makap Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ευχαριστώ και πάλι, αλλά ας μείνει το ... όνειρο ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Απορία: Το 3GS (iOS 6.1.6) δεν διαθέτει φωνητική πλοήγηση. Φίλος επιμένει πως έχει, εγώ όμως δεν βρήκα πουθενά στις ρυθμίσεις κάτι. Τι ισχύει τελικά; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Απορία: Το 3GS (iOS 6.1.6) δεν διαθέτει φωνητική πλοήγηση. Φίλος επιμένει πως έχει, εγώ όμως δεν βρήκα πουθενά στις ρυθμίσεις κάτι. Τι ισχύει τελικά; Εάν δεν κάνω λάθος πρέπει να γίνεται με την εφαρμογή google maps ειδάλλως θυμάμαι το κάναμε με ένα jailbreak tweak Unlock iOS6 Maps. στο cydia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Απορία: Το 3GS (iOS 6.1.6) δεν διαθέτει φωνητική πλοήγηση. Φίλος επιμένει πως έχει, εγώ όμως δεν βρήκα πουθενά στις ρυθμίσεις κάτι. Τι ισχύει τελικά; Με ποιά εφαρμογή? Υπάρχουν επι πληρωμή εφαρμογές όπως Navigon, Sygic που ναι έχουν φωνητική πλοήγηση. Και το Google Maps έχει αλλά θέλει σύνδεση στο Ιντερνετ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Με ποιά εφαρμογή? Υπάρχουν επι πληρωμή εφαρμογές όπως Navigon, Sygic που ναι έχουν φωνητική πλοήγηση. Και το Google Maps έχει αλλά θέλει σύνδεση στο Ιντερνετ Για τη μαμά εφαρμογή μιλάω... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Το ηρωικό 3GS. Μάλλον θα γυρίσω σ αυτο να έχω iOS 6 γιατί μου φαίνεται ειναι πιο γρήγορο απο το 4s μου με 7.1.1. Απο μπαταρία πως παει; Έχω δώσει ένα δικό μου στην μάνα μου αλλα μονο τηλέφωνα παίρνει και την παει 3 μέρες. Εσείς που το χρησιμοποιείτε κανονικά τι λέει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Το ηρωικό 3GS. Μάλλον θα γυρίσω σ αυτο να έχω iOS 6 γιατί μου φαίνεται ειναι πιο γρήγορο απο το 4s μου με 7.1.1. Απο μπαταρία πως παει; Έχω δώσει ένα δικό μου στην μάνα μου αλλα μονο τηλέφωνα παίρνει και την παει 3 μέρες. Εσείς που το χρησιμοποιείτε κανονικά τι λέει; Από μισή ως μια ημέρα, ανάλογα το σκίσιμο. Με την μπαταρία που είχε από το 2009 και iOS 6.1.6... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Από μισή ως μια ημέρα, ανάλογα το σκίσιμο. Με την μπαταρία που είχε από το 2009 και iOS 6.1.6... ;) Όπως όλα τα iPhone δηλαδή. Μπράβο πάντως συσκευή 4-5 χρόνων και ακόμη μια χαρά τα παει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Όπως όλα τα iPhone δηλαδή. Μπράβο πάντως συσκευή 4-5 χρόνων και ακόμη μια χαρά τα παει Υπάρχουν και φάσεις που τρώει σκαλώματα, λόγω hardware κυρίως. Σε γενικές γραμμές όμως, πάει αρκετά καλά για την ηλικία του... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Υπάρχουν και φάσεις που τρώει σκαλώματα, λόγω hardware κυρίως. Σε γενικές γραμμές όμως, πάει αρκετά καλά για την ηλικία του... Στα κυβικά του δεν νομίζω να υπάρχει άλλη συσκευή απο τα αντίπαλα λειτουργικά. Όλες οι συσκευές έχουν αποσυρθεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 To HTC HD2 που είναι εποχής 3GS στέκεται πολύ καλυτερα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 To HTC HD2 που είναι εποχής 3GS στέκεται πολύ καλυτερα. Θα συμφωνήσω, αν και το hd2 ήταν άλλη φάση συσκευής, πιο "ψαγμένη"... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Θέλω να πω τι βλέπει κανεις στα χέρια του κόσμου σήμερα έξω. Εγω 3GS βλέπω αρκετά. Αντίθετα Hd2 έχω δει μονο 2 τότε εκείνα τα χρονια. Τώρα τίποτα. Αν δεν ξέρει κάποιος να κάνει root κλπ δεν ειναι η συσκευή απο την μάνα τους για αυτήν την εποχή. Ενώ το iPhone απο την μάνα του τώρα φοράει 6.1.6(νομίζω) που μπορείς να έχεις σχεδόν όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές. Βέβαια με custom rom κλπ υπάρχουν κι αλλα τηλέφωνα αξιόλογα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ισχύει! Εμένα η κολλητή της κοπέλας μου πήρε 3GS (καινούργιο, όχι μτχ) από Wind νομίζω το καλοκαίρι του 2012. Χτυπιόμουνα είχα βγάλει μπιμπικια να την αποτρέψω όμως την έσκασε την 400αρα. *θα ήθελα ένα από τα τρία πρώτα iphone για συλλογή πάντως! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ισχύει! Εμένα η κολλητή της κοπέλας μου πήρε 3GS (καινούργιο, όχι μτχ) από Wind νομίζω το καλοκαίρι του 2012. Χτυπιόμουνα είχα βγάλει μπιμπικια να την αποτρέψω όμως την έσκασε την 400αρα. *θα ήθελα ένα από τα τρία πρώτα iphone για συλλογή πάντως! Γενικότερα όλες οι εταιρίες έχω παρατηρήσει ότι βαραίνουν τις συσκευές με τις αναβαθμίσεις και σιγά σιγά σε κάνουν να θέλεις άλλο τηλέφωνο. Ενα Galaxy Nexus ας πούμε τι έχει να ζηλέψει αν του κάνεις ένα root βαλεις greenify και σβήσεις κατι google+,hangouts κλπ? Μια χαρά είναι και πολλές παλιότερες συσκευές πλήν της κάμερας βέβαια που η εξέλιξη δεν έχει σταματήσει. Κάτι 4-8 πηρυνες και 400-500 ppi οθόνες και τέτοια δεν τα καταλαβαίνει ο κόσμος. Απο 300 ppi και πάνω όλες οι οθόνες για το ανθρώπινο μάτι το ίδιο είναι. Τα άλλα είναι marketing για να αλλάζουμε κάθε χρόνο συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Παιδιά το παλιό μου 3G, που πλέον έχει η γυναίκα μου, δεν συνδέεται με τίποτα στο Wi-Fi του σπιτιού. Στα αλλά γίνεται κανονικότατα. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Παιδιά το παλιό μου 3G, που πλέον έχει η γυναίκα μου, δεν συνδέεται με τίποτα στο Wi-Fi του σπιτιού. Στα αλλά γίνεται κανονικότατα. Τι μπορεί να φταίει; Εάν έχεις κάνεις επαναφορά στο rοuter δοκίμασε το εξής πήγαινε ρυθμίσεις >WiFi και δίπλα από δίκτυο σου θα δεις "i" πάτησε επάνω και επέλεξε αγνόηση δικτύου και στην συνέχεια ξαναπέρασε τον κωδικό δικτύου, τελυταία ενέργεια κάνε μία μετονομασία το router σου. πολλές φορές έχει πιάσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Για να πατήσω αγνόηση δικτύου, θα πρέπει να συνδεθεί πρώτα με το συγκεκριμένο. Δεν μου βγάζει πάνω πάνω την επιλογή. Άλλαξα και κανάλι στον ρούτερ, αλλά πάλι τίποτα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Για να πατήσω αγνόηση δικτύου, θα πρέπει να συνδεθεί πρώτα με το συγκεκριμένο. Δεν μου βγάζει πάνω πάνω την επιλογή. Άλλαξα και κανάλι στον ρούτερ, αλλά πάλι τίποτα. ναι σωστά, δοκίμασες να κάνεις rename στο router; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Θέλω να κάνω επαναφορά σε ένα iphone 3g ενός φίλου μου και το itunes στον υπολογιστή μου βγάζει "άγνωστο σφάλμα (3194)" Edited April 27, 2014 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 To HTC HD2 που είναι εποχής 3GS στέκεται πολύ καλυτερα. Το HD2 ομως εχει προβληματα με το σημα και επισης τα χρωματα της οθονης ειναι κατωτερα απο το 3GS. Σαν τηλεφωνο ειναι πολυ κατωτερο και προβληματικο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχουν και φάσεις που τρώει σκαλώματα, λόγω hardware κυρίως. Σε γενικές γραμμές όμως, πάει αρκετά καλά για την ηλικία του... Το 3Gs ειναι πολυ καλο τηλεφωνο (κληςεις, μυνηματα, απλες εφαρμογες) ομως στο θεμα του cpu power ειναι πια αρχαιο. Πχ στο ναβιγκον εχω σχεδον ενα δευτερο καθυστερηση να μου δειξει θεση με αποτελεσμα να χανω στροφες για 30-40 μετρα κατι που εχει καταντησει σπαστικο. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Θέλω να κάνω επαναφορά σε ένα iphone 3g ενός φίλου μου και το itunes στον υπολογιστή μου βγάζει "άγνωστο σφάλμα (3194)" Πήγα να του κάνω restore μέσω redsnow από αυτόν τον οδηγό αλλά έχει μείνει κολλημένο στο logo στον ανανά τι να κάνω ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το 3Gs ειναι πολυ καλο τηλεφωνο (κληςεις, μυνηματα, απλες εφαρμογες) ομως στο θεμα του cpu power ειναι πια αρχαιο. Πχ στο ναβιγκον εχω σχεδον ενα δευτερο καθυστερηση να μου δειξει θεση με αποτελεσμα να χανω στροφες για 30-40 μετρα κατι που εχει καταντησει σπαστικο. Σε κάποιες εφαρμογές, καθυστερεί και το δικό μου. Είναι λογικό βέβαια, 600mHZ single-core και 256MB RAM έχει... :p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το HD2 ομως εχει προβληματα με το σημα και επισης τα χρωματα της οθονης ειναι κατωτερα απο το 3GS. Σαν τηλεφωνο ειναι πολυ κατωτερο και προβληματικο. Εμμ... Όχι. Σε όλα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ναι σωστά, δοκίμασες να κάνεις rename στο router; Όχι ακόμη, είναι η εσχάτη λύση, μιας και συνδέονται πολλά μηχανήματα επάνω σε αυτό το router. Θα το δοκιμάσω όμως αύριο το πρωί για λίγο και μετά θα το αλλάξω πάλι μπας και συνέλθει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts