alcateluser Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Πως καταλαβαίνουμε ότι η συσκευασία είναι για Ελλάδα, έχουν μέσα ελληνικό βιβλίο οδηγιών; Της Vodafone ή της Cosmote έχουν λογότυπο της εταιρίας επάνω στην συσκευή ή όχι; Από Germano έχει ελληνικές συσκευές ή όχι; Η επίσημη συσκευασία για Ελλάδα τι περιλαμβάνει για το 3GS; Μήπως γράφει κάτι πάνω στο κουτί ώστε να καταλάβουμε ότι είναι ελληνική συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Οχι κανενα προβλημα δεν θα εχεις. Μολις βαλεις την πρωτη καρτα θα κανει τις αντιστοιχες ρυθμισεις. Μολις την βγαλεις και βαλεις τη δευτερη καρτα , θα κανει τις καινουριες ρυθμισεις απο μονο του. Σιγουρα, ετσι..? Γιατι μου ειπαν τα σαινια του Γερμανου να μην το ενεργοποιησω με την βοντα καρτα μου γιατι μπορει να κλειδωσει! :wacko: Και να περιμενω να βαλω την καινουρια μου καρτα που θα παρω απο την κοσμοτε.. Τεσπα! Οποτε το ενεργοποιω με την κοσμοτε της αδερφης μου και το λειτουργω κανα 2ημερο με την βοντα μεχρι να ερθει η καινουρια μου καρτα?? (οταν ολοκληρωθει η φορητοτητα προς κοσμοτε..) Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 δεν βλεπεις φιλε μου...για απλα διαφερει η μνημη μονο 16 + 32....ολα τα αλλα ειναι ιδια στο τηλεφωνο..!!ολοι η ενοτητα ειναι για το κινητο..!!Καθε θεμα ξεχωριστα.! ευχαριστω, αυριο βραδυ φορτιζω Σαββατο τα λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Ναι, ειναι αληθεια οτι στα Nokia π.χ. αντιγραφεις κατι πιο ευκολα. Αλλα μη σε προβληματιζει αυτο, ειναι πολυ απλη η διαδικασια μεταφορας αρχειων με τον τροπο που σου ειπα. Αν δηλαδη τα υπολοιπα του iPhone σου αρεσουν, μην κολλησεις εκει :) Ναι η αλήθεια είναι ότι κολούσα σε μερικές τέτοιες λεπτομέριες που όντως μου έκαναν βασικά την ζωή εύκολη. Γενικώς δεν μπορώ να πω ότι μου δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων όπως είχα μαθει εδώ και 10 χρόνια, αλλά το βάρος για εμένα είναι κάποιες εφαρμογές του Iphone που θα με βοηθήσουν στην δουλειά μου. Ενα επίσης αρνητικό είναι ότι από οτι διαπίστωσα με ενός φίλου, δεν τρέχει εφαρμογή σε Java (είναι ένα προγραμμα παρακολουθησης των πλοίων μας το οποίο από οτι δοκίμασα δεν το τρέχει γιατί δεν υποστηρίζει Java το Iphone). Ελπίζω να αποφασίσω συντομα για την αγορά του. Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) Παιδια παω να κανω register το iphone μεσω itunes και βαζω το ηδη υπαρχον apple id μου και επιλεγω κατω οτι μενω Ελλαδα.. Παταω continue και μου βγαζει: "Language Code is not Supplied"!! Tι να κανω για να προχωρησει το registration??? Edited January 29, 2010 by Sharp GX20 Video Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παιδια παω να κανω register το iphone μεσω itunes και βαζω το ηδη υπαρχον apple id μου και επιλεγω κατω οτι μενω Ελλαδα.. Παταω continue και μου βγαζει: "Language Code is not Supplied"!! Tι να κανω για να προχωρησει το registration??? Μήπως γράφεις με Ελληνικά; Δοκίμασε με Αγγλικούς χαρακτήρες. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Μήπως γράφεις με Ελληνικά; Δοκίμασε με Αγγλικούς χαρακτήρες. Στο pc ή το iphone? Στο pc με αγγλικα συμπληρωνω παντως τα στοιχεια μου για το registration...:wacko: Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Πως καταλαβαίνουμε ότι η συσκευασία είναι για Ελλάδα, έχουν μέσα ελληνικό βιβλίο οδηγιών; Της Vodafone ή της Cosmote έχουν λογότυπο της εταιρίας επάνω στην συσκευή ή όχι; Από Germano έχει ελληνικές συσκευές ή όχι; Η επίσημη συσκευασία για Ελλάδα τι περιλαμβάνει για το 3GS; Μήπως γράφει κάτι πάνω στο κουτί ώστε να καταλάβουμε ότι είναι ελληνική συσκευή; Καλημέρα :) Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πουλήσει κανένα Ελληνικό κατάστημα απ' όσα προανέφερες συσκευή η οποία δεν θα είναι Ελληνική (με προορισμό εννοώ) διότι πολύ απλά δεν θα λειτουργήσει η κάρτα sim :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παιδια παω να κανω register το iphone μεσω itunes και βαζω το ηδη υπαρχον apple id μου και επιλεγω κατω οτι μενω Ελλαδα.. Παταω continue και μου βγαζει: "Language Code is not Supplied"!! Tι να κανω για να προχωρησει το registration??? Διάβασε εδώ ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Μια που λετε για registrations, μπορει να γινει μετα αυτο χωρις να παρουσιαστει καποιο θεμα με το iTunes, sync κτλ ? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παιδια παω να κανω register το iphone μεσω itunes και βαζω το ηδη υπαρχον apple id μου και επιλεγω κατω οτι μενω Ελλαδα.. Παταω continue και μου βγαζει: "Language Code is not Supplied"!! Tι να κανω για να προχωρησει το registration??? Διάβασε εδώ ;) Να υποθέσω ότι είσαι σε Mac ε; Αν ναι, τότε πήγαινε System Preferences > Language and Text και στο Language που έχεις τα Ελληνικά πάνω και τα Αγγλικά κάτω άλλαξε τους θέση και φέρε πρώτα τα Αγγλικά και μετά τα Ελληνικά. Αυτό θα σου το διορθώσει το πρόβλημα και θα κάνεις το registration μια χαρά. Το παραπάνω Tip να το έχετε γενικά υπόψη σας οι κάτοχοι Mac όταν σας βγάζει τέτοια κουφά το iTunes. Επίσης, δε μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Genius στο iTunes αν δεν κάνετε αυτή την αλλαγή. Αν δεν είσαι σε Mac διάβασε αυτό που σου έδωσε ο Κώστας (kkalog) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ναι η αλήθεια είναι ότι κολούσα σε μερικές τέτοιες λεπτομέριες που όντως μου έκαναν βασικά την ζωή εύκολη. Γενικώς δεν μπορώ να πω ότι μου δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων όπως είχα μαθει εδώ και 10 χρόνια, αλλά το βάρος για εμένα είναι κάποιες εφαρμογές του Iphone που θα με βοηθήσουν στην δουλειά μου. Ενα επίσης αρνητικό είναι ότι από οτι διαπίστωσα με ενός φίλου, δεν τρέχει εφαρμογή σε Java (είναι ένα προγραμμα παρακολουθησης των πλοίων μας το οποίο από οτι δοκίμασα δεν το τρέχει γιατί δεν υποστηρίζει Java το Iphone). Ελπίζω να αποφασίσω συντομα για την αγορά του. Και πάλι ευχαριστώ Java μπορει να μην τρεχει και να μην βλεπεις το MarineTraffic.com(syros-observer) αλλα AIS βλεπεις ειτε με το Ship Finder ειτε με την Ελληνικη εφαρμογη Ship Tracking Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) Καλημέρα :) Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πουλήσει κανένα Ελληνικό κατάστημα απ' όσα προανέφερες συσκευή η οποία δεν θα είναι Ελληνική (με προορισμό εννοώ) διότι πολύ απλά δεν θα λειτουργήσει η κάρτα sim :rolleyes: Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση... Oι συσκευές δηλαδή που έχουν η Vodafone, Cosmote και Germanos είναι για την ελληνική αγορά, έχουν ελληνικό βιβλίο οδηγιών, ελληνικό μενού και φυσικά δεν είναι ενεργοποιημένες, ok; Ενώ αυτές που δεν προορίζονται για Ελλάδα δεν έχουν μέσα στην συσκευασία ελληνικό βιβλίο οδηγιών, σωστά; Δεν γράφει δηλαδή κάτι άλλο έξω από το κουτί της συσκευασίας, ώστε να χαρακτηρίζει την συσκευή για την ελληνική αγορά; Υπάρχει περίπτωση οι συσκευές που είναι από Vodafone, Cosmote και Germanos να έχουν πάνω στο εξωτερικό περίβλημα της συσκευής κάποιο λογότυπο του δικτύου; Επίσης αν χρησιμοποιηθεί η συσκευή με Wind, υπάρχει πρόβλημα ή χρειάζεται κάτι άλλο; Edited January 29, 2010 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση... Oι συσκευές δηλαδή που έχουν η Vodafone, Cosmote και Germanos είναι για την ελληνική αγορά και έχουν ελληνικό βιβλίο οδηγιών και ελληνικό μενού, ok; Ενώ αυτές που δεν προορίζονται για Ελλάδα δεν έχουν μέσα στην συσκευασία ελληνικό βιβλίο οδηγιών, σωστά; Δεν γράφει δηλαδή κάτι άλλο έξω από το κουτί της συσκευασίας, ώστε να χαρακτηρίζει την συσκευή για την ελληνική αγορά; Στην πραγματικότητα όλες οι τοπικές παράμετροι (localisation) που υποστηρίζονται από το τηλέφωνο (όπως και στα computers της apple) συμπεριλαμβάνονται στο λειτουργικό, επομένως η συσκευή είναι ακριβώς η ιδια οπουδήποτε πουλιέται στον κόσμο. Άρα ελληνικά μενού / πληκτρολόγιο / γραμματοσειρές κλπ είναι δεδομένα. Η μόνη διαφορά είναι ότι στις περισσότερες χώρες η συσκευή πουλιέται κλειδωμένη για να δέχεται sim του παρόχου της συγκεκριμένης χώρας, πρακτική που δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα, την Ιταλία και νομίζω το Βέλγιο αν δεν κάνω λάθος. Έντυπο manual ουσιαστικά δεν δίνεται εκτός από ένα πολύ βασικό φυλλάδιο. Το πλήρες εγχειρίδιο είναι στο web site της Apple (στα αγγλικά) και βέβαια υπάρχουν άπειρα fora όπως και αυτό εδώ για βοήθεια στη χρήση. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 alcateluser τα περισσότερα τα κάλυψε ο kkalog τώρα όσο αφορά τον οδηγό χρήσης στα Ελληνικά μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 και νομίζω το Βέλγιο αν δεν κάνω λάθος. Δεν κάνεις λάθος Κώστα. Και εδώ ξεκλείδωτο πωλείται. Και αν δεν κάνω λάθος κι εγώ με τη σειρά μου, πρέπει να υπάρχει νόμος εδώ που απαγορεύει την πώληση κλειδωμένων σε ένα δίκτυο συσκευών. Όπως απαγορεύονται και οι επιδοτήσεις συμβολαίων και αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε πάντα ολόκληρη την τιμή της συσκευής άσχετα με το αν έχουμε 80 ευρώ συμβόλαιο το μήνα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Όπως απαγορεύονται και οι επιδοτήσεις συμβολαίων και αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε πάντα ολόκληρη την τιμή της συσκευής άσχετα με το αν έχουμε 80 ευρώ συμβόλαιο το μήνα. Έτσι όμως δε λειτουργεί καλύτερα ο ανταγωνισμός Νίκο; Χωρίς να έχεις κράχτες αναγκαστικά πρέπει να έχεις την καλύτερη υπηρεσία. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 παιδια αν για κάποιο λόγο χαθουνε οι πληρωμένες εφαρμογες απο το iphone και τον υπολογιστεί τις ξανα πληρώνω για να τις βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 παιδια αν για κάποιο λόγο χαθουνε οι πληρωμένες εφαρμογες απο το iphone και τον υπολογιστεί τις ξανα πληρώνω για να τις βάλω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3061462#post3061462 Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 παιδια αν για κάποιο λόγο χαθουνε οι πληρωμένες εφαρμογες απο το iphone και τον υπολογιστεί τις ξανα πληρώνω για να τις βάλω? Οχι. Για αυτο τον λογο σου ζηταει το apple id. Κατεβαινουν κανονικα χωρις πληρωμη για δευτερη φορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Έτσι όμως δε λειτουργεί καλύτερα ο ανταγωνισμός Νίκο; Χωρίς να έχεις κράχτες αναγκαστικά πρέπει να έχεις την καλύτερη υπηρεσία. Μιχάλη δεν κερδίζει όμως ο καταναλωτής έτσι κάτι. Σίγουρα επιλέγεις τον πάροχο με τις καλύτερες τιμές έτσι αλλά δεν παίρνεις σε αντάλλαγμα κάτι. Άσε που εδώ τα συμβόλαια δεν είναι μονοετή. Είναι 18μηνα ή 24μηνα. Πληρώνω 1000 ευρώ το χρόνο για το συμβόλαιό μου (2000 ευρώ περίπου στη διετία) και δεν παίρνω την παραμικρή έκπτωση όταν υπογράφω για να αγοράσω τη συσκευή που θέλω. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Καλησπερα ξερει καποιος ποσο διαρκει η πρωτη φορτιση του iphone 32gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 αναλογα ποσο θα σου δειξει απο την στιγμη που θα το βγαλεις απο το κουτι..!!καλο ειναι ομως να το αφισεις 1-2 ωριτσες παραπανω...απο οταν σου δειξει 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 αναλογα ποσο θα σου δειξει απο την στιγμη που θα το βγαλεις απο το κουτι..!!καλο ειναι ομως να το αφισεις 1-2 ωριτσες παραπανω...απο οταν σου δειξει 100% οταν ειναι σβηστη η συσκευη δεν εχει καποια ενδειξη για τη φορτιση.πρεπει να την αφησω ανοιχτη?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Βαλ' τη ανοιχτή να φορτίσει από usb σε υπολογιστή. Αμα φτάσει 100% και ο κεραυνός στη μπαταρία γίνει μπρίζα μπορείς να το βγάλεις. Δε χρειάζεται να περιμένεις παραπάνω. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts