taliban Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 geekbuying ναι,ελληνικα http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-MEILAN-2-5-0inch-4G-FDD-LTE-Flyme-4-5-2GB-16GB-Smartphone-64bit-MT6735-Quad-Core-13-0MP-5-0MP-Miracast---Pink-350361.html vickmall οχι,ελληνικα ξέχασε το φίλε μου, ότι του κατέβει γράφει το geek, η ρομ δεν έχει Ελληνικά, έχω μιλήσει με την meizu και γενικά δεν έχει βγει Ι ( international ) rom για την συσκευή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 ξέχασε το φίλε μου, ότι του κατέβει γράφει το geek, η ρομ δεν έχει Ελληνικά, έχω μιλήσει με την meizu και γενικά δεν έχει βγει Ι ( international ) rom για την συσκευή ok φιλε μου ποτε θα βγει international update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 ok φιλε μου ποτε θα βγει international update? δεν θα είναι update, ρομ θα είναι με κωδικό Ι, η meizu κάνει κάτι κουλά με τις ρομ γενικά από ότι έχω καταλάβει και διαβάσει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 δεν θα είναι update, ρομ θα είναι με κωδικό Ι, η meizu κάνει κάτι κουλά με τις ρομ γενικά από ότι έχω καταλάβει και διαβάσει φιλε εχετε να προτεινετε κατι? εστω αναμεσα στα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 φιλε εχετε να προτεινετε κατι? εστω αναμεσα στα δυο? δεν κατάλαβα την ερώτηση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 δεν κατάλαβα την ερώτηση ξεχασε το φιλε http://www.tinydeal.com/lenovo-a806-5-ips-hd-mtk6592-octa-core-android-44-4g-lte-phone-p-153243.html ή http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-miui-6-1280-720p-smartphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Γνωριζει μηπως κανεις αν μπορω να ακυρωσω παραγγελια απο το minideal??παρηγγειλα κινητο σε presale εχει καμια βδομαδα και θελω να το ακυρωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Γνωριζει μηπως κανεις αν μπορω να ακυρωσω παραγγελια απο το minideal??παρηγγειλα κινητο σε presale εχει καμια βδομαδα και θελω να το ακυρωσω Γιατί δεν τους στέλνεις ένα email να ρωτήσεις; Αν είναι presale όπως λές δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνεται. Edited September 1, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Διαγράφηκαν off topic ποστ. Επίσης να υπενθυμίσω ότι προσωπικές αντιπαραθέσεις και χαρακτηρισμοί δεν επιτρέπονται. Βρισκόμαστε εδώ για να συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Aυτο το μαγαζι http://www.igogo.es το γνωρίζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Μάγκες καλησπέρα. Το ξέρω ότι αυτό που θα ρωτήσω είναι λίγο offtopic αλλά τα αγλικά μου είναι τραγικά. Έχω στο gearbest κάποια κουπόνια συνολικής αξίας 25$ που λήγουν σε κανά μήνα. Θέλω να πάρω κινητό γιατί ξέμεινα και η ερώτηση μου είναι η εξής.. Παίζει να τα χρησιμοποιήσω όλα μαζί? Δηλαδή από 155$ πχ του Κ3 να πληρώσω 130$ ? Ευχαριστώ και συγνώμη για το off topic Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 To topic ονομάζεται «Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά», παραμείνετε στο θέμα λοιπόν, και χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις :!: Μάγκες καλησπέρα. Το ξέρω ότι αυτό που θα ρωτήσω είναι λίγο offtopic αλλά τα αγλικά μου είναι τραγικά. Έχω στο gearbest κάποια κουπόνια συνολικής αξίας 25$ που λήγουν σε κανά μήνα. Θέλω να πάρω κινητό γιατί ξέμεινα και η ερώτηση μου είναι η εξής.. Παίζει να τα χρησιμοποιήσω όλα μαζί? Δηλαδή από 155$ πχ του Κ3 να πληρώσω 130$ ? Ευχαριστώ και συγνώμη για το off topic μόνο ένα κουπόνι ανά παραγγελία μπορείς να χρησιμοποιήσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Weedsmd Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 καλημέρα στους συμφορουμίτες, Παρακολουθώ διάφορα θέματα στο φόρουμ απο καιρό και αποφάσισα επιτέλους να δοκιμάσω την αγορά ενός κινητού από κίνα. Θα μου πείτε ωραία περίοδο διάλεξες με τα cc, αλλά ευτυχώς τ φόρουμ έδωσε λύση και σε αυτό το πρόβλημα. :lol: Λοιπόν σα μαγαζί κατέληξα στο vickmall κυρίως λόγω της εξυπηρέτησης που αναφέρουν οι περισσότεροι. Ήθελα να ρωτήσω πως δουλεύει το σύστημα με τα free gifts. Πιο συγκεκριμένα, όλοι στα σχόλια του κινητού ζητάνε free gifts (θήκη, προστατευτικό, καρτα μνημης κλπ). Αυτά όμως το σαιτ τα χρεώνει. Εγώ για να τα πάρω δωρεάν, δε θα πρέπει να τα επιλέξω έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 καλημέρα στους συμφορουμίτες, Παρακολουθώ διάφορα θέματα στο φόρουμ απο καιρό και αποφάσισα επιτέλους να δοκιμάσω την αγορά ενός κινητού από κίνα. Θα μου πείτε ωραία περίοδο διάλεξες με τα cc, αλλά ευτυχώς τ φόρουμ έδωσε λύση και σε αυτό το πρόβλημα. :lol: Λοιπόν σα μαγαζί κατέληξα στο vickmall κυρίως λόγω της εξυπηρέτησης που αναφέρουν οι περισσότεροι. Ήθελα να ρωτήσω πως δουλεύει το σύστημα με τα free gifts. Πιο συγκεκριμένα, όλοι στα σχόλια του κινητού ζητάνε free gifts (θήκη, προστατευτικό, καρτα μνημης κλπ). Αυτά όμως το σαιτ τα χρεώνει. Εγώ για να τα πάρω δωρεάν, δε θα πρέπει να τα επιλέξω έτσι δεν είναι? Αναλογος ποιο κινητο ζητας. Σε καποια εχει επιλογη να τα διαλεξεις, σε καποια αλλα στα χρεωνουν. Την καρτα μνημης ειναι λογικο να στην χρεωσουν. Δεν χανεις αν μιλησεις στο σκαιπ μαζι τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Weedsmd Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Αρχικα σ ευχαριστω για την απαντηση. Ενδιαφερομαι για το lenovo vibe x2. Αν δεις στα comments απ το λινκ ολοι ζητανε free gifts. Πανω ομως στα χρεωνει. Γι αυτο ρωτησα http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-x2-smartphone-4g-lte-mtk6595-5-0-inch-1920-x-1080-2gb-32gb-dual-sim-android-os-4-4.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Φιλε εννοούν τα free οχι αυτα που χρεώνει, προφανώς κάνεις πρώτη φορά παραγγελιά,δηλαδη την Silicone Case +Screen Film που εαν κοιτάξεις καλά στο λινκ είναι δωρεάν,αυτα λενε οι πελάτες απο κατω και ισως ζητάνε και κάτι άλλο που θελουν αυτοι,π.χ. καλώδιο otg που ίσως ενα μιλήσουν με την selina στο live chat του μαγαζιου να τους το δώσει σαν εξτρα δωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Weedsmd Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ναι πρωτη φορα αγοραζω απο κινα. Δεν εννοω Silicone Case +Screen Film, αλλα tempered glass (4,99$), hard case (6,99$) ακομα και car charger, earphones μεχρι και καρτα μνημης ζητησε καποιος. Γι αυτα λετε καλυτερα να στειλω μηνυμα σε καποιον απ το μαγαζι δλδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxbak Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) έκανα μια αγορά από EverBuying , θα ήθελα να ακούσω και σχόλια για το συγκεκριμένο site . Άποψη έχω για το Vickmall η συναλλαγή μου στην αγορά ενός τηλεφώνου ήταν άψογη , γρήγορη επικοινωνία και γρήγορη παράδοση επαγγελματίες . Edited September 6, 2015 by taxbak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 έκανα μια αγορά από EverBuying , θα ήθελα να ακούσω και σχόλια για το συγκεκριμένο site . Άποψη έχω για το Vickmall η συναλλαγή μου στην αγορά ενός τηλεφώνου ήταν άψογη , γρήγορη επικοινωνία και γρήγορη παράδοση επαγγελματίες . Ετη φωτος το Βικμαλλ. Για το αλλο εχω ακουσει και καλα και ασχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 απο JD εχει αγορασει κανεις? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 έκανα μια αγορά από EverBuying , θα ήθελα να ακούσω και σχόλια για το συγκεκριμένο site . Άποψη έχω για το Vickmall η συναλλαγή μου στην αγορά ενός τηλεφώνου ήταν άψογη , γρήγορη επικοινωνία και γρήγορη παράδοση επαγγελματίες . 3 αγορές από EB τους τελευταίους μήνες. Μόνο θετικά. Aftersales δεν έχω χρειαστεί μαζί τους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 απο JD εχει αγορασει κανεις? Και γώ σκέφτομαι να πάρω απο κει. Σαν το alibaba, taobao κτλ είναι. Το αγγλικό site είναι λίγο τραγικό αλλά οκ. Το θετικό είναι ότι δέχεται paypal. @junglist Μόνο θετικά, αλλά τους τα ψέλνεις λίγο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Και γώ σκέφτομαι να πάρω απο κει. Σαν το alibaba, taobao κτλ είναι. Το αγγλικό site είναι λίγο τραγικό αλλά οκ. Το θετικό είναι ότι δέχεται paypal. @junglist Μόνο θετικά, αλλά τους τα ψέλνεις λίγο. :p Κοίτα είναι μέχρι να συννενοηθείς μαζί τους και να βρεις αυτό που θες σε απόθεμα. Άλλες φορές κλείνει το θέμα αμέσως και πέφτει η παραγγελία σφαίρα, αλλά μια φορά θέλανε πολύ κουβέντα γιατί δεν βρέθηκε απόθεμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Στα μαγαζιά που έχει επιλογή νομίσματος, ξέρει κάποιος αν βάλουμε €, η πληρωμή γίνεται σε € ή σε $; Δηλαδή αν ένα κινητό σε κάποιο σάιτ έχει πχ. 100$ και αλλάξω την επιλογή από $ σε € και λέει πχ. 90€ , αν το βάλω στο καλάθι και πληρώσω με κάρτα, αυτή θα χρεωθεί 90€ ή πάλι την ισοτιμία των 100$; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Στα μαγαζιά που έχει επιλογή νομίσματος, ξέρει κάποιος αν βάλουμε €, η πληρωμή γίνεται σε € ή σε $; Δηλαδή αν ένα κινητό σε κάποιο σάιτ έχει πχ. 100$ και αλλάξω την επιλογή από $ σε € και λέει πχ. 90€ , αν το βάλω στο καλάθι και πληρώσω με κάρτα, αυτή θα χρεωθεί 90€ ή πάλι την ισοτιμία των 100$; Η μετατροπή που έχουν είναι απλά για να δεις την τιμή και σε euro , οι αγορές κανονικά γίνονται με δολλάρια ( αλλά μην εμπιστεύεσαι ούτε για να κοιτάξεις την τιμή σε ευρώ τα sites γιατί πολλές φορές η ισοτιμία που έχουν είναι last year ) Edited September 6, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts