talos_2002 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μήπως έχει παραγγείλει κανείς από το pandawill.com ? είναι αξιόπιστοι ? Έχω παραγγείλει και όλα πήγαν καλά, αλλά το θέμα είναι τι κάνει το κάθε κατάστημα αν προκύψει πρόβλημα μετά την παραγγελία. Λίγα δεν σε αγνοούν. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Από pandawill έχω παραγγείλει και όλα πήγαν καλά. Από after sale service δεν ξέρω να σου πω. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsam Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Έχει αγοράσει κανείς από το http://touch-us.com/;Είναι αξιόπιστο; Έχει και ξεχωριστό το θέμα το ίδιος το site στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Έχει κανείς να προτείνει μαγαζάκι για ανταλλακτικά ? (Πριν παραγγείλω οθόνη coolpad f1 από ebay) Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 καλησπερα σε ολους. ελπιζω αυτο που θα ρωτησω να μην ειναι ασχετο με το νημα. εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο bluetooth και κανενα καλο mp3 player με οθονη (και τα αναλογα links αν γινεται)? μεχρι 25-30 δολλαρια το καθενα αν γινεται και για το mp3 το λιγοτερο 4gb. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Για bluetooth μπορω να σε βοηθησω. Εγω πηρα αυτο,φτηνο και ολα καλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Το merimobiles στέλνει με τους παρακάτω τρόπους [ATTACH]49346[/ATTACH] Μήπως ο free με τον singapore είναι ο ίδιος και πληρώσουμε χωρίς λόγο τα παραπάνω ευρώ? Έκανα 2παραγγελιες μεσα στο Αύγουστο και οι 2 με Singapore. Και όμως και οι 2 έφυγαν με ολλανδικο ταχυδρομείο postnl, και ψάχνω τροπο να πάρω πίσω τα 16$ μεταφορικά που έδωσα. Η μια ηρθε σήμερα η άλλη πήγε στο περου και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Ηρθε σε 10 εργάσιμες όπως και σε ένα φίλο μου που επέλεξε δωρεάν, έτσι και αλλιώς με την ίδια υπηρεσία έφυγε. Tracking έχει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παιδιά το to2c.com είναι αρκετά αξιόπιστο ή να παραγγείλω από το Vickmall.com; Για το Iocean X8 Mini ενδιαφέρομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παιδιά το to2c.com είναι αρκετά αξιόπιστο ή να παραγγείλω από το Vickmall.com; Για το Iocean X8 Mini ενδιαφέρομαι... Vickmall.com......τσεκαρισμενο πλεον και στο after sale...:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Έκανα 2παραγγελιες μεσα στο Αύγουστο και οι 2 με Singapore. Και όμως και οι 2 έφυγαν με ολλανδικο ταχυδρομείο postnl, και ψάχνω τροπο να πάρω πίσω τα 16$ μεταφορικά που έδωσα. Η μια ηρθε σήμερα η άλλη πήγε στο περου και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Ηρθε σε 10 εργάσιμες όπως και σε ένα φίλο μου που επέλεξε δωρεάν, έτσι και αλλιώς με την ίδια υπηρεσία έφυγε. Tracking έχει κανονικα. Τι εννοείς κανένας δεν αναλαμβάνει ευθύνη? Το paypal τι λέει πόσες μέρες έχουν περάσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μήπως έχει παραγγείλει κανείς από το pandawill.com ? είναι αξιόπιστοι ? τρεις αγορές κινητά και όλα μια χαρά και στην ώρα τους, καλό είναι να μιλησεις στο live για το απόθεμα και το ποτέ θα φύγει και μετά αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Συνήθως πόσο χρόνο κάνουν για να στα φέρουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Από την ημέρα που θα φύγει τα δικά μου έχουν κάνει 12 με 20 ημέρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 καλημέρα παιδιά πήρα ένα κινέζικο κινητό . Μου παρουσιάζει πρόβλημα κατά την κλήση , κανει οτι θελει παιρνει κληση οπου θελει ενεργοποιείτε το μεγάφωνο , ακυρώνει την κλήση μόνο του , η αφή δουλεύει σαν τρελή στο τηλέφωνο .Τι άλλο ;μπορεί κάποιος να μου πει κάποια λύση το κινητό είναι το blubou :(:(:(Ευχαριστώ μπορεί κάποιος φίλος να δώσει κάποια λύση ;Στο ιντερνετ το κινητό όλα καλά το πρόβλημα είναι με τις κλήσεις η sim είναι της wind , σήμερα έστειλα βιντεκι στον πωλητή τι......να σου κάνει και αυτός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αν και γράφεις σε λάθος θέμα... έχεις δοκιμάσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Vickmall.com......τσεκαρισμενο πλεον και στο after sale...:) Εστειλα πισω ενα CUBOT P5 και σημερα με μαιλ με ενημερωσαν οτι επισκευαστηκε και ταχυδρομηθηκε. Εστειλαν και tracking. Edited September 4, 2014 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 καλημερα. εχει κανεις εμπειρια απο gearbest να μασς δωσει τα φωτα του; ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Επειδή χάλασε το κινητό που έχω τώρα και είμαι λιγάκι βιαστικός για την αγορά του καινούριου, τι γνώμη έχετε για την αγορά από τις ευρωπαϊκές αποθήκες του merimobiles; Και για το ίδιο το Meribobiles γενικά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αν και γράφεις σε λάθος θέμα... έχεις δοκιμάσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; ναι έχω κάνει τίποτα Hello friend,thank you for your video ,I just checked the video ,the phone cant make calls normally,would you please tell me your order number and let me check it for you ? μου έστειλε αυτό ο Κινέζος τι θέλει να μου πει ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Γνωρίζει κανείς κατά πόσο το 1949deal.com είναι αξιόπιστο site; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Παιδιά έχει κανείς άποψη για το 1949deal.com; Θέλω να αγοράσω από ευρωπαικές αποθήκες... Σόρυ κοιταξα στην προηγούμενη σελίδα και νόμιζα πως δεν είχα ρωτήσει. Edited September 5, 2014 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Δεν ξερω αν σας το παρουσιασε και εσας, εκανα δυο παραγγελειες απο το βικ, και μου στειλαν φωτο οτι το ταχυδρομησαν, σαν αποδειξη οτι το εστειλαν. Στο παρελθον δεν το εκαναν, αλλα οπως φαινετε το εφαρμοζουν. Εσας σας εστειλαν φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ναι για 2-3 παραγγελιές τον τελευταίο μήνα έκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Δεν ξερω αν σας το παρουσιασε και εσας, εκανα δυο παραγγελειες απο το βικ, και μου στειλαν φωτο οτι το ταχυδρομησαν, σαν αποδειξη οτι το εστειλαν. Στο παρελθον δεν το εκαναν, αλλα οπως φαινετε το εφαρμοζουν. Εσας σας εστειλαν φωτο; Ναι σε ολους σχεδον το ιδιο κανου τελευταια για να ειναι εν μερη καλυμενοι και αυτοι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Δεν ξερω αν σας το παρουσιασε και εσας, εκανα δυο παραγγελειες απο το βικ, και μου στειλαν φωτο οτι το ταχυδρομησαν, σαν αποδειξη οτι το εστειλαν. Στο παρελθον δεν το εκαναν, αλλα οπως φαινετε το εφαρμοζουν. Εσας σας εστειλαν φωτο; Ναι. Δύο φώτο. Μια με τη συσκευασία και μια με το περιεχόμενο. :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts