Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήγα να του κάνω restore μέσω redsnow από αυτόν τον οδηγό

αλλά έχει μείνει κολλημένο στο logo στον ανανά τι να κάνω ;

Βάλτε το σε DFU Mode και περάστε του το Whited00r λειτουργικό για καλύτερα χαρακτηριστικά!

Βάλτε το σε DFU Mode και περάστε του το Whited00r λειτουργικό για καλύτερα χαρακτηριστικά!

Ακολουθώ τον οδηγό αυτόν

και στο itunes μου βγάζει σφάλμα 28

Digital-Doctor.blogspot.gr

Ακολουθώ τον οδηγό αυτόν

και στο itunes μου βγάζει σφάλμα 28

Πρώτα από όλα θα πρέπει να επαναφέρετε τη συσκευή σας σε φυσιολογική κατάσταση και στη συνέχεια να ξαναπροσπαθήσετε να περάσετε το custom firmware. Βαλτε την συσκευή σας σε DFU Mode και restore και μετά θα προσπαθήσετε να περάσετε το whited00r ξανά.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να επαναφέρετε τη συσκευή σας σε φυσιολογική κατάσταση και στη συνέχεια να ξαναπροσπαθήσετε να περάσετε το custom firmware. Βαλτε την συσκευή σας σε DFU Mode και restore και μετά θα προσπαθήσετε να περάσετε το whited00r ξανά.

μμμ κατάλαβα και τώρα βγάζει σφάλμα 40

μμμ κατάλαβα και τώρα βγάζει σφάλμα 40

Ελέγξτε τα host files και διαγραψτε τις γραμμές που αφορούν την Apple, η συσκευή λειτουργούσε κανονικα πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση;

C - > Windows - > System32 - > drivers - > etc - > hosts

Ελέγξτε τα host files και διαγραψτε τις γραμμές που αφορούν την Apple, η συσκευή λειτουργούσε κανονικα πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση;

C - > Windows - > System32 - > drivers - > etc - > hosts

Ναι δούλευε και τώρα έχει κολλήσει και δεν ανοίγει

δεν υπάρχει τίποτα εκεί

http://www.eikona.info/images/97491977160251851666.png

Ναι δούλευε και τώρα έχει κολλήσει και δεν ανοίγει

δεν υπάρχει τίποτα εκεί

http://www.eikona.info/images/97491977160251851666.png

Έχεις το τελευταίο itunes? έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις σε άλλο PC? δοκιμές κάνουμε ..

Έχεις το τελευταίο itunes? έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις σε άλλο PC? δοκιμές κάνουμε ..

Το δοκίμασα και στο laptop τις αδερφής μου αλλά το ίδιο σφάλμα 40, τα itunes είναι ενήμερα

Το δοκίμασα και στο laptop τις αδερφής μου αλλά το ίδιο σφάλμα 40, τα itunes είναι ενήμερα

αυτή τη στιγμή δείχνει το καλώδιο ή τον ανανά που λέγατε, πατήστε παρατεταμένα άν δειχνει τον ανανά home+power buttons χωρίς να το έχετεσυνδεδεμένο για 10 δευτερολέπτα.. να δούμε τι θα γίνει μου κάνει εντύπωση πάντως.

αυτή τη στιγμή δείχνει το καλώδιο ή τον ανανά που λέγατε, πατήστε παρατεταμένα άν δειχνει τον ανανά home+power buttons χωρίς να το έχετεσυνδεδεμένο για 10 δευτερολέπτα.. να δούμε τι θα γίνει μου κάνει εντύπωση πάντως.

τώρα δεν βγάζει τον ανανά

όταν ανοίγω τον κινητό βγάζει να συνδέσω το κινητό στο itunes

όπως εδώ

http://www.pocketgamer.co.uk/FCKEditorFiles//iphone_itunes_connect(3).jpg

Εμμ... Όχι.

Σε όλα.

Πως το ξερεις;

Χρηστης του συγκεκριμενου τηλεφωνου (συναδελφος) επρεπε να το παει πισω στην εταιρεια για αλλαγη λιγο καιρο μετα που το πηρε και του εδωσαν καινουριο. Στο σερβις του ειπαν οτι εχουν πολλες επιστροφες στο συγκεκριμενο μοντελλο. Ο ιδιος μου ειπε οτι δεν εχει καλο σημα. Το χρησιμοποιει ακομα και μου εχει δειξει προσφατα φωτογραφιες απο την καμερα. Κατωτερη απο το 3GS και τα χρωματα της οθονης και οι φωτογραφιες.

Take five..

τώρα δεν βγάζει τον ανανά

όταν ανοίγω τον κινητό βγάζει να συνδέσω το κινητό στο itunes

όπως εδώ

http://www.pocketgamer.co.uk/FCKEditorFiles//iphone_itunes_connect(3).jpg

Το έδωσα και σε έναν φίλο μου που έχει iphone να το δοκιμάσει και αυτός με άλλο καλώδιο και άλλο pc

αλλά τα ίδια σφάλμα 40

Παιδια φιλη συνδεσε το iphone της στο pc και αυτο πηρε αυτοματα back up, με αποτελεσμα να μην υπαρχει το παλιο back up και να εχει χασει τα παλια της μηνυματα. Τι μπορει να γινει για να βρουμε τα δεδομενα του παλιου back up και να τα επαναφερουμε;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Το Iphone δεν παίρνει αυτόματα backup . Αν δεν του πεις εσύ , δεν κάνει μόνο του τίποτα.

Πέραν τούτου αν έχει αποθηκευμένο το παλιό σε icloud ή και σε οποιονδήποτε υπολογιστή , μπορεί να το επαναφέρει

Αλλιώς το ξεχνάει ....

Μπορείς να περιγράψεις αναλυτικότερα τι συνέβη;

Με βάση αυτό που γράφεις και εγώ καταλαβαίνω, δεν υπάρχει περίπτωση να συνέβη κάτι τέτοιο.

Πρώτον, η δημιουργία back up δεν διαγράφει δεδομένα από τη συσκευή. Δεύτερον, η δημιουργία πιο πρόσφατου back up δεν επιφέρει διαγραφή του ή των προηγούμενων αντιγράφων ασφαλείας από τον ηλ. υπολογιστή.

Μέσω του iTunes μπορείς να επαναφέρεις παλιότερο back up κάνοντας τα ακόλουθα: δεξί κλικ στο εικονίδιο του iPhone την αριστερή γκρι στήλη, στο μενού που αναδύεται επιλέγεις "Restore from back up" και τέλος, επιλέγεις το back up που επιθυμείς από το νέο παράθυρο θα ανοίξει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το Iphone δεν παίρνει αυτόματα backup . Αν δεν του πεις εσύ , δεν κάνει μόνο του τίποτα.

Πέραν τούτου αν έχει αποθηκευμένο το παλιό σε icloud ή και σε οποιονδήποτε υπολογιστή , μπορεί να το επαναφέρει

Αλλιώς το ξεχνάει ....

καλημέρα κάνε μία διαγραφή του λογαριασμού στο iCloud κι ενεργοποίηση ξανα κάπου θα έχει κολλησει. Για να κρατήσει αυτόματα backup η συσκευή θα πρέπει να έχει πάνω από 50% μπαταρία και η συσκευή να είναι σε περιβάλλον wifi και στην πρίζα.

Καλημέρα, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γιατί μάλλον δεν το έθεσα σωστά. ΄Με το που συνδέθηκε το iphone στο itunes, όπως κάθε φορά, κάνει συγχρονισμό από μόνο του και κρατάει αντίγραφα ασφαλείας. Το ίδιο έγινε και χθες. Προ ημερών όμως είχε γίνει χειροκίνητο backup. Θέλαμε χθες να επαναφέρουμε το backup που είχε γίνει χειροκίνητα, προ ημερών, αλλά δεν μπορέσαμε γιατί είχε περαστεί στη μνήμη του itunes το backup που έκανε κατά τον συγχρονισμό χθες. Το ερώτημα είναι πόσα backup παλαιότερα μπορεί να κρατήσει το itunes στα windows (γιατί ένας φίλος που έχει mac είπε οτι εκεί κρατάει μόνο τα 2 τελευταία). Να σημειώσω οτι στο itunes στην επαναφορά αντιγράφων εμφανίζει μόνο τα αντίγραφα που πήρε χθες

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Καλημέρα, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γιατί μάλλον δεν το έθεσα σωστά. ΄Με το που συνδέθηκε το iphone στο itunes, όπως κάθε φορά, κάνει συγχρονισμό από μόνο του και κρατάει αντίγραφα ασφαλείας. Το ίδιο έγινε και χθες. Προ ημερών όμως είχε γίνει χειροκίνητο backup. Θέλαμε χθες να επαναφέρουμε το backup που είχε γίνει χειροκίνητα, προ ημερών, αλλά δεν μπορέσαμε γιατί είχε περαστεί στη μνήμη του itunes το backup που έκανε κατά τον συγχρονισμό χθες. Το ερώτημα είναι πόσα backup παλαιότερα μπορεί να κρατήσει το itunes στα windows (γιατί ένας φίλος που έχει mac είπε οτι εκεί κρατάει μόνο τα 2 τελευταία). Να σημειώσω οτι στο itunes στην επαναφορά αντιγράφων εμφανίζει μόνο τα αντίγραφα που πήρε χθες

To iTunes κρατά παλαιότερα αντίγραφα μόνο κατά την επαναφορά από backup ειδάλλως κάνει overwrite στο τελευταίο. Μπορείς να δεις ποσα backup είναι κρατημένα στην τοποθεσία iTunes - Preferences - devices. Δοκιμασέ το. κράτησε ένα backup now, κάνε επανοφορά από αυτό το backup, στη συνέχεια πάρε δεύτερο backup now και μετά από 20 λεπτά ξαναπάρε backup now. θα δεις πως κρατημένα θα είναι αυτο που έκανες επαναφορά και το τελευταίο :)

Έκανα format το laptop μου και πέρασα τα vista. Εγκατέστησα στο itunes αλλά ενώ μου αναγνωρίζει τη συσκευή όταν πατάω να κάνει συγχρονισμό δεν συγχρονίζει τις προγράμματα που έχω κάνει update. Επίσης δεν μπορώ συγχρονίσω τις φωτογραφίες και τα τραγούδια αφού εάν το επιλέξω μου βγάζει ότι θα αντικατασταθούν αυτά που έχει το κινητό με αυτά του laptop.

Έχει κανένας καμιά ιδέα;

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Έκανα format το laptop μου και πέρασα τα vista. Εγκατέστησα στο itunes αλλά ενώ μου αναγνωρίζει τη συσκευή όταν πατάω να κάνει συγχρονισμό δεν συγχρονίζει τις προγράμματα που έχω κάνει update. Επίσης δεν μπορώ συγχρονίσω τις φωτογραφίες και τα τραγούδια αφού εάν το επιλέξω μου βγάζει ότι θα αντικατασταθούν αυτά που έχει το κινητό με αυτά του laptop.

Έχει κανένας καμιά ιδέα;

Θα πρέπει καταρχήν να κάνετε authorize τον υπολογιστή σας με το account σας Ρυθμίσεις - Store - Authorize Computer. Στις συνέχεια επιλέξτε να συγχρονίσετε τις εφαρμογές. σε κάθε περίπτωση οι αγορασμένες (και οι free) εφαρμογές δεν χάνονται.

Οι φωτογραφίες και η μουσική δεν συγχρονίζονται αμφίδρομα με το iTunes παρά μόνο υπολογιστής >iPhone. Δημιουργήστε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας με τις φωτογραφίες που θέλετε να περάσετε στη συσκευή σας κια στην συνέχεια πατήστε sync και Apply.

Εάν θέλετε να μεταφέρετε φωτογραφίες από το iPhone στον υπολογιστή πηγάινετε My Computer και θα δείτε το iPhone σας ως εξωτερικό δίσκο.

Πολύ χρήσιμη η βοήθεια σου αλλά εξακολουθεί να μου βγάζει και εκεί μόνο τα 2 τελευταία backup που έγιναν χθες. Ξέρεις αν μπορώ να ανατρέξω κάπου αλλού να βρω και πιο προηγούμενα?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To iTunes κρατά παλαιότερα αντίγραφα μόνο κατά την επαναφορά από backup ειδάλλως κάνει overwrite στο τελευταίο. Μπορείς να δεις ποσα backup είναι κρατημένα στην τοποθεσία iTunes - Preferences - devices. Δοκιμασέ το. κράτησε ένα backup now, κάνε επανοφορά από αυτό το backup, στη συνέχεια πάρε δεύτερο backup now και μετά από 20 λεπτά ξαναπάρε backup now. θα δεις πως κρατημένα θα είναι αυτο που έκανες επαναφορά και το τελευταίο :)

Πολύ χρήσιμη η βοήθεια σου τα έκανα αλλά πάλι εμφανίζει μόνο τα 2 τελευταία backup που πήρε χθες. Ξέρεις μήπως μπορώ να βρω κάπου και τα πιο παλιά backup?

Πολύ χρήσιμη η βοήθεια σου αλλά εξακολουθεί να μου βγάζει και εκεί μόνο τα 2 τελευταία backup που έγιναν χθες. Ξέρεις αν μπορώ να ανατρέξω κάπου αλλού να βρω και πιο προηγούμενα?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ χρήσιμη η βοήθεια σου τα έκανα αλλά πάλι εμφανίζει μόνο τα 2 τελευταία backup που πήρε χθες. Ξέρεις μήπως μπορώ να βρω κάπου και τα πιο παλιά backup?

Στο iCloud έχετε δει πότε έχει κρατήσει ως τελευταίο backup; Ρυθμίσεις - iCloud - Αποθήκευση και αντίγραφα - Διαχείριση χώρου αποθήκευσης

ναι σωστά, δοκίμασες να κάνεις rename στο router;

Το έκανα και αυτό.

Άλλαξα όνομα και κωδικό αλλά αρνείται πεισματικά.

Μήπως παίζει καμιά ασυμβατότητα;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Το έκανα και αυτό.

Άλλαξα όνομα και κωδικό αλλά αρνείται πεισματικά.

Μήπως παίζει καμιά ασυμβατότητα;

Ποιο ruter έχεις; Είδες μήπως έχει κάποιο update; Δοκιμασε να επικοινωνήσεις με την εταιρεία να δεις μηπως σου πουν κάτι παραπάνω,

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS