virginia285 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Μόλις βγήκε το firmware και περιμένεις jailbreak??:O ΔΕ περνάμε το 3.1 μέχρι να βγεί το jailbrake ;) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Εγώ την έβαλα πάντως link Τώρα περιμένω να συγχρονίσει κτλπ Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 με την 3.0 σε πόσες μέρες βγήκε το jailbrake? Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Iphone&categoryId=CP00-CP00-CP00-CP162&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP165&portlet_66_13_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowIphoneHandsets&_windowLabel=portlet_66_13&subcategoryName=%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82+iPhone Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Έχετε προσπαθήσει να αγοράσετε κάποιο app απο itunes 9? Σε εμένα πάντως κολάει το σύμπαν. edit: Οτιδήποτε και να κάνω το itunes κρασάρει. Καμιά ιδέα;;; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Καλησπέρα και πάλι! Λοιπόν εγώ παρατηρώ ότι το πρόβλημα με την καθυστέρηση εντοπισμού θέσης εμφανίζεται πιο έντονα στις στροφές βλέπω και κυρίως στις στροφές στα στενάκια ειδικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Για να μην μπερδευτείς τόσο θα πρέπει να κοιτάς πολύ συχνά την οθόνη ώστε και να καθυστερήσει να κάνει ανανέωση θέσης εντοπισμού θέσης να ξέρεις που να πάς. Επίσης πιστεύω ότι παίζουν μεγάλο ρόλο και οι φωνητικές εντολές στο να μην μπερδευτείς. Η προσωπική μου άποψη παραμένει στο ότι το iPhone 3G και δυστηχώς και το iPhone 3GS απ'ότι διαβάζω εδώ και σε άλλα site παρουσιάζουν σημαντική κατά εμένα καθυστέρηση εντοπισμού θέσης τόση ώστε να μπερδευτείς. Αποτέλεσμα δεν είναι ιδανικά για πλοήγηση τουλάχιστον με τα είδη υπάρχον δεδομένα (firmware, software). Δεν έχω δοκιμάσει του Tom-Tom την βάση που πιθανών να βελτιώνει το πρόβλημα άμεσης ακριβής ενημέρωσης εντοπισμού θέσης. Αυτά απο εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 εχετε δικιο για oteshop,εγω την πρωτη φορα που πηγα προχθες πηρα αμεσως συσκευη ουτε με ρωτησαν αν εχω ανανεωση η θελω σκετη τιποτα,απλα ρωτησα αν υπαρχει και την πηρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juantso Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Με νεα συνδεση και εμενα μου το εφεραν μεσα σε 5 μερες σε γερμανο με τα κλασσικα ηρθε απο τη αλλη ακρη της ελλαδας και δεν έχει ξαναγίνει κλπ κλπ. το καλο ειναι οτι το εφεραν και στο χρωμα που ηθελα... Παράθεση The future will not remember, the past won't forget Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteric Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Έχετε προσπαθήσει να αγοράσετε κάποιο app απο itunes 9? Σε εμένα πάντως κολάει το σύμπαν. edit: Οτιδήποτε και να κάνω το itunes κρασάρει. Καμιά ιδέα;;; Βασικά εμένα το itunes 8.2.1 οταν παω να κατεβάσω μια εφαρμογη κολάει και αν κουνίσω τον κέρσορα ξεκολάει και αρχίζει το κατεβασμα!(γινεται πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Υπαρχει διαθεσιμο και στο eshop της Vodafone. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteric Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Εγώ την έβαλα πάντως link Τώρα περιμένω να συγχρονίσει κτλπ Πως σου φαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Πως σου φαίνεται? Στο 3GS είναι ωραία η επιλογή στο trimming για save as new copy. Πέρα από αυτό, στο θέμα μπαταρία ακόμα δεν μπορώ να κατασταλλάξω σε κάτι. Δεν μου φαίνεται να'χει γίνει κάποια βελτίωση πάντως:mad: Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Καλησπέρα , πώς μπορώ να δώ την ημερομηνία κατασκευής ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mynameisnio Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Παιδιά μόλις με πήραν από γερμανό ότι είναι διαθέσημο μόνο 32Gb White 3GS ένα τελευταίο μου είπαν! Τι να κάνω?? Να το πάρω?? Το περιμένω ένα μήνα τωρα! Αλλά White? Πάει σε άντρα! Please πείτε μου την γνώμη σας!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Πάει πως δεν πάει. Αλλά από την πρώτη μέρα σε θήκη θα είναι... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 εχει το πλαισιο στο ηρακλειο 10 συσκευες περιπου Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 απο το ΙΜΕΙ το 4-5 ψηφίο ειναι η βδομάδα κατασκευής Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Έχετε προσπαθήσει να αγοράσετε κάποιο app απο itunes 9? Σε εμένα πάντως κολάει το σύμπαν. edit: Οτιδήποτε και να κάνω το itunes κρασάρει. Καμιά ιδέα;;; Κανένα πρόβλημα εδώ. Δεν το κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση για να δεις; Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Στα Γιάννενα δεν υπάρχει πουθενά! Και μάλιστα λένε ότι τα πρώτα θα έρθουν τέλος του μήνα στην καλύτερη περίπτωση Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
se7en Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Ρε παιδιά έχω παραγγείλει εδώ και ένα μήνα το τηλέφωνο από cosmote Καλλιθέας και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.. έχω περάσει κι από κει 2 φορές μπας και με έχουν ξεχάσει και η απάντηση ήταν η ίδια, "είσαι ο πρώτος στη λίστα, με το που θα έρθει το πρώτο λευκό 16gb θα σε ειδοποιήσουμε, απλά δεν έρχονται καθόλου κομμάτια". Έίμαι χρόοονια συνδρομητής στην COSMOTE 120 και θα άλλαζα σε i60 με το iphone. Μήπως αν πεταχτώ στην Vodafone (που είναι απέναντι ακριβώς..:wacko:) και πω ότι έρχομαι από cosmote και ότι το θέλω με το πρόγραμμα 200 plus, γίνει κανα "θαύμα" και μου το βρουν γρήγορα? Μάλιστα το vod 200 είχει χαμηλότερο πάγιο και 1 gb , που θεωρώ αβαντάζ. Δεν θα πεθάνω χωρίς το iphone λίγες μέρες, αλλά θεωρώ κοροιδία να περιμένω 1 μήνα, απλά και μόνο επειδή η cosmote με έχει "καβατζομένο" σαν πελάτη.. Η γνώμη σας...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dims Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Ολοι στην αναμονή παιδιά!!!Εγώ περιμένω ενα 16άρι μαύρο από cosmote κοντά ένα μήνα τώρα!! Τι να πω?! Πολύ μαζοχισμός έχε πέσει! Φανταστείτε οτι δουλεύουν και γνωστοί μου στο συγκεκριμένο μαγαζι!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Μια απο τα ιδια εδω απο cosmote απο 24/8 περιμενω!! Στη λιστα για 3GS παραλαβη 16/9 μου ειπανε Οποιος παραλαβη απο cosmote να μας ενημερωσει παρακαλω Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Γενικό το πρόβλημα. http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2151196&start=30&tstart=0 Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Γνωστός μου με νέο συμβόλαιο στη Voda Ν. Φιλαδέλφιας το πήρε σήμερα σε μαύρο. Παρήγγειλε χτες, σήμερα το είχε. Βέβαια του το φέρανε από κάποιο άλλο κατάστημα, διότι αυτό δεν είχε..! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Πάντως το OS 3.1 δεν αναφέρει κάτι για καλύτερες αποδόσεις τις μπαταρίας .. περισσότερο για το iTunes 9.0 έγινε το όλο πανηγύρι ... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts