andreas_ku990 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Εγώ θα σου πω να πάρεις το 32αρι και άσπρο! Πρώτα απ' όλα 32GB δεν είναι καθόλου πολλά αν θα βάλεις τραγούδια, εγώ πήρα το 16αρι (iPod βασικά), διαθέσιμα είναι 14.5 αν θυμάμαι καλά έτσι έχω και 4GB εφαρμογές (δεν έχω navigator αφού δεν παίζει), έχω και καμιά 10αρια+ GB τραγούδια που θέλω να βάλω αλλά δεν τα βάζω και έτσι δεν σου μένει χώρος. Αν πάρεις το 16αρι ίσως να θες ύστερα το 32αρι (όπως έκανα και εγώ:p). Η επιλογή χρώματος είναι δική σου απόφαση βέβαια αν και θα πρότεινα άσπρο. Πάντα μου άρεσε το μαύρο αλλά το άσπρο στο iPhone πάει πολύ. Όπως λέει και ο DesertSMisSRaiN μπορεί να φαίνονται περισσότερο οι χαραγματιές αν σου πέσει αλλά αν το προσέχεις πιστεύω μια χαρά θα είναι. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Εγώ θα σου πω να πάρεις το 32αρι και άσπρο! Πρώτα απ' όλα 32GB δεν είναι καθόλου πολλά αν θα βάλεις τραγούδια, εγώ πήρα το 16αρι (iPod βασικά), διαθέσιμα είναι 14.5 αν θυμάμαι καλά έτσι έχω και 4GB εφαρμογές (δεν έχω navigator αφού δεν παίζει), έχω και καμιά 10αρια+ GB τραγούδια που θέλω να βάλω αλλά δεν τα βάζω και έτσι δεν σου μένει χώρος. Αν πάρεις το 16αρι ίσως να θες ύστερα το 32αρι (όπως έκανα και εγώ:p). Η επιλογή χρώματος είναι δική σου απόφαση βέβαια αν και θα πρότεινα άσπρο. Πάντα μου άρεσε το μαύρο αλλά το άσπρο στο iPhone πάει πολύ. Όπως λέει και ο DesertSMisSRaiN μπορεί να φαίνονται περισσότερο οι χαραγματιές αν σου πέσει αλλά αν το προσέχεις πιστεύω μια χαρά θα είναι. Εγώ προσωπικά έχω κάνει το συνδυασμό μαύρο iPhone 3G S 16GB, με touch 2G 32GB!!:D Δεν έχω κανένα παράπονο....:p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 ρε παιδιά κάπου είχα δει ότι αν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και γυρίσει ανάποδα το iphone(με την οθόνη προς τα κάτω) γίνετε αθόρυβο η κάτι τέτοιο...ισχύει? αν ναι πρέπει να κάνω κάποια ρύμθιση?γιατί εγώ έτσι όπως το δοκίμασα δεν κάνει τίποτα.. πρωτη φορα το ακουω. Μηπως μπερδεψες το τηλεφωνο με κανενα htc diamond ? :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Καλημέρα καλή βδομάδα Το βρίσκουμε πουθενά ή μόνο με παραγγελία? Έχω φάει το κόσμο.. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Παραγγελία βλέπω οτι μπορει να γίνει απο το σαιτ του oteshop Δεν γράφει τπτ για διαθεσιμοτητα βέβαια http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/iphone-3gs/cos_cat_001-cos_subcat_001-ciphone3gs-p1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Καλημέρα καλή βδομάδα Το βρίσκουμε πουθενά ή μόνο με παραγγελία? Έχω φάει το κόσμο.. Παραγγελία γίνεται σε όλους. Το θέμα είναι ποτε θα έχουν διαθέσιμο εμπόρευμα! Πάντως έχω την εντύπωση ότι σε σημεία εκτός άμεσων δικτύων (δηλαδή καταστήματα vodafone Γερμανος) όπως για παράδειγμα στο Πλαισιο από το οποίο το πήρα το Σαββατο αξίζει βα ψάξεις αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Και όλα αυτά για ένα μαραφέτι που από τη μάνα του δεν έχει αναφορά στα SMS ούτε μπορείς να βάλεις mp3 για ringtone! (να μην αναφέρω και το γεγονός ότι ΔΕΝ παίρνει κάρτα μνήμης) Είμαστε μεγάλα κορόιδα. Τα οποία αυτά που αναφέρεις (αναφορά στα μηνύματα και mp3 για ringtone) είναι γνωστό τοις πάσι ότι είναι Ό,ΤΙ πιο σημαντικό υπάρχει σήμερα στην κινητή τηλεφωνίοα και τις portable multimedia συσκευές. Δηλαδή και εγώ, όταν αγοράζω κινητό, το πρώτο πράγμα που κοιτάω δεν είναι η ποιότητα κατασκευής, το τι κάνει και κυρίως ΠΩΣ το κάνει ή το να μπορώ να συνδυάσω τις χρήσεις που θέλω σε μια συσκευή που να μη μου σπάει τα νεύρα μέχρι να λειτουργήσει και να έχει και σωστή υποστήριξη, κοιτάω αν θα μου ρθει αναφορά στα μηνύματα και κυρίως, να μπορώ να βάλω την Πέγκυ Ζήνα να χτυπάει!! Δεν είμαστε μεγάλα κορόιδα. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές απαιτήσεις. Τόσο δύσκολο είναι για μερικούς να το καταλάβουν αυτό; Προς DesertSMisSRaiN: Λοιπόν, έχω την εντύπωση πως το iphone ΔΕΝ είναι portable multimedia συσκευή ΜΟΝΟ αλλά και ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Δεν πληρώνω λοιπόν (αν ποτέ πληρώσω) 600 ευρώ για μια συσκευή που δεν κάνει τα πιο απλά πράγματα. ΝΑΙ θέλω αναφορά στο SMS μου (έδωσα κάποτε το μοτορολα v620 γιατί για την αναφορά έπρεπε κάθε φορά να τη βάζεις στο "ναι") και ΝΑΙ θέλω να μπορώ να ακούσω όχι μόνο τη Πέγκυ Ζήνα όταν με καλούν αλλά και ότι άλλο μου έρθει στο μυαλό. Αν ήθελα απλά portable multimedia συσκευή θα έπερνα το ipod touch. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 παιδιά εγώ πήγα σε vodafone την παρασκευή, σήμερα είναι δευτέρα και δεν μου παρέδωσαν ακόμα την συσκευή. Λένε τετάρτη ή παρασκευή. Ότι κάνουν ενημέρωση κογισμικού συστήματος από τα κεντρικά αθήνας και δεν μπορούν να παραδώσουν, παρόλο που μου έδωσαν τον νέο μου αριθμό και εγκρίθηκε ο αριθμός. Είναι κανείς που πήρε αμέσως στα χέρια του ή πάντα έτσι γίνεται? Αν το ακυρώσω και πάω στο πλάισιο θα μου δώσουν αμέσως άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 παιδιά εγώ πήγα σε vodafone την παρασκευή, σήμερα είναι δευτέρα και δεν μου παρέδωσαν ακόμα την συσκευή. Λένε τετάρτη ή παρασκευή. Ότι κάνουν ενημέρωση κογισμικού συστήματος από τα κεντρικά αθήνας και δεν μπορούν να παραδώσουν, παρόλο που μου έδωσαν τον νέο μου αριθμό και εγκρίθηκε ο αριθμός. Είναι κανείς που πήρε αμέσως στα χέρια του ή πάντα έτσι γίνεται? Αν το ακυρώσω και πάω στο πλάισιο θα μου δώσουν αμέσως άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Οτι θα χρειαζοταν να βαλω μεσο..για να αποκτησω μια τελφωνικη συσκευη :lol: οπως και εχει το πηρα την Παρασκευη 16 λευκο..και ναι αξιζε η αναμονη! Ανεπιφυλακτα σε οσους το σκεφτονται... Παράθεση D.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Άν το έχουν διαθέσιμο θα στο δώσουν. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει γιατι αν όντως κάνουν αναβάθμιση λογισμικού κερδισμένος θα βγείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 παιδιά εγώ πήγα σε vodafone την παρασκευή, σήμερα είναι δευτέρα και δεν μου παρέδωσαν ακόμα την συσκευή. Λένε τετάρτη ή παρασκευή. Ότι κάνουν ενημέρωση κογισμικού συστήματος από τα κεντρικά αθήνας και δεν μπορούν να παραδώσουν, παρόλο που μου έδωσαν τον νέο μου αριθμό και εγκρίθηκε ο αριθμός. Είναι κανείς που πήρε αμέσως στα χέρια του ή πάντα έτσι γίνεται? Αν το ακυρώσω και πάω στο πλάισιο θα μου δώσουν αμέσως άραγε? Πάντα έχουν έτοιμη μια γελοία δικαιολογία εκεί στη vodafone... Αν είχαν την συσκευή θα στην έδιναν. Απλά δεν έχουν διαθέσιμα κομμάτια και σκαρφίζονται ηλίθιες δικαιολογίες. Μου θύμισες περσινές τραγελαφικές καταστάσεις... Τέσπα... ευτυχώς το 3GS το πήρα από Γερμανό και ησύχασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotas_86 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Παιδες θα ηθελα να ρωτησω κατι που για καποιους μπορει να ειναι αυτονοητο αλλα για μενα οχι. Το GPS του iphone 3Gs μπορω να το χρησιμοποιησω χωρις συνδεση στο internet; (εννοω χωρις wi-fi, χωρις σημα 3G και γενικα σαν ενα απλο gps που κλειδωνει δορυφορους μονο του) Ρωταω γιατι εχω εμπειρια απο OMNIA στο οποιο ειχα χαρτες Garmin που εβαλα εγω σπασμενους για να δουλευουν και ωντας ασχετος στο θεμα GPS ενας φιλος μου ειπε οτι στο iphone πρεπει να εχεις απαραιτητως καποιας μορφης internet... Ευχαριστω εκ των προταιρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Ειμαι και εγω απο αυτους που το πηραν απο Γερμανο. Η επιδοτηση μου απο vodafone, ανοιγει την Τριτη αλλα υποψιαζομαι οτι την Τριτη δε θα εχουν ουτε δειγμα του κινητου. Τουλαχιστον αυτο ελπιζω!!!! Η υπεροχη του 3gs σε σχεση με το 3g 1) synching με το itunes. Γινεται τουλαχιστον στο μισο χρονο. Επιστρεφουμε στις παλιες καλες στιγμες των firewire ipods. Οχι δεν ειναι τοσο γρηγορα αλλα τουλαχιστον δεν χρειαζεται να περιμενεις για παντα μεχρι να γινει το synching και το backing up της συσκευης. 2)ταχυτατο web browsing. Oσον αφορα την ανταποκριση τη συσκευης. Οχι περιεργα pauses οπως πριν 3)Nike+ (μεγαλο point για εμενα) 4)χρονοι φορτωματος των προγραμματων. Και εδω τουλαχιστον στο ημισυ σε σχεση με πριν. 5)επιταχυνση των παλαιοτερων προγραμματων ακομα και αν δεν ειναι 3gs optimised Και δεν εχω βαλει στη λιστα τα προφανη: βιντεο, καλυτερη καμερα με επιλογη του focus, πυξιδα (ιδιαιτερα χρησιμη στον προσανατολισμο του χαρτη), καλυτερα graphics (εν αναμονη των νεων παιχνιδιων που θα τα εκμεταλευονται.) Αν δε θεωρεις εστω και 2-3 πραγματα απο αυτα σημαντικα πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να θελεις απο τη συσκευη σου. Προς lurker: Aν η ελλειψη αναφορας (η οποια μπορει να γινει μεσω προσθηκης αριθμου στην αρχη του μυνηματος) ειναι τοσο σημαντικο μειονεκτημα, πραγματικα δεν εχω λογια.... Αν δε σου αρεσει η χρηση του αριθμου στην αρχη του μυνηματος μπορεις να το χρησιμοποιεις μονο στα πραγματικα χρησιμα και επειγοντα μυνηματα.... Αν μπορεις να πεις οτι υπαρχει κατι τετοιο.... Υποψιαζομαι οτι και τα γραμματα που στελνεις ειναι μονο με υπογραφη παραληπτη ε? :) Επισης η δημιουργια ringtones ειναι ελλεινα ευκολη, τουλαχιστον στην mac πλευρα που γνωριζω. Garage band ειναι η λυση, μαζι βεβαια και με δεκαδες προγραμματακια τριτων αλλα δεν τα αναφερω μιας και το Garage band το παιρνει κανει δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Παιδες θα ηθελα να ρωτησω κατι που για καποιους μπορει να ειναι αυτονοητο αλλα για μενα οχι. Το GPS του iphone 3Gs μπορω να το χρησιμοποιησω χωρις συνδεση στο internet; (εννοω χωρις wi-fi, χωρις σημα 3G και γενικα σαν ενα απλο gps που κλειδωνει δορυφορους μονο του) Ρωταω γιατι εχω εμπειρια απο OMNIA στο οποιο ειχα χαρτες Garmin που εβαλα εγω σπασμενους για να δουλευουν και ωντας ασχετος στο θεμα GPS ενας φιλος μου ειπε οτι στο iphone πρεπει να εχεις απαραιτητως καποιας μορφης internet... Ευχαριστω εκ των προταιρων... Για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή maps που έχει προεγκατεστημένη το iPhone πρέπει να έχεις Internet για να κατεβάζει τους χάρτες. Μπορείς να βάλεις όμως προγράμματα navigation όπως το navigon ή το sygic και τότε δεν χρειάζεσαι Internet. Έχει τους χάρτες αποθηκευμένους στη συσκευή (όπως το omnia). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Θα πρότεινα σε όσους ήδη εχουν το 3g, αν δεν το έχουν ηδη βαρεθεί να μην το αντκαταστήσουν. Βλεποντας χθεσινες και προχθεσινες αγγελίες πανω στον πανικο τους να πουλήσουν και να αγορασουν το 3GS αρχισαν να τα δινουν 220-250 τα 8αρια και 280-300 τα 16αρια. Για μενα δεν ειναι καλη σκεψη για αντικατάσταση του 3G Με το 3gS χάνοντας ουσιαστικά 320 ευρω (300+320=620) για να πάρει κάποιος την ιδια συσκευη εξωτερικα με μοναδική διαφορα λιγο μεγαλύτερο επεξεργαστη. Γιατι ουσιαστικα αυτη ειναι η μοναδικη διαφορα. Και μην ακουτε για τρομερη ταχυτητα κ.λπ. Σιγουρα σε καποια πραγματα θα υπάρξει βελτιωση αλλα οι περισσοτεροι ουτε που θα την μυριστουν. Ειχα δοκιμάσει στο HD μειωση μεσω καποιου προγραμματος χρονισμου του επεξεργαστη απο 528ΜΗΖ που ηταν χρονισμενος, σε 400 και οι διαφορες ηταν πραγματικά μικρες. Ειδικα για οσους δεν παιζουν απαιτητικά παιγχνιδια και δεν τρεχουν βαριες εφαρμογες το 3g ειναι μια χαρά. Το καλύτερο είναι για οσους δεν δικαιουνται επιδωτήσεις ακομα, να περιμενουν το επομενο μοντελο που σιγουρα θα ειναι διαφορετικο. Εγώ που έχω 2 συνδέσεις (parent και child) με 2 συσκευές iphone με σύνολο επιδότησης 260 ευρώ με συμφέρει καλύτερα να πουλήσω τις υπάρχουσες στα 300 ευρώ εκάστη και να πάρω νέα σύνδεση με 3gs σε προγράμματα 150 έως 250lite. Θα μου βγεί το ίδιο και θαέχω 3GS. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Προς DesertSMisSRaiN: Λοιπόν, έχω την εντύπωση πως το iphone ΔΕΝ είναι portable multimedia συσκευή ΜΟΝΟ αλλά και ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Δεν πληρώνω λοιπόν (αν ποτέ πληρώσω) 600 ευρώ για μια συσκευή που δεν κάνει τα πιο απλά πράγματα. ΝΑΙ θέλω αναφορά στο SMS μου (έδωσα κάποτε το μοτορολα v620 γιατί για την αναφορά έπρεπε κάθε φορά να τη βάζεις στο "ναι") και ΝΑΙ θέλω να μπορώ να ακούσω όχι μόνο τη Πέγκυ Ζήνα όταν με καλούν αλλά και ότι άλλο μου έρθει στο μυαλό. Αν ήθελα απλά portable multimedia συσκευή θα έπερνα το ipod touch. Βασικά από όσο ξέρω το iphone παίζει άλλα ringtones απλά πρέπει να τα μετατρέψεις ή τα κατεβάζεις έτοιμα από audiko. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Ρε παιδιά δεν το βρίσκω πουθενά ετοιμοπαράδοτο! Υπάρχει πουθενά να πάω να το πάρω? Μιλάω για το 16αρι το μαύρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Ρε παιδιά δεν το βρίσκω πουθενά ετοιμοπαράδοτο! Υπάρχει πουθενά να πάω να το πάρω? Μιλάω για το 16αρι το μαύρο... Άνοιξε το site του Γερμανού και χτύπα τηλέφωνα στα μαγαζιά, ξεκινώντας από τα πιο κοντινά και καταλήγοντας στα πιο απομακρυσμένα.... Δεν έχει νόημα να σου πούμε που το βρήκαμε εμείς μιας και εξαντλείται πολύ γρήγορα. Εγώ πήρα τηλ το κράτησα, σε μισή ώρα πήγα στο κατάστημα και αμέσως μπροστά από εμένα το ζητούσε ένας κύριος στον οποίον είπαν ότι τελείωσαν. Μόλις λέω στον υπάλληλο και εγώ για το iphone πήγε να μου πει ότι τελείωσαν, του είπα ότι το έχω κρατήσει και άνοιξε το ντουλαπάκι και μου το έδωσε. Όπως καταλαβαίνεις ξεκίνα τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Ρε παιδιά δεν το βρίσκω πουθενά ετοιμοπαράδοτο! Υπάρχει πουθενά να πάω να το πάρω? Μιλάω για το 16αρι το μαύρο... Κανε αυτο που καναμε οι περισσοτεροι. Παρε στα κεντρικα και ρωτα τους που υπαρχει διαθεσιμο το συγκεκριμενο μοντελο που ζητας. Ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να παιρνεις τυχαια μαγαζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Τιποτα δεν ειναι υπερβολη. Απλα εχει να κανει με τις απαιτησεις του καθε χρηστη. Για μενα τα 32GB ειναι μεν καλα, αλλα δεν θα ελεγα και οχι για ενα 64αρι. Τωρα με το 32αρι εχω: 1) 15GB μουσικης που ειναι απολυτως ικανοποιητικα σε σχεση με τα 8-10 που ειχα στο παλαιοτερο και εβλεπα οτι συνεχως μου ελειπαν τραγουδια. 2)Δε χρειαζομαι πλεον USB stick αφου μπορω να μεταφερω τα αρχεια μου χωρις κανενα προβλημα. Αυτο σημαινει τουλαχιστον 2GB ελευθερα ανα πασα στιγμη. 3)ειμαι αναγνωστης κομικ οποτε μιλαμε για 1GB δεδομενων περιπου και εκει. 4)podcasts 1GB 5)βιντεο τουλαχιστον 3-4GB 6)Games: 4-5μικρα για συγκοινωνιες και γενικοτερα time wasters και 4-5 μεγαλα παιχνιδια. Με ευκολια 1GB και εκει. 7)Photos και βιντεο της καμερας. Ηδη ειμαι στο 1GB Ως τωρα βλεπεις ειμαι στα 22-23GB και δεν εχω σεταρει ακομα αλλα προγραμματα οπως το beatmaker που με τα sample packs και τα exported aiff's μπορει με ευκολια να ξεπερασει το 1GB. Επισης δεν εχω βαλει στην εξισωση και το θεμα των χαρτων GPS. Νομιζω η μικροτερη εφαρμογη ειναι γυρω στα 600ΜΒ. Επιπλεον θα αφηνα και 500ΜΒ ελευθερα ανα πασα στιγμη για λογους ταχυτητας. Το 16αρι που ειχα και ηταν γεμισμενο στο full μονο με μερικες δεκαδες ελευθερα ΜΒ πηγαινε αισθητα πιο αργα απο το να ειχα καποιον μεγαλυτερο χωρο ελευθερο. Αυτο δεν ειναι διασταυρωμενο αλλα ειναι καθαρα οτι παρατηρουσα απο τη συμπεριφορα της συσκευης γεματης και μη. Εγω προτεινω το 32αρι ακομα και αν δε νομιζετε οτι το χρειαζεστε. Αν οι απαιτησεις σας αλλαξουν εχετε το χωρο κατι που απλα δεν μπορει να κανει κανεις με το 16αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Εγώ πάντως που είχα 1 χρόνο το 8άρι, ποτέ δεν έμεινα με κάτω από 4GB ελεύθερο χώρο. Είναι καθαρά θέμα αναγκών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superboy Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 πρωτη φορα το ακουω. Μηπως μπερδεψες το τηλεφωνο με κανενα htc diamond ? :lol: λες..? πως είχα την εντύπωση... anyway ευχαριστώ φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Το βρήκα σε άσπρο το 16αρι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Αξίζει άσπρο ή θα λερωθεί αμέσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Το άσπρο αξίζει ή λερώνεται εύκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts