Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως έχει παραγγείλει κανείς από το pandawill.com ? είναι αξιόπιστοι ?

Έχω παραγγείλει και όλα πήγαν καλά, αλλά το θέμα είναι τι κάνει το κάθε κατάστημα αν προκύψει πρόβλημα μετά την παραγγελία. Λίγα δεν σε αγνοούν.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από pandawill έχω παραγγείλει και όλα πήγαν καλά.

Από after sale service δεν ξέρω να σου πω.

No root->No problem

καλησπερα σε ολους. ελπιζω αυτο που θα ρωτησω να μην ειναι ασχετο με το νημα.

εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο bluetooth και κανενα καλο mp3 player με οθονη (και τα αναλογα links αν γινεται)?

μεχρι 25-30 δολλαρια το καθενα αν γινεται και για το mp3 το λιγοτερο 4gb.

ευχαριστω εκ των προτερων

Το merimobiles στέλνει με τους παρακάτω τρόπους

[ATTACH]49346[/ATTACH]

Μήπως ο free με τον singapore είναι ο ίδιος και πληρώσουμε χωρίς λόγο τα παραπάνω ευρώ?

Έκανα 2παραγγελιες μεσα στο Αύγουστο και οι 2 με Singapore. Και όμως και οι 2 έφυγαν με ολλανδικο ταχυδρομείο postnl, και ψάχνω τροπο να πάρω πίσω τα 16$ μεταφορικά που έδωσα. Η μια ηρθε σήμερα η άλλη πήγε στο περου και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Ηρθε σε 10 εργάσιμες όπως και σε ένα φίλο μου που επέλεξε δωρεάν, έτσι και αλλιώς με την ίδια υπηρεσία έφυγε. Tracking έχει κανονικα.

Παιδιά το to2c.com είναι αρκετά αξιόπιστο ή να παραγγείλω από το Vickmall.com; Για το Iocean X8 Mini ενδιαφέρομαι...

Παιδιά το to2c.com είναι αρκετά αξιόπιστο ή να παραγγείλω από το Vickmall.com; Για το Iocean X8 Mini ενδιαφέρομαι...

Vickmall.com......τσεκαρισμενο πλεον και στο after sale...:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Έκανα 2παραγγελιες μεσα στο Αύγουστο και οι 2 με Singapore. Και όμως και οι 2 έφυγαν με ολλανδικο ταχυδρομείο postnl, και ψάχνω τροπο να πάρω πίσω τα 16$ μεταφορικά που έδωσα. Η μια ηρθε σήμερα η άλλη πήγε στο περου και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Ηρθε σε 10 εργάσιμες όπως και σε ένα φίλο μου που επέλεξε δωρεάν, έτσι και αλλιώς με την ίδια υπηρεσία έφυγε. Tracking έχει κανονικα.

Τι εννοείς κανένας δεν αναλαμβάνει ευθύνη?

Το paypal τι λέει πόσες μέρες έχουν περάσει??

Μήπως έχει παραγγείλει κανείς από το pandawill.com ? είναι αξιόπιστοι ?

τρεις αγορές κινητά και όλα μια χαρά και στην ώρα τους, καλό είναι να μιλησεις στο live για το απόθεμα και το ποτέ θα φύγει και μετά αγορα

καλημέρα παιδιά πήρα ένα κινέζικο κινητό . Μου παρουσιάζει πρόβλημα κατά την κλήση , κανει οτι θελει παιρνει κληση οπου θελει ενεργοποιείτε το μεγάφωνο , ακυρώνει την κλήση μόνο του , η αφή δουλεύει σαν τρελή στο τηλέφωνο .Τι άλλο ;μπορεί κάποιος να μου πει κάποια λύση το κινητό είναι το blubou :(:(:(Ευχαριστώ

μπορεί κάποιος φίλος να δώσει κάποια λύση ;Στο ιντερνετ το κινητό όλα καλά το πρόβλημα είναι με τις κλήσεις η sim είναι της wind , σήμερα έστειλα βιντεκι στον πωλητή τι......να σου κάνει και αυτός;

Vickmall.com......τσεκαρισμενο πλεον και στο after sale...:)

Εστειλα πισω ενα CUBOT P5 και σημερα με μαιλ με ενημερωσαν οτι επισκευαστηκε και ταχυδρομηθηκε. Εστειλαν και tracking.

Edited by pyxta

Επειδή χάλασε το κινητό που έχω τώρα και είμαι λιγάκι βιαστικός για την αγορά του καινούριου, τι γνώμη έχετε για την αγορά από τις ευρωπαϊκές αποθήκες του merimobiles; Και για το ίδιο το Meribobiles γενικά; Ευχαριστώ.

Αν και γράφεις σε λάθος θέμα... έχεις δοκιμάσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

ναι έχω κάνει τίποτα

Hello friend,thank you for your video ,I just checked the video ,the phone cant make calls normally,would you please tell me your order number and let me check it for you ?

μου έστειλε αυτό ο Κινέζος τι θέλει να μου πει ;;;

Παιδιά έχει κανείς άποψη για το 1949deal.com; Θέλω να αγοράσω από ευρωπαικές αποθήκες...

Σόρυ κοιταξα στην προηγούμενη σελίδα και νόμιζα πως δεν είχα ρωτήσει.

Edited by fitifititis

Δεν ξερω αν σας το παρουσιασε και εσας, εκανα δυο παραγγελειες απο το βικ, και μου στειλαν φωτο οτι το ταχυδρομησαν, σαν αποδειξη οτι το εστειλαν. Στο παρελθον δεν το εκαναν, αλλα οπως φαινετε το εφαρμοζουν. Εσας σας εστειλαν φωτο;

Δεν ξερω αν σας το παρουσιασε και εσας, εκανα δυο παραγγελειες απο το βικ, και μου στειλαν φωτο οτι το ταχυδρομησαν, σαν αποδειξη οτι το εστειλαν. Στο παρελθον δεν το εκαναν, αλλα οπως φαινετε το εφαρμοζουν. Εσας σας εστειλαν φωτο;

Ναι σε ολους σχεδον το ιδιο κανου τελευταια για να ειναι εν μερη καλυμενοι και αυτοι.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ναι.

Δύο φώτο.

Μια με τη συσκευασία και μια με το περιεχόμενο. :)

:)