Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απορία: Το 3GS (iOS 6.1.6) δεν διαθέτει φωνητική πλοήγηση. Φίλος επιμένει πως έχει, εγώ όμως δεν βρήκα πουθενά στις ρυθμίσεις κάτι. Τι ισχύει τελικά;

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Απορία: Το 3GS (iOS 6.1.6) δεν διαθέτει φωνητική πλοήγηση. Φίλος επιμένει πως έχει, εγώ όμως δεν βρήκα πουθενά στις ρυθμίσεις κάτι. Τι ισχύει τελικά;

Εάν δεν κάνω λάθος πρέπει να γίνεται με την εφαρμογή google maps ειδάλλως θυμάμαι το κάναμε με ένα jailbreak tweak Unlock iOS6 Maps. στο cydia..

Με ποιά εφαρμογή? Υπάρχουν επι πληρωμή εφαρμογές όπως Navigon, Sygic που ναι έχουν φωνητική πλοήγηση.

Και το Google Maps έχει αλλά θέλει σύνδεση στο Ιντερνετ

Nokia 8800 Scirocco

Με ποιά εφαρμογή? Υπάρχουν επι πληρωμή εφαρμογές όπως Navigon, Sygic που ναι έχουν φωνητική πλοήγηση.

Και το Google Maps έχει αλλά θέλει σύνδεση στο Ιντερνετ

Για τη μαμά εφαρμογή μιλάω...

plankton69 - Χρήστος 

• 2 weeks later...

Το ηρωικό 3GS. Μάλλον θα γυρίσω σ αυτο να έχω iOS 6 γιατί μου φαίνεται ειναι πιο γρήγορο απο το 4s μου με 7.1.1.

Απο μπαταρία πως παει; Έχω δώσει ένα δικό μου στην μάνα μου αλλα μονο τηλέφωνα παίρνει και την παει 3 μέρες.

Εσείς που το χρησιμοποιείτε κανονικά τι λέει;

Nokia 8800 Scirocco

Το ηρωικό 3GS. Μάλλον θα γυρίσω σ αυτο να έχω iOS 6 γιατί μου φαίνεται ειναι πιο γρήγορο απο το 4s μου με 7.1.1.

Απο μπαταρία πως παει; Έχω δώσει ένα δικό μου στην μάνα μου αλλα μονο τηλέφωνα παίρνει και την παει 3 μέρες.

Εσείς που το χρησιμοποιείτε κανονικά τι λέει;

Από μισή ως μια ημέρα, ανάλογα το σκίσιμο. Με την μπαταρία που είχε από το 2009 και iOS 6.1.6... ;)

plankton69 - Χρήστος 

Από μισή ως μια ημέρα, ανάλογα το σκίσιμο. Με την μπαταρία που είχε από το 2009 και iOS 6.1.6... ;)

Όπως όλα τα iPhone δηλαδή.

Μπράβο πάντως συσκευή 4-5 χρόνων και ακόμη μια χαρά τα παει

Nokia 8800 Scirocco

Όπως όλα τα iPhone δηλαδή.

Μπράβο πάντως συσκευή 4-5 χρόνων και ακόμη μια χαρά τα παει

Υπάρχουν και φάσεις που τρώει σκαλώματα, λόγω hardware κυρίως. Σε γενικές γραμμές όμως, πάει αρκετά καλά για την ηλικία του...

plankton69 - Χρήστος 

Υπάρχουν και φάσεις που τρώει σκαλώματα, λόγω hardware κυρίως. Σε γενικές γραμμές όμως, πάει αρκετά καλά για την ηλικία του...

Στα κυβικά του δεν νομίζω να υπάρχει άλλη συσκευή απο τα αντίπαλα λειτουργικά. Όλες οι συσκευές έχουν αποσυρθεί

Nokia 8800 Scirocco

To HTC HD2 που είναι εποχής 3GS στέκεται πολύ καλυτερα.

Θα συμφωνήσω, αν και το hd2 ήταν άλλη φάση συσκευής, πιο "ψαγμένη"...

plankton69 - Χρήστος 

Θέλω να πω τι βλέπει κανεις στα χέρια του κόσμου σήμερα έξω. Εγω 3GS βλέπω αρκετά.

Αντίθετα Hd2 έχω δει μονο 2 τότε εκείνα τα χρονια. Τώρα τίποτα.

Αν δεν ξέρει κάποιος να κάνει root κλπ δεν ειναι η συσκευή απο την μάνα τους για αυτήν την εποχή.

Ενώ το iPhone απο την μάνα του τώρα φοράει 6.1.6(νομίζω) που μπορείς να έχεις σχεδόν όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές.

Βέβαια με custom rom κλπ υπάρχουν κι αλλα τηλέφωνα αξιόλογα

Nokia 8800 Scirocco

Ισχύει!

Εμένα η κολλητή της κοπέλας μου πήρε 3GS (καινούργιο, όχι μτχ) από Wind νομίζω το καλοκαίρι του 2012.

Χτυπιόμουνα είχα βγάλει μπιμπικια να την αποτρέψω όμως την έσκασε την 400αρα.

*θα ήθελα ένα από τα τρία πρώτα iphone για συλλογή πάντως!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ισχύει!

Εμένα η κολλητή της κοπέλας μου πήρε 3GS (καινούργιο, όχι μτχ) από Wind νομίζω το καλοκαίρι του 2012.

Χτυπιόμουνα είχα βγάλει μπιμπικια να την αποτρέψω όμως την έσκασε την 400αρα.

*θα ήθελα ένα από τα τρία πρώτα iphone για συλλογή πάντως!

Γενικότερα όλες οι εταιρίες έχω παρατηρήσει ότι βαραίνουν τις συσκευές με τις αναβαθμίσεις και σιγά σιγά σε κάνουν να θέλεις άλλο τηλέφωνο.

Ενα Galaxy Nexus ας πούμε τι έχει να ζηλέψει αν του κάνεις ένα root βαλεις greenify και σβήσεις κατι google+,hangouts κλπ?

Μια χαρά είναι και πολλές παλιότερες συσκευές πλήν της κάμερας βέβαια που η εξέλιξη δεν έχει σταματήσει.

Κάτι 4-8 πηρυνες και 400-500 ppi οθόνες και τέτοια δεν τα καταλαβαίνει ο κόσμος.

Απο 300 ppi και πάνω όλες οι οθόνες για το ανθρώπινο μάτι το ίδιο είναι. Τα άλλα είναι marketing για να αλλάζουμε κάθε χρόνο συσκευή

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά το παλιό μου 3G, που πλέον έχει η γυναίκα μου, δεν συνδέεται με τίποτα στο Wi-Fi του σπιτιού. Στα αλλά γίνεται κανονικότατα.

Τι μπορεί να φταίει;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Παιδιά το παλιό μου 3G, που πλέον έχει η γυναίκα μου, δεν συνδέεται με τίποτα στο Wi-Fi του σπιτιού. Στα αλλά γίνεται κανονικότατα.

Τι μπορεί να φταίει;

Εάν έχεις κάνεις επαναφορά στο rοuter δοκίμασε το εξής πήγαινε ρυθμίσεις >WiFi και δίπλα από δίκτυο σου θα δεις "i" πάτησε επάνω και επέλεξε αγνόηση δικτύου και στην συνέχεια ξαναπέρασε τον κωδικό δικτύου, τελυταία ενέργεια κάνε μία μετονομασία το router σου. πολλές φορές έχει πιάσει :)

Για να πατήσω αγνόηση δικτύου, θα πρέπει να συνδεθεί πρώτα με το συγκεκριμένο. Δεν μου βγάζει πάνω πάνω την επιλογή. Άλλαξα και κανάλι στον ρούτερ, αλλά πάλι τίποτα.

Για να πατήσω αγνόηση δικτύου, θα πρέπει να συνδεθεί πρώτα με το συγκεκριμένο. Δεν μου βγάζει πάνω πάνω την επιλογή. Άλλαξα και κανάλι στον ρούτερ, αλλά πάλι τίποτα.

ναι σωστά, δοκίμασες να κάνεις rename στο router;

Θέλω να κάνω επαναφορά σε ένα iphone 3g ενός φίλου μου και το itunes στον υπολογιστή μου βγάζει "άγνωστο σφάλμα (3194)" Edited by dimitrisOS
Digital-Doctor.blogspot.gr

To HTC HD2 που είναι εποχής 3GS στέκεται πολύ καλυτερα.

Το HD2 ομως εχει προβληματα με το σημα και επισης τα χρωματα της οθονης ειναι κατωτερα απο το 3GS. Σαν τηλεφωνο ειναι πολυ κατωτερο και προβληματικο.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το 3Gs ειναι πολυ καλο τηλεφωνο (κληςεις, μυνηματα, απλες εφαρμογες) ομως στο θεμα του cpu power ειναι πια αρχαιο. Πχ στο ναβιγκον εχω σχεδον ενα δευτερο καθυστερηση να μου δειξει θεση με αποτελεσμα να χανω στροφες για 30-40 μετρα κατι που εχει καταντησει σπαστικο.

Take five..

Θέλω να κάνω επαναφορά σε ένα iphone 3g ενός φίλου μου και το itunes στον υπολογιστή μου βγάζει "άγνωστο σφάλμα (3194)"

Πήγα να του κάνω restore μέσω redsnow από αυτόν τον οδηγό

αλλά έχει μείνει κολλημένο στο logo στον ανανά τι να κάνω ;

Digital-Doctor.blogspot.gr

Το 3Gs ειναι πολυ καλο τηλεφωνο (κληςεις, μυνηματα, απλες εφαρμογες) ομως στο θεμα του cpu power ειναι πια αρχαιο. Πχ στο ναβιγκον εχω σχεδον ενα δευτερο καθυστερηση να μου δειξει θεση με αποτελεσμα να χανω στροφες για 30-40 μετρα κατι που εχει καταντησει σπαστικο.

Σε κάποιες εφαρμογές, καθυστερεί και το δικό μου. Είναι λογικό βέβαια, 600mHZ single-core και 256MB RAM έχει... :p

plankton69 - Χρήστος 

Το HD2 ομως εχει προβληματα με το σημα και επισης τα χρωματα της οθονης ειναι κατωτερα απο το 3GS. Σαν τηλεφωνο ειναι πολυ κατωτερο και προβληματικο.

Εμμ... Όχι.

Σε όλα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ναι σωστά, δοκίμασες να κάνεις rename στο router;

Όχι ακόμη, είναι η εσχάτη λύση, μιας και συνδέονται πολλά μηχανήματα επάνω σε αυτό το router.

Θα το δοκιμάσω όμως αύριο το πρωί για λίγο και μετά θα το αλλάξω πάλι μπας και συνέλθει.

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS