yianniskyr Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 το restore το κάνω απο το itunes ή απο την συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 δεν ειναι απολυτο,γενικα καλο ειναι μα μην εχουμε ακριβες συσκευες για πολλους λογους στην παραλια,προσωπικα εχω ενα νοκια 6300 για αυτες τις περιπτωσεις Εννοείται. Ποτέ το iPhone στην παραλία, μπορεί να γίνουν χίλια-δυο πράγματα. Στο χώρο διαμονής μας, κρυμμένο κάπου πολύ καλά. @yanniskur Από το iTunes. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Εννοείται. Ποτέ το iPhone στην παραλία, μπορεί να γίνουν χίλια-δυο πράγματα. Στο χώρο διαμονής μας, κρυμμένο κάπου πολύ καλά. . :shock: πες μου ότι κάνεις πλάκα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Εμένα παντως, πρωτη μερα που το πηρα παραλια, μου επεσε μες την αμμο!! Χαχαχα!!! :lol: Το εγκαινιασα!:cry::cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) το restore το κάνω απο το itunes ή απο την συσκευή? Aπο το Itunes!! ;) Ρε παιδια, ας μην το θεοποιοθμε παντως.. Ενα κινητο ειναι! Δεν θα το βαλουμε και σε θυριδα τραπεζας! :P Edited July 8, 2010 by nervous Μάθε να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση και την Πολλαπλή Παράθεση !! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 σιγουρα!!αλλα αν καποιος εχει σκασει 700ευρω να το παρει αφου δουλευε ενα μηνα(υπαρχουν αρκετοι που παιρνουν 700 και τα δινουν,εγω προσωπικα δεν θα το εκανα) οπως και να το κανεις το ποναει,αν του το εκανε δωρο ο μπαμπας οκ δεν τρεχει τιποτα,του ριχνεις και καμμια κλωτσια για πλακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Ναι όντως.. Έτσι πάει... Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 γιατί μετα απο κάθε συγχρονισμό με το itunes πρέπει να δημιουργώ ξανά τους φακέλους?δεν υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Εννοείται. Ποτέ το iPhone στην παραλία, μπορεί να γίνουν χίλια-δυο πράγματα. Στο χώρο διαμονής μας, κρυμμένο κάπου πολύ καλά. @yanniskur Από το iTunes. Πέρα απο τους προφανείς λόγους που αναφέρεις,εμένα με ανησυχεί και η υγρασία γενικά στις παραθαλάσσιες περιοχές. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Εννοείται. Ποτέ το iPhone στην παραλία, μπορεί να γίνουν χίλια-δυο πράγματα. Στο χώρο διαμονής μας, κρυμμένο κάπου πολύ καλά. @yanniskur Από το iTunes. Εννοείται. Το iPhone στην παραλία, αλλά πάντα στην ειδική αδιάβροχη θήκη για την παραλία!!:) Το οποίο δεν βγαίνει από εκεί για κανέναν λόγο και δεν χρειάζεται να το κρύψω πουθενά!! Πως θα ενημερώνω το Ping..?.?.:lol::p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Το κακο ειναι οτι δεν βλεπω καλα στην οθονη ακομη και με full φωτεινοτητα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Το κακο ειναι οτι δεν βλεπω καλα στην οθονη ακομη και με full φωτεινοτητα... :( Γιατί?? Μπορώ να πω ότι την βλέπω μία χαρά την οθόνη στο fulL!!! http://images.zaazu.com/img/geek02-geek-nerds-eyeglass-smiley-emoticon-000201-large.gif Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Γιατί?? Μπορώ να πω ότι την βλέπω μία χαρά την οθόνη στο fulL!!! http://images.zaazu.com/img/geek02-geek-nerds-eyeglass-smiley-emoticon-000201-large.gif Mirror screen protector :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 εχω ένα iphone 3G 16GB με άσπρο καπάκι αλλά δεν ξέρω ποιο είναι δεν βλέπω διακριτικά όπως σε άλλα κινητά κάπου εδώ στο φόρουμ εγραψα αλλά δεν βρίσκω :wacko: μεσώ taptalk το κινητό είναι ενός φίλου που του έδωσε μια φίλη του το κινητό σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά χωρίς να πέσει και το πήρα για να το φτιάξω άμα έχει σπάσει κάτι δύστυχος δεν είχε καλώδια και άλλα σχετικά του μήλου και εγω δεν κράτησα τα δικα μου απο iphone 2G που ράγισε το touchscreen στα καλά καθούμενα :mad: τι μπορώ να κάνω για αρχή πόσο έχει ένα φτηνό καλώδιο φόρτισης η σύνδεσης με pC ... γιατί δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με οθόνη αρα ειναι software το hardformat πως γίνεται με απενεργοποιημένη συσκευή??? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Mirror screen protector :(βαλε καποιο αλλο screen δοκιμασε με κανενα clear θα δεισ διαφορα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Το iPhone κλειστό τελείως φορτίζει? Αν ναί, όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, που το δίχνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Το iPhone κλειστό τελείως φορτίζει? Αν ναί, όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, που το δίχνει? Οχι νομιζω φορτιζει παντα ανοικτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Οχι νομιζω φορτιζει παντα ανοικτο.... Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Το iPhone κλειστό τελείως φορτίζει? Αν ναί, όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, που το δίχνει?Μπορείς να το συνδέσεις στο φορτιστή και μετά να το κλείσεις, οπότε φορτίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Εννοείται. Το iPhone στην παραλία, αλλά πάντα στην ειδική αδιάβροχη θήκη για την παραλία!!:) Το οποίο δεν βγαίνει από εκεί για κανέναν λόγο και δεν χρειάζεται να το κρύψω πουθενά!! Πως θα ενημερώνω το Ping..?.?.:lol::p Κανενα λινκ γι'αυτη την θήκη..?:D Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 καλησπερα παιδια μαι γρηγορη ερωτησουλα... αυριο μεθαυριο,αν πανε ολα καλα,θα ανταλλαξω το κινητο μου με ενα iphone. μεταχειρισμενο εννοειται... αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως θα καταλαβω αν ειναι το 3g ή το 3gs που θελω εγω ή ακομα και κλωνος(αυτο λιγο απιθανο βεβαια γιατι λογικα θα καταλαβω αμεσως τον κλωνο). περα απο τα καπακια και τα αυτοκολλητακια στην πλατη του κινητου,πως αλλιως πως θα το δω?υπαρχει κατι στο μενου να μου δινει πληροφοριες συσκευης? υποψην δεν εχω δουλεψει iphone και μου ειναι δυσκολες καποιες εννοιες... ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 (edited) καλησπερα παιδια μαι γρηγορη ερωτησουλα... αυριο μεθαυριο,αν πανε ολα καλα,θα ανταλλαξω το κινητο μου με ενα iphone. μεταχειρισμενο εννοειται... αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως θα καταλαβω αν ειναι το 3g ή το 3gs που θελω εγω ή ακομα και κλωνος(αυτο λιγο απιθανο βεβαια γιατι λογικα θα καταλαβω αμεσως τον κλωνο). περα απο τα καπακια και τα αυτοκολλητακια στην πλατη του κινητου,πως αλλιως πως θα το δω?υπαρχει κατι στο μενου να μου δινει πληροφοριες συσκευης? υποψην δεν εχω δουλεψει iphone και μου ειναι δυσκολες καποιες εννοιες... ευχαριστω... Μπορείς να το δείς από το τρίτο και τέταρτο ψηφίο του κωδικού ΙΜΕΙ του τηλεφώνου (μαζί με άλλες πληροφορίες τον βλέπεις στην επιλογή Settings / General / About). To iPhone 3G συνήθως έχει κωδικό 16,17 ή 18 και το 3Gs συνήθως έχει κωδικό 19, 20 ή 21 ;) για διευκόλυνση δες και εδώ. Edited July 13, 2010 by kkalog Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ωραιος...ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ρε σεις τι είναι αυτό το 'Ε' που μου βγάζει σήμερα δεξιά από το 'vf GR' :confused: ??? http://img6.imageshack.us/img6/6775/img1470s.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Σημαίνει ότι στην περιοχή που βρίσκεσαι υπάρχει κάλυψη δικτύου EDGE, δηλαδή είναι πιο γρήγορο από το GSM και πιο αργό από το 3G. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts