MiRo85 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 ρε παιδια υπαρχει κανα προγραμμα για να βλεπεις οοοολους τουσ φακελουσ τοθ iphone στο pc με windows???? δεν μπορω να κανω τιποτα. εχω κατεβασει κατι θεματα αλλα δεν μπορω να τα περασω στο φακελο του Winterboard.. λιγη βοηθεια παρακαλω. miro11285@hotmail.com η με ΠΜ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 http://www.formatoz.com/. δοκίμασε το και θα με θυμηθείς Σε τί μορφή πρέπει να κάνεις τη ταινία? Έχω το Xilisoft Video Converter Ultimate. Αυτό κάνει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 ρε παιδια υπαρχει κανα προγραμμα για να βλεπεις οοοολους τουσ φακελουσ τοθ iphone στο pc με windows???? δεν μπορω να κανω τιποτα. εχω κατεβασει κατι θεματα αλλα δεν μπορω να τα περασω στο φακελο του Winterboard.. λιγη βοηθεια παρακαλω. miro11285@hotmail.com η με ΠΜ... Με το diskaid, και θα ενεργοποιησεις την λειτουργια root μεσα απο τις επιλογες. Ενναλακτικα WinSCP, αλλα με αυτο εγω εχω προβλημα. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 ρε παιδια υπαρχει κανα προγραμμα για να βλεπεις οοοολους τουσ φακελουσ τοθ iphone στο pc με windows???? δεν μπορω να κανω τιποτα. εχω κατεβασει κατι θεματα αλλα δεν μπορω να τα περασω στο φακελο του Winterboard.. λιγη βοηθεια παρακαλω. miro11285@hotmail.com η με ΠΜ... 1) iPhoneBrowser 2) iFunBox 3) iPhoneExplorer Διαλέγεις και παίρνεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo85 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 1) iPhoneBrowser 2) iFunBox 3) iPhoneExplorer Διαλέγεις και παίρνεις. :) 1: δεν μου εμφανιζει τουσ φακελους library/var 2: δεν μου εμφανιζει τουσ φακελους library/var 3:den briskei to iphone 3 gs mou thanx!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Σε τί μορφή πρέπει να κάνεις τη ταινία? Έχω το Xilisoft Video Converter Ultimate. Αυτό κάνει κάτι? εγώ την κάνω mp4 και είναι μια χαρά.ναι και αυτό που έχεις κάνει.δεν είναι τίποτα δύσκολο πάντως,ψάξε το λιγάκι. Το θεμα ειναι να μην χρειαζονται μετατροπες τα αρχεια για να παιζουν... υπάρχουν και ανάλογα προγράμματα. 1: δεν μου εμφανιζει τουσ φακελους library/var 2: δεν μου εμφανιζει τουσ φακελους library/var 3:den briskei to iphone 3 gs mou thanx!!!!!!!! έχεις περάσει ssh στη συσκευή σου; είναι jailbroken καταρχήν; προσωπικά χρησιμοποιώ το iphone browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 1: δεν μου εμφανιζει τουσ φακελους library/var 2: δεν μου εμφανιζει τουσ φακελους library/var 3:den briskei to iphone 3 gs mou thanx!!!!!!!! Κάτι κάνεις λάθος, έχεις κάνει J/B τη συσκευή; Και τα 3 προγράμματα μου λειτουργούν κάτι παραπάνω από τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλησπέρα, είχα κάνει j/b στη συσκευή, αλλά όταν βγήκε η 4.0.2 το καθάρισα. Διάβασα κάπου αλλού ότι εάν δεν αναβαθμίσει κάποιος και θέλει να κρατήσει το j/b μετά δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το iTunes για buck up ή για κάτι άλλο και ότι η apple μπορεί να κλειδώσει τη συσκευή. Αληθεύει αυτό; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλησπέρα, είχα κάνει j/b στη συσκευή, αλλά όταν βγήκε η 4.0.2 το καθάρισα. Διάβασα κάπου αλλού ότι εάν δεν αναβαθμίσει κάποιος και θέλει να κρατήσει το j/b μετά δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το iTunes για buck up ή για κάτι άλλο και ότι η apple μπορεί να κλειδώσει τη συσκευή. Αληθεύει αυτό; εμενα μεχρι στιγμης παντως ολα μια χαρα πανε με την 4.0.1 jailbrake :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo85 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) εγώ την κάνω mp4 και είναι μια χαρά.ναι και αυτό που έχεις κάνει.δεν είναι τίποτα δύσκολο πάντως,ψάξε το λιγάκι. υπάρχουν και ανάλογα προγράμματα. έχεις περάσει ssh στη συσκευή σου; είναι jailbroken καταρχήν; προσωπικά χρησιμοποιώ το iphone browser. εχω κανει jailbrake. τι ειναι το ssh?? Κάτι κάνεις λάθος, έχεις κάνει J/B τη συσκευή; Και τα 3 προγράμματα μου λειτουργούν κάτι παραπάνω από τέλεια! δεν τα ξερω καλα,αλλα jailbrake δεν ειναι αν εχει cydia,instalous?? εχω την 3.1.2 και δεν ξερω καλα. το πηρα πριν κανα 2μηνο το τηλ και μου παν οτι ειναι ετοιμο ενα ξαδερφακι που το πηρα,αλλα δεν ξερω τιποτα ακομα. πριν ειχα android και πιο πριν win.mobile.. Edited August 24, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 εχω κανει jailbrake. τι ειναι το ssh?? δεν τα ξερω καλα,αλλα jailbrake δεν ειναι αν εχει cydia,instalous?? εχω την 3.1.2 και δεν ξερω καλα. το πηρα πριν κανα 2μηνο το τηλ και μου παν οτι ειναι ετοιμο ενα ξαδερφακι που το πηρα,αλλα δεν ξερω τιποτα ακομα. πριν ειχα android και πιο πριν win.mobile.. βρε φίλε μου με ρωτάς τι είναι το ssh και στην από κάτω παράθεση ρωτας και λες στον bill δεν τα ξέρω καλά....έχεις jailbrake η δεν έχεις τελικά? :) ναι αν έχει μέσα το cydia είναι jailbrake.έλυσες τελικά το πρόβλημα με το iphonebrowser ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo85 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) βρε φίλε μου με ρωτάς τι είναι το ssh και στην από κάτω παράθεση ρωτας και λες στον bill δεν τα ξέρω καλά....έχεις jailbrake η δεν έχεις τελικά? :) ναι αν έχει μέσα το cydia είναι jailbrake.έλυσες τελικά το πρόβλημα με το iphonebrowser ; σου κανω ποστ να δεις τι μου βγαζει οταν παταω το Go To Location->Winterboard themes.. http://img713.imageshack.us/img713/4319/40526500.jpg Edited August 30, 2010 by nervous ξεχείλωσε η σελίδα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 γεια σας παιδια εχω iphone 3gss 32giga και επιδει ειμαι ασκετος θελω μια βοηθεια πως μπωρο να περασο ταινιες απο τον υπολογιστη στο κιν.. ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Καλησπέρα. Θα μετατρέψεις τη ταινία μέσω ενός προγράμματος όπως πχ αυτό σε συμβατή μορφή, θα το περάσεις στο iPhone μέσω του iTunes. Εφόσον είσαι άσχετος όπως λές ο ίδιος, επιβάλλεται να ρίξεις μια ματιά στην ενότητα των οδηγών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Καλησπέρα, μια άκυρη ερώτηση, έχω το iphone 3gs και το πουλώ που μπορώ να το ανεβάσω στο forum? ή δεν έχει πωλήσεις? Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Υπάρχει αντίστοιχο section Buy & Sell, αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις για να έχεις πρόσβαση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Υπάρχει αντίστοιχο section Buy & Sell, αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις για να έχεις πρόσβαση. Ευχαριστώ πολύ θα τις διαβάσω.. Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasr1 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 καλημερα παιδια ολο το βραδυ διαβαζα το φορουμ για το ipone 3gss.για να μπορεσο να περασω εργα μεσα απο το pc και τραγουδια.αφυσται που νομιζο οτι τορα μολισ καταφερα να περασο ενα εργο.ακομη συχρονιζη.αλα απο την αλη μου σβηνη τα τραγουδια ...μηπως μπορη να βοηθειση κανης?γιατι ειμαι καινουργιος με αφτην την συσκευη και υπαρχει παρα πολη χασημο κανη πολα πραματα και τα εχο πεξη.ευχαριστο για την καθε πληροφορια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drjohngr Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 κι εγω περασα σε 3gs παιδια και βλεπω τα καλα αλλα και τα κακα για να διορθωσουμε τα κακα λοιπον ελπιζω να μου πειτε ενα προγραμματακι για αναφορα μηνυματων και αλλο ενα για καταγραφη καλη των ογκων δεδομενων ανα μηνα κτλ (η και κλησεων φυσικα) προκειμενου να μην χρεωνομαστε αδικα... ελπιζω υστερα απο τοση εξελιξη να υπαρχουν αυτα επισης ενημερωνω οτι βλεπω πως γινεται να κανεις downgrade μεσω dfu mode σε 401 και να κανεις λοιπον ailbreak για τους ατυχους που εχουν 402 σαν εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 δύο ερωτήσεις. πόσο κρατάει η μπαταρία; έχει gps η a-gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 απο gsmarena GPS Yes, with A-GPS support BATTERY Standard battery, Li-Ion Stand-by Up to 300 h Talk time Up to 12 h (2G) / Up to 5 h (3G) Music play Up to 30 h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) σου κανω ποστ να δεις τι μου βγαζει οταν παταω το Go To Location->Winterboard themes.. http://img713.imageshack.us/img713/4319/40526500.jpg πρέπει να αστειεύεσαι μάλλον φίλε μου...αφού στο γράφει τι ρωτάς;;; κι εγω περασα σε 3gs παιδια και βλεπω τα καλα αλλα και τα κακα για να διορθωσουμε τα κακα λοιπον ελπιζω να μου πειτε ενα προγραμματακι για αναφορα μηνυματων και αλλο ενα για καταγραφη καλη των ογκων δεδομενων ανα μηνα κτλ (η και κλησεων φυσικα) προκειμενου να μην χρεωνομαστε αδικα... ελπιζω υστερα απο τοση εξελιξη να υπαρχουν αυτα επισης ενημερωνω οτι βλεπω πως γινεται να κανεις downgrade μεσω dfu mode σε 401 και να κανεις λοιπον ailbreak για τους ατυχους που εχουν 402 σαν εμενα για καταγραφή όγκου δεδομένων έχει ήδη μέσα το iphone.για αναφορές παράδοσης υπάρχουν ανάλογα προγράμματα.εάν έχεις 4.0.2 ελπίζω να έχεις κρατήσει ssh απο 4.0.1 ώστε να μπορείς να κάνεις downgrade... Edited August 30, 2010 by nervous Ξεχείλωσε η σελίδα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Mια γρηγορη ερωτηση και συγνωμη αν εχει ξαναερωτηθει! Μπορω με καποιο τροπο να σβησω ολα τα δεδομενα του τηλεφωνου απο πανω απο το ιδιο το τηλεφωνο και οχι απο το i-tunes πχ? Αν ναι πως παρακαλω? Και η διαδικασια παιρνει πολυ ωρα ή ειναι σαν ενα quick format στα pc? Ευχαριστω! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Πας Ρυθμίσεις>Γενικά>Επαναφορά>Περιεχόμενο και ρυθμίσεις, αλλά δεν θυμάμαι πόση ώρα παίρνει. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ 3gs ποσα ηχεια εχει 1 ή 2 ????? Ευχαριστω Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts