cellphone Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Ευχαριστω για τα links,πολυ ωραιες οι θηκες,ειναι οτι πρεπει,για την χρηση που το θελω! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Να σας παρουσιασω και γω τη θηκη μου!Ονομαζεται vaja mamut και εκτος του οτι προσφερει πληρη προστασία ειναι πανεμορφη!Ειναι λιγο ακριβουτσικη αλλα τα γουστα πληρώνονται!! Οριστε κ φωτο: http://dl.dropbox.com/u/4535988/DSC06938.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Ωραιο χρωμα φιλε μου.Εκει που ειναι η καμερα ομως δεν μου φαινεται να εχει και πολυ προστασια αν,χτυπα ξυλο,σου πεσει κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 οντως σε εκεινο το σημειο δεν υπαρχει πολυ προστασια αλλα τουλαχιστον δεν υπαρχει κ το προβλημα με το reflection του φλας οπως συχνα εμφανιζεται σε αλλες θηκες. ας ελπισουμε οτι αμα πέσει να μην ειμαστε τόσο γκαντεμηδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 φιλε DiM3NSiON αυτή τη θηκη πηρες? και αν ναι, μπορεις να μου πεις απο που την προμηθευτηκες? Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Αυτή πήρα και την πήρα κατευθείαν από το site της εταιρίας γιατί δεν την έβρισκα πουθενά αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Αυτή πήρα και την πήρα κατευθείαν από το site της εταιρίας γιατί δεν την έβρισκα πουθενά αλλού. πρεπει να βγαινει με μεταφορικα κανα 25αρι ευρω αν δεν κανω λαθος.Δινει ελαχιστο ογκο παραπανω αλλα ειναι super θηκη με ελαχιστα προβληματα.Αξιζει 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 εγω εχω το plantronics 975 στο ιφον 4 και ειμαι ευχαριστημενος.Πολυ καλη ποιοτητα συνομιλιας ελαφρυ με μεγαλη αυτονομια (εχει θηκη με μπαταρια που τριπλασιαζει την αυτονομια της μπαταριας) και ειναι πολυ βολικο για το αυτι. ειναι απο τα καλυτερα bluetooth και στο προτεινω! Να σε ρωτησω κατι,χρειαζεται καθε τοσο να το επαναφερεις το ακουστικο στη θεση του γιατι πιθανο γλιστραει η βγαινει ελαφρως απο τη θεση του οταν περπατας πχ?Αυτο που θελω ειναι να εχω την αισθηση οτι δεν προκειται να κουνηθει απο τη θεση του οτι και να κανω.Να ειναι απολυτα σταθερο δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Να σε ρωτησω κατι,χρειαζεται καθε τοσο να το επαναφερεις το ακουστικο στη θεση του γιατι πιθανο γλιστραει η βγαινει ελαφρως απο τη θεση του οταν περπατας πχ?Αυτο που θελω ειναι να εχω την αισθηση οτι δεν προκειται να κουνηθει απο τη θεση του οτι και να κανω.Να ειναι απολυτα σταθερο δηλαδη Εξαρταται απο το αυτι σου φιλε!εχει 3 διαφορετικα gel για καθε τυπο αυτιου πάντως.Εμενα μου εχει κατσει πολύ σταθερα στο αυτι μου και ειναι κ πολυ ανετο και ελαφρυ σε σημειο που ξεχνας οτι το φορας. Πρεπει να το δοκιμασεις στο αυτι σου παντως για να εισαι απολυτα σιγουρος. Απο θεμα συνδεσιμοτητας δεν εχω παρατηρησει προβληματα μονο που αμα για καποιο λογο αποσυνδεθει (π.χ βγει εκτος εμβελειας) δεν επανασυνδεεται αυτοματα οταν ξαναμπει εντος εμβελειας (όπως π.χ το wi-fi).Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 οκ...ευχαριστω.Καποιο απο τα 3 θα μου κανει,τι στο καλο.Απλα κοιταζα και το voyager plus+ το οποιο πιανει πισω απο το αυτι αλλα φοβαμαι μηπως φαινεται ...πολυ.Ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 οκ...ευχαριστω.Καποιο απο τα 3 θα μου κανει,τι στο καλο.Απλα κοιταζα και το voyager plus+ το οποιο πιανει πισω απο το αυτι αλλα φοβαμαι μηπως φαινεται ...πολυ.Ευχαριστω και παλι to voyager ειναι για πιο "επαγγελματικη" χρηση γραφειου κατα την γνωμη μου και θα φαινεται καπως περιεργα για καθημερινη χρηση.Αμα θες δες και το plantronics 925 το οποιο ειναι και αυτο εξαιρετικο (εχει κατι λιγοτερο σε τεχνολογια αλλα δεν το καταλαβαινεις σε καθημερινη χρηση) αλλα εχει χειροτερη θηκη-φορτιστη (οχι φωτιζομενη,χωρις ενδειξεις σταθμης μπαταριαςκαι με μικροτερη χωρητικοτητα της θηκης-μπαταριας).Ειναι μια εξαιρετικη επιλογη και αυτη (το εχει φιλος).Στα + του 925 ειναι οτι σε σχεση με του 975 το κουμπι απαντησης κλησης πατιεται λιγο πιο ευκολα.Σου εκανα ενα μινι review τελικα.Παω για υπνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buzz1234 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Αυτή πήρα και την πήρα κατευθείαν από το site της εταιρίας γιατί δεν την έβρισκα πουθενά αλλού. Αν επιτρεπεται ποσο σου βγηκε και ποσες μερες εκανε να σου ερθει ? το screenprotector λεει τιποτα? συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις απλα ειμαι αναμεσα σε αυτη και τη speck candyshell και δεν ξερω ποια να διαλεξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 εχω εδω και 2 μερες αυτο http://www.expansys.com.gr/jabra-stone-black-189581/ γιατι θελω κατι πολυ σταθερο λογω οτι πολλες φορες κυκλοφορω και με μηχανη,μεχρι στιγμης αριστες εντυπωσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Αν επιτρεπεται ποσο σου βγηκε και ποσες μερες εκανε να σου ερθει ? το screenprotector λεει τιποτα? συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις απλα ειμαι αναμεσα σε αυτη και τη speck candyshell και δεν ξερω ποια να διαλεξω! Δεν υπάρχει πρόβλημα για τις ερωτήσεις. 25 ευρώ μου βγήκε και ήρθε μετά από 2 βδομάδες. Αν είσαι αθήνα θα κάνει μία βδομάδα. Τον screen protector δεν τον έχω βάλει ακόμα γιατί είχα βάλει έναν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 εγω εχω το plantronics 975 στο ιφον 4 και ειμαι ευχαριστημενος.Πολυ καλη ποιοτητα συνομιλιας ελαφρυ με μεγαλη αυτονομια (εχει θηκη με μπαταρια που τριπλασιαζει την αυτονομια της μπαταριας) και ειναι πολυ βολικο για το αυτι. ειναι απο τα καλυτερα bluetooth και στο προτεινω! +1 χαλαρα κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) lol! Δεν ειμαι σιγουρος αν στελνουν εδω. Ουτε 1 cent δεν εχουν! Λογικα ειναι ο,τι να ναι αλλα για καποιον που του αρεσει να αλλαζει συνεχεια... http://defaultcase.com/ EDIT: ΔΕΝ στελνουν εκτος US. Edited October 7, 2010 by silmarien Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 lol! Δεν ειμαι σιγουρος αν στελνουν εδω. Ουτε 1 cent δεν εχουν! Λογικα ειναι ο,τι να ναι αλλα για καποιον που του αρεσει να αλλαζει συνεχεια... http://defaultcase.com/ EDIT: ΔΕΝ στελνουν εκτος US. Και πες οτι εστελναν και εκτος U.S εχεις σκεφτει οτι μπορει να ειναι ελατωμματικη παρτιδα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 lol! Δεν ειμαι σιγουρος αν στελνουν εδω. Ουτε 1 cent δεν εχουν! Λογικα ειναι ο,τι να ναι αλλα για καποιον που του αρεσει να αλλαζει συνεχεια... http://defaultcase.com/ EDIT: ΔΕΝ στελνουν εκτος US. Και σιγά την ποικιλία βρε παιδιά.....:X Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ξέρετε από που μπορώ να παραγγείλω αυθεντικά bumpers? Ή αν πουλάνε εδώ στην Ελλάδα κάπου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ρε παιδια ξερουμε αν τα official bumpers τις apple τα διαθετει το i-storm ή θα τα διαθέσει; ή αν μπορουμε να τα βρουμε πουθενα αλλου Ελλαδα; Δυστυχως φιλε. Μονο ebay βρισκεις αλλα οι original πανακριβες. Κυμαινονται απο 50 εως 70 δολλαρια. Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση! Κρίμα...δηλαδη δεν υπαρχει καμια περιπτωση να φερουν το i-storm ή το i-golden(μηπως λεω; :O ); Σιγουρα θα κυκλοφορησουν σε λιγο καιρο. Συγκεκριμενα πιστευω οτι οτι εχει παραχθει το εχουνε δεσμευσει για τη δωρεαν διαθεση που ισχυει σε οσους αγορασουν εως 30/9. Σκεφτείτε μόνο πόσα δωρεάν bumpers εχουνε διαθεσει σε ολη τη γη. Υπομονη λοιπον.. Αυτα τουλαχιστον ξερω εγω...! :):):) Τωρα αν καποιος εχει καποια αλλη πληροφορια δεκτη...! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Γιατι δεν βαζετε αγγελιες εδω στο σαιτ οτι ψαχνετε bumber....υπαρχουν ατομα που τα πηραν με το προγραμμα για τις θηκες και δεν τα θελουν για ποικιλους λογους.Δεν χανετε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Συγνωμη αλλα ολοκληρη Αθηνα και δεν εχετε βρει bumper for iphone4 πουθενα??δεν υπαρχει τιποτα σε πλαισιο,public,multirama,γερμανος,vodafone shops???? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Συγνωμη αλλα ολοκληρη Αθηνα και δεν εχετε βρει bumper for iphone4 πουθενα??δεν υπαρχει τιποτα σε πλαισιο,public,multirama,γερμανος,vodafone shops???? Sent from my iPhone using Tapatalk Το official της apple δυστυχως οχι...ουτε σε istorm τωρα δεν ξερω για το i-golden δεν καταφερα να παω απο τοτε που ανοιξε...! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Καλησπέρα Παλαιότερα είχα αγοράσει Απο αυτο το site και δεν είχα κανενα πρόβλημα Τώρα με τον νέο νομό με τα τελωνεία τι γίνεται;; Υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα η στην Ευρώπη αυτο το bumper??? http://ultra-case.com/product.php?pID=665. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Τι τελωνεια φιλε μου μας λες....παρηγγειλε οτι θες κανονικα,σε τετοιας αξιας προιοντα δεν συζηταμε για τελωνειο και αρκετα μεγαλυτερης ακομα.Εκτος και αν εσκασε τιποτα φρεσκο απο τους φωστηρες που ειναι απο πανω μας. Παραγγειλε κανονικα,μην ανησυχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλησπέρα Παλαιότερα είχα αγοράσει Απο αυτο το site και δεν είχα κανενα πρόβλημα Τώρα με τον νέο νομό με τα τελωνεία τι γίνεται;; Υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα η στην Ευρώπη αυτο το bumper??? http://ultra-case.com/product.php?pID=665. Ειναι μικρο το ποσο ,αρα περναει αερα!Απο 40$ και πανω παει τελωνειο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts