demolition22 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα για να ζητήσω κάτι. Υπάρχει σελίδα με ελληνικά audio books; Ακόμη κ αν κάποιος έχει κατεβάσει κάποιο ας στείλει π.μ. . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Λέο Μπουσκάλια.........να ζεις να αγαπας και να μαθαινεις. ενα βιβλιο που θα επρεπε να διαβασουν ολοι οι ανθρωποι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μόλις τελείωσα το "Η Μάγισσα του Πορτομπέλλο" κλασικό coelho, πολύ φιλοσοφία για το νόημα της ζωής κλπ αλλά το διάβασα ευχάριστα και χαλαρά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 τελειωσα το περι του κοινωνικου στατους του αλεν ντε μποττον απλα υπεροχο. και αρχισα πριν λιγες μερες του ιρβιν γιαλομ, το ντιβανι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 1. Logicomix των Απόστολου Δοξιαδη και Χρήστου Παπαδημητρίου 2. Ο πύργος των καρπαθιων του Ιουλίου βερν 3. Νυχτερίτες του Στεφεν Κινγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 1. Logicomix των Απόστολου Δοξιαδη και Χρήστου Παπαδημητρίου 2. Ο πύργος των καρπαθιων του Ιουλίου βερν 3. Νυχτερίτες του Στεφεν Κινγκ Δοξιάδης έχει πολύ ωραία βιβλία. Ο θείος Πέτρος και η εικασία του γκολντμπαχ είναι πολύ καλό και το από την παράνοια στους αλγόριθμους είναι καλό, αλλά πιο επιστημονικό-φιλοσοφικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ φοβερό βιβλίο,σαν βάση του έχει τον έρωτα μιας ελληνίδας με έναν τούρκο,που όμως δεν ευδοκιμεί καθώς η μικρασιατική καταστροφή τους χωρίζει. μπλέκονται και άλλα πρόσωπα,καθώς το βιβλίο είναι αφήγηση της γιαγιάς αλλά μας φέρνει και στο τώρα στην ζωή της συνονόματης εγγονής. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Το νέο του Σεπουλβεδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Παιδιά καλησπέρα σας. Ψάχνω εδώ και χρόνια ένα βιβλίο που είχα διαβάσει ένα απόσπασμά του όταν ήμουν μικρός και δε θυμάμαι τον τίτλο. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι υπόχρεος. Είχα διαβάσει μόνο την αρχή. Ήταν κάποιος που είχε μείνει σε ένα ξενοδοχείο ή σε ένα τυχαίο σπίτι για μία μέρα. Την άλλη μέρα ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη και άφησε ένα κέρμα πάνω σε ένα τραπέζι. Προχορώντας σκέφτηκε ότι είχε ξεχάσει να ρωτήσει πώς τον λένε, γι'αυτό πήγε σε ένα μαγαζί και ρώτησε κάποιον. Αυτός όμως του είπε ότι εκείνο το σπίτι είχε καεί πριν χρόνια και ήταν ερειπωμένο. Τότε ο πρωταγωνιστής γεμάτος περιέργεια επέστρεψε σε εκείνο το σπίτι και είδε ότι ήταν όντως ακατοίκητο και σε άθλια κατάσταση. Μπαίνοντας όμως μέσα είδε πάνω στην τραπεζαρία το κέρμα που είχε αφήσει.... Είχα διαβάσει το απόσπασμα σε ένα βιβλίο αγγλικών στο δημοτικό γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος αν το βιβλίο έχει μεταφραστεί στα ελληνικά ή ήταν όντως βιβλίο ή ένα κείμενο που σκέφτηκαν οι συγγραφείς. Όποιος μπορει ας βοηθήσει Ευχαριστώ για την προσοχή σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 The Great Gatsby, το έχει διαβάσει κάποιος; Γνώμες; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ποιο είναι το αγαπημένο σας βιβλίο του Ι. Βερν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ποιο είναι το αγαπημένο σας βιβλίο του Ι. Βερν; Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες!:cool: Ποτέ δεν βαριέμαι να το ξαναδιαβάσω!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Το νησί του μυστηρίου. Απλά καταπληκτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Εγώ διάβασα πριν λίγο καιρό τον πύργο των Καρπαθίων. Απλά τέλειο. Είναι κάτι σαν θρίλερ μυστηρίου. Φανταστείτε τώρα βιβλίο του Ι. Βερν με μυστήρια, ανατροπές, τρόμο κτλ. ΑΠΛΑ ΤΡΟΜΕΡΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 υπαρχει καποιο βιβλιο στα ελληνικα κατα προτιμηση που να καταπιανεται με το θεμα της βιας στα σχολεια;π.χ με το περιστατικο στο λύκειο Κολουμπάιν κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 υπαρχει καποιο βιβλιο στα ελληνικα κατα προτιμηση που να καταπιανεται με το θεμα της βιας στα σχολεια;π.χ με το περιστατικο στο λύκειο Κολουμπάιν κλπ; http://www.0-18.gr/gia-megaloys/nea/paroysiasi-toy-biblioy-omadiki-bia-kai-epithetikotita-sta-scholeia http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=1000546 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Προσφατα μου προτειναν αυτο το βιβλιο, εψαξα λιγο και με ψηνει αβερτα! Διλημμα : Στα Αγγλικα η στα Ελληνικα; Διαβασα οτι στη μεταφραση χανει! Το χει διαβασει καποιος κι αν ναι σε ποια γλωσσα; Εντυπωσεις; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Προσφατα μου προτειναν αυτο το βιβλιο, εψαξα λιγο και με ψηνει αβερτα! Διλημμα : Στα Αγγλικα η στα Ελληνικα; Διαβασα οτι στη μεταφραση χανει! Το χει διαβασει καποιος κι αν ναι σε ποια γλωσσα; Εντυπωσεις; Ευχαριστω! Έχω δει την ταινία. Η καλύτερη σκηνή ήταν αυτή: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Προσφατα μου προτειναν αυτο το βιβλιο, εψαξα λιγο και με ψηνει αβερτα! Διλημμα : Στα Αγγλικα η στα Ελληνικα; Διαβασα οτι στη μεταφραση χανει! Το χει διαβασει καποιος κι αν ναι σε ποια γλωσσα; Εντυπωσεις; Ευχαριστω! Το διαβασα στα αγγλικα. Δε μου αρεσε και με κουρασε. Δεν καταφερα να μπω ποτε στο κλιμα του. Ουτε και η ταινια μου αρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemobroxhs Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Για αγγλοφωνα βιβλία προτείνω την σειρά "δισκόκοσμος" του Τερυ Πράτσετ. ( terry Pratchett's discworld) πολυ εξυπνο και επίκαιρο χιούμορ. Παράθεση At the edge of infinity a true man stands alone Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3 Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Το Casual Vacancy της Rowling το έχει διαβάσει κανείς; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Το τελευταίο που διάβασα, ειναι το ποτέ μην πας μονος στο ταχυδρομείο, που ήταν πολύ καλογραμμένο. τωρα θα ξεκινησω (παλι ελληνα δημοσιογραφου) , του βαξεβάνη, με παρόμοιο θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Είμαι 23 και ντρέπομαι να πω πως δεν έχω διαβάσει ποτέ μου. Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω το διάβασμα, μετά από κάποια γεγονότα που συνάντησα. Πήρα για πρώτο βιβλίο κάτι εύκολο και μικρο, τον Αλχημιστή του Paulo Coelho. Το τελείωσα σε 3 μέρες και είμαι μες στις σκέψεις. Μου άρεσε πολύ και με ταξιδεψε μπορώ να πω . Δεν έχω ν προτείνω κάτι άλλο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 επισης διαβασα το ο ανθρωπος που ετρωγε πολλα, (πολύ καλό) , και ξεκινησα το περασμα, justin cronin (στη 250η σελιδα ειμαι, επισης πολυ καλο ως τωρα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Είμαι 23 και ντρέπομαι να πω πως δεν έχω διαβάσει ποτέ μου. Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω το διάβασμα, μετά από κάποια γεγονότα που συνάντησα. Πήρα για πρώτο βιβλίο κάτι εύκολο και μικρο, τον Αλχημιστή του Paulo Coelho. Το τελείωσα σε 3 μέρες και είμαι μες στις σκέψεις. Μου άρεσε πολύ και με ταξιδεψε μπορώ να πω . Δεν έχω ν προτείνω κάτι άλλο. Eξαιτιας σου εψαξα να βρω τι ειναι αυτος ο αλχημιστης, και συμφωνα με τη βικιπαιδεια.. Ο Αλχημιστής είναι ένα μυθιστόρημα γραμμένο από τον Πάουλο Κοέλιο (Paulo Coelho), το οποίο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά το 1988. Αρχικά γράφτηκε στα Πορτογαλικά, αλλά μέχρι το 2009 έχει μεταφραστεί σε 67 γλώσσες. Το αλληγορικό αυτό μυθιστόρημα, ακολουθεί έναν νεαρό βοσκό από την Ανδαλουσία, τον Σαντιάγκο, στο ταξίδι του στην Αίγυπτο μετά από επαναλαμβανόμενα όνειρα που είχε πως θα βρει εκεί κάποιον θησαυρό. Eγω κραταω μονο οτι εχει μεταφραστει σε 67 γλωσσες, πραγμα που σημαινει οτι ειναι πασιγνωστο και εχει κανει επιτυχια. Κραταω επισης το οτι ειναι μυθιστορημα! Μυθος- παραμυθι.. Ο λογος που γραφω ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω ανθρωπους που διαβαζουν φανταστικες ιστοριες. Δεν αναφερομαι προσωπικα σε καποιον εδω μεσα, αλλα ακομα και απο συγγενεις μου.. Δεν διαβαζω γενικα βιβλια, αλλα οποτε με πιανει η ορεξη διαβαζω επιστημονικα περιοδικα, ιστορια, ιστοριες ανθρωπων που δινουν εφαρμογη σε διαφορες καταστασεις που μπορουν να συμβουν στον καθενα, και γενικα βιβλια που βοηθουν να μαθουμε καποια πραγματα και οχι.. να διασκεδασουμε εναλλακτικως. (αντι να δεις την ταινια στο σινεμα την διαβαζεις πιο πριν πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts