evansarmor Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Να θυμάσαι ότι έχεις 45 μέρες από την πληρωμή για να κάνεις dispute και 20 μέρες από το dispute για να το κάνεις claim. Οι ημέρες από την πληρωμή γιά dispute είναι 180 και όχι 45 .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδιά έχετε δίκιο για τις 180 μέρες, από βιασύνη έγραψα 45 επειδή ακόμα τόσες λέει στο λινκ που έδωσα παραπάνω (το οποίο είναι από το επίσημο σαιτ του paypal!! Απορώ πως τους ξέφυγε, μεγάλη γκάφα). @adversus: μην ανησυχείς, έτσι γίνεται. Το tracking number το παίρνεις όταν παραδίδεις το πακέτο στην ταχυδρομική εταιρεία. Η αποστολή όμως μπορεί να γίνει αργότερα την ίδια μέρα, μπορεί ομως και την επόμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 @adversus: μην ανησυχείς, έτσι γίνεται. Το tracking number το παίρνεις όταν παραδίδεις το πακέτο στην ταχυδρομική εταιρεία. Η αποστολή όμως μπορεί να γίνει αργότερα την ίδια μέρα, μπορεί ομως και την επόμενη. Ναι νταξει τωρα ειμαι χαλαρος,αφου ειδα οτι εδειξαν ενδιαφερον εστω κι αργα εχω υπομονη Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 παιδιά η postNL ειναι πιό γρήγορη από την sing post ή μία από τα ίδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Δεν έχει διαφορά. Το κατάστημα να εξυπηρετεί σύντομα την παραγγελία και να μην την κρατάει ημέεεερες (με έχουν καθυστερήσει ως και πολλές εβδομάδες (το to2c)) μέχρι να φιλοτιμηθεί να την στείλει. Την Πέμπτη (25-5) παρέλαβα μέσω SingPost παραγγελία που είχε σταλεί στις 22-5 από VickMall. Πάντα προτιμώ αυτό επειδή λειτουργεί καλά το tracking number, ενώ οι Ολλανδοί δεν παρουσιάζουν τίποτα ώσπου να φτάσει στην χώρα τους. Από χρόνους, ήταν η 1η φορά που παρέλαβα τόσο σύντομα, αφού συνήθως κάνουν και τα 2 ταχυδρομεία λίγο πάνω από 20 ημέρες. Εν κατακλείδι, αν έχουν κέφια οι ενδιάμεσοι και το κατάστημα, έρχεται γρήγορα. Αν όχι, δεν έχει σημασία όποιο ταχυδρομείο κι αν διαλέξεις. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Δεν έχει διαφορά. Το κατάστημα να εξυπηρετεί σύντομα την παραγγελία και να μην την κρατάει ημέεεερες (με έχουν καθυστερήσει ως και πολλές εβδομάδες (το to2c)) μέχρι να φιλοτιμηθεί να την στείλει. Την Πέμπτη (25-5) παρέλαβα μέσω SingPost παραγγελία που είχε σταλεί στις 22-5 από VickMall. Πάντα προτιμώ αυτό επειδή λειτουργεί καλά το tracking number, ενώ οι Ολλανδοί δεν παρουσιάζουν τίποτα ώσπου να φτάσει στην χώρα τους. Από χρόνους, ήταν η 1η φορά που παρέλαβα τόσο σύντομα, αφού συνήθως κάνουν και τα 2 ταχυδρομεία λίγο πάνω από 20 ημέρες. Εν κατακλείδι, αν έχουν κέφια οι ενδιάμεσοι και το κατάστημα, έρχεται γρήγορα. Αν όχι, δεν έχει σημασία όποιο ταχυδρομείο κι αν διαλέξεις.εχω κανει παραγγελια απο tp2c. στις 27-5 εκαναν shiping και στις 29 -5 στο track checker μου βγαζει"the item is pre-advided greece". εννοεί ότι έφυγε γιά ελλάδα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantius Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Εχει 1 βδομαδα που παρελαβα απο pandawil το Νεκεν Ν6 GB2 (πολυ καλο κινητο) κανενα αξιοπιστο site για θηκες αμα εχει για το συγκεκριμένο κινητό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Πού πήγε το θέμα του gearbest; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μου φαίνεται ότι την έκανε κι αυτό σαν το TO2C νωρίτερα ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλημέρα και καλό μήνα, γιατί δεν υπάρχει το θέμα του Gearbest; Διαγράφηκε; Κάποιος από το myphone να μας ενημερώσει;; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 το ιδιο ψαχνω και εγω....υπαρχει καποια ενημερωση;;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παει και MINIDEAL.... TO2C, GEARBEST, MINIDEAL.... Την κάνανε.... Περαστικά μας Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 πάντως σαν μαγαζιά λειτουργούν κανονικά.έχει δοθεί καμμια εξήγηση γιατί έφυγαν τα άλλα πριν το Τ02c? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παει και MINIDEAL.... TO2C, GEARBEST, MINIDEAL.... Την κάνανε.... Περαστικά μας Κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει, δεν γίνεται ξαφνικά να έφυγαν από το φόρουμ όλα μαζί..συνεννοημενοι ήταν? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 λογω πληρωμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 λογω πληρωμη... Ηταν πολλά τα λαλακια για ενοίκιο???? πεφτει και η ζητησις.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 εκανα μια παραγγελία απο gearbest και μου ζητάει ταυτότητα αποδεικτικό πληρωμης να επιβεβαιώσω την διεύθυνση μου και φωτο την καρτα.... εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Παλια..προ paypal. Μηπως δεν εχεις κανει λογαριασμο και δεν παρηγγειλες μεσω paypal? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 εκανα μια παραγγελία απο gearbest και μου ζητάει ταυτότητα αποδεικτικό πληρωμης να επιβεβαιώσω την διεύθυνση μου και φωτο την καρτα.... εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο? Πώς πλήρωσες; Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 με paypal πληρωσα τους εστειλα φωτο απο το paypal τη συναλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 με paypal πληρωσα τους εστειλα φωτο απο το paypal τη συναλλαγή πολλοί ζητάνε paypal verified address εμένα δεν μου τα έχουν ζητήσει μιας και έχω και τις 2 διευθύνσεις που παραλαμβάνω στο paypal μπορεί έτσι να είναι για τους περισσότερους από εμάς.. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου πει γιατί σταμάτησε η εκπροσώπηση του to2c στο φόρουμ? Υπήρξε κάποιο πρόβλημα?Συνεχίζει να θεωρείτε αξιόπιστο κατάστημα για αγορές? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Συνεχίζει να θεωρείτε αξιόπιστο κατάστημα για αγορές? Αξιόπιστο ήταν μόνο για όσους δεν είχαν το παραμικρό (και το εννοώ) πρόβλημα. Το δικό μου δεν το είχαν σε απόθεμα (αν και το site έλεγε το αντίθετο) και μου έβγαλαν το λάδι ώσπου να μου στείλουν άλλο μοντέλο που ήθελα. Όλο τους χαζούς έκαναν και συνολικά πήρε πάνω από ένα μήνα η διαδικασία. Αν έχεις και πρόβλημα στην συσκευή, κλάφτα! Θα ψάχνεις να την διορθώσεις μόνος σου. Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι δεν παίρνουν από εκεί ούτε τσίχλες (κι εγώ ανάμεσά τους). Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, παίρνεις από VickMall. Τίμιοι και με εξυπηρέτηση ως εκεί που δεν πάει άλλο. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αυτου του ειδους οι ερωτήσεις δε νομίζω οτι μπορούν να απαντηθούν. Η υπαρξη ή οχι στο φόρουμ δεν ειναι ενδεικτικό αξιοπιστίας, ειναι μαρκετινιστικοι οι λογοι. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Για να λεμε και τα καλα πηρα ενα doogee titans2 για ενα φιλο απο vickmall το οποιο μετα απο καμια 20αρια μερες νεκρωσε και δεν δουλευε. Μιλαω μαζι τους και το στελνω κινα το παραλαμβανουν το φτιαχνουν και το εστηλαν πισω σε μενα. Ολα μια χαρα πηρε περιπου 2 μηνες μεχρι να παει και να ερθει αλλα δεν νομιζω οτι μια αντιπροσωπια εδω θα το εφτιαχνε σε λιγοτερο χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts