Bayern7 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Το έκανα αλλά δεν κατάφερα κάτι. Εκτός και δεν κάνω κάτι καλά. Δλ συνδέω το 3GS με το iTunes, πηγαίνω στη συσκευή, apps και πάνω στο εικονίδιο φωτογραφίες κάνω δεξί κλικ; Αυτό έκανα αλά δεν μου έχει κάποια εντολή με δεξί κλικ. Συγνώμη εάν είναι απλή για κάποιους η ερώτηση. Στο photo app θα πας στο κινητό. Στις φωτογραφίες δλδ. Όχι στον υπολογιστή. Στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (edited) Στο photo app θα πας στο κινητό. Στις φωτογραφίες δλδ. Όχι στον υπολογιστή. Στο κινητό. Σ´ευχαριστώ Bayern7 και συγνώμη για το ^κόλλημα^ που έφαγα αλά διαβάζοντας για κλικ υπέθεσα κλικ ποντικιού Θα σε ενοχλήσω και πάλι Bayern7 αλά όταν κάνω κλικ επάνω, μου επιτρέπει μόνο να κάνω αποστολή ή αντιγραφή. Μόνο στις φωτογραφίες που έχω βγάλει με το ίδιο το κινητό μου επιτρέπει να κάνω εκτός των παραπάνω και διαγραφή. Σε όσες φωτογραφίες έχω περάσει μέσα από το iTunes μου επιτρέπει μόνο αντιγραφή ή αποστολή. Εάν γνωρίζει κάτι κάποιος ας με βοηθήσει, ευχαριστώ. Edited August 12, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την "τροποποίηση". Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Όσες φωτογραφίες συγχρονίζονται μέσω iTunes δεν μπορούν να διαγραφούν μέσα από την εφαρμογή Φωτογραφίες του iPhone. Για να διαγραφούν θα πρέπει να τις αφαιρέσεις από τον φάκελο ο οποίος συγχρονίζεται στο iPhone μέσω iTunes. Για παράδειγμα αν έχεις ένα φάκελο Φωτογραφίες και τον συγχρονίζεις τότε για ν' αφαιρέσεις μια φωτογραφία θα πρέπει να την αφαιρέσεις από τον συγκεκριμένο φάκελο και μετά να συγχρονίσεις ξανά τις φωτογραφίες από την αντίστοιχη καρτέλα στο iTunes. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Γιατί σε ορισμένα wi-fi networks ενώ του έχεις βάλει πάλι και πάλι το password δεν το αποθηκευει και πρέπει να το βάλεις πάλι και πάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 πως μπορώ να περάσω τα βιντεακια απο το iphone στον υπολογιστή? χριάζεται κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstab Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Μέσω του iTunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 πως μπορώ να περάσω τα βιντεακια απο το iphone στον υπολογιστή? χριάζεται κάποια εφαρμογή? Αν δεν κάνω λάθος αυτό γίνεται μέσω του iTunes. Όταν συνδέσεις το iPhone με τον υπολογιστή, γίνεται συγχρονισμός επαφών, φωτογραφιών, video κ.α. Αρκεί να έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο iTunes το οποίο το βρίσκεις και το κατεβάζεις στον υπολογιστή σου από το Internet. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Μέσω του iTunes Συγνώμη Kstab είδα την απάντηση σου στον Yianniskyr αφού είχα γράψει το δικό μου post. Δεν είχα πρόθεση να το παίξω έξυπνος. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 αληθεια,ποιος ο λογος να βγει εκδοση 8gb τωρα,ενα χρονο μετα απ το λανσαρισμα του 3gs..?και μαλιστα σε τετοια εξωφρενικη τιμη?μηπως χανουν λιγο λαδια εκει στο γερμανο και στην βοδι-fone..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) Παιδια , εχω 3GS και αποφασισα να κανω την αναβαθμιση στην 4.0.1. Το itunes κρασαρε συνεχεια και τελος παντων εκανα το update απο το λαπτοπ οπου ειχα το itunes 9.2 που ζηταγε. Στον κυριο Η/Υ όμως εκανα απεγκατασταση και κατεβασα το 9.2 itunes και μολις παω να κανω install μου πεταει το συγκεκριμενο μηνυμα: Unable to install the GEAR driver set at this time.The GEARAspiWDM service used by the Gear driver set is scheduled to be deleted during the next system reboot. Please reboot the system and run itunes again. Τι συμβαινει, ξερει καποιος? ***βρεθηκε τελικα η λυση*** Edited August 15, 2010 by VEGETTO Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Το i-phone 3GS δεν είναι διαθέσιμο πλέον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Το i-phone 3GS δεν είναι διαθέσιμο πλέον? Ειναι αυτο με τα 8GB Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Ειναι αυτο με τα 8GB Υπαρχει 3GS με 8GB? Μονο 16 και 32 δεν υπαρχει ? :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Όχι, τώρα κυκλοφορεί μόνο 8. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Παιδια μου θυμίζετε τι πρέπει να κανουμε στο itunes σε περιπτωση format για να μην εχουμε προβληματα μετα..? Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Παιδια μου θυμίζετε τι πρέπει να κανουμε στο itunes σε περιπτωση format για να μην εχουμε προβληματα μετα..? Τι πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Προσπαθησα να διαγραψω κατι custom ηχους που ειχα βαλει στο κινητο,με το ibluenova, και μαζι με αυτους μου εσβησε και τους default, και τωρα μου δειχνει μονο το Marimba σαν μελωδια. Τι μπορω να κανω τωρα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Προσπαθησα να διαγραψω κατι custom ηχους που ειχα βαλει στο κινητο,με το ibluenova, και μαζι με αυτους μου εσβησε και τους default, και τωρα μου δειχνει μονο το Marimba σαν μελωδια. Τι μπορω να κανω τωρα? πρεπει να τους ξαναπερασεις... και backup Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 (edited) Θέλω να περάσω ταινίες στο iPhone. Τί πρόγραμμα χρησιμοποιείτε? --------------------------------------------------------------------------------------- ΑΚΥΡΟ Edited August 18, 2010 by gemarkor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 πρεπει να τους ξαναπερασεις... και backup Που θα τους βρω ομως? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Κανε restore στα factory settings. Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Παιδια ξερουμε τι νεο εχει η νεα εκδοση λογισμικου 4.0.2??? Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Παιδια ξερουμε τι νεο εχει η νεα εκδοση λογισμικου 4.0.2??? Μονο την κάλυψη της τρύπας του safari απεναντι σε "κακοβουλα" pdf. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Γιατί σε ορισμένα wi-fi networks ενώ του έχεις βάλει πάλι και πάλι το password δεν το αποθηκευει και πρέπει να το βάλεις πάλι και πάλι? ξανατσεκαρέ το.και βαλε στο on την επιλογή ask to join networks :) Θέλω να περάσω ταινίες στο iPhone. Τί πρόγραμμα χρησιμοποιείτε? --------------------------------------------------------------------------------------- ΑΚΥΡΟ http://www.formatoz.com/. δοκίμασε το και θα με θυμηθείς Παιδια ξερουμε τι νεο εχει η νεα εκδοση λογισμικου 4.0.2??? αν σε ενδιαφέρει το jailbrake μην την βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Το θεμα ειναι να μην χρειαζονται μετατροπες τα αρχεια για να παιζουν... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts