεζικα σαιτς? e-fox,gearbest,tomtop.Θα το αγορασω με Paypal της μαμας μου φοβος να μη μου ερθει ποτε το κινητο και να χασω τα λεφτα μου υπαρχει?

Για το κινητο μπορω να σου πω οτι ειναι τιμιο.

Για τα καταστηματα υπαρχουν τα αναλογα νηματα, οποτε διαβασε για να παρεις μια ιδεα. Μαλλον θα παρεις αρκετες ιδεες,

Με το paypal δυσκολα χανεις λεφτα, και οσα καταστηματα ειναι σοβαρα στελνουν παντα το κινητο σου

Γεια σας παιδια!

Εχω παραγγειλει απο τις 14 Ιανουαριου ενα ulefone paris απο την antelife. Δυστυχως εκανα checkout με απλη χρεωση της mastercard prepaid και οχι με paypal οποτε και δεν γνωριζω αν μπορω να παρω πισω τα χρηματα μου. Δυστυχως οι τυποι απλα δεν 'παιζονται!'. Δεν δινουν καμια εξηγηση και μαλιστα 5 μερες πριν μου ζητησαν αν εν τελει θελω το κινητο που το παρηγγειλα σε ασπρο, να μου το στειλουν σε γκρι γιατι τσεκαραν την αποθηκη και ειδαν οτι δεν υπαρχει αποθεμα σε ασπρο. Δεν ξερω πως να το χειριστω. Τους στελνω καθε μερα απο ενα μηνυμα εξηγωντας το ποσο απογοητευμενος ειμαι αλλα αυτοι εδω και 5 μερες δεν απαντουν.

Παρακαλω σε οποιαδηποτε βοηθεια!

Σας ευχαριστω.

Αλεξανδρος

Γεια σας παιδια!

Εχω παραγγειλει απο τις 14 Ιανουαριου ενα ulefone paris απο την antelife. Δυστυχως εκανα checkout με απλη χρεωση της mastercard prepaid και οχι με paypal οποτε και δεν γνωριζω αν μπορω να παρω πισω τα χρηματα μου. Δυστυχως οι τυποι απλα δεν 'παιζονται!'. Δεν δινουν καμια εξηγηση και μαλιστα 5 μερες πριν μου ζητησαν αν εν τελει θελω το κινητο που το παρηγγειλα σε ασπρο, να μου το στειλουν σε γκρι γιατι τσεκαραν την αποθηκη και ειδαν οτι δεν υπαρχει αποθεμα σε ασπρο. Δεν ξερω πως να το χειριστω. Τους στελνω καθε μερα απο ενα μηνυμα εξηγωντας το ποσο απογοητευμενος ειμαι αλλα αυτοι εδω και 5 μερες δεν απαντουν.

Παρακαλω σε οποιαδηποτε βοηθεια!

Σας ευχαριστω.

Αλεξανδρος

Το ενα λαθος πισω απο το αλλο. Το καταστημα ειναι για κλωτσιες, και παντα με Paypal. Αν πηγαινες στην τραπεζα που εκδωθηκε η καρτα και δηλωσεις αρνηση πληρωμης; Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο. Απλα πρεπει να υπαρχει μια δικλιδα ασφαλειας σε τεταια θεματα. Οποτε πας στην τραπεζα και ρωτας.

Eυχαριστώ φίλε Barlost. Θα κάνω μια ερώτηση αν και δεν το νομίζω να γίνεται! Θα σας ενημερώσω.

Παρακαλώ αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι, θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων.

Αλέηανδρος

Εγώ έχω τις χειρότερες εμπειρίες από antelife και gearbest.

Δεν πρόκειται ποτέ να παραγγείλω ξανά από αυτούς.

Ευτυχώς είχα πληρώσει μέσω PayPal.

Και οι δύο είναι για μένα για :rocket:

Το banggood έδινε θυμάμαι ένα κουπόνι 10% μέσω του app. Πως γινόταν αυτό; Έκανες account από το site και μετά log in στο app και στο έδινε ή έκανες account απευθείας από το app;

Δεν έπαιζε ρόλο απο πού έφτιαχνες το account. Αρκεί η πρώτη σου αγορά να ήταν μέσα από το app.

Αφου κάνω μια αγορά από το app μετά δίνει το 10%;

Μόλις εγκαταστάσεις την εφαρμογή σου δίνεται ένα κουπόνι για έκπτωση 10%. Αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο για την πρώτη αγορά σου μέσω του app.

Μεταξύ Banggood,Everbuying,Gearbest και Geekbuying ποιο πιστεύετε οτι είναι το καλύτερο απο όλες τις απόψεις?

Μεταξύ Banggood,Everbuying,Gearbest και Geekbuying ποιο πιστεύετε οτι είναι το καλύτερο απο όλες τις απόψεις?

Banggood

Geekbuying

GearBest/Everbuying

Με αυτή την σειρά.

Banggood

Geekbuying

GearBest/Everbuying

Με αυτή την σειρά.

Ναι σίγουρα το Banggood πρώτο..έχω κάνει 3 παραγγελίες από εκεί και όλα καλά απλά θέλω να κάνω άλλη μία αλλά πολλά προιόντα είναι out of stock και ψάχνω εναλλακτικό shop και εγώ τείνω προς geekbuying..

Ναι σίγουρα το Banggood πρώτο..έχω κάνει 3 παραγγελίες από εκεί και όλα καλά απλά θέλω να κάνω άλλη μία αλλά πολλά προιόντα είναι out of stock και ψάχνω εναλλακτικό shop και εγώ τείνω προς geekbuying..

Το geekbuying εχει καλυτερο after sale σε περιπτωση ελλατωματικου προιοντως.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......