Jump to content

nulix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nulix

  1. Μπορεί να έχει απαντηθεί το ερώτημα μου αλλά όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα. Έχω iphone 3GS από Cosmote jailbroken στην 3.0.1 Πως μπορώ να αναβαθμίσω στην 3.1.3? Θα πρέπει να κάνω backup σε εφαρμογές και αρχεία ή δεν θα χαθούν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. nulix

    iPhone 3G / 3GS

    Ανεπισήμως όμως υπάρχει η δυνατότητα multitasking. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν βγάλει μια τόσο απλή εφαρμογή που στις άλλες πλατφόρμες (S60 κτλ) βρίθει ο τόπος.
  3. nulix

    iPhone 3G / 3GS

    Καμιά εφαρμογή που να κάνει εγγραφή κλήσεων?
  4. nulix

    iPhone 3G / 3GS

    Ευχαριστώ. Το διάβασα το FAQ και είμαι ενήμερος σχετικά με τα προβλήματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίσω. Πάντως δεν αναφέρει κάποιο πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί σχετικά με την συγκεκριμένη διαδικασία (εγκατάσταση επίσημων σπασμένων εφαρμογών).
  5. nulix

    iPhone 3G / 3GS

    Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα την διαδικασία για να βάλω τις σπασμένες εφαρμογές του επίσημου App Store σε jailbroken τηλέφωνο. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
  6. nulix

    iPhone 3G / 3GS

    Καθ' ότι αρχάριος θα μπορούσατε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω τις "δωρεάν" εφαρμογές? Έχω κάνει το τηλέφωνο (iPhone 3GS) jailbreak και έχω το cydia. Ευχαριστώ.
  7. Το πρόβλημα με την ελλειπή φωνητική κλήση όταν οι επαφές έχουν πάνω από 500 στοιχεία την διορθώσανε?
  8. Το έλεγξα και αυτό που μου λες αλλά σίγουρα βάζω το σωστό κλειδί. Το κάτω κλειδί τελος πάντων.:cry:
  9. Ποιό επιλέγω για το smarrt2go?

    Thanks!

  10. Τον έχω ξεκλειδώσει. Τα δύο αρχεία έχουν το ίδιο όνομα. Αλλά όπως ειπα και παρπάνω δοκιμάσει και με τον ξεκλείδωτο χάρτη και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω ούτε αυτόν.
  11. Μπαίνω στη διαχείριση δεδομένων->Σύνολα Χαρτών. Εμφανίζεται ο χαρτης με όλες τις λεπτομέρειες αλλα δεν μπορώ να τον επιλέξω. Η μόνη επιλογή είναι το κουμπί "πίσω". Έχω ΝΟΚΙΑ Ε90.
  12. Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον χρήστη rebeli. Πιστεύω πως τηνδιαδικασία την κάνω σωστά. Μάλιστα έχω δοκιμάσει και με τον ξεκλείδωτο Auto Drive Hellas 1.30. Εχω την έκδοση garmin 4.10.80 χωρίς να εγκαταστήσω πρώτα την 4.10.60. Έχω ξεκλειδώσει το πρόγραμμα και το μόνο που μένει είναι ο χάρτης. Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.
  13. Υπάρχουν POIS για την εφαρμογη της ΝΟΚΙΑ στο http://www.index.pois.gr.

    Ευχαριστώ

  14. Παιδιά με το Ε90 δουλεύει? Ευχαριστώ.
  15. Μετά από μια εγκατάσταση του Νοκια μαπς εκλεισα το κινητο και τωρα δεν ανοιγει. βγαζει τη λευκη οθόνη με το λογτυπο της ΝΟΚΙΑ και η οθόνη αναβοσβήνει μέχρι να βγάλω τη μπαταρία. Γ@μw τα ΝΟΚΙΑ μου.. Επαγγελματικο κινητο σου λεει ρε... Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να κρατησω τις επαφες και τις σημειωσεις που έχω μέσα από την εφαρμογή Ενεργές σημειώσεις.
  16. Για τα εξερχόμενα από κάποιο mail του τύπου yourname@yourdomain.gr ποιον διακομιστή πρέπει να βάλουμε. Ευχαριστώ.
  17. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το κινητό το πήγα στο σέρβις στη Θεσσαλονίκη όπου και χαρακτηρίστηκε ελατωματικό και θα μου έρθει καινούριο την Τρίτη (Όπως μου είπαν).
  18. Γεια σε όλους Μόλις πήρα το V3i στην έκδοση DG και έχω το εξής πρόβλημα: ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ. Οταν συνδέω το φορτιστή μου λέει οτι "Συνδέθηκε ως συσκευή" κάνει και το χαρακτηριστικό ήχο αλλά η συσκευή δεν φορτίζει. Τι μπορώ να κάνω? Νομίζω πως πρέπει να το πάω για αντικατάσταση!!
  19. Hi guys. Μια ερώτηση. Το Memory stick duo pro High Speed της Sony είναι συμβατο με το P910i?
  20. Πώς μπορώ να δώ πόσα Byte δεδομένων έχουν κατέβει στο κινητό?
  21. Έχω κάνει τις ρυθμίσεις wap από το site της SE αλλά όταν προσπαθώ να ανοίξα μία σελίδα μου βγάζει το εξής πρόβλημα: Access denied. Technical description: 403 Forbidden - You do not have permission to access this resource. :cry: Γιατί συμβαίνει αυτό?
  22. Το κινητό είναι με λίγα λόγια ΚΟ ΡΥ ΦΑΙ Ο !!!! :w00t: :w00t: :w00t: Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιο που να μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Εγώ έχω περάσει από όλη τη σειρά Ρ--> Ρ800, Ρ900, Ρ910 και φυσικά δεν θα αφήσω να μου ξεφύγει αυτό το κόσμημα. Η SE δείχνει πάλι το δρόμο. Όσο για τη μνήμη, GPS που και άλλα "μειονεκτήματα" που αναφέρετε εάν τα είχε στα χαρακτηριστικά του η τιμή του θα ξεπερνούσε κατα πολύ τα 1000 :!: ευρώ.
×
×
  • Create New...