sofos7 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Δηλαδή θα κάνω έναν λογαριασμό online στο site και μετά απο εκεί μου δίνουν εναν κωδικό και το γραφω εκεί που λεει Redemption Code στο dualsimmobileshop.com.uk ? γιατί δεν βλέπω κάπου αλλού να ζητάει κανεναν κωδικό λογαριασμου . είναι πρωτη φορα που κάνω παραγγελεία απο εξωτερικο θα σου πρωτεινα να βγαλεις μια προπληρωμενη καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ. στην συνεχεια πας στο paypal.com και φτιαχνεις εναν λογαριασμο, εκει θα βαλεις τον αριθμο λογαριασμου της καρτας,και στην συνεχεια ,μετα απο 2-3 ημερες , θα στηλουν ενα 4ψηφιο κωδηκο στην τραπεζα, παιρνεις τηλ. την τραπεζα, σου δινει τον κωδικο που εστηλε η paypal , τον βαζεις εκει που σου λεει στο paypal.com και εισαι ετημος τωρα για τισ αγορες πατας κανονικα αγορα του αντικειμενου και σε παραθετη στο paypal βαζεις απλα τον κωδικο που εχεις βαλει εσυ για το paypal (οχι 4ψηφιο που σου εστηλε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 θα σου πρωτεινα να βγαλεις μια προπληρωμενη καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ. στην συνεχεια πας στο paypal.com και φτιαχνεις εναν λογαριασμο, εκει θα βαλεις τον αριθμο λογαριασμου της καρτας,και στην συνεχεια ,μετα απο 2-3 ημερες , θα στηλουν ενα 4ψηφιο κωδηκο στην τραπεζα, παιρνεις τηλ. την τραπεζα, σου δινει τον κωδικο που εστηλε η paypal , τον βαζεις εκει που σου λεει στο paypal.com και εισαι ετημος τωρα για τισ αγορες πατας κανονικα αγορα του αντικειμενου και σε παραθετη στο paypal βαζεις απλα τον κωδικο που εχεις βαλει εσυ για το paypal (οχι 4ψηφιο που σου εστηλε) έχω βγάλει μια κάρτα και καταθέτω συγκεκριμένο ποσό για τις παραγγελίες που κάνω γιαυτο δεν φοβάμαι , αλλά στην συγκεκριμένη σελίδα που θέλω να κάνω παραγγελεία στο payment method μου λέει μόνο μεσω Paypal και δεν μπορώ να το αλλάξω και δεν μου ζητάει κανεναν κωδικό απο το Paypal στο δευτερο και στο τρίτο θέμα που σου λεει τον τροπο πληρωμης. ( δηλαδή τη μεταφορά των χρημάτων απο την κάρτα γίνεται αυτόματα στο Paypal και μετά σου δείχνει το ποσό που διαθέτεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 πληρωσε ρε συ με paypal να ξεμπερδεψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι πιο απλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 πληρωσε ρε συ με paypal να ξεμπερδεψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι πιο απλο αυτό θα κάνω απλά είμαι άσχετος με το paypal , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 πολυ απλο να εγραφεις. paypal.com και τα αλλα ειναι πολυ απλα. σαν να εγραφεις σε ενα φορουμ ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 πολυ απλο να εγραφεις. paypal.com και τα αλλα ειναι πολυ απλα. σαν να εγραφεις σε ενα φορουμ ειναι Απλα για τα λεφτά που λένε οτι περνάνε στο paypal απο την πιστωτική γινεται αυτοματα? γιατί έχω δώσει τον αριθμό της καρτας εκεί και το έχει βρει . ή πρέπει να το πάω στην τράπεζα να δώσω το transfer id ώστε να περάσω στον λογαριασμό του paypal τα χρήματα και να περιμένω μετά τον 4ψήφιο αριθμό που ειπε το παιδι πιο πανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 αυτοματα τα τραβαει απο την καρτα. αν εχεις υπολοιπο αν οχι δεν γινεται συναλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Γεια σας, μου έστειλαν με mail αυτό το site: http://www.joibuy.com/ γνωρίζει κάποιος κάτι γι΄αύτο το site; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 εμενα μου στελνου καθε μερα 5-6!! απο τετοια σιτε!! για μουφα μου μοιαζουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hiken Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Τελικά καταλήξαμε κάπου; το http://www.dualsimmobileshop.co.uk φαίνεται αρκετά καλό αλλά ακριβό (βλέποντας τις τιμές στο solomobi σε πιάνει πανικός). το θέμα είναι όμως, μήπως έρχεται μια η άλλη με τα κινεζικά site αν βάλεις μέσα τελωνείο - μεταφορικά; γενικά θέλω ένα site (αν γίνεται στην ΕΕ) που να ξέρω στο τέλος πόσα θα πληρώσω και να είναι νορμάλ από τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 μπορει ισως αυτο http://www.e-mobilo.com οχι τοσο φτηνο αλλα με paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa02gr Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Πως μεταφέρουμε τηλεφωνικό κατάλογο σε κινέζικα τηλέφωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 μπορει ισως αυτο www.e-mobilo.com οχι τοσο φτηνο αλλα με paypal ρε συ κωστα αυτο στελνει απο κινα αν διαβασα καλα!! ειναι φωτια !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hiken Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 αυτό που θέλω είναι να μου πει κάποιος ότι από το χ μαγαζί (δεν με ενδιαφέρει τόσο από που είναι) έχω αγοράσει, πρέπει να δώσεις τόσα για μεταφορικά (αν έχει), τόσα για τελωνείο (αν έχει), με λίγα λόγια όταν πατήσω το ρημάδι το buy να ξέρω πόσα χρήματα θα χρεωθώ για το ρημάδι το τηλέφωνο. sorry αν δεν το διατύπωσα καλά στο πρώτο Post, thnx για την γρήγορη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 αν το μαγαζι ειναι εντος Ε.Ε. δεν πληρωνεις τελωνειο. αν ειναι εκτος και σου το στειλουν με απλο ταχυδρομειο συστημενο κατα 99% δεν πληρωνεις. Αν σου το στειλουν με μεταφορικη τυπου UPS, DHL πληρωνεις σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 αν το μαγαζι ειναι εντος Ε.Ε. δεν πληρωνεις τελωνειο. αν ειναι εκτος και σου το στειλουν με απλο ταχυδρομειο συστημενο κατα 99% δεν πληρωνεις. Αν σου το στειλουν με μεταφορικη τυπου UPS, DHL πληρωνεις σιγουρα δωρεαν μεταφορα και dhl ups δεν παιζει νομιζω,μαλλον ems η airmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Το ebay το θεωρείτε αξιόπιστο για αγορές κινητών τηλεφώνων? Βλέπω έχει το m002l γύρω στα 80 ευρώ μόνο.. και σκέφτομαι να το πάρω. Το μόνο μείον που φαίνεται εξαρχής είναι ότι κάνει 2-4 βδομάδες να φτάσει. Μήπως να προτιμήσω κάποιο άλλο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoo Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω κ θελω μερικες συμβουλες.βρηκα ενα κινητο το hiphone plus v800 στο http://www.ebw.gr τι λετε να το παρω η ειναι μουφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω κ θελω μερικες συμβουλες.βρηκα ενα κινητο το hiphone plus v800 στο www.ebw.gr τι λετε να το παρω η ειναι μουφα γιατι να ειναι μουφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoo Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 γιατι κανει 125 ευρω κ μου φαινονται λιγα για iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 δεν ειναι Iphone!! ειναι αντιγραφο του στην εμφανιση μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnntikas Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Σκέπτομαι να αγοράσω αυτό το iphone από Κίνα http://hyyfcop.com/product.asp?id=2289 .Ο τύπος μου είπε ότι είναι γνήσιο και ξεκλείδωτο (105EURO) Hi,John: Thanks for your leave messages.It is a brand new 3G 8gb ipone,not copy or used.unlocked,sealed in original package. regards, Να τον πιστέψω; Κάθε σας γνώμη σεβαστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Μόνο και μόνο από την εμφάνιση του site θα έλεγα ότι κατά 90% είναι απάτη. Άσε που γνήσιο iphone σε τέτοια τιμή αποκλείεται να βρεις. Άσε που δεν είναι όνομα αυτό για site... Αν θες κινέζικο iphone σε αξιόπιστο site δοκίμασε http://www.chinavasion.com ή στο Ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airdread Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Oπως έχουν αναφέρει κι άλλοι υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα sites κινέζικα. Εγώ έχω δοκιμάσει το chinavasion.com κι έχω ήδη κάνει 2 παραγγελίες συνολικής αξίας 450 ευρώ.Εχω πάρει κινητό thunder,υποβρύχια ψηφιακή,HD καμερα,και ένα σωρό άλλα gadgets τα οποία τα πουλάνε ελληνικά gadjets sites σε διπλές τιμές. Η πληρωμή γίνεται μέσω paypal και οι παραγγελίες μου ήρθαν στην πόρτα μoυ μετά από 2 εβδομάδες με EMS.Δεν πλήρωσα τελωνείο γιατί έρχονται υποτιμολογημένα και δεν αναφέρουν ακριβώς με λεπτομέρεια τι έχεις παραγγείλει στα συνοδευτικά έγγραφα. Οι συγκεκριμένοι τύποι είναι απόλυτα επαγγελματίες και η ποιότητα των προιοντων μου έχει κάνει εντύπωση.για την πληρωμή μέσω paypal φυσικά δεν τίθεται ζήτημα. Σχέση κόστους ποιότητας είναι απίστευτη.Ειδικά στο κινητό (Thunder) με 2 κάρτες,tv reception και ένα σωρό άλλα καλούδια έχω πάθει πλάκα με τα 80 ευρώ,το iphone look, την λειτουργικότητα,χωρίς bugs και ******** που τόσα χρόνιά είχα μπουχτήσει με τα ακριβoπληρωμένα nokia.Για μένα πλέον το μέλλον είναι εκεί και αξίζει να δοκιμάσετε γιατί δεν στοιχίζει!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis1979 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ερωτηση κανω, γιατι να παρεις κινεζικο κινητο? αν τυχει και χαλασει τι κανεις? Εγω παντος που το χαλασα (και δεν ειχε κανενα λογο να με βοηθησει )ο κινεζος με βοηθησε και με το παραπανω θα ελεγα μεσο e-mail με προγραμμα και λεπτομερης οδηγιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts