Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου λες τώρα ότι ο πωλητής βγαίνει χαμένος;; αν Εγώ το κάνω εσκεμμένα;;

με τρακινγκ δεν μπορεις,θα εχει την επιβεβαιωση της παραλαβης απο σενα.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου λες τώρα ότι ο πωλητής βγαίνει χαμένος;; αν Εγώ το κάνω εσκεμμένα;;

με τρακινγκ δεν μπορεις,θα εχει την επιβεβαιωση της παραλαβης απο σενα.

Γιά αυτό στο ALI τα στέλνουν όλα με αριθμό ....

(Και παρεπιπτόντως σήμερα πήγα να παραλάβω δέμα με αριθμό από το ταχυδρομείο και έβαλα 4 υπογραφές και ήθελαν και αριθμό ταυτότητος.):blink:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Γιά αυτό στο ALI τα στέλνουν όλα με αριθμό ....

(Και παρεπιπτόντως σήμερα πήγα να παραλάβω δέμα με αριθμό από το ταχυδρομείο και έβαλα 4 υπογραφές και ήθελαν και αριθμό ταυτότητος.):blink:

Ταυτοτητα παντα δεν σου ζητανε βρε??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ταυτοτητα παντα δεν σου ζητανε βρε??

Όχι γιατί με γνωρίζουν, αλλά σήμερα έγραψαν και τον αριθμό και μου είπαν ότι "έσφιξαν" πολύ τα πράγματα .... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Όχι γιατί με γνωρίζουν, αλλά σήμερα έγραψαν και τον αριθμό και μου είπαν ότι "έσφιξαν" πολύ τα πράγματα .... :)

Λοιπον παω σχεδον 2-3 φορες την εβδομαδα,και ναι εννοειται οτι με ξερουν,αλλα παντα ζητουν ταυτοτητα.Ειναι πολυ τυπικοι και καλα κανουν βεβαια.:)

Aυτό είναι μεταχειρισμένο .

Έχει γραντζουνιες στο frame και στον φακό.

Ανάλογα πως πέφτει το φως εμφανίζονται και άλλες.

Έστειλα τις φωτογραφίες απλά ρωτάω για τις ζελατίνες γιατί έχω και το unboxing απο την παραλαβή.

Στο unboxing δεν φαίνονται οι γραντζουνιες απλά ρώταγα για τις ζελατίνες για να δω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτό στο dispute στο paypal

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MERIMOBILES

Vickmall only

Δεν είναι μεταχειρισμενο απαραίτητα, μάλλον όπως το άνοιξαν για έλεγχο που κανουν πριν το στείλουν, ήταν τελείως απρόσεκτοι. Αλλά μπορεί αν είναι κι επιστροφή από άλλον πελάτη. Τέλος πάντων δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις πλέον γι αυτό, το paypal δε θα σε δικαιώσει.

Έχω παραγγείλει διάφορα μικροπράγματα από αλι και δεν είχα κάποιο πρόβλημα , θέλω να ρωτήσω αν π.Χ πάρω κάτι και δεν μπω να κάνω επιβεβαίωση ότι μου ήρθε ο πωλητής δλδ δεν θα πάρει τα λεφτά του; Ή έχει κάποιο όριο αν δεν επιβεβαίωση την παραλαβή να τα παίρνει;;

Εάν δεν επιβεβαιώσεις την παραλαβή σε 60 ημέρες θα σου επιστρέψουν τα χρήματα.

Όπως αναφέρει ξεκάθαρα το aliexpress, αν δεν επιβεβαιώσεις την παραλαβή στο διαθέσιμο χρόνο, η παραγγελία κλείνει, ο πωλητής παίρνει τα χρήματά του, και δεν μπορεις να ανοίξεις dispute. Σου στέλνει 2 email ενημέρωσης 4 και 2 μέρες πριν τη λήξη του χρονικού περιθωρίου που έχεις.

Λοιπον παω σχεδον 2-3 φορες την εβδομαδα,και ναι εννοειται οτι με ξερουν,αλλα παντα ζητουν ταυτοτητα.Ειναι πολυ τυπικοι και καλα κανουν βεβαια.:)
Την ταυτότητα τη ζητούν για να γράψουν τον Α.Τ. στο ειδοποιητήριο, που προφανώς και να σε ξέρουν δε ξέρουν απέξω κ τον αριθμο ταυτοτητας σου.

Παιδια γειά σας.

Μόλις σήμερα παρέλαβα το κινητό που είχα παραγγείλει απο το Coolicool στις 3/9 και το εστειλαν στις 12/9 κοροιδεύοντάς με.

Ολα φαίνονται αρχικά ΟΚ, και απλά γράφω να σας ενημερώσω μιας και είχα παραπονεθεί νωρίτερα.:)

Σχετικά με κάτι ρολογάκια που είχα παραγγείλει, (3 των 2,5€) ήρθαν όλα χαλασμένα και δεν πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο να τα στείλω δυστυχώς πίσω, αλλά ας προσέξει οποιος θέλει ρολόι απο το Coolicool. :mad:

Χαιρετισμούς και ευχαριστώ γιατην βοήθεια και τις απόψεις σας,

Αντώνης :rolleyes:

Αντώνη, δοκίμασες να αλλάξεις μπαταρία στα ρολόγια; Το λέω γιατί και σε μένα ήρθαν ρολόγια που δεν δουλεύαν ( απο tinydeal ) και τελικά μετά απο αλλαγή μπαταρίας, είναι super.

Την ταυτότητα τη ζητούν για να γράψουν τον Α.Τ. στο ειδοποιητήριο, που προφανώς και να σε ξέρουν δε ξέρουν απέξω κ τον αριθμο ταυτοτητας σου.

Tους το παω ετοιμο γραμμενο το-τα ειδοποιητήριο-α βρε.:)

Δεν είναι μεταχειρισμενο απαραίτητα, μάλλον όπως το άνοιξαν για έλεγχο που κανουν πριν το στείλουν, ήταν τελείως απρόσεκτοι. Αλλά μπορεί αν είναι κι επιστροφή από άλλον πελάτη. Τέλος πάντων δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις πλέον γι αυτό, το paypal δε θα σε δικαιώσει.

πόσο απρόσεκτοι μπορεί να είναι, τις φωτογραφίες τις είδες και λες ότι δεν είναι μεταχειρισμένο??

Είναι άκυροι και ψεύτες στο merimobiles .

Edited by drdedus

Το συστημα προστασιας του aliexpress εχει ενα τεραστιο κενο σε οτι αφορα τα ΟΕΜ προιοντα ,σε dispute που ειχα με εναν καραγκιοζη ενω δεχτηκαν οτι ο μακακας μου εστειλε ΟΕΜ μου εδωσε μονο 20% refund ή να το στειλω πισω με δικα μου εξοδα δηλαδη λυση που βολευει τους απατεωνες και οχι τους εντιμους πωλητες.

Αν καποιος δεν εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρια καλυτερα να μην μπλεξει με το αλι ,δεν ειναι τυχαιο που εχει γεμισει η πλατφορμα με καθε καρυδιας καρυδι και τα πιθηκια εχουν γινει περισσοτερα απο τα κανονικα προιοντα.

οκ φιλε μου, θα περιμενω εντυπωσεις.. (παντως εχει καλες τιμες και αρκετα δωρακια)

τελικα μονο το vickmail ειναι σωστο απο τιμες,παραδοση και aftersales?

Θα γράψω μόλις παραλάβω, γιατί έχω βγάλει από την λίστα μου πολλά καταστήματα πια.

Ουσιαστικά ναι. Ή αλλιώς αν το πω, το VickMall είναι το πιο σωστό.

Μετά εμπιστεύομαι το GeekBuying. Είναι μάλλον το καλύτερο των υπολοίπων αλλά όχι άψογο. Έχω εκτός φόρουμ επαφή με έναν εκεί μέσα, οπότε περιμένω την αφορμή να του την πω για την εγγύηση 1 μήνα σε ανταλλακτικά όσων συσκευών πουλάνε.

Μετά, αν δεν βρω στα άλλα δύο, το CooliCool επειδή δεν είναι το χάλι των άλλων Κινέζων.

Ελπίζω το B2Cbuying να βγει καλό για να έχω κι άλλη σοβαρή επιλογή.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

εχουν ενα παρομοιο συστημα,μονο που εκει ο πωλητης παιρνει τα χρηματα μετα την παραλαβη απο σενα του προιοντος και αφου εισαι ικανοποιημενος,δεν εχω αγορασει ακριβα πραγματα π.χ κινητο κλπ,δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα τα καταστηματα εκει.Πολλα ακουγονται,προτιμησε το vickmall κι ας ειναι ακριβοτερο να εισαι σιγουρος

εγώ φίλε μου έχω κάνει πάνω από δέκα παραγγελίες όλα πήγαν καλά . Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί παρέλαβα το νέο κινητό σε 19 ημέρα το DOOGEE Voyager 2 DG310 Απλώς να βλέπεις την Positive feedback του πωλητή και κανένα σχόλιο .Στην προηγούμενη παραγγελιά μου είχα αγοράσει στο γιο μου ένα κινητό , πιστεύαμε ότι είχε πρόβλημα με mail του πωλητή με βοήθησε και λύθηκε το πρόβλημα ήταν θέμα ρυθμίσεων .

Το συστημα προστασιας του aliexpress εχει ενα τεραστιο κενο σε οτι αφορα τα ΟΕΜ προιοντα ,σε dispute που ειχα με εναν καραγκιοζη ενω δεχτηκαν οτι ο μακακας μου εστειλε ΟΕΜ μου εδωσε μονο 20% refund ή να το στειλω πισω με δικα μου εξοδα δηλαδη λυση που βολευει τους απατεωνες και οχι τους εντιμους πωλητες.

Αν καποιος δεν εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρια καλυτερα να μην μπλεξει με το αλι ,δεν ειναι τυχαιο που εχει γεμισει η πλατφορμα με καθε καρυδιας καρυδι και τα πιθηκια εχουν γινει περισσοτερα απο τα κανονικα προιοντα.

Γιατί τι θα μου δικαιώσει εμένα το paypal ?

Μου έστειλαν μεταχειρισμένο κινητό και τώρα μου λένε απλά να το στείλω πίσω για rma η να προτείνω κάποιο refund

Και απαντώ στους ψεύτες του merimobiles οτι το rma αφορά ελαττωματικά κινητά και όχι μεταχειρισμένα που αγοράστηκαν και στάλθηκαν με δόλο σαν καινούργια.

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Merimobiles

(θα το γράφω για μια ζωή να δω τι κέρδος θα έχουν)

Αν το είχα αγοράσει για μεταχειρισμένο τότε θα δεχόμουν το rma.

Γενικώς το meri έχει μία τάση να κοροϊδεύει. Και σε μένα το είχε κάνει ζητώντας παραπάνω λεφτά για αποστολή ως ems και μου ήρθε σαν απλό σαν χρόνος. Το είχα γράψει και στο θέμα τους, είχε κλειδώσει το θέμα τότε για κάποιες μέρες και όταν παρέλαβα ξεκλείδωσε και μου απάντησαν ειρωνικά θεώρω, το παρέλαβες, ορίστε χωρίς μία τυπική συγνώμη. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, ΠΟΤΕ πια από meri εγώ! Χίλιες φορές από το coolicool που μου έχουν φερθεί πολύ εντάξει, η τελευταία μου παραγγελία ήρθε σε 8 ημέρες!!! και εχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.

Καλημέρα και από εμένα. Θέλω σήμερα να παραγγείλω κινητό από Κίνα. Τα μαγαζιά που σκέφτομαι to2c και vickmall, το πρώτο κυρίως λόγω των δώρων που δίνει μαζί με το κινητό. Διαβάζω όμως διάφορα εδώ και ανησυχώ. Τελικά το vickmall είναι, κατά γενική ομολογία, το πιο αξιόπιστο;
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Νίκο, δεν χρειάζεται να διαβάσεις πολλές σελίδες πιο πίσω για να το διαπιστώσεις αυτό ;)

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καλημέρα και από εμένα. Θέλω σήμερα να παραγγείλω κινητό από Κίνα. Τα μαγαζιά που σκέφτομαι to2c και vickmall, το πρώτο κυρίως λόγω των δώρων που δίνει μαζί με το κινητό. Διαβάζω όμως διάφορα εδώ και ανησυχώ. Τελικά το vickmall είναι, κατά γενική ομολογία, το πιο αξιόπιστο;

αν μιλησεις με τη selina απο το vickmall και της ζητησεις δωρακια, ολο και κατι θα σου στειλει εκτος απο αυτα που περιεχονται στη συσκευασια του κινητου. οσον αφορα το vickmall σαν καταστημα, εγω το πρωτο μου κινητο που πηρα απο κινα το πηρα απο εκει και συμπτωματικα σημερα παω ΕΛΤΑ να παραλαβω. ηταν αψογοι στην επικοινωνια και οτι ερωτησεις ειχα μου τις απαντησαν. οσον αφορα το after sales ελπιζω να μην το χρειαστω αλλα απο αυτα που διαβαζω μεσα στο site, ειναι εξισου καλο με την πωληση. γενικα απο οτι εχω καταλαβει ειναι αν οχι το καλυτερο μαγαζι μεσα στο τοπ 3 απο κινα. ειναι κριμα που ειναι κλειδωμενο το αντιστοιχο του νημα στο forum γιατι ετσι θα ηταν ακομα καλυτερη η επικοινωνια και οι προσφορες θα ηταν περισσοτερες (λογικα).

ελπιζω να σε βοηθησα καπως

Νίκο, δεν χρειάζεται να διαβάσεις πολλές σελίδες πιο πίσω για να το διαπιστώσεις αυτό ;)

Και το coolicool είναι επίσης αξιόπιστο. Σήμερα παρέλαβα τις τελευταιες 2 παραγγελίες σε μολις 8 ημερες. Μεσα στην ημερα ελπίζω ν' ανεβασω πλήρη παρουσιαση του xiaomi router

Ε ναι, τελικά περισσότερο ρητορική ήταν η ερώτηση! :lol:

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Γεια σας παιδια. Τωρα που διαβαζα προσεξα πως οι περισσοτεροι επιλεγετε το vickmall σαν πιο αξιοπιστο σιτε και με τις γνωμες αυτες θα παρεγγειλω απο εκει. Βλεπω πως μιλατε με καποια Selina μεσω skype. Μπορω να μιλησω με αυτην για να ρωτησω διαφορα πραγματα για την παραγγελια μεσω εμαιλ? Γιατι στο σιτε απ' οτι καταλαβα μπορω να μιλησω με 3 γυναικες μεσω βιντεοκληση και δεν ξερω πως να επικοινωνησω μεσω εμαιλ με αυτες και με μπερδευει περισσοτερο αυτο --> please feel free to contact us at selina.vickmall@gmail.com <-- δηλαδη αμα γραψω σε εκεινο το εμαιλ ποιος θα μου απαντησει?Και αν μου απαντησει θα μπορεψω να συζητησω για την παραγγελια και αλλα σχετικα ή τηλεφωνο κτλ και να βγαλω ακρη? Οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω

Γεια σας παιδια. Τωρα που διαβαζα προσεξα πως οι περισσοτεροι επιλεγετε το vickmall σαν πιο αξιοπιστο σιτε και με τις γνωμες αυτες θα παρεγγειλω απο εκει. Βλεπω πως μιλατε με καποια Selina μεσω skype. Μπορω να μιλησω με αυτην για να ρωτησω διαφορα πραγματα για την παραγγελια μεσω εμαιλ? Γιατι στο σιτε απ' οτι καταλαβα μπορω να μιλησω με 3 γυναικες μεσω βιντεοκληση και δεν ξερω πως να επικοινωνησω μεσω εμαιλ με αυτες και με μπερδευει περισσοτερο αυτο --> please feel free to contact us at selina.vickmall@gmail.com <-- δηλαδη αμα γραψω σε εκεινο το εμαιλ ποιος θα μου απαντησει?Και αν μου απαντησει θα μπορεψω να συζητησω για την παραγγελια και αλλα σχετικα ή τηλεφωνο κτλ και να βγαλω ακρη? Οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω

Μεσω τσατ μπορεις να μιλησεις με την Σελινα, ή οποιοα τελος παντων ειναι. Με το που θα μπεις, αν αναβοσβηνει το εικονιδιο της σημαινει εινιαι μεσα. Θα ανοιξει ενα παραθυρο και θα την ρωτησεις οτι θελεις.

Τι έγινε με το minideal παιδιά?

This Site Has Been Disabled :X

και περιμένω παραγγελία απο εκεί :dash:

Ελα ντε!!!

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]