koumis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αν κλεισω τον διακοπτη ''δεδομενα'' το σημα για τις κλησεις θα ειναι υποδεεστερο του 3g, και σεν θα έχω καθολου προσβαση στο νετ ή απλα με χαμηλοτερες ταχυτητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αν κλεισω τον διακοπτη ''δεδομενα'' το σημα για τις κλησεις θα ειναι υποδεεστερο του 3g, και σεν θα έχω καθολου προσβαση στο νετ ή απλα με χαμηλοτερες ταχυτητες? Αν κλείσεις τα δεδομένα δεν θα μπορείς να μπεις στο internet μέσο του δικτύου. Ο διακοπτης 3G δηλώνει τον τύπο του δικτύου συγκεκριμένα έχει να κάνει με την ταχύτητα. Αν το έχεις ανοιχτό σε περιοχή χωρίς κάλυψη χάνεις ποιότητα απο τις κλήσεις και έχεις και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Αν χρησιμοποιείς το Ίντερνετ τότε άφησε το 3G ανοιχτό αλλιώς κλείσε και τους 2 διακόπτες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 δεν μπορει να ρυθμιστει ετσι ωστε οταν μπαινω ιντερνετ να μπαίνει με 3g (αν υπαρχει κάλυψη) και την υπολοιπη ωρα να ειναι απενεργοποιημένο εστσι ωστε να αποφευγω καταναλωση mb και αυξημενη καταναλωση μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 δεν μπορει να ρυθμιστει ετσι ωστε οταν μπαινω ιντερνετ να μπαίνει με 3g (αν υπαρχει κάλυψη) και την υπολοιπη ωρα να ειναι απενεργοποιημένο εστσι ωστε να αποφευγω καταναλωση mb και αυξημενη καταναλωση μπαταριας? Όχι, πρέπει να τα ανοίγεις / κλείνεις και τα δύο χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 και για 4g φαντάζομαι δεν εχει διαφορα? ΑΠλα οποτε ειναι διαθεσιμο αντί για 3g θα πιανει 4g σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 και για 4g φαντάζομαι δεν εχει διαφορα? ΑΠλα οποτε ειναι διαθεσιμο αντί για 3g θα πιανει 4g σωστα? με 4g θα εχεις μεγαλυτερη καταναλωση αποτι με 3g Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 με 4g θα εχεις μεγαλυτερη καταναλωση αποτι με 3g 3G δεν έχουμε παντού καλό στην Ελλάδα οπότε συνεπάγεται μεγαλύτερη κατανάλωση. 4g δεν έχουμε σχεδόν πουθενά οπότε ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μια απορία μιας και από iphone είμαι άσχετος η φίλη μου έχει το iphone 5 όταν το πήρε δημιούργησε ένα νέο λογαριασμό e mail χωρίς να σημείωση τους κωδικούς κάπου τώρα θέλει να το πουλήσει αλλά δεν μπορεί να αφαιρέσει το λογαριασμό αυτό μήπως ξέρει κανείς πώς γίνετε αυτό αν κάνει επαναφορά η ρησετ θα κάνει δουλειά ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μια απορία μιας και από iphone είμαι άσχετος η φίλη μου έχει το iphone 5 όταν το πήρε δημιούργησε ένα νέο λογαριασμό e mail χωρίς να σημείωση τους κωδικούς κάπου τώρα θέλει να το πουλήσει αλλά δεν μπορεί να αφαιρέσει το λογαριασμό αυτό μήπως ξέρει κανείς πώς γίνετε αυτό αν κάνει επαναφορά η ρησετ θα κάνει δουλειά ??? Ο λογαριασμος εμαιλ δεν χρειάζεται κωδικούς για να διαγραφτεί. Ρυθμίσεις/Mail & Επαφές/π.χ Gmail και διαγραφή λογαριασμού. Αν τώρα θέλει να επαναφέρει την συσκευή ολοκληρωτικά στην αρχική κατάσταση πρέπει να πάε Ρυθμίσεις/Γενικά/Επαναφορά/Περιεχόμενο & Ρυθμίσεις. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα σε ότι έχει να κάνει με τα iphone και το πιο πιθανό να είναι γνωστή η ερώτηση μου για εσάς ή να έχει ήδη απαντηθεί εδώ μέσα, αλλά είμαι από το Tapatalk και δεν μπορώ να κάνω search. Έχω 'κομμένο' ένα .mp3 για ήχο κλήσης και το άκουσε μια φίλη και θέλει να το περάσει και εκείνη στο 5αρι που έχει. Υπάρχει τρόπος να της το στείλω; Γνωρίζω πως με bluetooth δε γίνεται, και σκεφτόμουν με email αλλά μου είπε κάποιος πως ούτε μ' αυτόν τον τρόπο θα καταφέρω κάτι. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Όχι δυστυχώς δεν μπορεί να περαστεί χωρίς υπολογιστή το οποιοδήποτε ringtone. Εκτός αυτού θα πρέπει να γίνει μετατροπή του αρχείου σε μορφή .m4r τα οποία είναι τα μόνα αρχεία ringtone που υποστηρίζει το iPhone και στην συνέχεια να περαστεί μέσω iTunes. Ακομα θα πρέπει να έχει διάρκεια κάτω από 30 δευτερα το m4r. Θα πρέπει δηλαδή να περιοριστεί και το τελείωμα του αρχείου εκτός από την αρχή του. Κάπου μέσα στο forum υπάρχει ένας οδηγός. Μπορείς να στείλεις στη φίλη σου το συγκεκριμένο αρχείο μέσω email αλλα θα απαιτήσει δουλειά από μέρους της για να το περάσει. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα σε ότι έχει να κάνει με τα iphone και το πιο πιθανό να είναι γνωστή η ερώτηση μου για εσάς ή να έχει ήδη απαντηθεί εδώ μέσα, αλλά είμαι από το Tapatalk και δεν μπορώ να κάνω search. Έχω 'κομμένο' ένα .mp3 για ήχο κλήσης και το άκουσε μια φίλη και θέλει να το περάσει και εκείνη στο 5αρι που έχει. Υπάρχει τρόπος να της το στείλω; Γνωρίζω πως με bluetooth δε γίνεται, και σκεφτόμουν με email αλλά μου είπε κάποιος πως ούτε μ' αυτόν τον τρόπο θα καταφέρω κάτι. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Καλησπέρα φίλε μου υπάρχουν προγράμματα που δημιουργούν ios ringtones, μπορείς να πεις στη φίλη σου να το ανεβάσει στο audiko.net και να δημιουργήσει ringtone δες τον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 πως μπορω να περασω βιντεακια σε μορφη .3gp .mp4?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Big και DINFUN σάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω αυτό που υπάρχει στον οδηγό. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 πως μπορω να περασω βιντεακια σε μορφη .3gp .mp4?? Για να περάσεις βίντεο, καθώς και ό,τι άλλο αρχείο, στο iPhone σου, θα χρειαστείς το iTunes. Αφού το εγκαταστήσεις, θα συνδέσεις το κινητό σου με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ώστε να επιτευχθεί η σύνδεση με το iTunes. Έπειτα με απλό drag and drop θα περάσεις τα βίντεο που θέλεις τη βιβλιοθήκη του iTunes. Στη συνέχεια θα κάνεις συγχρονισμό του iPhone με το iTunes. Αυτό ήταν. Τα βίντεο θα τα βρεις στην εφαρμογή Βίντεο του iPhone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voultsi Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Γειά σας , θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες για την αγορά ενός μεταχειρισμένου IPHONE . Εκτός απ'τα βασικά οθόνη,γρατζουνιές, μπαταρία κτλπ που διορθώνονται σχετικά εύκολα, τι γίνεται με το software? Εάν το κινητό κολλάει υπάρχει κάποια δυνατότητα reset,format ή κάτι σχετικό που να επαναφέρει το κινητό σε λειτουργία καινούργιου? Διότι ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινητό απ'το Ebay και φοβάμαι μην μου στείλουν προβληματικό. Επίσης σε περίπτωση ελλατωματικού , το ebay προσφέρει εγγύηση εκτός αυτής του πωλητή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleyteria Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλησπέρα Έχω μια σοβαρή απορία σχετικά με τα τηλέφωνα, τα iPhone. Μπορεί κάποιος να δει σε ποιόν ανήκει το τηλέφωνο και γενικά τις κινήσεις του τηλεφώνου ακόμα κι αν το WiFi είναι εξωτερικού χώρου π.χ. καφετέρια, εμπορικό κέντρο κλπ? Με τα λαπτοπ μπορούν να κάνουν τον ίδιο, να δουν δηλαδή σε ποιόν ανήκει? Τι γίνεται με το Wifi στο σπίτι? μπορούν να υποκλέψουν τα στοιχεία? Πολλές ερωτήσεις! Αλλά σημαντικές! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ελευθερία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Αν κάποιος γνωρίζει το Apple ID σου και τον κωδικό σου, τότε μέσω του Find My iPhone (εφόσον έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή και τις Υπηρεσίες τοποθεσίας), μπορεί ανά πάσα στιγμή να βλέπει που βρίσκεται η συσκευή, και κατ επέκταση και εσύ. Να δει σε ποιον ανήκει, δηλαδή όνομα, επώνυμο κτλ. δεν γίνεται. Όχι, αν δεν έχει κάποιο τρόπο να τα ταυτοποιήσει με τον φορέα δικτύου σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Χαίρετε Νέος υποψήφιος χρήστης iphone και θέλω τα φώτα σας Οι απαιτήσεις μου απο το τηλέφωνο εκτός απο την ποιότητα επικοινωνίας (που τη θεωρώ πολύ βασική) είναι internet μέσω wi fi και περιστασιακά καμμια φωτο και κανα βιντεάκι . Παιχνίδια καθόλου . Ήμουν μεταξύ του 4s και 5s . Σε μια συζήτηση όμως μου είπαν μόνο 5s γιατι το 4άρι είναι πολύ αργό γενικά , αργεί να ξεκινήσει , χώρια το οτι είναι πλέον μοντέλο που θα καταργηθεί και δεν θα υποστηρίζεται απο αναβαθμίσεις κλπ . Δεν ξέρω εάν είναι σωστά αυτά που άκουσα - δεν το ξέρω και καλά το παληκάρι που μου τα είπε ...Διάβασα όμως στο θέμα του 5s οτι βγάζει καποιες βλάβες . 1. Ποιά είναι η γνώμη σας ; 4s ή 5s ; 2. Με τα μεταχειρισμένα τί πρέπει να προσέξω εκτός απο τα προφανή (χτυπήματα , λειτουργία) ; Μπορώ να καταλάβω εάν είναι "μαμα" ; Υπάρχει περίπτωση να μου το πουλήσει κάποιος και να μην μπορώ να κάνω ορισμένες λειτουργίες λόγω μπλοκαρισμένης συσκευής ; Αυτά και ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Χαίρετε Νέος υποψήφιος χρήστης iphone και θέλω τα φώτα σας Οι απαιτήσεις μου απο το τηλέφωνο εκτός απο την ποιότητα επικοινωνίας (που τη θεωρώ πολύ βασική) είναι internet μέσω wi fi και περιστασιακά καμμια φωτο και κανα βιντεάκι . Παιχνίδια καθόλου . Ήμουν μεταξύ του 4s και 5s . Σε μια συζήτηση όμως μου είπαν μόνο 5s γιατι το 4άρι είναι πολύ αργό γενικά , αργεί να ξεκινήσει , χώρια το οτι είναι πλέον μοντέλο που θα καταργηθεί και δεν θα υποστηρίζεται απο αναβαθμίσεις κλπ . Δεν ξέρω εάν είναι σωστά αυτά που άκουσα - δεν το ξέρω και καλά το παληκάρι που μου τα είπε ...Διάβασα όμως στο θέμα του 5s οτι βγάζει καποιες βλάβες . 1. Ποιά είναι η γνώμη σας ; 4s ή 5s ; 2. Με τα μεταχειρισμένα τί πρέπει να προσέξω εκτός απο τα προφανή (χτυπήματα , λειτουργία) ; Μπορώ να καταλάβω εάν είναι "μαμα" ; Υπάρχει περίπτωση να μου το πουλήσει κάποιος και να μην μπορώ να κάνω ορισμένες λειτουργίες λόγω μπλοκαρισμένης συσκευής ; Αυτά και ευχαριστώ προκαταβολικά Με 350 ευρω παιρνεις ενα καλο μεταχειρισμενο 5ς. Εξωτερικα θα δεις αν ειναι καλό και στην λειτουργια θα δεις αν ειναι ολα ενταξει πριν το παρεις. Θα ζητησεις απο τον κάτοχο να κλείσει την εύρεση iphone πριν το παρεις γιατι αυτο ειναι μετα που θα κλειδωσει την συσκευη και δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις. Για το 4ς εγω ειμαι θετικος αλλα να βρεις ενα με 150-170 ευρω να αλλαξεις και μια μπαταρια αλλα μην περιμενεις πολλες αναβαθμισεις και λοιπα ειναι προς το τελος του η υποστηριξη της συσκευης. Εφαγε τα ψωμια του. Για μετρια χρηση καλό ειναι. Παρ όλα αυτα ειναι μια αξιόλογη συσκευη αλλα όχι καινούργιο ειναι τζαμπα λεφτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Θα ζητησεις απο τον κάτοχο να κλείσει την εύρεση iphone πριν το παρεις γιατι αυτο ειναι μετα που θα κλειδωσει την συσκευη και δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις. Εάν την κλείσει αυτός (προφανώς μέσω του menu , έτσι δεν είναι ; ) , εγώ μετά εάν προσπαθήσω να την ανοίξω έχοντας στη συσκευή τη δικιά μου sim θα είναι όλα ok ; Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Εάν την κλείσει αυτός (προφανώς μέσω του menu , έτσι δεν είναι ; ) , εγώ μετά εάν προσπαθήσω να την ανοίξω έχοντας στη συσκευή τη δικιά μου sim θα είναι όλα ok ; Η ευρεση ενεργοποιειται με το δικο σου λογαριασμο icloud. Πρεπει να την απενεργοποιησεις για να δωσεις την συσκευη σου σε αλλον. Αν παρεις εσυ συσκευη απο αλλον πρεπει αυτος να κλεισει την ευρεση και μετα εσυ την ενεργοποιεις με το δικο σου λογαριασμο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ευχαριστώ ! Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Πηρα ενα 5c (δεν ειχα ποτε ios συσκευη) οι πρωτες κινησεις που πρεπει να κανω ποιες ειναι? ξερω οτι πρεπει να να παω να βγαλω αλλη καρτα σιμ, να δημιουργήσω λογαριασμο στο iclud τι αλλο χρειαζετε ή καλα θα ταν να κανω? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Πηρα ενα 5c (δεν ειχα ποτε ios συσκευη) οι πρωτες κινησεις που πρεπει να κανω ποιες ειναι? ξερω οτι πρεπει να να παω να βγαλω αλλη καρτα σιμ, να δημιουργήσω λογαριασμο στο iclud τι αλλο χρειαζετε ή καλα θα ταν να κανω? Αν είναι το μπλε πετά το κατευθείαν στην θάλασσα. Αστειεύομαι. Την sim υποχρεωτικά. Αλλιώς δεν θα μπορέσει να γίνει η πρώτη ενεργοποίηση. Μόλις βάλεις την sim και το ανοίξεις θα δεις κάποια βήματα αρκετά κατατοπιστικά δεν χρειάζεται να ψάχνεις πολλά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts