trancer13 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 υπαρχουν αλλα ειναι πολυ λιγοτερες απο toyota-mercendes πιο προσφατη μια Ε90 320d στη Κορινθο,κοκκινη... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Νομίζω ότι επίσημα η BMW δεν κατασκευάζει ταξί για λόγους πρεστίζ. Απλά τα BMW ταξί κυκλοφορούν ως τροποποιημένες BMW, με τον ίδιο τρόπο που κάποιος θα μπορούσε να αγοράσει Ferrari και να την κάνει ταξί. :X Δείτε, όμως, αν θέλετε, και αυτό... http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?t=15057 Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Τι τροποποιησεις χρειαζεται ενα αμαξι για να κυκλοφορει ως ταξι;Ταξιμετρο και καπελο; Στην Σπαρτη κυκλοφορουν παντως ταξι ΒΜW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Trobocop® δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό:!: Με προβλημάτισες τώρα!:lol: Δεν έχω δει ποτέ BMW ταξί!:X Σε αντίθεση με τις Mercedes.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Trobocop® δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό:!: Με προβλημάτισες τώρα!:lol: Δεν έχω δει ποτέ BMW ταξί!:X Σε αντίθεση με τις Mercedes.. To ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και εγώ όταν μου το είπαν. Μου προκάλεσε έκπληξη, αλλά όταν το καλοσκέφτηκα και στην συνέχεια όταν άρχισα να παρατηρώ τα ταξί, δεν είδα πουθενά καμία μπεεμβέ!!! Μόνο ένα κομμάτι πέτυχα, απλώς για να επιβεβαιώσει τον κανόνα... Τελικά από ό,τι λένε τα παιδιά υπάρχουν και άλλες :p Τώρα όσον αφορά την ταμπακιέρα, δηλαδή το πρεστίζ... τι να πω, αμφιβάλλω κατά πόσο ενδιαφέρει τους κατόχους όλων των μη-μπεεμβέ αυτοκινήτων ότι το μοντέλο τους πιθανόν να είναι και ταξί... Αν από την άλλη οι οδηγοί μπεεμβέ αισθάνονται καλύτερα για αυτόν τον λόγο... τι να πω, γκουντ φορ δεμ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrdim Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Egw pali eida to kalokairi stin paro mia BMW pentara asimenia kai kainourgia malista pou itan taxi http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/lol.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Eγω πετυχα πριν λιγο καιρο στη Θεσσαλονικη 530d taxi και εγραφε Αρναια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Συμπέρασμα: Τα μόνα ταξί BMW που κυκλοφορούν είναι κάποιες 5αρες! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Στη Δράμα κυκλοφορεί ένα ταξί 530d σίγουρα. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Στο εξωτερικό υπάρχουν αρκετές 7άρες ταξί...εκτός από 5άρες! 3άρες δεν έχω δει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Στο Αιγιο ειχα δει ενα αγοραιο bmw,5αρα ηταν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Μυθος, εχω δει αρκετα bmw σε επαρχιακες πολεις. Το θεμα ειναι οτι γιατι δεν τα επιλεγουν οι ταριφες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Έχω δει και 7αρα στο δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εχει κ η μυκονο μια 5αρα:P λοιπον ο μονος λογος που δεν υπαρχουν ειναι οτι δεν τις περνουν με μειωμενες τιμες σαν επαγγελματικο!!! οσοι τα πειραν τα πειραν με κανονικες τιμες σαν ι.χ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εχει ενα φιλαρακι μου την 525. Αρμα κανονικο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 θεσσαλονικη δεν παιζει να χει.. στη μυκονο και περυσι κ φετος ειναι ενας με μια 525 αν θυμαμαι καλα..καινουργιο μοντελο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 εγω χαιρομαι που δεν υπαρχουν ταξι bmw,θα χε χασει την αιγλη της Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Nαι από τα ταξί περίμενε να τη χάσει. Όχι από τους ρωσοπόντιους και λοιπούς κάγκουρες που αγοράζουν κατα κανόνα bmw 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Υπαρχουν ταξι bmw αλλα σε μικρο αριθμο!Εγω ως τωρα εχω δει δυο bmw στην Δραμα και ενα στην Αθηνα! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Nαι από τα ταξί περίμενε να τη χάσει. Όχι από τους ρωσοπόντιους και λοιπούς κάγκουρες που αγοράζουν κατα κανόνα bmw 3. Εσύ τι πορόβλημα εχεις ποιος αγοράζει BMW ...:wacko::wacko: Αν είσαι μαγκας και έχεις τα λεφτά πάρε και εσυ !!!!;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 To μοναδικο προβλημα ειναι οτι αυτη παιρνουν ατοκα δανεια ενω εμεις οχι!:mad: Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 http://img111.imageshack.us/img111/1546/04092008016il3.th.jpg http://img84.imageshack.us/img84/4127/04092008017qw7.th.jpg Δικές μου φωτογραφίες πριν από λίγες μέρες στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Κανονικα ταξι για διαδρομες μεσα σε πολεις δεν παραγονται απο την εταιρια.. Οσα κυκλοφορουν ειναι αγοραια.. Για αυτο αλλωστε ειναι κ ασημι ολα.. Κ αγοραιο μπορεις να κανεις οτι αυτοκινητο θελεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εσύ τι πορόβλημα εχεις ποιος αγοράζει BMW ...:wacko::wacko: Αν είσαι μαγκας και έχεις τα λεφτά πάρε και εσυ !!!!;);) Eίναι πολύ ακριβές για το γούστο μου. ps. Που ανέφερα οτι έχω πρόβλημα με αυτούς που αγοράζουν BMW; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Στην Φλωρινα κυκλοφορει μια 5αρα σε γαλαζιο χρωμμα Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts