sakdim Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Βάλε στο καλάθι το προιόν που θες και μετά πάτησε το καλάθι για να το δεις. Κάτω απο το προιόν ( μέσα στο καλάθι αγορών), γράφει Promotion Code και έχει πλαίσιο να συμπληρώσεις τον κωδικό σου, πατάς APPLY και γίνεται η εκπτωση. αρα η σειρα ειναι τα παρακατω βηματα: 1)κανεις πρωτα registration & login 2)βαζεις κωδικο ή κωδικους (αν προκειται για παραπανω απο 1 προιοντα με κουπονι) για εκπτωση και κανει την αναλογη αφαιρεση 3)και μετα πατας το checkout with paypal καταλαβα καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Παιδιά κάτι περίεργο παίζει. Περιμένω το xiaomi power bank από meri Και ξαφνικά η χώρα προορισμού άλλαξε σημερα από Ελλάδα σε Περού. Tn RS140800126NL. Μπορώ να κάνω κατι τώρα; Edited August 28, 2014 by georgegr3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδιά κάτι περίεργο παίζει. Περιμένω το xiaomi power bank από meri Και ξαφνικά η χώρα προορισμού άλλαξε σημερα από Ελλάδα σε Περού. Tn RS140800126NL. Μπορώ να κάνω κατι τώρα; δεν το ειχα σε υποληψη αυτο το καταστημα, μπορω να πω οτι ολα περιμενω απο αυτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδιά κάτι περίεργο παίζει. Περιμένω το xiaomi power bank από meri Και ξαφνικά η χώρα προορισμού άλλαξε σημερα από Ελλάδα σε Περού. Tn RS140800126NL. Μπορώ να κάνω κατι τώρα; Όντως είναι παράξενο να έκανε λάθος το ταχυδρομείο της Ολλανδίας και να το στέλνει Περού;; Άσε και περιμένω και εγώ από vickmall.com ένα τηλέφωνο με ολλανδικό ταχυδρομείο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Επικοινώνησα και με τους 2, merit και postal. Το κατάστημα λέει ότι το έστειλε σωστά δεν έδωσε βέβαια απάντηση για ποιο λόγο στάλθηκε με ολλανδικό ταχυδρομείο ενώ πλήρωσα 12€ μεταφορικά σε 2 χωριστές παραγγελίες για 2 power bank. Το κούριερ λέει να επικοινωνήσω με το κατάστημα για να διερευνήσουν τι έγινε. Λογικά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω τώρα απλά να περιμένω Μήπως αλλάξει κάτι στο tracking . Λέτε να τους πω να μου επιστρέψουν τα λεφτά των μεταφορικών αφού τα έστειλαν με το ολλανδικό που στέλνουν και free delivery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueJean Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδια εχω πολυ καιρο να παραγγειλω απο Minideal εχει αλλαξει κατι η να συνεχισω?και αν εχει προς τα που να κοιταξω pandwill kai aliexpress? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Έχω να ρωτήσω σχετικά με τι εγγύηση δίνουν τα i-καταστηματα της Ασίας, σας αποστελετε κάτι γραπτός; η' ότι λένε στο site τους και ποσό αυτό ισχύει. Τέσσερα κινητά έχω αγοράσει και μόνο το Lenovo είχε βιβλίο εγγύησης με τα αυτοκολητα με το IME της συσκευης πανω σε τριπλοτυπη σελιδα. Γενικά αν γίνει κάτι με το τηλέφωνο θα βγάλουμε άκρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδια εχω πολυ καιρο να παραγγειλω απο Minideal εχει αλλαξει κατι η να συνεχισω?και αν εχει προς τα που να κοιταξω pandwill kai aliexpress? Λίγο περίεργα μας τα λένε με τις εγγυήσεις τους, εμένα με κρεμάσανε με μιά οθόνη THL που το εργοστάσιο ζήτησε 55$ και αυτοί τα ζητήσανε από εμένα, ενώ θα έπρεπε να την αντικαταστήσουν εντός εγγύησης (ούτε 4 μηνών τηλέφωνο). Το ίδιο κάνανε και σε άλλο μέλος με THL τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν φταίει το Minideal ή η THL, εγώ πάντως λέω να προτιμήσω το Vickmall από δω και πέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 σκεφτομαι να παραγγειλω το jiayu. Αλλα η ερωτηση ειναι να προτιμισω το jiayu store ? ή να παω κατευθειαν στο vickmall που ξερουμε οτι ειναι κορυφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Προτίμησε vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueJean Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εγινε ευχαριστω . Κατι αλλο τωρα , ρωτισα για να μ στειλουν 2η μπαταρια απο Minideal αλλα μ απαντησαν ''the battery can't be shipped because of the custom'' αυτο.Δεν γινεται να ζητησω εξτρα μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παιδιά εγώ χρειάστηκα την εγγύηση του pandawill και μάλιστα χωρίς να έχω πια την προστασία του paypal και ήταν κύριοι. Με το που φτάνει το κινητό Κίνα, διαβάζω ότι δεν βρέθηκε ο παραλήπτης. Στέλνω αμέσως email και τους λέω να πάνε να το ψάξουν. Μου απάντησαν άμεσα και με καθησύχασαν ότι το έχουν ήδη στα χέρια τους και προχωράνε στον έλεγχο της βλάβης. Είχε καεί η πλακέτα και μου στείλανε άλλη συσκευή. Πήγαινε-έλα ακριβώς 2 μήνες, νομίζω καλά είναι για Κίνα. Καλο ειναι που αναφερονται περιπτώσεις οπου χρειαστηκε after sales service και ο πωλητης ανταποκρίθηκε. Μπραβο στο pandawill θα το εχω στα υποψην στην επομενη παραγγελια μου. Σε αντιθεση με το Geekbuying που παιδευόμουν για δυομιση μηνες και τελικα επρεπε να μεσολαβήσει το Paypal για να παρω τα χρήματα μου πισω , οι δυο μηνες που περίμενες ειναι πολυ καλος χρονος. Και μαλιστα καινούργια συσκευή;; :up: Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Λίγο περίεργα μας τα λένε με τις εγγυήσεις τους, εμένα με κρεμάσανε με μιά οθόνη THL που το εργοστάσιο ζήτησε 55$ και αυτοί τα ζητήσανε από εμένα, ενώ θα έπρεπε να την αντικαταστήσουν εντός εγγύησης (ούτε 4 μηνών τηλέφωνο). Το ίδιο κάνανε και σε άλλο μέλος με THL τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν φταίει το Minideal ή η THL, εγώ πάντως λέω να προτιμήσω το Vickmall από δω και πέρα... Θυμάμαι ότι είχε συμβεί και για ένα UMI σε κάποιον εδώ στο φόρουμ, αλλά δεν θυμάμαι το κατάστημα. Πάντως ήταν κάποιο από τα καταστήματα που αντιπροσωπεύονται εδώ. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Και που αντιπροσωπεύονται δεν βλεπω αυτο να τους αγχώνει. Τα μελη διαμαρτύρονται και αυτοι το παιζουν οπως ειπε ενας φιλος παραπανω κινεζοι. Απο την στιγμη που υπαρχουν καταγγελίες ( και βλεπω πολυ συχνες ) θα επρεπε να μην τους δίνεται κανενα βημα για να πουλανε την πραματια τους. Ειναι εκνευριστικό αλλα και προσβλητικό να συμπεριφέρονται με αυτο τον τροπο στα μελη του myphone . Απο πελάτες μας καταντούν να ζητιανεύουμε για τα αυτονόητα και φυσικα αυτοι συνεχίζουν να κανουν τα ιδια και τα ιδια ανενόχλητοι. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Και που αντιπροσωπεύονται δεν βλεπω αυτο να τους αγχώνει. Τα μελη διαμαρτύρονται και αυτοι το παιζουν οπως ειπε ενας φιλος παραπανω κινεζοι. Απο την στιγμη που υπαρχουν καταγγελίες ( και βλεπω πολυ συχνες ) θα επρεπε να μην τους δίνεται κανενα βημα για να πουλανε την πραματια τους. Ειναι εκνευριστικό αλλα και προσβλητικό να συμπεριφέρονται με αυτο τον τροπο στα μελη του myphone . Απο πελάτες μας καταντούν να ζητιανεύουμε για τα αυτονόητα και φυσικα αυτοι συνεχίζουν να κανουν τα ιδια και τα ιδια ανενόχλητοι. Εχεις ενα μεγαλο δικαιο εδω.......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ναι αλλά όποιος διαμαρτυρεται δε σημαίνει ότι έχει και δίκαιο ούτε και άδικο, αλλά και δεν μμπορούμε να ξέρουμε οι υπόλοιποι ποια είναι η αλήθεια. Το φόρουμ δεν είναι δικαστήριο να εξετάζει μια-μια την κάθε υπόθεση. Απλώς όλοι έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε τις εμπειρίες των άλλων και να παραθεσουμε τις δικές μας. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 To Minideal μας χαιρέτησε? Μιά βδομάδα έχουν να απαντήσουν στο τόπικ τους... Κάνας moderator να τους σκουντήξει, να δούμε, ζούνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Φιλε μου καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει… Αλλωστε μεσα σε αυτό τοπικ εχουν γινει αρκετες αναφορές με περιπτώσεις που τελικα δικαιωθήκαν οι αγοραστές και πηραν τα χρήματα του πισω από paypal , και το paypal δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός που μοιραζει χρηματα σε οσους δεν τα δικαιούνται. Το φορουμ μπορει όπως λες να μην είναι δικαστήριο αλλα δεν είναι παράλογο να ελέγχει την ορθότητα των πράξεων των καταστημάτων που εκμεταλλεύονται την φιλοξενία και τα μελη του. Δεν μιλαμε για μια δυο περιπτώσεις αλλα για επαναλαμβανόμενα φαινόμενα. Περίπου το 25% δηλαδη 1στους4 δινει αρνητή ψήφο στα τοπικ των καταστημάτων και σίγουρα αυτό δεν γινεται από καψόνι. Ο κοσμος δινει τα χρήματα του γιατι πιστεύει πως υπάρχουν εγγυήσεις και after sales servive αλλα αν του τυχη μια στραβή με την αγορα του τοτε ανακαλύπτει πως πιάστηκε κορόιδο αφου οσα του υποσχέθηκαν ηταν φούμαρα. Πιστευω πως όταν γίνονται από τα μελη συχνές καταγγελίες και παράπονα θα πρεπει να γινονται συστάσεις και από το Myphone προς τα καταστήματα αυτά . Αν παλι δεν συμμορφώνεται τοτε στο καλο και να μας γράφουν… Ολο και κάποιος καλύτερος κινέζος θα βρεθεί. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Περίπου το 25% δηλαδη 1στους4 δινει αρνητή ψήφο στα τοπικ των καταστημάτων και σίγουρα αυτό δεν γινεται από καψόνι. Εκείνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα, έχει έντονο κίνητρο να δώσει (αρνητική) ψήφο. Κάποιος που είναι είναι ικανοποιημένος, δεν θα κάνει τον κόπο. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Παιδιά όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για το κάτστημα που θα ψωνίσει και πάει και του τα σκάει κανονικά... ας πρόσεχε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) Δεν του υπέγραψε και κανένας συμβόλαιο ότι δε θα κάτσει η στραβή Edited August 29, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλο ειναι που αναφερονται περιπτώσεις οπου χρειαστηκε after sales service και ο πωλητης ανταποκρίθηκε. Μπραβο στο pandawill θα το εχω στα υποψην στην επομενη παραγγελια μου. Σε αντιθεση με το Geekbuying που παιδευόμουν για δυομιση μηνες και τελικα επρεπε να μεσολαβήσει το Paypal για να παρω τα χρήματα μου πισω , οι δυο μηνες που περίμενες ειναι πολυ καλος χρονος. Και μαλιστα καινούργια συσκευή;; :up: Ηταν τυχερός ο ανηψιός μου...δικό του το κινητό. Καινούργιο δεν ξέρω αν ήταν το κινητό που μας στείλανε, γιατί το στείλανε στο κουτί του χαλασμένου κινητού, αλλά σίγουρα είναι διαφορετική συσκευή, γιατί έχει διαφορετικό ΙΜΕΙ και λείπανε τα σημάδια χρήσης, που είχε η πρώτη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jordi777 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιιδια εκανα νεο topic επειδη εψαξα το θεμα μου και δεν βρηκα κατι σχετικο. Πριν απο μια εβδομαδα εψαχνα στο pandawill για ενα φτηνο smartphone και βλεπω ενα με τιμη 140usd και 90% εκπτωση οποτε 20 usd τιμη. Οπως ειναι λογικο παραγκελνω και εγω τρια... Εως εδω ολα καλα. Μου ερχετε email απο paypal αποδειξη πληρωμης και αλλο ενα email απο το pandawill να επιβεβαιωνει την αγορα σε αυτη την τιμη. Δυο μερες μετα μου στελνουν mail your order is on hold και μου λενε οτι εκαναν λαθος στην τιμη και γι αυτο αν θελω τα κινητα να τους στειλω 100 usd ακομα για καθε τηλεφωνο. Εχουν το δικαιωμα να το κανουν αυτο? εφοσον μου εστειλαν αποδειξη αγορας στην αρχη που λεει οτι παραγγειλα και πληρωσα 3 συσκευες δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου τα στειλουν? το λαθος ειναι δικο τους και οχι δικο μου... Εγω απλα τους λεω οτι θελω τα κινητα που πληρωσα εφοσον εχω και αποδειξη αγορας... Κανεις με παρομοια εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Αν δεν εχουν σκοπο να σου στειλουν τα τηλεφωνα (ετσι το κοβω) ζητησε να σου στειλουν τα χρηματα πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Παιδιά όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για το κάτστημα που θα ψωνίσει και πάει και του τα σκάει κανονικά... ας πρόσεχε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) Δεν του υπέγραψε και κανένας συμβόλαιο ότι δε θα κάτσει η στραβή Προφανώς και ας πρόσεχε. Και φυσικά ο καθένας είναι υπεύθυνος για την επιλογή του καταστήματος που θα αγοράσει. Αλλα άλλο είναι αυτό και άλλο είναι το κάθε minideal η το κάθε geekbuying να χρησιμοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα φορουμ στην χωρα για να κανει τις λαμογιες του. Εκείνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα, έχει έντονο κίνητρο να δώσει (αρνητική) ψήφο. Κάποιος που είναι είναι ικανοποιημένος, δεν θα κάνει τον κόπο. Από την άλλη όμως ξερεις εάν αυτος που εβαλε την θετικη ψηφο ειχε την ανάγκη για after sale υποστήριξη;. Το να σου στειλουν μια συσκευη είναι το πιο ευκολο η αν θες το λιγοτερο δυσκολο για αυτά τα καταστηματα ( και εκει επικεντρώνεται συνηθως η θετικη ψήφος) , εκει που δυσκολευουν τα πραγματα είναι όταν χρειαστεί να παρέχουν υποστήριξη. Edited August 30, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katerina_12345 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά!!! Εδώ και καιρό ψάχνω κι εγώ να αγοράσω ένα οικονομικό κινητό από κινέζικο site. Προς το παρόν "ψαχουλεύω" το AliExpress αλλά δε μπορώ να καταλήξω κάπου. Βρήκα αυτό http://www.aliexpress.com/item/-/1997845300.html και θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας γιατί εμένα δε μου πολυκόβει :p Αυτό που θέλω είναι να δέχεται το κινητό 2 κάρτες sim και να έχει μία καλή κάμερα χωρίς να δώσω πάνω από 70-80 ευρώ.. Μπορώ όμως να εμπιστευτώ ένα τέτοιο κινητό σε τέτοια τιμή; Ή θα το πετάξω σε 1-2 μήνες; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts