Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες "αρχάριων" χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

DjArte ευχαριστω για τις απαντησεις. Αφιερωσα πολλες ωρες στους οδηγους, φυσικα θυμαμαι χοντρικα τι λενε, δεν ειναι για αποστηθιση. Και τα ερωτηματα που εθεσα ειναι αυτα που δεν μπορεσα να βρω επειτα απο το διαβασμα που εκανα. Φυσικα καπου καποια απο αυτα θα εχουν ειπωθει, αλλα δεν ειναι δυνατον νεος χρηστης να τα διαβασει και να τα βρει ολα.

Και γιατι ρωτω τότε?

Γιατι, καλως ή κακως, θελω να επιλεξω ποιο θα ειναι το επομενο μου κινητο, διχως να το εχω στα χερια μου.

Αυτο απο τη μια με περιοριζει, δηλαδη προσπαθω θεωρητικα διαβαζοντας να δω τι παιζει, απο την αλλη μου δινει τη δυνατοτητα να να μην αγορασω κατι που δεν μου ταιριαζει.

Εχω mac, και αν ειναι κατι που με εχει κερδισει, ειναι η ευκολια χρησης του.

Και με το nokia e61 s60 3rd edition που εχω τωρα, δεν καθισα ποτε να διαβασω οδηγους!

Κρακαρισμενο .sis και τελος!

Εδω μιλαμε για οδηγους επι οδηγών! Θα μου πεις, μια φορα θα το κανεις!

Ξερω κι εγω!

Βλεπω οτι εχει αλλη φιλοσοφία.

Πχ. στο nokia μπορω να περασω με bluetooth την εφαρμογη sis, και να κανω τη δουλεια μου, χωρις wifi(δεν θελω επιβαρυνση στο χωρο μου), χωρις πακετο internet στο κινητο(δεν θελω παγιο, εχω καρτα, εχω προσβαση μεσω imode-wap-oχι πληρες ιντερνετ αλλα οχι και ακριβα παγια, μονο 4 ευρω το μηνα).

Τωρα διαβαζω οτι με το cydia και την εφαρμογη bluetooth γινεται μεν να περασω εφαρμογες, αλλα ...the hard way.

Καθομαι και σκεφτομαι? Αξιζει τον κοπο?

Ιδανικο συμπληρωμα στο mac μου ειναι το iphone.

Ομως...

- Δεν θελω παγιο, αρα δεν θα εχω πακετο ιντερνετ.

- Δεν θελω wifi στο χωρο μου

- Η εγκατασταση εφαρμογων διχως τα παραπανω, θα ειναι για μενα παντα μια μανουβρα.

- Απο το παραπάνω συνεπάγεται οτι η ευκολία χρήσης παει περιπατο(και σε σχεση με τα mac, και σε σχεση με το nokia).

Απο την αλλη...

- θελω το osx σε mobile version(iphone os)

- θελω τις εφαρμογες του που ειναι εντυπωσιακες και καινοτομικες

- ειμαι σιγουρος-λογω εμπειριας apple-για την ποιοτητα της apple

Ειμαι υπο σκέψιν...

• Απαντήσεις 531
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@karib

Αγαπητέ συνάδελφε (κατά το mac σκέλος) με αυτές τις προϋποθέσεις που βάζεις, νομίζω ότι πρέπει να μείνεις μακρυά από το iPhone γιατί θα σε ταλαιπωρήσει / εκνευρίσει / αγχώσει μια που αυτή η συσκευή αποδίδει κυρίως με όλα αυτά που εσύ δεν επιθυμείς να έχεις.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Ιδανικο συμπληρωμα στο mac μου ειναι το iphone.

Ομως...

- Δεν θελω παγιο, αρα δεν θα εχω πακετο ιντερνετ.

- Δεν θελω wifi στο χωρο μου

- Η εγκατασταση εφαρμογων διχως τα παραπανω, θα ειναι για μενα παντα μια μανουβρα.

- Απο το παραπάνω συνεπάγεται οτι η ευκολία χρήσης παει περιπατο(και σε σχεση με τα mac, και σε σχεση με το nokia).

Απο την αλλη...

- θελω το osx σε mobile version(iphone os)

- θελω τις εφαρμογες του που ειναι εντυπωσιακες και καινοτομικες

- ειμαι σιγουρος-λογω εμπειριας apple-για την ποιοτητα της apple

Ειμαι υπο σκέψιν...

Εφαρμογές από τη στιγμή που έχεις ιντερνετ στον υπολογιστή σου δεν χρειάζεται να έχεις στη συσκευή. Τις περνάς από το iTunes. Μιλάμε για επίσημα και όχι σπασμένα. Αλλά και σπασμένα να θες γίνεται με τον υπολογιστή πάλι.

Το bluetooth με το iBluenova δεν είναι για να περνάς εφαρμογές. Είναι για να ανταλάσσεις αρχεία. Ένα ipa αρχείο αν το μεταφέρεις στη συσκευή για να το εκτελέσεις από κει είναι σαν να ταξιδεύεις από Αθήνα Χαλκίδα και να πας από Ρίο Αντίρριο. Τα πάντα γίνονται με το Itunes οπότε αφού έχεις ιντερνετ στον υπολογιστή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Σου προτείνω να ξεκινήσεις από κάποια βασικά γιατί έρχεσαι από πλατφόρμα με ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική φιλοσοφία.

Επίσης προσωπική μου άποψη είναι ότι το iPhone χωρίς πακέτο δεδομένων είναι κουτσό, αλλά αυτό είναι επιλογή του καθενός.

Φίλε karib, δυστυχώς με αυτά που αναφέρεις ως προϋποθέσεις οφείλω να συμφωνήσω με την άποψη του Κώστα (kkalog) και να σε προτρέψω να μην στραφείς προς την αγορά του iPhone. Από την άλλη η τελική επιλογή είναι δική σου. Εμείς εδώ είμαστε για ότι απορίες έχεις. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

To cydia απαιτεί χρήση δικτύου δεδομένων για να βρεις και να εγκαταστήσεις τα πακέτα.Υπάρχουν τρόποι offline εγκατάστασης πακέτων μέσω cydia αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις βρει τα αντίστοιχα .deb αρχεία κάπου και στην συνέχεια να τα περάσεις στο κινητό μέσω ssh και από εκεί να τα εγκαταστήσεις μέσω terminal. Πρακτικά iPhone χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο δεν είναι iPhone. ;)

;)

- Αυτο πρακτικα μιλωντας, ποσο δυσκολο ειναι? Τα .deb αρχεια της εφαρμογης που με ενδιαφερει, που μπορω να τα βρω?

- Οταν λες περασμα μεσω ssh, το εξηγεις λιγο πως γινεται? Με bluetooth?

- Αντε και βρηκα τα .deb αρχεια, αντε και περασα στο iphone. Μετα, αυτη η offline εγκατάσταση, μονο μέσω terminal μπορει να γινει, ή υπαρχει και κανενας πιο ευχρηστος 'γραφικός' τρόπος;

Στο internet γενικότερα αλλά πολλά από αυτά είναι σπασμένα (ή τουλάχιστον εγώ έτσι έχω βρει ορισμένα παλαιότερα), και αναφορά για τέτοια δεν μπορεί να γίνει στα πλαίσια του φόρουμ.

Συνδεθείτε μέσω SSH στη συσκευή (Windows)

Συνδεθείτε μέσω SSH στη συσκευή (Mac)

Μια χαρά εύκολος είναι ο τρόπος να τα εγκαταστήσεις μέσω του Terminal. Εντολές θα πατήσεις και θα γίνει.

Αλλά συμφωνώ με τον DjArte ότι iPhone χωρίς κάποιο πακέτο δεδομένων και ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στο Internet είναι λειψό iPhone. ;)

- Αυτο πρακτικα μιλωντας, ποσο δυσκολο ειναι? Τα .deb αρχεια της εφαρμογης που με ενδιαφερει, που μπορω να τα βρω?

- Οταν λες περασμα μεσω ssh, το εξηγεις λιγο πως γινεται? Με bluetooth?

- Αντε και βρηκα τα .deb αρχεια, αντε και περασα στο iphone. Μετα, αυτη η offline εγκατάσταση, μονο μέσω terminal μπορει να γινει, ή υπαρχει και κανενας πιο ευχρηστος 'γραφικός' τρόπος;

Για τα .deb αρχεια ξερει κανεις που μπορει να βρισκονται?

Το ssh, ο οδηγος του myphone, λεει για συνδεση μεσω wifi. Πως μπορει να γινει μεσω bluetooth και πως?

Λινκ για εγκατασταση εφαρμογων μεσω terminal απο τη στιγμη που θα 'μεταναστευσουν' απο τον υπολογιστη στο κινητο μεσω bluetooth?

---

Ελπιζω να μην σας κουραζω, προσπαθω απλα να βγαλω ακρη, γιατι αν βρω οτι υπαρχει ενας 'βιωσιμος' τροπος να το δουλευω με τους περιορισμους που θετω, να μπορω να περνω εφαρμογες ομως, θα παω για την αγορα του iphone. Δεν θελω να μην το παρω, θελω να το παρω, αλλα το θελω με τους δικους μου ορους.

Πειτε με 'παλιομοδιτη', εχει αλλη φιλοσοφια, απο την αλλη στην ελλαδα δεν δινουν ιντερνετ στα καρτοκινητα, εγω δεν θελω wifi να το τρωω ολη μερα στο σπιτι μου, ε και μες σε ολα αυτα προσπαθω να βγαλω την ακρη, και με τη δικη σας βοηθεια.

Οποιος μπορει να βοηθησεις στα πιο πανω ερωτηματα ας πει. Νιωθω οτι ανακαλυπτω τον τροχο.

Το ssh, ο οδηγος του myphone, λεει για συνδεση μεσω wifi. Πως μπορει να γινει μεσω bluetooth και πως?

Λινκ για εγκατασταση εφαρμογων μεσω terminal απο τη στιγμη που θα 'μεταναστευσουν' απο τον υπολογιστη στο κινητο μεσω bluetooth?

---

Ελπιζω να μην σας κουραζω, προσπαθω απλα να βγαλω ακρη, γιατι αν βρω οτι υπαρχει ενας 'βιωσιμος' τροπος να το δουλευω με τους περιορισμους που θετω, να μπορω να περνω εφαρμογες ομως, θα παω για την αγορα του iphone. Δεν θελω να μην το παρω, θελω να το παρω, αλλα το θελω με τους δικους μου ορους.

Πειτε με 'παλιομοδιτη', εχει αλλη φιλοσοφια, απο την αλλη στην ελλαδα δεν δινουν ιντερνετ στα καρτοκινητα, εγω δεν θελω wifi να το τρωω ολη μερα στο σπιτι μου, ε και μες σε ολα αυτα προσπαθω να βγαλω την ακρη, και με τη δικη σας βοηθεια.

Οποιος μπορει να βοηθησεις στα πιο πανω ερωτηματα ας πει. Νιωθω οτι ανακαλυπτω τον τροχο.

Δεν έχω δει πουθενά διαχείριση απομακρυσμένης σύνδεσης μέσω bluetooth σε iPhone, ίσως ξέρει κάτι κάποιος άλλος. Ακόμη και το ίδιο το κύκλωμα του bluetooth, για να κάνει οτιδήποτε επιπλέον εκτός της χρήσης ακουστικού handsfree θέλει εγκατάσταση εφαρμογής σε σπασμένο τηλέφωνο οπότε πως θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή μέσω bluetooth αφού δεν θα το έχεις προηγούμενα ενεργοποιήσει;

Τέλος πάντων, όπως είπαμε και νωρίτερα, εκτός αν θέλεις να πάρεις μια συσκευή για να πειραματιστείς μαζί της με αμφίβολο αποτέλεσμα (ίσως τελικά και να βρεις κάποια άκρη, αλλά μέχρι τότε τηλέφωνο δεν θα έχεις), πάρε καλύτερα κάτι άλλο γιατί η φιλοσοφία του iPhone είναι πάρα πολύ μακρυά από αυτό που θα σε ικανοποιήσει.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Εάν και όπως ανέφερα προηγουμένως και εγώ αλλά και οι άλλοι συνάδελφοι (πάντα πιστεύω με μέριμνα το δικό σου συμφέρον) δεν νομίζω πως με τους περιορισμούς που βάζεις θα ικανοποιηθείς από την αγορά του συγκεκριμένου κινητού πόσο μάλλον δεν θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο της πολλές δυνατότητες που προσφέρει.

Πάντως αφού επιμένεις μπορώ να σου απαντήσω στα ερωτήματα που θέτεις. ;)

Τα αρχεία με κατάληξη .deb δεν είναι τίποτε άλλο από εκτελέσιμα αρχεία σε zip μορφή τα οποία αναγνωρίζει η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται η λειτουργία του Cydia. Ποιο συγκεκριμένα είναι μία μορφή πακέτων που διαχειρίζονται από την πλατφόρμα apt πάνω στην οποία είναι κτισμένη το cydia.

Τώρα τέτοια πακέτα μπορείς να βρεις σε διάφορα forums στο εξωτερικό. Συνήθως χρησιμοποιούνται για "σπασμένες" εφαρμογές του cydia αλλά μπορεί να βρεις και αυθεντικές freeware εφαρμογές. Θα σου πρότεινα το forum του xsellize (κάνε μία αναζήτηση στο google) αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ περαιτέρω για τους λόγους ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ενάντια στους O.Π.Χ.

Δεν μπορείς να περάσεις μέσω SSH τίποτα χρησιμοποιώντας bluetooth σύνδεση. Μόνο μέσω WIFI. Επομένως ο μόνος τρόπος για να περάσεις τα .deb αρχεία είναι είτε μέσω bluetooth από τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα από cydia ibluenova είτε μέσω usb αφού εγκαταστήσεις πρώτα την ανάλογη εφαρμογή στον υπολογιστή σου για να έχεις πρόσβαση στο file system του iPhone.

Τέλος, αφού περάσεις το αρχείο .deb σε κάποια διαδρομή στο κινητό σου, η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ ευκολή αρκεί να έχεις εγκαταστήσει από το cydia την εφαρμογή terminal και μέσα από αυτή να δώσεις την παρακάτω εντολή (αφού πρώτα με την εντολή cd... μπεις στον φάκελο που βρίσκεται το αρχείο)

dkpg -i name.deb
, όπου name είναι το αντίστοιχο όνομα του αρχείου που θέλεις να εγκαταστήσεις. ;)

Πιστεύω να βοήθησα. :)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Αρτέμη ξεχνάμε κάτι βασικό βέβαια...

Πώς θα στηθεί πρώτη φορά το cydia χωρίς internet; Έ; :ninja: :worry:

Αν δεν υπάρχει πακέτο δεδομένων ή Wi-Fi πώς θα λειτουργήσει το cydia την πρώτη πρώτη φορά για να στηθεί σωστά; Θα πρέπει ο φίλος να πάει σε internet cafe μετά το jailbreak...

Αρτέμη ξεχνάμε κάτι βασικό βέβαια...

Πώς θα στηθεί πρώτη φορά το cydia χωρίς internet; Έ; :ninja: :worry:

Αν δεν υπάρχει πακέτο δεδομένων ή Wi-Fi πώς θα λειτουργήσει το cydia την πρώτη πρώτη φορά για να στηθεί σωστά; Θα πρέπει ο φίλος να πάει σε internet cafe μετά το jailbreak...

Νίκο υπάρχει η δυνατότητα κατά την δημιουργία της custom firmware με το εργαλείο pwnage tool να επιλεγεί η ταυτόχρονη εγκατάσταση του cydia μαζί με κάποια σημαντικά πακέτα όπως το terminal ή το openssh. Σε κάθε περίπτωση βέβαια θεωρώ αυτονόητο πως θα πρέπει ο υπολογιστής που θα τρέξει το pwnage tool να έχει πρόσβαση στο internet. Με παρθενογένεση δεν γίνεται τίποτα. ;)

Παιδιά καλημέρα, θέλω βοήθεια. Έχω αγορασει το iphone 2G απο Αμερική πριν 2 χρόνια και το ειχα κάνει jailbroken και unlock από τοτε με οδηγίες μέσα από το site σας και δουλευε μια χαρα. Τώρα πρόσφατα πήγα να το κάνω format γιατι ετρωγε διάφορα κολληματα, απο σαβούρες που του είχα βάλει γενικα (το δουλευα με update στην έκδοση 3.0) και restore. Καποιο λάθος όμως έκανα στην όλη διαδικασία και ενώ με το Pwnage τρέχω το RedSnow (Win) και μπαίνω σε DFU mode για jailbreak, τελικά μου ξεκλειδώνει το τηλέφωνο και μπορώ με την ελληνική κάρτα να κάνω ή να δέχομαι κλήσεις, αλλά δεν έχω καθολου άλλη πρόσβαση στις λειτουργίες του iphone, δεν μου βγάζει καθόλου τα εικονίδια του Home screen, μου βγάζει "Emergency calls only" ενω εγώ μπορώ να πάρω τηλ. κανονικά. Επισης το iTunes μου βγάζει οτι δεν αναγνωριζει την SIM card μου, οποτε δεν εχω επιλογη restore απο κει. Χρησιμοποιησα και το blackrain μεσα στον πανικό μου αλλά και μ' αυτο τιποτα...Τι γίνεται?

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

• 3 weeks later...

Να ρωτησω κατι παιδια. Μολις εκανα jailbreak ολα οκ. αλλα το cydia μου λεει οταν μπενω οτι εχω 2 essential upgrades. τι κανω με αυτα? πρεπει να κανω update ή να κανω ignore?

Ευχαριστώ.

Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

• 7 months later...

Χαίρετε, είμαι κάτοχος ενός Iphone 3g unlocked&Jailbrocken. Όταν το πρωτοπήρα στα χέρια μου -πριν κανα μηνα- απλα εβαλα την -προπληρωμενη- κάρτα sim μου και λειτουργησε άψογα. Τωρα όμως άλλαξα νουμερο και με την καινουρια -αλλα και με όλες τις άλλες καρτες που δοκιμασα- βλεπω μονο το "no sim card installed". Ξαναβαζω την παλια μου καρτα και λειτουργει κανονικα

Εχει κανείς ιδέα για το τι συμβαίνει???...

Ευχαριστώ

• 2 weeks later...

Καλημέρα!!

Ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος για την απορία μου!! Θέλω να πουλήσω το iphone 3gs 16 GB στο ebay και με ρωτάει αν είναι unlocked.. Επειδή είμαι άσχετη... Όταν λέει unlocked εννοεί αν δέχεται sim απο άλλες εταιρείες του εξωτερικού? Πως μπορώ να το ελένξω? Πάντως έχω βάλει sim απο δύο εταιρείες της Ελλάδας και τις δέχτηκε και τις 2... Και αν δεν είναι unlocked μπορώ να το κάνω εύκολα εγώ??

Συγγνώμη αλλα είμαι πολύ μπερδεμένη και δεν θέλω να το πουλήσω και να μην μπορούν να το ανοίξουν...

Καλημέρα!!

Ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος για την απορία μου!! Θέλω να πουλήσω το iphone 3gs 16 GB στο ebay και με ρωτάει αν είναι unlocked.. Επειδή είμαι άσχετη... Όταν λέει unlocked εννοεί αν δέχεται sim απο άλλες εταιρείες του εξωτερικού? Πως μπορώ να το ελένξω? Πάντως έχω βάλει sim απο δύο εταιρείες της Ελλάδας και τις δέχτηκε και τις 2... Και αν δεν είναι unlocked μπορώ να το κάνω εύκολα εγώ??

Συγγνώμη αλλα είμαι πολύ μπερδεμένη και δεν θέλω να το πουλήσω και να μην μπορούν να το ανοίξουν...

Αν το κινητό σου το έχεις αγοράσει από Ελλάδα, είναι unlocked.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Μια τελευταία ερώτηση... Επειδή θέλω να αγοράσω το iphone 4 απο το ebay, για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα θα πρέπει απλά να είναι unlocked??

Μια τελευταία ερώτηση... Επειδή θέλω να αγοράσω το iphone 4 απο το ebay, για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα θα πρέπει απλά να είναι unlocked??

Ναι...ή να περιμενεις να βγει jailbreak/unlock για την 4.2 και την baseband 5.14.02...!

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Θέλω την βοήθεια σας!!!!

Πούλησα το ιphone 3gs μου σε κάποια στην Γερμανία. Έτσι έκανα update στο itunes και το έστειλα το κινητό. Αγόρασα το iphone 4 και μέχρι να το πάρω χρησιμοποιούσα ένα αλλο κινητό στο οποίο δεν είχα περάσει τις επαφές μου. Όμως κάηκε ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή μου και δεν έχω κάνει κάπου αλλού back up αυτά που είχα στο iphone 3gs!!!! Ναι... Τόσο τυχερή είμαι!!!!! Υπάρχει τρόπος να τα ξαναβρώ όλα αυτά? Ρωτάω γιατί το itunes θέλει σύνδεση στο internet και σκέφτηκα μήπως κάπου αποθηκεύονται και μετά βάζοντας τον κωδικό μου μπορώ να τα ανακτήσω μέσω internet. Μπορεί να λεω και βλακείες αλλα εύχομαι να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί αλλιώς ξεκινάω απο το μηδέν!!!!!!!!

Θέλω την βοήθεια σας!!!!

Πούλησα το ιphone 3gs μου σε κάποια στην Γερμανία. Έτσι έκανα update στο itunes και το έστειλα το κινητό. Αγόρασα το iphone 4 και μέχρι να το πάρω χρησιμοποιούσα ένα αλλο κινητό στο οποίο δεν είχα περάσει τις επαφές μου. Όμως κάηκε ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή μου και δεν έχω κάνει κάπου αλλού back up αυτά που είχα στο iphone 3gs!!!! Ναι... Τόσο τυχερή είμαι!!!!! Υπάρχει τρόπος να τα ξαναβρώ όλα αυτά? Ρωτάω γιατί το itunes θέλει σύνδεση στο internet και σκέφτηκα μήπως κάπου αποθηκεύονται και μετά βάζοντας τον κωδικό μου μπορώ να τα ανακτήσω μέσω internet. Μπορεί να λεω και βλακείες αλλα εύχομαι να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί αλλιώς ξεκινάω απο το μηδέν!!!!!!!!

Το μόνο που μπορείς να δεις μέσω του λογαριασμού σου στο iTunes είναι οι εφαρμογές που είχες καταβάσεις, και τις ξανά παίρνεις δωρεάν...

Όσο για όλα τα άλλα ήταν στο buckup του iTunes το οποίο χάθηκε με την βλάβη του σκληρού...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Το μόνο που μπορείς να δεις μέσω του λογαριασμού σου στο iTunes είναι οι εφαρμογές που είχες καταβάσεις, και τις ξανά παίρνεις δωρεάν...

Όσο για όλα τα άλλα ήταν στο buckup του iTunes το οποίο χάθηκε με την βλάβη του σκληρού...

Σκέτη καταστροφή.... Πόσο άτυχη μπορεί να είμαι ώστε να γίνουν αυτά τα 2 ταυτόχρονα????

Έστω τις εφαρμογές πως τις βρίσκω στο itunes?? Κάνω σύνδεση αλλα δεν μου δείχνει καμία εφαρμογή...

• The topic was unpinned