Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχει πάρει κανείς απο Μυτιλήνη κανα iphone? Είναι δυνατόν κανένα κατάστημα voda kai cosmote να μην έχει φέρει ούτε ένα;;; Τα περιμένουν τον Σεπτέμβρη λένε.

Φίλε μου, εγώ πήρα το τελευταίο από oteshop Μυτιλήνης πριν 10 μέρες περίπου..ένα λευκό 16άρι. Γερμανός που ρώτησα δεν είχε, vodafone ούτε καν.. Ωστόσο έχω κάνει κράτηση σε vodafone, και περιμένω από cosmote να με πάρει μόλις έχουν διαθέσιμα, λόγω του ότι έχω επιδότηση συσκευής..!

Αν έχω νεότερο μου λες σε pm , να σε ενημερώσω...!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδία μια βοήθεια. Έχω πρόβλημα με το bluetooth. Το ενεργοποιώ από την διαδρομή settings->general->bluetooth. Το βάζω στο on και αμέσως βγάζει την ένδειξη devices και ένα κυκλάκι που γυρνάει σαν να ψάχμει συσκευές αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Αν το ψάξω από άλλη συσκευή το βρίσκω και οι συσκευές κάνουν pair αλλά δεν μπορώ να στείλω τίποτα στο Iphone. Κάνω κάτι λάθος. Μια βοήθεια παρακαλώ.

Δεν μπορείς να στείλεις ούτε να λάβεις αρχεία μέσω bluetooth στο iphone!!!!

Δεν έχει αυτή τη δυνατότητα το τηλέφωνο!!!!!

Δεν μπορείς να στείλεις ούτε να λάβεις αρχεία μέσω bluetooth στο iphone!!!!

Δεν έχει αυτή τη δυνατότητα το τηλέφωνο!!!!!

Αλήθεια? Δεν το ήξερα. Άρα δεν μπορώ να περάσω με bluetooth τις επαφές μου από ΝΟΚΙΑ?

Για να έχει το none πρέπει αρχικά να βρείτε μια δωρεάν εφαρμογή. Θα σας προειδοποιήσει ότι δεν έχετε λογαριασμό όταν δεν πάτε να κάνετε download και εσείς θα επιλέξετε να κάνετε ένα λογαριασμό. Έτσι με αυτό το τρόπο θα έχει την επιλογή none ;)

Οπως ειπα και σε αλλο post, account καταφερα να κανω. Αλλα τωρα θελω να περασω και μια προπληρωμενη πιστωτικη της τραπεζας Κυπρου την οποια δεν δεχεται για καποιο λογο...

Αλήθεια? Δεν το ήξερα. Άρα δεν μπορώ να περάσω με bluetooth τις επαφές μου από ΝΟΚΙΑ?

όχι δεν μπορείς.. :(

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συγχρονίσεις τις επαφές του Nokia με το outlook στο pc σου (ή το windows address book ας πούμε).

Και μετά να κάνεις συγχρονισμό outlook με iphone.

Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα... μόλις παρέλαβα το νέο μου Iphone 3gs 16 gb από voda!!!!

Ομολογώ ότι οι οδηγοί που υπάρχουν στο φόρουμ είναι καταπληκτικοί και με βοήθησαν τρομερά!!!!

Παρόλα αυτά έχω πολλές απορίες και παρακαλώ βοηθήστε!!!! :(:lol:

1) Απ' ότι είδα έχω την έκδοση 3.0 περασμένη... υπάρχει κάποια πιο καινούργια να περάσω?????

2) Είδα στον οδηγό για jailbreak σε iphone 3gs μέσω purplera1n και μέσω RedSn0w αν δεν κάνω λάθος... ποιό να προτιμήσω????

3) τι οφέλη θα έχω από το jailbreak???? ( απο μια ματία που έριξα και οι εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών με πληρωμή είναι και ελάχιστες δωρεάν.. ή κάνω λάθος??? ) θα μπορώ με jailbreak να έχω ανοιχτό bluetooth δωρεάν και ήχους κλήσης Mp3????

4)Έχω ένα πρόβλημα μεχρι στιγμής, δεν μπορώ να συνεθώ ιντερνετ με wifi με το iphone μου μέσω της σύνδεσης που έχω σπίτι... κανονικά βρίσκει το Modem μου... έχει φουλ σήμα του βάζω το Key αλλά μου λέει δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο δίκτυο.... ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει????

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

Για να έχει το none πρέπει αρχικά να βρείτε μια δωρεάν εφαρμογή. Θα σας προειδοποιήσει ότι δεν έχετε λογαριασμό όταν δεν πάτε να κάνετε download και εσείς θα επιλέξετε να κάνετε ένα λογαριασμό. Έτσι με αυτό το τρόπο θα έχει την επιλογή none ;)

Σημαντικό επίσης είναι οτι πρέπει να είσαι στο app store όταν διαλέγεις κάποιο app και να έχεις επιλέξει νωρίτερα ως Χώρα την Αμερική. Μόνο τότε σου βγάζει την επιλογή ''none''.

off topic κάργα.:p

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Φίλε μου, εγώ πήρα το τελευταίο από oteshop Μυτιλήνης πριν 10 μέρες περίπου..ένα λευκό 16άρι. Γερμανός που ρώτησα δεν είχε, vodafone ούτε καν.. Ωστόσο έχω κάνει κράτηση σε vodafone, και περιμένω από cosmote να με πάρει μόλις έχουν διαθέσιμα, λόγω του ότι έχω επιδότηση συσκευής..!

Αν έχω νεότερο μου λες σε pm , να σε ενημερώσω...!

Έχεις p.m.!;)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα... μόλις παρέλαβα το νέο μου Iphone 3gs 16 gb από voda!!!!

Ομολογώ ότι οι οδηγοί που υπάρχουν στο φόρουμ είναι καταπληκτικοί και με βοήθησαν τρομερά!!!!

Παρόλα αυτά έχω πολλές απορίες και παρακαλώ βοηθήστε!!!! :(:lol:

1) Απ' ότι είδα έχω την έκδοση 3.0 περασμένη... υπάρχει κάποια πιο καινούργια να περάσω?????

2) Είδα στον οδηγό για jailbreak σε iphone 3gs μέσω purplera1n και μέσω RedSn0w αν δεν κάνω λάθος... ποιό να προτιμήσω????

3) τι οφέλη θα έχω από το jailbreak???? ( απο μια ματία που έριξα και οι εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών με πληρωμή είναι και ελάχιστες δωρεάν.. ή κάνω λάθος??? ) θα μπορώ με jailbreak να έχω ανοιχτό bluetooth δωρεάν και ήχους κλήσης Mp3????

4)Έχω ένα πρόβλημα μεχρι στιγμής, δεν μπορώ να συνεθώ ιντερνετ με wifi με το iphone μου μέσω της σύνδεσης που έχω σπίτι... κανονικά βρίσκει το Modem μου... έχει φουλ σήμα του βάζω το Key αλλά μου λέει δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο δίκτυο.... ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει????

Κατ' αρχήν καλώς ήλθες, ορίστε μερικές απαντήσεις στα ερωτήματά σου:

(1) υπάρχει η 3.0.1 την οποία λογικά θα σου προτείνει αυτόματα το itunes να εγκαταστήσει μόλις συνδέσεις το τηλέφωνο μέσω καλωδίου usb και εφόσον επιλέξεις τον επιτόπου έλεγχο για αναβαθμίσεις (διαφορετικά ψάχνει από μόνο του κάθε 15 μέρες οπότε μπορεί να μην έχει έρθει η ώρα του ακόμη για αυτόματο έλεγχο).

(2) Κανένα ακόμη (δες την απάντηση 3)

(3) Το μόνο ουσιαστικό όφελος αυτή τη στιγμή είναι η εγκατάσταση "δωρεάν" εφαρμογών που κανονικά αγοράζονται από το appstore. Τα υπόλοιπα οφέλη που είναι η εγκατάσταση κάποιων κυρίως βοηθητικών μικροεφαρμογών και customisations (backgrounds, themes κλπ) προσωπικά νομίζω ότι μπορούν να περιμένουν να εξοικειωθείς πρώτα με τη συσκευή και να αποφασίσεις αν αξίζει τον κόπο να την αποσταθεροποιήσεις (γιατί το jailbreak συνεπάγεται και μικρή έως μεγάλη αποσταθεροποίηση της συσκευής ανάλογα τι εμπειρία έχεις και πόσο εξοικειωμένος θα είσαι με αυτά που θα της επιφέρεις)

(4) δοκίμασε πρώτα να αφαιρέσεις το key / protection από το router σου (το modem που λες και εσύ) ώστε να βεβαιωθείς ότι το πρόβλημα δεν είναι στο είδος / επίπεδο της προστασίας που έχει ο router εν σχέσει με το τι υποστηρίζει το iPhone. Επίσης δες μηπως ο router είναι ρυθμισμένος σε κανένα "περίεργο" / ιδιόρρυθμο πρωτόκολλο (π.χ. draft n κλπ) και επίσης έχει πρόβλημα το iPhone - θα σου πρότεινα για δοκιμή να τον ρυθμίσεις σε b ή g που τα υποστηρίζει σίγουρα και αφού καταφέρεις να συνδεθείς επαναφέρεις σταδιακά τις αρχικές ρυθμίσεις.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

(3) Το μόνο ουσιαστικό όφελος αυτή τη στιγμή είναι η εγκατάσταση "δωρεάν" εφαρμογών που κανονικά αγοράζονται από το appstore. Τα υπόλοιπα οφέλη που είναι η εγκατάσταση κάποιων κυρίως βοηθητικών μικροεφαρμογών και customisations (backgrounds, themes κλπ) προσωπικά νομίζω ότι μπορούν να περιμένουν να εξοικειωθείς πρώτα με τη συσκευή και να αποφασίσεις αν αξίζει τον κόπο να την αποσταθεροποιήσεις (γιατί το jailbreak συνεπάγεται και μικρή έως μεγάλη αποσταθεροποίηση της συσκευής ανάλογα τι εμπειρία έχεις και πόσο εξοικειωμένος θα είσαι με αυτά που θα της επιφέρεις)

Καθ' ότι αρχάριος θα μπορούσατε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω τις "δωρεάν" εφαρμογές?

Έχω κάνει το τηλέφωνο (iPhone 3GS) jailbreak και έχω το cydia.

Ευχαριστώ.

NULix

Καθ' ότι αρχάριος θα μπορύσατε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω τις "δωρεάν" εφαρμογές?

Έχω κάνει το τηλέφωνο (iPhone 3GS) jailbreak και έχω το cydia.

Ευχαριστώ.

Καλώς ήλθες και εσύ :)

Χρειάζεται διάβασμα των οδηγών του forum ξεκινώντας από τις συχνές ερωτήσεις (FAQ).

αυτη η εφαρμογη με την φωνητικη κληση που ειπαρχει στο αλο μοντελο ειπαρχει και σε αυτο;; να λες δηλ το ονομα του τραγουδιου και να το πεζει αυτοματα..επισης η καμερα με την αναβαθμιση φτιανει καπως καλυτερα;
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

ευχαριστώ πάρα πολύ kkalog!!! :)

WPA - AES πρέπει να είναι η κρυπτογράφηση και ασφάλεια του μόντεμ μου θα δοκιμάσω να τις αλλάξω... ( την τελευταία φορά που προσπάθησα δεν είχα ίνετρνετ ούτε στον υπολογιστή...:lol::lol::lol: )

Όταν λές κανένα ακόμη εννοείς γιατί περιμένουμε να βγήκε κάτι καλύτερο σωστά??

Αλλά και πάλι θα αξίζει το σπάσιμο αν προκαλεί αποσταθεροποίηση????

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

Όταν λές κανένα ακόμη εννοείς γιατί περιμένουμε να βγήκε κάτι καλύτερο σωστά??

Αλλά και πάλι θα αξίζει το σπάσιμο αν προκαλεί αποσταθεροποίηση????

Όχι τη δουλειά την κάνουν αλλά το θέμα είναι ότι "ανοίγοντας" το λειτουργικό ώστε να επιδέχεται όλες τις παρεμβάσεις για το σκοπό των οποίων γίνεται το άνοιγμα, αρχίζουν διάφορα προβλήματα όπως συχνές αποσυνδέσεις από το δίκτυο, χαμένες κλήσεις και περίεργες συμπεριφορές εφαρμογών που κάποιες λύνονται με τρέξιμο απλών εντολών (α λα Mac OS X, π.χ. repair permissions, κάποιες είναι πιο απροσδιόριστο το τι ακριβώς πρέπει να γίνει οπότε χρειάζεται να καταφύγεις ξανά σε restore και φτου και απ την αρχή).

Είναι όλα τελικά ζήτημα του τι θέλει κανείς από τη συσκευή και πόσο χρόνο έχει να της αφιερώσει όχι για καθεαυτή χρήση αλλά για "εξερεύνηση".

Όπως θα δεις διαβάζοντας τα διάφορα θέματα σε αυτό και άλλα fora, τα κυριότερα ζητήματα προβλημάτων στρέφονται γύρω από το πως και το γιατί του jailbreak και των επιπτώσεών του, γιατί η συσκευή από μόνη της αν εξαιρέσεις ορισμένα προβλήματα hardware που εμφανίζονται σε μικρό στατιστικά πληθυσμό συσκευών, είναι "φρούριο" σταθερότητας και ταχύτητας (ειδικά το τελευταίο ισχύει για το 3Gs) όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον τρόπο που σχεδιάστηκε.

αυτη η εφαρμογη με την φωνητικη κληση που ειπαρχει στο αλο μοντελο ειπαρχει και σε αυτο;; να λες δηλ το ονομα του τραγουδιου και να το πεζει αυτοματα..επισης η καμερα με την αναβαθμιση φτιανει καπως καλυτερα;

ο φωνητικός έλεγχος υπάρχει μόνο στο 3Gs. Η κάμερα του 3G νομίζω ότι τραβάει κάπως καλύτερες φωτογραφίες με το firmware 3.0 αλλά μπορεί και να είναι ψυχολογικό ;)

Οπως ειπα και σε αλλο post, account καταφερα να κανω. Αλλα τωρα θελω να περασω και μια προπληρωμενη πιστωτικη της τραπεζας Κυπρου την οποια δεν δεχεται για καποιο λογο...

πρέπει να έχει ένα ελάχιστο ποσό μέσα, νομίζω 1 με 1,5 ευρώ για να κάνει το authorization. Φυσικά και θα σου επιστραφεί αυτό το ποσό μετά.

έχει μέσα στην prepaid κάποια λεφτά?

Τέλος παιδιά καλό θα είναι θέματα που αφορούν ενεργοποιήσεις λογαριασμών για το appstore και απορίες-προβλήματα γύρω από την διαδικασία να αναρτώνται στο σχετικό θέμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222288

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Όχι τη δουλειά την κάνουν αλλά το θέμα είναι ότι "ανοίγοντας" το λειτουργικό ώστε να επιδέχεται όλες τις παρεμβάσεις για το σκοπό των οποίων γίνεται το άνοιγμα, αρχίζουν διάφορα προβλήματα όπως συχνές αποσυνδέσεις από το δίκτυο, χαμένες κλήσεις και περίεργες συμπεριφορές εφαρμογών που κάποιες λύνονται με τρέξιμο απλών εντολών (α λα Mac OS X, π.χ. repair permissions, κάποιες είναι πιο απροσδιόριστο το τι ακριβώς πρέπει να γίνει οπότε χρειάζεται να καταφύγεις ξανά σε restore και φτου και απ την αρχή).

Είναι όλα τελικά ζήτημα του τι θέλει κανείς από τη συσκευή και πόσο χρόνο έχει να της αφιερώσει όχι για καθεαυτή χρήση αλλά για "εξερεύνηση".

Όπως θα δεις διαβάζοντας τα διάφορα θέματα σε αυτό και άλλα fora, τα κυριότερα ζητήματα προβλημάτων στρέφονται γύρω από το πως και το γιατί του jailbreak και των επιπτώσεών του, γιατί η συσκευή από μόνη της αν εξαιρέσεις ορισμένα προβλήματα hardware που εμφανίζονται σε μικρό στατιστικά πληθυσμό συσκευών, είναι "φρούριο" σταθερότητας και ταχύτητας (ειδικά το τελευταίο ισχύει για το 3Gs) όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον τρόπο που σχεδιάστηκε.

Ξέχασες να αναφέρεις ότι γίνεται και πιο αργό το κινητό!:rolleyes:

Ε φυσικό είναι τα περισσότερα προβλήματα να έχουν να κάνουν με διαδικασίες μετά το jailbreak, αφού το μη jailbroken κινητό κάνει μόνο για να παίρνεις τηλέφωνο, άντε το πολύ να χαζεύεις και λίγο στο σαφάρι.

Εκτός βέβαια αν έχεις να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για να αγοράσεις εφαρμογές που πληρούν τις βασικές ελλείψεις του iphone....

Καλησπερα. Πηρα το iphone 3gs απο cosmote. Ακουσα οτι χρειαζεται καποια ρυθμιση για να εχει καλη μπαταρια .Ισχυει ή ειναι παραμυθια?

Καλησπερα. Πηρα το iphone 3gs απο cosmote. Ακουσα οτι χρειαζεται καποια ρυθμιση για να εχει καλη μπαταρια .Ισχυει ή ειναι παραμυθια?

Κλείσε τo Push.

Μάλλον η Vodafone έχει κομμάτια στο online shop, γιατί τώρα που κοιτάζω για iPhone 3GS 32GB λευκό μπορώ να επιλέξω αγορά με επιλογή προγράμματος εκεί που πριν έλεγε απλά μη διαθέσιμο απόθεμα.

Μια ερώτηση τώρα. Έχω ήδη πάει σε κατάστημα Γερμανός και ξεκίνησα διαδικασία φορητότητας από Wind επειδή υπολόγιζα ότι θα την έπαιρνα άμεσα την συσκευή και μόνο η Cosmote είχε ικανοποιητικό αριθμό και φημολογία για νέες παραλαβές την Δευτέρα που μας πέρασε. Μπορώ να κάνω ταυτόχρονα αίτηση για φορητότητα και στην Vodafone; Εννοείτε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, περιμένω να εγκριθεί για να κανονίσω το συμβόλαιο και να παραλάβω την συσκευή.

Σε Vodafone είμαι για το iPhone 150 plus το οποίο από ότι βλέπω περιέχει μέσα το "Vodafone 150 Μηνύματα 250" και το "Surf & Email 500" άρα μιλάμε για προσφορά διπλασιασμού του όγκου δεδομένων σε 1GB.

Στην Cosmote το αντίστοιχο είναι το COSMOTE i-45 με "150 λεπτά ομιλίας ή και βιντεοκλήσης, 250 δωρεάν μηνύματα (SMS ή MMS) και 750 ΜΒ", ξέρει κανείς αν έχει η Cosmote προσφορά διπλασιασμού;

Και τα 2 πάσχουν από δωρεάν χρόνο αλλά αν υποθέσουμε ότι του χρόνου λήγει η προσφορά διπλασιασμού του όγκου στην Vodafone τότε η Cosmote είναι πιο συμφέρουσα.

Από θέμα κάλυψης και ταχύτητες δικτύου πως είναι οι 2 εταιρείες; Σκέφτομαι μήπως υπάρχει συνωστισμός στην Cosmote ενώ η Vodafone έχει προγραμματισμένες επενδύσεις σε υποδομές.

Edit: Και η Cosmote έχει διαθέσιμα λευκά.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Κλείσε τo Push.

Μεγαλύτερη εξοικονόμηση πετυχαίνει κανείς με εντελώς κλειστή τη συσκευή και άνοιγμα όταν θέλει να πάρει τηλέφωνο :) Μπορεί να κρατήσει και εβδομάδες με αυτό τον τρόπο :)

- Αυτό έχει και το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν σε ενοχλούν κάθε τρεις και μία με τα τηλέφωνα τους αυτοί που θέλουν να σε καλέσουν (το μειονέκτημα είναι βέβαια ότι χρεώνεσαι εσύ που τους παίρνεις πίσω μετά :)) )

και πως κλείνει το Push???

υπάρχει κάποιο θέμα στο φόρουμ με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για ιphone 3g/3gs???

υπάρχει κάποια εφαρμογή για αναφορά στα μηνύματα εκτός του *#...???

και πως μπορώ να γράφω συνεχόμενα κεφαλαία από το πληκτρολόγιο του iphone???

πρέπει κάθε φορά να πατάω το βελάκι ( shift ) πριν από κάθε γράμμα???

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS