al3x1k0 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Δες minideal Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 καλησπερα θελω να παρω ενα κινητο (ulefone) απο coolicool. ειναι αξιοπιστο το μαγαζι και υπαρχει κανενα κουπονι για αυτο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αν μπορεις να αποφυγεις το coolicool και τα αδελφακια του (efox ,antelife) μονο αν η τιμη ειναι περισσοτερο απο 30% κατω απο τους υπολοιπους θα το δοκιμαζα και μονο αν ηξερα πολυ καλα πως δουλευει το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis61 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλησπέρα myphoners!!!! Έχω αποφασίσει να πάρω το pipo x7, η τιμή είναι ίδια σχεδόν παντού(πριν κανένα τρίμηνο είχε -30ε :cry:). Πιο από τα Vickmall, Gearbest και Geekbuing προτείνετε σε αξιοπιστία και ταχύτητας αποστολής; Άμα έχετε κάποιο άλλο υπόψιν προτείνετε το :) , από EU stock house δεν βρήκα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Όποια σελίδα κι αν κοιτάξεις, θα δεις την ίδια απάντηση: Vickmall. :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Vickmall και από μένα ξεκάθαρα ακόμα και αν είναι ελάχιστα ακριβότερο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλησπέρα στη παρέα. Έχω παραγγείλει τα τελευταία χρόνια περί τις 10 συσκευές από to2c όντας απόλυτα ευχαριστημένος. Ενώ όλα τα προηγούμενα κάνανε από δύο βδομάδες και πάνω να έρθουν στο τελευταίο που παρήγγειλα ξαφνικά σήμερα βλέπω αυτό. <br /> ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή<br /> ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ18-05-201510:44ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ<br /> ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ22-05-201510:23ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)<br /> ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)22-05-201515:55Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)<br /> Είναι δυνατόν;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλησπέρα στη παρέα. Έχω παραγγείλει τα τελευταία χρόνια περί τις 10 συσκευές από to2c όντας απόλυτα ευχαριστημένος. Ενώ όλα τα προηγούμενα κάνανε από δύο βδομάδες και πάνω να έρθουν στο τελευταίο που παρήγγειλα ξαφνικά σήμερα βλέπω αυτό. <br /> ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή<br /> ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ18-05-201510:44ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ<br /> ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ22-05-201510:23ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)<br /> ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)22-05-201515:55Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)<br /> Είναι δυνατόν;;;;;; Εχω διαβασει 3-4 ιδιες περιπτωσεις,καλο αυτο,και παραξενο συγχρονως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Παιδία ποια μαγαζιά έχουν Ελλάδα αποθήκη; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 To gearbest και τα λοιπά κινεζομαγαζα κάνουν αποστολες το σαββατοκύριακο η τα στέλνουν από Δευτέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 To gearbest και τα λοιπά κινεζομαγαζα κάνουν αποστολες το σαββατοκύριακο η τα στέλνουν από Δευτέρα? Για εργασιμες μερες γραφουν αποστολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παιδία ποια μαγαζιά έχουν Ελλάδα αποθήκη; Σίγουρα το vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lettif Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Αποφάσισα να πάρω το Elephone P300S 3GB, αλλά μέχρι να μαζέψω τα χρήματα (θέλω 3) το Gearbest το ανέβασε στα 173€ για τις επόμενες 6 μέρες. Το μόνο site που τα έχει στα 147€ είναι το DealsMachine (όλα από τη λίστα του kimovil). Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο (σε σχέση και με την τιμή φυσικά); Να ρισκάρω να περιμένω μια βδομάδα μήπως και πέσει η τιμή του ή να δώσω την σελίδα του DealsMachine στο Price Match μήπως και μου τα δώσουν χαμηλότερα από Δευτέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Το DealsMachine έχει και ταχυδρομικά ... :) Απλώς στείλε πμ στον εκπρόσωπο του Gearbest εδώ και πες του ότι θέλεις 3 και να σου κάνει καλύτερη τιμή. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lettif Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Το DealsMachine έχει και ταχυδρομικά ... :) Απλώς στείλε πμ στον εκπρόσωπο του Gearbest εδώ και πες του ότι θέλεις 3 και να σου κάνει καλύτερη τιμή. Εννοείς στο thread του Gearbest εδώ στο φόρουμ ή στο site τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εννοείς στο thread του Gearbest εδώ στο φόρουμ ή στο site τους? Εδώ, στείλε πμ, θα σου απαντήσει πιό γρήγορα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lettif Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εδώ, στείλε πμ, θα σου απαντήσει πιό γρήγορα. Ευχαριστώ για την ταχύτητα των απαντήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Ευχαριστώ για την ταχύτητα των απαντήσεων. Να είσαι καλά, αλλά πρόσεξε όταν τα παραγγείλεις να μην είναι σε ένα δέμα ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Αποφάσισα να πάρω το Elephone P300S 3GB, αλλά μέχρι να μαζέψω τα χρήματα (θέλω 3) το Gearbest το ανέβασε στα 173€ για τις επόμενες 6 μέρες. Το μόνο site που τα έχει στα 147€ είναι το DealsMachine (όλα από τη λίστα του kimovil). Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο (σε σχέση και με την τιμή φυσικά); Να ρισκάρω να περιμένω μια βδομάδα μήπως και πέσει η τιμή του ή να δώσω την σελίδα του DealsMachine στο Price Match μήπως και μου τα δώσουν χαμηλότερα από Δευτέρα? http://www.vickmall.com/original-elephone-p3000s-4gfdd-lte-octa-core-mt6592-1-7-ghz-android-4-4-cellphone-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-dual-sim.html και καθαρισες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 http://www.vickmall.com/original-elephone-p3000s-4gfdd-lte-octa-core-mt6592-1-7-ghz-android-4-4-cellphone-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-dual-sim.html και καθαρισες.. Mόνο που δεν θέλει αυτό ο άνθρωπος ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Mόνο που δεν θέλει αυτό ο άνθρωπος ... δεν το πιασα, ποιο θελει δηλαδη? http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-elephone-p3000s-3gb συμπίπτουν και τα νουμερα που ανεφερε (περιπου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 δεν το πιασα, ποιο θελει δηλαδη? http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-elephone-p3000s-3gb συμπίπτουν και τα νουμερα που ανεφερε (περιπου). To 3gb θέλει, όχι το 2gb που έβαλες ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 To 3gb θέλει, όχι το 2gb που έβαλες ... ουπς, δεν ειχα καν καταλαβει οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις του 64bitου...Σωστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Να πω κι εγώ τον πόνο μου. Παραγγελία από GeekBuying ενός tablet,3 μέρες μετά την πληρωμή δεν την είχαν δεχτεί ακόμα Μετά από καμιά 10αριά μηνύματα μου που με το ζόρι απαντούσαν τη δέχτηκαν,μετά από 3 μέρες που την δέχτηκαν με ενημέρωσαν ότι τελικά είχε τελειώσει το μαύρο κι αν θέλω να το αλλάξω σε μπλε,δέχτηκα κατευθείαν μιας και ήδη είχαν αργήσει να το στείλουν. Περνάνε άλλες τρεις και θυμήθηκαν ότι πρέπει να το τεστάρουν πριν το στείλουν και σήμερα που είναι η ενδέκατη ημέρα μου λένε ότι θέλουν κι άλλον χρόνο να το τεστάρουν αλλά ''ντάξει dear customer κααααποτε θα στο στείλουμε asap '' :lol: Aς όψεται η φθηνή τιμή αλλά και πάλι τέτοια χάλια εξυπηρέτηση δεν δικαιολογείται και 10 ευρώ να έκανε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Να πω κι εγώ τον πόνο μου. Παραγγελία από GeekBuying ενός tablet,3 μέρες μετά την πληρωμή δεν την είχαν δεχτεί ακόμα Μετά από καμιά 10αριά μηνύματα μου που με το ζόρι απαντούσαν τη δέχτηκαν,μετά από 3 μέρες που την δέχτηκαν με ενημέρωσαν ότι τελικά είχε τελειώσει το μαύρο κι αν θέλω να το αλλάξω σε μπλε,δέχτηκα κατευθείαν μιας και ήδη είχαν αργήσει να το στείλουν. Περνάνε άλλες τρεις και θυμήθηκαν ότι πρέπει να το τεστάρουν πριν το στείλουν και σήμερα που είναι η ενδέκατη ημέρα μου λένε ότι θέλουν κι άλλον χρόνο να το τεστάρουν αλλά ''ντάξει dear customer κααααποτε θα στο στείλουμε asap '' :lol: Aς όψεται η φθηνή τιμή αλλά και πάλι τέτοια χάλια εξυπηρέτηση δεν δικαιολογείται και 10 ευρώ να έκανε . Έχω πάρει τα παντα απο geekbuying tablet 4-5 κινητά και διάφορα αλλά ποτε είχα το παραμικρό πρόβλημα. Για μένα είναι απο τα τοπ μαγαζιά. Ίσως να έτυχε φιλέ. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts